>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet365 - Wpłaty i wypłaty pieniędzy.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Robiliście ostatnio wypłaty na karte? bo coś długo idzie, zawsze maks dwa dni u mnie, teraz czekam już trzeci dzień

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Co jest do cholery, godzina 19 trzeci dzień leci a wypłaty nie ma???
Edot: pieniądze doszły, tym razem 3 dni szly

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Bet365 puszcza kasę chyba z jakiegoś polskiego Banku na konta graczy. Tak czy siak, normalnie wypłacasz podając dane, ktoś ci naściemniał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 26

wislaks

Użytkownik
Mam pytanie gdzie w bet365 mam wysłać zdjęcie dowodu, bo z tego co widzę to w opcjach jest tylko weryfikacja pocztowa i przez paszport.

N 0

nafciarz545

Użytkownik
Witam mam jedno pytanie odnośnie wpłat pieniędzy na bet365
A więc , założyłem konto na bet365 i chciałbym wpłacić tam pieniądze , ale problem polega na tym że nie wiem jakim sposobem . Mam założone nowe konto bankowe , jednakże nie posiadam jeszcze karty(czas oczekiwania na odbiór) lecz mogę już korzystać z internetowego konta .. Oczywiście na tym koncie wpłaciłem tuż po założeniu drobną sumę pieniędzy ( tą kartą uniwersalną , która mieli w banku), także w jaki sposób najłatwiejszy , najszybszy oraz z najmniejszą kwotą minimalną ( pierwszy raz wpłacam to nie będę szaleć ;) ) mogę wpłacić pieniądze na tego bukmachera ? oraz czy są pobierane jakieś prowizje przy wpłatach ? Z góry dziękuje ????

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Jak to jest z wypłatami na konto bankowe?, wiem ze jest jedna darmowa na miesiac, tylko jak to licza, miesiac od poprzedniej wypłaty czy miesiac jest liczony od 1 do 30/31

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Jak to jest z wypłatami na konto bankowe?, wiem ze jest jedna darmowa na miesiac, tylko jak to licza, miesiac od poprzedniej wypłaty czy miesiac jest liczony od 1 do 30/31
od 1 do 30/31 jak dobrze pamiętam.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 0

ariel_9

Użytkownik
jak długo czekacie na ogół na pieniądze z przelewu bankowego, podane jest 3-10, ale wpłaciłem wczoraj i potrzebowałbym na weekend, jak myślicie ?

marian77 541

marian77

Użytkownik
To tak mam kilka pytań odnośnie wypłat realizowanych u tego bukmachera
Dodam tylko, że jestem tam tydzień więc nei wiem co i jak.. ;)
Jaka forma wypłaty jest najlepsza a głównie najszybsza?
Domyślam się, że to Skrill ale niech ktoś poprawi..
Ile idzie taka wypłata na Skrill, Konto bankowe? (konkretnie od-do)

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
jak długo czekacie na ogół na pieniądze z przelewu bankowego, podane jest 3-10, ale wpłaciłem wczoraj i potrzebowałbym na weekend, jak myślicie ?
Ja zleciłem wypłate w piątek rano to we wtorek po 10 kasa była na koncie, takze 3 dni bo weekendy odpadaja, poprzednio w grudniu tez jak wypłacałem kasa po trzech dniach była na koncie

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
To tak mam kilka pytań odnośnie wypłat realizowanych u tego bukmachera
Dodam tylko, że jestem tam tydzień więc nei wiem co i jak.. ;)

Jaka forma wypłaty jest najlepsza a głównie najszybsza?
Domyślam się, że to Skrill ale niech ktoś poprawi..
Ile idzie taka wypłata na Skrill, Konto bankowe? (konkretnie od-do)

wypłaty na neteller do godziny czasu.

Z 2

zaqtab

Użytkownik
Można wypłacać z b365 bezpośrednio do banku? I czy polecacie Netlettera(i mam pytanie czy w nim można trzymać kasę w PLN?)

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Można wypłacać z b365 bezpośrednio do banku? I czy polecacie Netlettera(i mam pytanie czy w nim można trzymać kasę w PLN?)
nie korzystałem z wypłaty na konto, ale podejrzewam, że można

na net można mieć polską walutę

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom