Kupujesz ten kod np w sklepie lub na allegro, wpisujesz go i po max 5 sekundach masz pieniądze na koncie u buka. Nie ma w tym nic bardziej skomplikowanego oprócz przepisania kodu .I jak, wszystko w porządku? Jak długo czekałes na pieniądze na koncie? Trzeba założyć gdzieś dodatkowe konto czy wystarczy kupić tylko ta kartę paysafecard?
Żadnych problemów, ekspresowa wpłata i wypłata która zazwyczaj trwa do 2 dni roboczych.Chce założyć sobie konto w Bet365. Nie mam MB i nie chce zakładać tam konta. Zarówno depozyty jak i ewentualne wypłaty chce wykonywać za pomocą karty debetowej. I tutaj mam pytanie, czy ktoś z Was korzysta z takiej opcji, czy jest to bezpieczne etc? ????
Najlepiej przez Skrilla. Wyrób sobie kartę, 10euro rocznie opłata i jesteś uwolniony od banków. Wypłaty/wpłaty przez bank będzie bezpieczniej odpuścić.Witam jaka jest najbezpieczeniejsza opcja wpłat i wypłat dla tego bukmachera ? konto bankowe skrill czy karta ? co do tej ostatniej czy taka prepaid zamówiona z alllegro z wbk przejdzie ? czy na inne karty wypłacacie gotówkę?
Korzystając z okazji chciałbym się przywitać, bo to mój pierwszy post na forum.z przykrością informujemy, że nie możemy już dłużej zaoferować Panu usługi stawiania zakładów przez telefon i chociaż nasze usługi online pozostają dostępne, to ograniczenia dotyczące stawiania zakładów zostaną zastosowane dla wszystkich zakładów postawionych w przyszłości.
Korzystałem wystarczy iść kupić do sklepu kartę paysafecard numery podać na stronie i kasa zdeponowana.Korzystał ktoś kiedyś z wpłaty za pomocą paysafecard?
Jeżeli robisz wpłatę via Moneybookers to musisz mieć konto w moneybookers bo to jest pośrednik wpłaty, inaczej tego chyba nie idzie zrobić. Przynajmniej tak odbywa się wpłata mbank via skrill ale wątpię, by różniła się wpłata z ING. Poza tym z tego co pamiętam, to po wpłacie tą metoda, wypłata idzie bezpośrednio na konto bankowe.
Na pewno niczego nie pokręciłeś?
Jak jesteś czysty to nie będzie problemów.Ja wypłacałem kwoty rzędu 15k i nie było żadnych problemówWypłacał ktoś 4-cyfrową kwotę z bet365 na konto w getin?
Były jakieś problemy?