Witam! Jestem nowy w temacie bukmacherki jak i na forum, więc mam kilka pytań. Przeglądając to forum natknąłem się na wzmianki o konieczności posiadania konta na jakimś Skrillu albo na MB, żeby móc wypłacić pieniądze. Jak na razie założyłem konto na BET365 i wpłaciłem pieniądze przez przelew i nigdzie nie natknąłem się z koniecznością posiadania konta na tych stronach. Czy więc dopóki nie będę chciał wypłacać pieniędzy takie konta nie będą mi potrzebne?
Druga rzecz, to czytałem również coś o konieczności wysłania skanu dowodu osobistego w celu weryfikacji - czy to nadal obowiązuje i kiedy ewentualnie zostanę o to poproszony?
I ostatnia sprawa, to kwotę przelałem nie ze swojego konta, rozumiem, że żadnych dalszych konsekwencji mieć to nie będzie, i wypłaty będę mógł dokonywać na inne konto?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Druga rzecz, to czytałem również coś o konieczności wysłania skanu dowodu osobistego w celu weryfikacji - czy to nadal obowiązuje i kiedy ewentualnie zostanę o to poproszony?
I ostatnia sprawa, to kwotę przelałem nie ze swojego konta, rozumiem, że żadnych dalszych konsekwencji mieć to nie będzie, i wypłaty będę mógł dokonywać na inne konto?
Z góry dziękuję za odpowiedź!