olo
Użytkownik
wplata z mb bez ingerencji banku
Aha, no to ok, może wzrosło, bo ja mam "MB przez Inteligo" i mam stale 25 zł.
Możliwe, że po prostu chcieli wyrównać, nie wiem.
wplata z mb bez ingerencji banku
Tak, jak napisal Marcin w poscie wyzej. A na przyszlosc sugeruje w pierwszej kolejnoscki pytac na czacie wewnetrznym w Bet365, dopiero pozniej angazowac w to banki, itp.Dzwoniłem nawet do działu obsługi pko i otrzymałem informację że nie ma u nich pojęcia szybki przelew bankowy.... jest przelew bankowy i tyle.. ani wolny, ani szybki
ponawiam pytaniejaki jest czas oczekiwania na realizacje zleconej wypłaty na konto moneybookers
Jest taka opcja:]witam. dawno nie wplacalem srodkow do tego buka. jest teraz opcja mtransfer via moneybookers. czy musze zatem posiadac konto w MB czy wystarczy w mbanku do zlozenia depozytu?
zależy jak wpłacałeś. jak robie to przez credit card to mam praktycznie od razu.witam, Wysłałem sobie kaske na moje konto w Bet365 jakiś tydzień temu, i jeszcze nie dotarła.. ktoś się orientuje jak długo moze potrwać ta operacja?
pozdrawiam
troche zagmwatwane ale jak najbardziej możliwe i działa. ????Szybki przelew to przelew za pomocą/pośrednictwem portfela internetowego moneybookers. Jak sama nazwa wskazuje szybko możesz dokonać wpłaty. Polega to na szybciej wpłacie za pomocą przelewy24 z konta bankowego na MB, a z MB przelewasz na bet365.