bartek0707
Użytkownik
Ukash min wpłata?
Mam pytanie jaka jest minimalne pierwsza wpłata u bet365.com formą kuponu Ukash?
Mam pytanie jaka jest minimalne pierwsza wpłata u bet365.com formą kuponu Ukash?
Wpłata minimalna przez zwykły przelew bankowy wynosi 150$.Nie nic mi się nie pomyliło.Nie mam Moneybookers,tylko konto w banku (w trakcie zakładania).Czytałem że kilka osób zostało oszukanych przez MB :/
Więc mnie interesuje tylko wpłata i wypłata przez przelew bankowy.
Oczywiście, ale stracisz trochę na przewalutowaniu.czy jak ustalę sobie konto w złotówkach na Bet365, a przeleję z MB w euro to samo mi od razu przeliczy ?
Zadawałeś to pytanie już na forum . przestań podniecać się tymi 15-12 tysiącami tylko poczytaj forum i będziesz mieć odp .Witam mam pytanie jak przeleje na ten buk np 15 tysiecy moga oszukac czy to jest dobry buk ? czekam na odp
Niektorych odstrasza ta oplata 1,80 euro przy wyplacie z moneybookers na konto bankowe, przy wyplacie duzych kwot to nic ale przy mniejszych to juz jednak cos. ???? Jednak, niektorzy mowia tez, ze mbank pobiera przy wplacie na konto bet365 karta debetowa, 3% prowizji od sumy i w sumie dalej nie wiem czy to prawda niech ktos kto wplacal karta mi to wyjasni.Niby prowizji nie ma... ale czemu miałoby to się bardziej opłacać to nie wiem ????
MB szybsze i bardziej wygodne