josef39
Użytkownik
jest napisane jak już i jest to pokazane , wystarczy kliknąć w duble, treble czy co tam grasz i po lewej stronie pojawi się "okienko" z prognozą wygranejniepisze
jest napisane jak już i jest to pokazane , wystarczy kliknąć w duble, treble czy co tam grasz i po lewej stronie pojawi się "okienko" z prognozą wygranejniepisze
Nie widze tego okienka gram zaklady akumulowane, i wyskakuje mi tylko kurs, a przewidywana wygrana nie? Mozesz dokladnie opisac w ktorym miejscu to niby okienko ma wyskakiwac?jest napisane jak już i jest to pokazane , wystarczy kliknąć w duble, treble czy co tam grasz i po lewej stronie pojawi się "okienko" z prognozą wygranej
do ostatniego zdania dodaj "u buka w kasynie" to się zgodzęWitam, wlewam łyżkę dziegciu do tego miodu z forum, bukmacher live świetny, ale odbija sobie w grach, strzyże owce straszliwie (oczywiście nie na dzień dobry), stawki niedopasowane dla Polskich graczy. Pamiętajcie, że u buka zarabiają tylko nieliczni...
Dwa bety live ciągle mi wiszą (o dziwo tylko wygrane, przegrane z tego okresu rozliczone...), jeden z 17:10 (Barcelona - Betis) a drugi z 18:14 (Heerenveen - PSV).Rozliczył wam Bet365 już wszystko, bo mi ciągle wiszą bety z 17-18 ?
Może byś napisał do Supportu bet365, a nie sie tu żalisz na forum, tu raczej nikt ci nie pomoże, napisz na maila do bet365 , sie dowiesz o co kaman moze maja jakis blad i ci recznie rozlicza ten mecz, nie raz tak bylo. Pozdro.nowy rekord. tydzień temu czekałem 18,5 h na rozliczenie zakładu. W tej chwili to już 20 godzin. Pełna profeska ze strony bet365, w dodatku w weekend.
Nie.Gra ktoś AKO z kursów 1,02-1,10 dużymi stawkami ? Chodzi o limity, banują ? Stawki 5000 zl okolo