Pomogło, też mam orange.Też od wczoraj miałem ten problem.
Zmiana DNS'ów pomogła.
208.67.222.222
208.67.220.220
Sprawdźcie sobie jak zmienić dnsy w waszym systemie (gdzieś w Panelu Sterowania w zależności od systemu) i powinno działać
Btw. Mam Orange/TP.
Prawdopodobnie uzyskałeś "Bonus Piłkarski".Dziś zagralem 3 mecze pilki nożnej po kursach 1.80-1.90 i dostalem bonus do wygranej bo kupon wszedl. Co to za zasady sa tego?
Jaką przeglądarkę używasz w telefonie?Gram w becie przez komórkę i teraz patrze, że w historii mam zakład którego nie grałem !! Owszem miałem go zaznaczonego wraz ze stawką ale nie nacisnąłem przycisku Postaw. Zawsze po zagraniu wyskakuje potwierdzenie, a tutaj jakieś czary... Miał ktoś tak?? warto walczyć?
wyloguj się i zaloguj ponownie, też mam podobny problem.Po ostatnim problemie z wejściem na Bet365 zdziwiło mnie coś nowego, czasami lubię sobie oglądać live mecz, fajnie jak tam coś śmiga jest obraz i fajnie się obstawia ???? Jednak na meczu Bayernu widniał napis (Nie możesz oglądać w Twojej strefie. Relacja Niedostępna) czy jakoś tak... szkoda że nie można oglądać Ligi Niemieckiej a jest to możliwe? Czemu oni to blokują ?