>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

P 5

petmay

Użytkownik
Radzę wszystkim, którzy skorzystali z tej zastępczej strony zmienić hasła jak tylko zacznie działać ta normalna...tak na wszelki wypadek :].

lars19 272

lars19

Użytkownik
Też od wczoraj miałem ten problem.
Zmiana DNS&#39;ów pomogła.
208.67.222.222
208.67.220.220
Sprawdźcie sobie jak zmienić dnsy w waszym systemie (gdzieś w Panelu Sterowania w zależności od systemu) i powinno działać ;)
Btw. Mam Orange/TP.
Pomogło, też mam orange.

orzelasty 124

orzelasty

Użytkownik
Dla laików jak zmienić adresy DNS (win 7/8):
Start -&gt; Control panel -&gt; View Network status and tasks -&gt; local area connection -&gt; Properties -&gt; Internet Protocol Ver 4 -&gt; wpisujemy adresy DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
ok
Działa dla uzytkowników Orange

K 128

konju1

Użytkownik
Dziś zagralem 3 mecze pilki nożnej po kursach 1.80-1.90 i dostalem bonus do wygranej bo kupon wszedl. Co to za zasady sa tego?

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Dziś zagralem 3 mecze pilki nożnej po kursach 1.80-1.90 i dostalem bonus do wygranej bo kupon wszedl. Co to za zasady sa tego?
Prawdopodobnie uzyskałeś &quot;Bonus Piłkarski&quot;.
W swojej ofercie bet365 posiada promocję &quot;100% Bonus Piłkarski&quot; gdzie w zależności od ilości zdarzeń na kuponie (od 3 do 14), w wypadku wygranej dodawany jest bonus (od 5% do 100%).
Bonus dotyczy topowych lig europejskich, LM i australijskiej A-League. Wszystko jest opisane na stronie (regulamin, tabelka z kwotą bonusu etc.)...

B 59

blox

Użytkownik
U mnie po zmianie DNS dalej lipa. Strona wczytuje się wolno, zamula albo pojawia się komunikat o konieczności zainstalowania Adobe Flash Playera, chociaż mam ostatnia wersję. Adresy www.allsport365.com i www.365sport365.com śmigają normalnie, ale to połączenia nieszyfrowane.
Net oczywiście Neostrada. Co za padaka!

P 5

petmay

Użytkownik
Czy to normalna praktyka, że wysyła się do tego kto założył tam konto list weryfikacyjny? Dla mnie to jakaś głupota do kwadratu. Zwykły liścik, który można odkleić i zobaczyć, że ten i ten ma tam konto. Zakładałem konta u paru buków i z czymś takim się nie spotkałem. Przecież weryfikacja konta następować powinna przy wypłacie (i tak skany iść muszą). Jaja sobie robią z dyskrecji :;/:. To jest dyskwalifikujące dla buka.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Każdy liścik można sobie odkleić i zobaczyć...rzeczywiście to jest dyskwalifikujące dla buka,że wysyłają list weryfikacyjny,nie warto u nich grać.

P 5

petmay

Użytkownik
Tylko, że o tym dowiedziałem się po fakcie. Pewnie do tego zaraz limit się załapie i &quot;po ptokach&quot;. Jedynie co ich broni to szeroka oferta - w przeciwieństwie np. do Pinnacle. Jest jakiś buk z dobrą ofertą i dość pewny(dyskrecja i bez machlojek)?

sewerynkg 22,5K

sewerynkg

Użytkownik
Gram w becie przez komórkę i teraz patrze, że w historii mam zakład którego nie grałem !! Owszem miałem go zaznaczonego wraz ze stawką ale nie nacisnąłem przycisku Postaw. Zawsze po zagraniu wyskakuje potwierdzenie, a tutaj jakieś czary... Miał ktoś tak?? warto walczyć?

Otrzymane punkty reputacji: +7
lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Gram w becie przez komórkę i teraz patrze, że w historii mam zakład którego nie grałem !! Owszem miałem go zaznaczonego wraz ze stawką ale nie nacisnąłem przycisku Postaw. Zawsze po zagraniu wyskakuje potwierdzenie, a tutaj jakieś czary... Miał ktoś tak?? warto walczyć?
Jaką przeglądarkę używasz w telefonie?

K 99

krecik87

Użytkownik
Witam, jako posiadacz neostrady ucieszyłem się, że ostatnio znów można korzystać z bet365, lecz zauważyłem, że wchodzac na strone połączenie to jest nieszyfrowane. Sprawdzałem na wszystkich przegladarkach i np. bwin i unibet są normalnie zaszyfrowane, a bet365 niestety nie...nie zwróciłem uwagi jak to było przed tą awarią...ale mam kilka pytań do znawców...czy też tak macie? czy jestem bezpieczny jako użytkownik bet365? i co zrobić by ewentualnie moje połączenie było szyfrowane? Z góry dziękuje za pomoc życzliwym ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
U mnie zawsze połączenie było i jest nieszyfrowane. Jako użytkownik strony, niewiele możesz zrobić i nie możesz &#39;zaszyfrować&#39; połączenia. Możesz co najwyżej korzystać z różnych programów maskujących, ale raczej na niewiele się to zda, jeśli dostawca internetu będzie chciał sprawdzić z jakimi stronami się łączyłeś.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Po ostatnim problemie z wejściem na Bet365 zdziwiło mnie coś nowego, czasami lubię sobie oglądać live mecz, fajnie jak tam coś śmiga jest obraz i fajnie się obstawia ???? Jednak na meczu Bayernu widniał napis (Nie możesz oglądać w Twojej strefie. Relacja Niedostępna) czy jakoś tak... szkoda że nie można oglądać Ligi Niemieckiej a jest to możliwe? Czemu oni to blokują ?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Po ostatnim problemie z wejściem na Bet365 zdziwiło mnie coś nowego, czasami lubię sobie oglądać live mecz, fajnie jak tam coś śmiga jest obraz i fajnie się obstawia ???? Jednak na meczu Bayernu widniał napis (Nie możesz oglądać w Twojej strefie. Relacja Niedostępna) czy jakoś tak... szkoda że nie można oglądać Ligi Niemieckiej a jest to możliwe? Czemu oni to blokują ?
wyloguj się i zaloguj ponownie, też mam podobny problem.

Do góry Bottom