maciuniuniu
Użytkownik
wczoraj wieczorem przez chwilę tak miałem.Historia zakładów sportowych jest aktualnie niedostępna. - tez tak macie?
po zakończeniu się meczy LM wszystko wróciło do normy.
wczoraj wieczorem przez chwilę tak miałem.Historia zakładów sportowych jest aktualnie niedostępna. - tez tak macie?
Porządna ekipa z bet365Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. postawionym po kursie 2.62 na Powyżej 20.0 (Suma rzutów rożnych Santo Andre SP v Mirassol). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, selekcja powinna zostać rozliczona po prawidłowym kursie.
W tym przypadku, anulowaliśmy przegraną selekcję w geście dobrej woli.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
nie wiem jak jest dokładnie w regulaminie ale limity na pewno szybko wyłapiesz.Witam! Panowie i Panie szybkie pytanko , czy mozna zalozyc dwa konta z tego samego komputera, adresu ip i nie narazic sie na zamkniecie kont. Wiem ze bet365 ma obostrzenia jezeli chodzi o konta z tego samego ip jezeli korzystamy z bonusow , ja na swoim koncie korzystalem kiedys z bonusow jednak teraz konto jest "czyste", wiec czy jesli zaloze konto na zone i nie bede korzystal z bonusow na zadnym z kont to czy istnieja jakies podstawy dla bet365 do zalokowania kont (lub jednego z nich) lub robienia mi jakkichkolwiek problemow? Dzieki