Dzisiaj powturka z oszustwa
bet365Rozmawia Pan/Pani teraz z doradcą.
Numer referencyjny tego czatu to: 34222395Monika P dołączył(-a) do tej rozmowy.
Monika P Witam na Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Chodzi o mój zakład PL8219812722W chodzi o mecz
AC Bobigny v US Quevilly podane jest ze US Quevilly przgrało aja sprawdzałem na innej stronie i jest że US Quevilly wygrało 2 : 1
Monika P Czy może Pan podać link do tej strony?
Jacek
wyniki.interia.pl/mecz-bobigny-ac-us-quevilly-rouen-metropole-2016-11-13,mid,594015
Monika P Proszę o chwilę cierpliwości.
Jacek co to są za oszustwa ?????????????
Monika P Pana zakład został przesłany do sprawdzenia. Skontaktujemy się z Panem drogą mailową tak szybko jak tylko zostanie to sprawdzone.
Jacek to nie pierwszy raz takie zagrywki z waszej strony
Monika P Pański zakład został przesłany do sprawdzenia wraz z linkiem który Pan podał.
Monika P Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?
Jacek tak gdzie moge złożyc skarge na wasze zagrywki normalnie zbywacie ludzi ...
Monika P Pana zakład został przesłany do sprawdzenia, jest to standardowa procedura w przypadku reklamacji.
Jacek jaka reklamacja to jest ewidentne oszustwo , wygrali mecz a wy mi podaliscie ze przegrali
Monika P Zgodnie z informacjami, które podałam Panu powyżej, zostanie to dla Pana sprawdzone.
Jacek ja zadałem pani pytanie gdzie moge złozyc na Was skarge
Jacek przedwczoraj mnie oszukaliscie , wczoraj tez i dzisiaj znowu nie podaruje wam tego
Jacek pod jaką instytucje podlega wasza działalnosc ktos chyba was sprawdza czy wszystkich tak oszukujecie
Jacek przed wczoraj mnie oszukaliscie , wczoraj tez i dzisiaj znowu nie
podaruje wam tego
Monika P Za chwilkę do Pana powrócę.
Monika P Pana zakład został sprawdzony i jest rozliczony poprawnie. Wynik spotkania po 90 minutach to 1-1.
Do rozliczenia tego zakładu, zgodnie z naszymi zasadami wlicza się tylko 90 minut gry.
Monika P Ponieważ jednak cenimy Pana jako klienta możemy Panu zaoferować zwrot stawki w wysokości 1 GBP.
Jacek smieszni jestescie podane jest wynik końcowy meczu a wynik jest 2 : 1
Monika P '
90 minut gry
Wszystkie rynki są oparte na wyniku na koniec wyznaczonych 90 minut gry, chyba że podano inaczej. Jest w to wliczany czas doliczony, ale nie jest wliczana dogrywka,
czas przeznaczony na rzuty karne lub złoty gol.'
Jacek oszukujecie ludzi ...
Monika P Zasady dostępne są w menu Usługi- Pomoc- Zasady.
Jacek ważny jest wynik
Jacek koncowy
Jacek mam gdzies waszego 1 GBP ...