>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

M 0

marekkraw

Użytkownik
No i właśnie tak zrobiłem. A co polecacie pózniej ? Ze Skrilla normalnie na konto czy brać tę kartę ? Coś tu czytałem ostatnio że problemy mogą być z Urzędami, jak to w końcu jest ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
No i właśnie tak zrobiłem. A co polecacie pózniej ? Ze Skrilla normalnie na konto czy brać tę kartę ? Coś tu czytałem ostatnio że problemy mogą być z Urzędami, jak to w końcu jest ?
Zależy o co pytasz, z Urzędami mają problemy userzy jednak wygrywają więc przeczytaj dokładnie przeanalizuj i sam podejmij decyzję. Nikt tutaj nie da Ci złotej recepty. Odpowiedzialność bierzesz sam ;)
Pozdrawiam

M 0

michal5

Użytkownik
Cześć, mam pytanie odnośnie wypłat. Czy da się jakoś ominąć pobieranie prowizji przy wypłacie którąś opcją? Przy wypłacie minimum 400zł na kartę nie ma prowizji, ale znowu trzeba najpierw coś tą kartą wpłacić gdzie jest opłata manipulacyjna 2%. Próbowałem przelać na konto Skrill, ale tam przy wypłacie pobierana jest prowizja w wysokości 17,43zł. Ktoś ma jakiś pomysł lub doświadczenia z tym?

crisu 53

crisu

Użytkownik
Aż dziwne, ja zazwyczaj pierwszą bądź pierwsze dwie wypłaty w miesiącu na Skrill mam darmowe, kolejne to opłata 5 zł.. Nie spotkałem się jeszcze z komunikatem o kosztach za wypłatę większych niż 5 zł... Może poczekaj do nowego miesiąca i wypłać pieniądz bez prowizji?

_m_i_k_e_ 75

_m_i_k_e_

Użytkownik
Witam. Gram właśnie w bet at home, głownie dla zabawy ale mniejsza o to. Nie gram za duże stawki a ostatnio dostałem kod z okazji urodzin na bon o wartości 20 zł. Nie jest to duża kwota ale stwierdziłem że jak za darmo to można sobie tym konto doładować. Zorientowałem się że tych pieniędzy nie mozna wybrać, ale to żadna tragedia, tylko że ostatnio zagrałem zakład na plus, a kwota której nie mogę wybrać powiększyła się właśnie o tą wygraną z tego zakładu. Co trzeba zrobić żeby te peniądze nie były tylko &quot;fikcyjne&quot; i dało się je wybrać?

A 861

amigo007

Użytkownik
Czyli jak dostałeś darmowe 20zł, to masz zagrać łącznie za 60zł po minimalnym kursie 1.50.

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 0

gruuchaa

Użytkownik
Witam Mam pytanko. Czy jest możliwość wypłacenia środków na inną osobę która posiada konto bankowe? Ja swojego nie mam i chciałem wypłacić na siostrę ( te same nazwisko) przejdzie?

D 71

devs

Użytkownik
Przejdzie bez problemu. Przelewy do 15000 euro ida po numerze konta bankowego i zgodnosc danych nie jest sprawdzana. Gorzej jak poprosza o weryfikacje np screenshot z konta bankowego.

V 3

vulture

Użytkownik
Witam, jeśli wpłatę robiłem bonem to nie mogę wypłaty zlecić na Skrill? Najpierw muszę przelać minimum 10 euro przez skrill na konto gracza, żeby odblokować sobie tą droge do wypłaty?

M 32

mikolaj725

Użytkownik
Coś się w bet at home ostatnio pogorszyło z wypłatami na Skrill . Jak zawsze szły w przeciągu 30 min , to teraz druga wypłata z rzędu gdzie idzie ponad 12 godzin ...

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Coś się w Bet at home ostatnio pogorszyło z wypłatami na Skrill
Też potwierdzam. Wczoraj po południu zleciłem wypłatę na Skrill, ale trzymali ją do dziś. Specjalnie, bo zmienił się miesiąc. Teraz mam tylko jeszcze jedną wypłatę za darmo w listopadzie, a za następną będą kasować 5 eurasków, cwaniaki.

Do góry Bottom