Zależy o co pytasz, z Urzędami mają problemy userzy jednak wygrywają więc przeczytaj dokładnie przeanalizuj i sam podejmij decyzję. Nikt tutaj nie da Ci złotej recepty. Odpowiedzialność bierzesz samNo i właśnie tak zrobiłem. A co polecacie pózniej ? Ze Skrilla normalnie na konto czy brać tę kartę ? Coś tu czytałem ostatnio że problemy mogą być z Urzędami, jak to w końcu jest ?
przecież w niemal każdym buku masz podaną minimalną kwotę i ewentualne opłaty. przelewy 24 nie pobierają takiej opłaty.Ile kosztuje wpłata przez przelewy 24 lub czym Wy przelewacie ?
Najlepiej doładować bet kartą paysafecardIle kosztuje wpłata przez przelewy 24 lub czym Wy przelewacie ?
Potwierdzam. Wisi juz nascie godzin i dupa kwita nie duza 2k.Coś się w bet at home ostatnio pogorszyło z wypłatami na Skrill . Jak zawsze szły w przeciągu 30 min , to teraz druga wypłata z rzędu gdzie idzie ponad 12 godzin ...
Też potwierdzam. Wczoraj po południu zleciłem wypłatę na Skrill, ale trzymali ją do dziś. Specjalnie, bo zmienił się miesiąc. Teraz mam tylko jeszcze jedną wypłatę za darmo w listopadzie, a za następną będą kasować 5 eurasków, cwaniaki.Coś się w Bet at home ostatnio pogorszyło z wypłatami na Skrill