Spokojnie Ci wyplaca. Jesli wplacales wczesniej kase z tego konta to od razu, jesli nie to poprosza Cie o zdjecia [ procedura patrz nizej ]elo mam problem zalozylem konto na siebie a jak bym chcial wyplacic na konto ojca wyplacili by mi ?? czy nie ?
???? kompletna nieprawda - moj kolega wyplaca sobie kase na 5 roznych kont - kazde nalezy do innej osoby. Nie poprosili go nawet o dowod zaden. Wydaje mi sie ze sek tkwi w tym aby wplacic z danego konta kase, potem wyplacic na to samo konto kase. Potem juz mozna wyplacac na kazde konto zawsze [ on tak zrobil ] no i nie prosza o dokumentyTeż miałem kiedyś takie pytanie i napisałem do support, który odpowiedział, że:
Istnieją dwie możliwości wypłaty:
1. na Pana osobiste konto bankowe,
2. na adres w serwisie Moneybookers, z którego została dokonana
przynajmniej
jedna wpłata.
Niestety, nie ma możliwosci przelania wygranej na konto bankowe należące
do
innej osoby.
Nie powinni robic problemow - albo od razu ci wyplaca albo poprosza o zdjecie dowodu i ew. karty [ jesli placiles karta a nie przelewem ].Witam , mam pewien problem.
Mam maly bład w Danych użytkownika,
Mianowicie musialem zle wpisac moja date urodzenia.(20.09.87),konto zakladalem dawno , a teraz dopiero mam zamiar z niego korzystac.
A powinno byc 20.09.88.
Wplacilem juz kase i czekam na jej zaksiegowanie.
Czy nie bede mial problemow z wyplata?
I czy BAH ma mozliwosc zamkniecia mojego konto , przez co utrace kase?
Zglosilem im to ale tylko odpisali , ze , Imienia , Nazwiska i daty urodzenia nie da sie zmienic.
Nie wiem co robic , czekac na pomoc z Waszej strony.
Jezeli zarzadaja dowodu przy wyplacie to beda problemy .Witam.
Mam 17lat i konto w mBanku. Jeśli przy rejestracji zawyże rok urodzenia do 1989 i potem ze swojego konta przeleje 10zł na bet-at-home to nie będzie problemów z późniejszą wypłatą? Pozdrawiam
Witam.
Mam 17lat i konto w mBanku. Jeśli przy rejestracji zawyże rok urodzenia do 1989 i potem ze swojego konta przeleje 10zł na bet-at-home to nie będzie problemów z późniejszą wypłatą? Pozdrawiam