Dzisiaj o godzinie 10:00 zlecilem wyplate nieco ponad 100PLN i 4 godziny pozniej przyszla kasa na konto bardzo szybka wyplata jeszcze z tak szybka sie nie spotkalem nigdzie nie liczac MB.
Wczoraj wieczorem zleciłem wpłatę z mBanku na BAH. Ale nadal nie mam kasy na koncie. Wie ktoś moze ile ona bedzie szła?
Ostatnio jak wpłacałem na poczcie to szło 3 dni. Ale z banku powinno być szybciej.
Minimalna kwota wpłaty przelewem bankowym wynosi 5 PLN, za pomocą karty kredytowowej 50 PLN, natomiast poprzez Moneybookers 10 PLN. Minimalna stawka na zakład wynosi 1 PLN.
ja wpłaciłem 18.02.2009 o godzinie 15:00 i dziś 20.02.2009 ok. 10:15 już jest ????
powiem wam,że dotarło szybciej niż do Bwin.com. Bo wysłałem 2 przelewy.
Jeden na BAH a drugi na BWIN.
witam
ja mam natomiast pytanko ktore dotyczy adresu mailowego
konto w BAH mam zalozone na pewien adres mailowy, ale konto w Moneybookers mam juz zarejestrowane na inny adres mailowy, tzn wlascicielem konto w BAH i MB jest ta sama osoba, czyli moja, jednakze sa to konta na inne adresy mailowe, czy nie bedzie problemy kiedy bede wplacal z MB na BAH i wyplacal z BAH na MB?
czekam na odp
pozdro
Mam konto w Mbanku, jeśli przeleje im pieniądze przez internet, jak mogę przyspieszyć pojawienie się pieniędzy na koncie BAH? Wysłać screena z przelewu czy coś?
Mam konto w Mbanku, jeśli przeleje im pieniądze przez internet, jak mogę przyspieszyć pojawienie się pieniędzy na koncie BAH? Wysłać screena z przelewu czy coś?