Wszystko zostało już napisane, użyj opcji szukaj :zoltakartka:
Mam to samo.Również dzięki za odpowiedź.Witam! mam problem. Otóż dostałem ostatnio bonus 15 zł do kasyna. Wygrałem z niego jakąś stówkę (wykonałem przy tym 40 krotny obrót). Następnie przelałem kasę na pokera i tam wygrałem 850 zł. I teraz już dwa razy próbowałem wypłacić, jednak przelew został anulowany. Napisałem do nich maila, by mi to wyjaśnili, oni jednak odpisali żebym spróbował kolejny raz. Jednak sytuacja się powtórzyła. Dodam że mam tylko jedno konto, wszystkie dane w porządku, wymagany obrót zrobiłem, jednym słowem ja w stosunku do nich nic nie kręciłem. Wie ktoś może o co im chodzi i czemu kasa nie dochodzi na konto bankowe? Z góry dziękuj za odpowiedz.
Oczywiście że możesz. Przelew będzie szedł do 5 dni roboczych. Ile przelew kosztuje, niestety nie wiem. Musiałbyś się zapytać w banku. Zlecając taki przelew, nic nie będziesz musiał udowadniać. Po prostu w tytule przelewu/przekazu wpisujesz numer konta gracza (Twojego) na które pieniądze zostaną dopisaneChcę złożyć pierwszą wpłatę. Niestety nie mam konta bankowego. Czy jest możliwość złożenia opłaty za pomocą przekazu pocztowego na ich konto? Mieszkam niedaleko Banku PKO SA i czy jest możliwość wpłaty pieniędzy na ich konto (nie przez pocztę)? Ile czasu upłynie zanim będę mógł grać?
Zakładając, że tak to jak mam udowodnić, że to ja dokonałem wpłaty? Ile kosztuje taki przekaz pocztowy albo bankowy?
To pytanie nie w tym temacie. Może poczytaj tutaj:A jak to jest z grubą kasą na BAHu (i innych bukach)? ZAŁÓŻMY że chcę wypłacić 10.000zł... Oni bez problemu wypłacają taką kasę? I jak to jest z podatkiem... Wiem że w necie to nieobowiązuje, ale jak na koncie NAGLE się pojawia 10.000zł, to jednak Skarbówka może coś wąchać...?
Pozdrawiam