akarin
Forum VIP
MadAngel ja nie neguję każdej, tylko chcę od ludzi uzyskać konkretny argument. Moze czasami się zapędzam, ale nie uważam, że mam zawsze rację, więc konkretny argument mnie przekona.
Nie lubię jak ktoś pisze, że drużyna awansowała tylko przez farta, są ciotami itp, Niemcami, wiec trzeba ich nienawidzić a reszta jest super, bo jak dla mnie to skrajne zaślepienie.
Czekam na uargumentowanie swojego zdania przez takich ludzi. Moze troche agresywnie, ale z niektórymi tak trzeba.
No a poza tym nerwy przed meczem
Wie ktos kiedy będzie wiadomo kto będzie sędziował mecz?
Włoch i Niemiec odpadają, oby to był Anglik jakiś :wink:
Poza tym jutro zapadnie decyzja CAS w sprawie Riberyego i jego zawieszenia. Coś tam Karl Heinz Rummennige mówił, że prawnicy ostro pracują i pytał o zdanie innych prawników z całej Europy i tendencja jest pro Ribery.
Nie lubię jak ktoś pisze, że drużyna awansowała tylko przez farta, są ciotami itp, Niemcami, wiec trzeba ich nienawidzić a reszta jest super, bo jak dla mnie to skrajne zaślepienie.
Czekam na uargumentowanie swojego zdania przez takich ludzi. Moze troche agresywnie, ale z niektórymi tak trzeba.
No a poza tym nerwy przed meczem
Nie Ty jeden. :wink:Z niecierpliwością bede czekał (mam nadzieje że pokażą) na widok twarzy Pereza w momencie kiedy na boisko wbiegną Sneijder i Robben.
Wie ktos kiedy będzie wiadomo kto będzie sędziował mecz?
Włoch i Niemiec odpadają, oby to był Anglik jakiś :wink:
Poza tym jutro zapadnie decyzja CAS w sprawie Riberyego i jego zawieszenia. Coś tam Karl Heinz Rummennige mówił, że prawnicy ostro pracują i pytał o zdanie innych prawników z całej Europy i tendencja jest pro Ribery.