Pierwsze dwa zagrałem!Pięknie biorąc pod uwage, że to AKO!
Ja dziś mam propozycje na niższych kursach:
Sirius - Akropolis (SWE) 1 1,44
Estudiantes - Olimpo 1 1,57
PK-35 - KooTeePee (FIN) 1,50
Varbergs - Umea (SWE) 1,44
Sodra - Kvarnaby (SWE) 1,61
ponieważ tego dużo, pewnie zagrałbym pierwsze dwa
co to znaczy "15"?W takim razie zaczynam "15" z tymi typami.
Następne mecze będę próbował sam dobierać lub konsultować się z wami (w tym temacie?)
"15" jest to sposób stawkowania by ograniczyć straty w budżecie.co to znaczy "15"?
mile widziane Twoje typy w tym temacie...
Birke... w tym meczu gol w ostatniej minucie ???? mogłem tam uznać faworyta bo było kilka przesłanek, gole, wyższa pozycja, mecze bezpośrednie...@ incubus7
Teraz spojrzałem na tabelę dopiero - Birkebeineren jest poniżej środka, nie jest faworytem.
Trzeba uważać na takie mecze.
Można pomyśleć o 3 meczach (z mniejszymi kursami) bo tutaj sugerowałeś się tym by uzyskać AKO over 2.0.
Jaki był kurs na gospodarza DNB ?
Jeszcze typy na dzisiaj:
Manta FC - Técnico Universitario - też bardziej środkowa ekipa
Boca Juniors - Arsenal de Sarandí - mecz prawie na szczycie
Tak więc ostrożnie ze stawkowaniem jak coś
Właśnie te drużyny z dołu tabeli mogą najbardziej zaciekle walczyć o utrzymanie.Trzeba wybrać zdecydowanych faworytów albo ewentualnie drużyny z samego dołu tabeli z tymi wyżej(niż środek).
Dziś mniej skutecznie, ale od momentu podawanych przeze mnie typów policzone:Pierwsze dwa zagrałem!
Na singlach ładny zysk!
Na dziś skopiuje prosto z mojego bloga:
2100 Nacional Asuncion - Sportivo Carapegua 1 1.53 3:11800 Birkebeineren - Brumunddal 1 1.60 2:2
To mecze na których buki zarabiają.Nie każda liga się do tego nadaje. Wystarczy spojrzeć w tabele. Trzeba wybrać zdecydowanych faworytów albo ewentualnie drużyny z samego dołu tabeli z tymi wyżej(niż środek).