>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BARDZO SKUTECZNY SYSTEM !!

D 77

dalik

Użytkownik
To chyba ta drużyna po przegranej na wyjeździe musiała grać z &quot;jeszcze bardziej topową&quot; drużyną skoro jako gospodarz płacili ~2,5 ?

gajin 150

gajin

Użytkownik
Dokladnie
Libertad 2 - 1 Cerro Porteno
3 miejsce z 2, gol na 2:1 w 89 minucie ;) Wiem, ze nie jest to zwyczajowy typ na ten system, ale na pierwsze 2 poziomy sie nadaje.

T 9

theart

Użytkownik
Progresja w bukmacherce to raczej chory pomysł, rozumiem w ruletce gdzie prędzej czy później będzie czerwone ale w bukmacherce i to w AKO niekoniecznie, gdyż każdy następny kupon nijak ma się do poprzedniego.

arcadiusk 4

arcadiusk

Użytkownik
Progresja w bukmacherce to raczej chory pomysł, rozumiem w ruletce gdzie prędzej czy później będzie czerwone ale w bukmacherce i to w AKO niekoniecznie, gdyż każdy następny kupon nijak ma się do poprzedniego.
A jak niby 10 czarnych pod rząd ma się do następnego trafienia? Niby że jest większa szansa na czerwone? LOL
Progresja w ruletce to po prostu MATEMATYCZNA droga do bankructwa bez względu na to czy masz nawet na 20 poziomów gry.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Zagram tyle progresji na ile pozwoli mi wyznaczony budzet i wtedy sie odezwe do Ciebie i przyznam Ci racje, badz tez Ty przyznasz mi. Ew mozesz sledzic moj temat z typami w progresji i wyszydzic mnie w momencie kiedy dojde do poziomu na ktory juz mnie nie stac. Deal? ????

T 9

theart

Użytkownik
A jak niby 10 czarnych pod rząd ma się do następnego trafienia? Niby że jest większa szansa na czerwone? LOL
Progresja w ruletce to po prostu MATEMATYCZNA droga do bankructwa bez względu na to czy masz nawet na 20 poziomów gry.
Progresja ma sens w zakładach dwudrogowych i wyłącznie tam. Ja tu nikogo nie będę przekonywał ale jako że utrzymuję się z pewnej gry losowej mam pojęcie o tym.
Otóż mając tylko dwa zdarzenia MUSI kiedyś wystąpić i jedno i drugie - to się nazywa prawdopodobieństwo. Ile będzie poziomów nie wiadomo, może być ich 2 może być 100. Jedak nie ma takiego koła ruletki które od początku istnienia losowałoby tylko jeden kolor.
A weźmy teraz Wasze mecze AKO czyli minimum dwa zdarzenia na kuponie. Już abstrahując że te zdarzenia mogą być trzydrożne, powiedzmy że wybraliście tenis i na jednym kuponie dwa zdarzenia. Macie więc czterodrożny zakład. O ile na każdym kolejnym kuponie byłoby to samo spotkanie to można mówić o progresji, natomiast na każdym następnym kuponie dajecie INNY MECZ. Więc nigdy nie ma pewności że wylosowane będzie przeciwstawne zdarzenie gdyż ono nie istnieje.
Radzę się nad tym zastanowić.

Zagram tyle progresji na ile pozwoli mi wyznaczony budzet i wtedy sie odezwe do Ciebie i przyznam Ci racje, badz tez Ty przyznasz mi. Ew mozesz sledzic moj temat z typami w progresji i wyszydzic mnie w momencie kiedy dojde do poziomu na ktory juz mnie nie stac. Deal? ????
Chętnie będę obserwował, zanim jednak zaczniesz powiedz mi jak widzisz progresję w bukmacherce, na jakich zasadach się opierasz? Czy Twoje spotkania będą takie same? Główną zasadą progresji jest zdarzenie przeciwstawne czego nie widzę w bukmacherce gdyż w każdym następnym spotkaniu wystąpią inne wartości. I wierz mi szydzić nie będę życzę ci trafnych wyborów.
W bukmacherce nie ma progresji, jest tylko trafność wyborów.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nawet najdluzsza i wypelniona po brzegi argumentami dyskusja, nie jest w stanie ani tego potwierdzic, ani temu zaprzeczyc. Nic nie daje lepszych wynikow, niz przeprowadzenie eksperymentu. Co tez czynie.

T 9

theart

Użytkownik
Chcę zrozumieć jak w bukmacherce można zapewnić sobie zdarzenia przeciwstawne o tej samej wartości oczekiwanej przez kilka poziomów.
Powiedzmy że przez 10 poziomów będziesz stawiał na 1 w tenisie i czerwone w ruletce.
W ruletce co zdarzenie masz tylko dwie te same możliwości - masz więc szansę na trafienie przeciwstawne i wartość 50%.
W tenisie co spotkanie masz ZUPEŁNIE inny mecz (inna wartość oczekiwana) od poprzedniego i ta sama jedynka co mecz wcześniej może mieć O WIELE WIELE mniejsze bądź większe prawdopodobieństwo.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nie wszystko da sie ogarnac rozumem - niektore rzeczy poprostu dzialaja i juz ???? Wiem, ze zabrzmialo to strasznie infantylnie, ale nie znam lepszego sposobu na wymyslenie czegos dzialajacego niz eksperymentowanie z tym co sie ma i doskonalenie tego w miare obserwacji efektow dzialania.

T 9

theart

Użytkownik
Chcę Ci tylko pokazać że progresja w bukmacherce to tylko życzenie i nie posiada podstaw działania. Można obstawiać progresywnie jednak prawdopodobieństwo trafienia jest mniejsze niż w ruletce i innych grach losowych o tylko dwóch możliwościach wyniku.
1. Każdy następny kupon ma inne zdarzenia o innym prawdopodobieństwie
2. Stawka każdego następnego kuponu może być inna niż poprzednia
3. Brak zdarzeń przeciwstawnych i zasady coin flip
Chociaż cóż można począć, trzeba wierzyć że prędzej czy później się trafi ???? . I zgarnie to co stawiało się wcześniej ???? . Czego Ci życzę.

acetate 474

acetate

Użytkownik
a co z oszustwami w internetowych kasynach? skad wiesz, czy nie ma jakiegos skryptu, ktory spowoduje, ze wypadnie 20 czerwonych z rzędu?
nic nikomu sie nie udowodni

D 77

dalik

Użytkownik
W tenisie co spotkanie masz ZUPEŁNIE inny mecz (inna wartość oczekiwana) od poprzedniego i ta sama jedynka co mecz wcześniej może mieć O WIELE WIELE mniejsze bądź większe prawdopodobieństwo.
Tu masz rację ale myślę, że tu chodzi o inne podejście:
Skoro nie trafiłem na dobre typy przez 4 poziomy to na piątym jest większe prawdopodobieństwo ,że w końcu trafię ????
Chyba o to chodzi, bo co do losowych zdarzeń masz zupełnie rację

Poniżej przedstawiam 4 zespoły ze szczytu tabeli ligii francuskiej (pierwszą lepszą)
na potrzeby sposobu gry z założeniami, które wyznaczył autor tematu.

Myślę, że będzie to zrozumiałe, a wnioski wyciągnijcie sami

czoker 166,7K

czoker

Użytkownik
ochłońcie! :zoltakartka:

wracamy do tematu, progresja to inny dział...

co powiecie na Colon - Godoy Cruz 1 1,66?

Tak się składa, że ten sam dział, a inny temat. I w przeciwieństwie do tego pseudo czegoś, progresja jak najbardziej pasuje do tego działu.
Odkopujecie temat założony 5 lat temu ... Wchodzi ktoś nowy, widzi temat nazwą napisaną caps lockiem i mieszacie mu w głowie.
Zmieniłeś strategię i teraz zamiast wymyślać co 3 dni swoje genialne systemy, szukasz równie genialnych z przeszłości?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Tak się składa, że ten sam dział, a inny temat. I w przeciwieństwie do tego pseudo czegoś, progresja jak najbardziej pasuje do tego działu.
Odkopujecie temat założony 5 lat temu ... Wchodzi ktoś nowy, widzi temat nazwą napisaną caps lockiem i mieszacie mu w głowie.
Zmieniłeś strategię i teraz zamiast wymyślać co 3 dni swoje genialne systemy, szukasz równie genialnych z przeszłości?
a Ty co, zmęczony bezsennością? wybacz, ale większość to jakiś bełkot...
Colon - Godoy 1 1,66 ✅

Do góry Bottom