Ja mam Mbank i moge cos o nim powiedziec jak ktos ma np. Inteligo niech mowi jak jest w Inteligo to sobie porownacie :gool:
Mbank mam juz z 4 lata jak nie wiecej.Rzeczywiscie prowadzenie konta Ekonto izzykonto są bezplatne.Ja mam ekonto (wiek powyzej 18 lat) karte Visa Electronbn dostalem za darmo i nic sie za nia nie placi nigdy.
Z kart VISA electron mozna wyplacac za friko z bankomatow EuroCasc Euronet i BZWBK (takie pomarnczowe logo 24---jak tarcza zegarka)Robic zakupy w kazdym praktycznie sklepie.
Ale karta tą nie zamowisz np.biletu na samolot przez neta ???? nie wplacisz nią expresowo np na konto
bukmacherskie.Nie "kupisz" podając jej numer nic przez NETA
Do tego w Mbamku musisz zamowic Ekarte ( placi sie za nią 25 zl na ROK)
Juz mowie jak to dziala...dostajesz tą karte pocztą
Jest na niej 0zl...jesli chcesz "doladowac ja np o 50 zl" zeby wplacic to do BUKA. Wchodzisz na strone mbanku logujesz sie i z pieniedzy ktore masz na koncie ???? (sie wie cos musisz miec no nie?) zasilasz sobie e-karte o 50 zl...Wtedy podajesz na stronie bukmachera numer e-karty jej KOD i juz przelane.
To wiadomosc dla tych ktorzy chcą expresowo ladowac kase na konto Buka.Kupic bilet przez neta na samolot itd... ????
Co jeszcze o Mbanku.Najlepsze i najwazniejsze dla mnie to to:
Przy Kazdej transakcja jak wiadomo w bankach internetowych nalezy podac kod moze to byc kod z kartki lub token LUB---> w Mbanku za DARMO calkowicie wysylają wam te kody na komorke ESEMESEM.(DOCHODZĄ W 5
SEC)
Przydalo mi sie za granicą (tez dochodzily w 5
sec za friko) Nie musialem miec zadnej kartki przy sobie z kodami itd.
Jak jakies pytania to pytac.