Nie polecam mbanku. (zamiast mbanku dobrym odpowiednikiem jest inteligo i bzwbk, tylko w tym drugim mało jest bankomatów...)
Loguję się dzisiaj do mbanku żeby sprawdzić czy przypadkiem przy noworocznym cumowaniu nie wydałem zbyt dużo pieniędzy i co widzę... ?
Blokada X sumy na karcie bo płaciłem na stacji benzynowej i wszystko się zgadza. Licze dalej, licze patrze, nie ma 20 zł z groszami. Patrze w historii rachunku i jak cholera nie ma żadnej transakcji na kwotę 20 zł. Saldo kończy się na X sumie czyli na prawidłowej ale w dostępnych środkach NIE MA TYCH 20 zł!
Historia rachunku: (ostatnia operacja)
Dzień xx-xx-xx: Kapitalizacja odsetek -Kwota operacji x,xx zł Saldo: x,xx zł
Saldo się zgadza, odliczyłem transakcje z karty i jest wszystko ok, ale po tym odliczeniu tak czy jak brakuje 20 zł!
Osobiście odradzam trzymanie w tym banku duzej sumy pieniedzy. Lepiej mieć konto w banku gdzie przynajmniej jest jeden oddział banku a nie jakiś syf mbank gdzie cholera ZABLOKOWALI mi kilka dni temu ekartę chociaż powinna byc ważna! Chcę zapłacić kartą w internecie a TU nic nei działa! Dzwonie do mbanku a fecet mi mówi ŻE WSZYSTKIE EKARTY zostały wyłączone ponieważ karty zostały wymienione na nowe!
Ja się pytam jakie karty panie, gdzie jest moja karta za ktora zaplaciłem, jak ja zrobie teraz płatnosci, dlaczego nei zostałem o tym wszystkim poinformowany i dlaczego nie otrzymałem nowej karty ?
Facet, ''bo system nie wliczył pana do osob ktore karty powinny otrzymać, przepraszamy''
A ja mam daleko w ... przeprosiny, miało działac a nie działa.
Wczoraj dzowniłem w sprawie tek ekarty, za rozmowe z konsultantem ZAPŁACIŁEM 18 zł bo ta pśita tak długo przyjmowała reklamację.
Jutro zadzownie do banku w sprawie moich pieniedzy to zapewne rozmowa bedzie jeszcze dłuzsza to zaplacę 200 ZŁ za rozmowę!!!!!!
Minusy dla których zamykam ten z dupy bank:
-znikające pieniądze
-bank bez placówek,
-rozmowa telefoniczna z konsultantem jest płatna wg taryfy operatora, czyli w orange jest to kwota 75 gr za minute polaczenia,
-nieodpowiedzialność,
-wpłatomaty nigdy nei działają,
-bankomaty tylko euronetu reszty nie widać, zreszta euronet jest tylko w centrach handlowych,
-czlowiek grający idiotę w reklamach mbanku
-brzydka strona internetowa
- NAJDROŻSZY BANK W POLSCE (ślepi nie widzą cen, ja widze i dobrze licze, wystarczy chociażby rozmawiac przez telefon z mbankiem i proszę... hasło KONTO ZA DARMO jest dobrym hasłem dla dzieci)
- mkioski w ktorych nic nei mozna załatwić, NIC! (jedynie kredyt)