Zgodzę się z Tobą, ale.... Agnieszka już dla mnie jest tenisiską która potrafi zrobić spore kuku, i teraz daję jej większe szanse na pokonanie Nadieżdy Pietrowej, a co do Domaszki, no cóż.... w grudniu czytałem z nią wywiad i mówiła że ma zamiar zdetronizować Isię Radwańską, bo to dla niej wstyd żeby tak nieopierzona tenisistka była lepsza od niej. Po drugie mówiła że już poukładała sobie w głowce i wie że nie jest super gwiazdą, oraz jest silniejsza psychicznie. Jak to czytałem myślałem że glebnę ze śmiechu.narosdz zgodzę się z Toba co do Domachowskiej ,ale to jest tenis xDD Jakby Marta wygrała z Venus Williams ,a Aga z Pietrowa to by było dopiero.pozdrawiam
No i tu się całkowicie nie zgodzę. Głodne sukcesów są oby dwie bo przecież Radwańska też nic wielkiego nie osiągnęła. Venus jest teraz w formie. Drabinka dla niej ułożyła się nieźle Co prawda po swej stronie ma Ivanovic ale nie ma Sharapovej, Henin czy swojej siostry. I to może ją trochę rozproszyć że musi dojść dalej. Marta w rewelacyjnej formie i marzyłaby mi się niespodzianka w tym meczu jest Venus to klasa i będzie bardzo, bardzo ciężko. A Radwańska ma naprawdę szansę nawet na półfinał. Petrova może wraca do formy ale nadal nie jest w najlepszej dyspozycji. Na razie trafiała na łatwe rywalki. Poza tym Nadia gra siłowo a taki styl gry odpowiada Agnieszce. Trochę porozrzuca ją po korcie i Rosjanki nie ma. Potem Radwańska zagra najprawdopodobniej z Hantuchową, z którą przecież już wygrała. Trzymam kciuki za Agę i Martę!!! :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:Co prawda nie widziałem meczu Marty ale sercem jestem za nią. Większości wydaje się, że Aga ma łatwiej. Moim zdaniem przeciwnie. Petrova nizej rozstawiona niż Kuznetsova czy nawet Venus moim zdaniem ma łatwiej wygrać z Agą niż Venus z Martą! Dlaczego? Bo Marta jest głodna sukcesów, Venus już swoje wygrała. Dwa lata temu Martusia urwała jej seta, co prawda na cegle ale zawsze. Ja myślę, że tej nocy to dopiero będzie niespodzianka gdy Marta wygra z Venus. Myślę, ze Aga również poradzi sobie ze swoją rywalką jednak coś się bardziej boję o Agę ????
Moim zdaniem wygra Hewitt. DLaczego?? Mecz z Bagietą wiele go nauczył, wzmocnił psychicznie, Leyton wygrał w tym meczu z samym sobą. Gdyby przegrał ten mecz (z Bagietą) to tylko i wyłącznie na własne życzenie, jednak przetrzymał to i moim zdaniem po takim kursie można spróbować.Witam! mam pytanie do tych co sie znają na tenisie. Co sądzicie o meczu Novaka Djokovica z Hewittem kto wygra bo ja chce obstawić na Serba. Prosze o odpowiedz.
jak dla mnie za pozno na granie na polki... im dalej w las tym wiecej drzew jak to mawiaja... trzeba bylo od poczatku... przynajmniej kursy byly konkretne, a teraz na domachowska ok, ale 1,7 na radwanska nie rozpieszcza... chetnie bym zagral, ale nie grywam na polakow no i mi troche kasy umyka bo dzis faceci w reczna i polki z handi by ladnie weszlo... ale jak postawie to nasi nie chca dobrze grac... jakis pech taki...Ja zagrałem czyste typy na Radwańską i Domachowską... i to nie za małe stawki ????
Mam nadzieję, że mnie nie rozczarują ???? za parę godzin się okaże ???? ????
jankovic nie przekonala mnie w meczu z dellacqua, mysle ze nei jest w formie i dlugo nie pogra w tym turnieju, mam pytanie o forme williams, wychodzi ze jest niezla, nie stracila jeszcze seta, ale czy typ na nia jest pewny? kurs nie rozpieszcza i szkoda byloby jakby najmniejszy kurs zawalil kupon:/Do tego dołożyłbym:
J. Jankovic - S. Williams => typ: S. Williams
Tsonga Jo Wilfried - Youzhny Mikhail => typ: M. Youzhny
Jankovic faktycznie nie zachwyca, od początku turnieju miała problemy zdrowotne, bodajże z pośladkami, utrudniało jej to bieganie. Teraz jest już chyba lepiej, ale tak czy owak forma nie jest u niej najwyższa. Myślę, że odpadła by już wcześniej, ale nie bardzo kto miał ją wyeliminować. Dell'Acqua, Razzano to jeszcze nie ta półka, nawet na średnio dysponowaną Serbkę są jeszcze za słabe. Serena nie przegrała w tym roku meczu, w AO prezentuje się świetnie, w sumie obok Marysi zrobiła na mnie największe wrażenie. Bez większych problemów rozprawiła się z Azarenką, potem Vaidisovą. Świetnie serwuje (80 parę procent wygranych piłek po pierwszym serwisie), jak zawsze dużo kończących piłek, wcale też wiele nie psuje. Jest na pewno zdeterminowana, w końcu broni tytułu i punktów. Myślę, że dziś sobie spokojnie poradzi z Jankovic. W H2H jest 2:2, ostatni pojedynek odbył się rok temu w czwartej rundzie AO, dość gładkie 6:3 6:2 dla Williams, Serena zdaje się być w podobnej formie co przed rokiem, Jelena z kolei chyba w gorszej, nie widzę dzisiaj innej możliwości niż zwycięstwo Amerykanki.jankovic nie przekonala mnie w meczu z dellacqua, mysle ze nei jest w formie i dlugo nie pogra w tym turnieju, mam pytanie o forme williams, wychodzi ze jest niezla, nie stracila jeszcze seta, ale czy typ na nia jest pewny? kurs nie rozpieszcza i szkoda byloby jakby najmniejszy kurs zawalil kupon:/