mozi
Użytkownik
Dziś więcej ciekawego tenisa do typowania (zresztą i oglądania) jest u kobiet. Murray powinien pogonić Isnera. Jestem akurat "fanem" talentu Amerykanina i uważam, że w tenisie może zdziałać dużo więcej niż popularny ostatnio na forum Karlovic. Jest solidniejszy z głębi kortu, ale Andy to wyższa półka. Szczerze powiedziawszy spodziewam się 3:0 ale to John to typowy gracz ze świetnym podaniem i dlatego na taki typ się za nic nie odważę... Under/over wystawione akurat pod 3 sety (u) lub więcej (o) ale szanse są na to 50/50. Nadal też powinie szybko ograć Ivo, ale czy warto grać 3:0? Za nic przeciwko takim graczom! Choć 1.15 na podbicie mi pasuje, a zastanawiam się także z lekka nad handi -4.5 na Rafę bo na jego pokrycie wystarczy w sumie 1 break (przy wygranej 3:0) a to jest wielce prawdopodobne. Del Potro również w sumie jes faworytem z Cilicem. Pokonał go gdy ten był w super formie w NY (tam Potro też na początku nie błyszczał), więc teraz gdy rywal gra mizerie (patrząc na potencjał) powinien go pokonać. I Roddick raczej nie da szans Gonzalezowi. Fernando niby na razie grał nieźle, ale od pierwszej rundy i meczu z Rochusem miał problemy. Myślę, że gładko wygra Roddick...