agent00typer
Użytkownik
Taki kurs to prezent ? nie sądzę.Milos Raonic - Philip Kohlschreiber 2.30 bet365
Ten kurs na Niemca to prezent. To będzie ich pierwsza potyczka między sobą. Obaj lubią grać na tej nawierzchni. Raonic w tym roku w takiej se formie - 3/3. Wygrał z Dodig, Rosół, Hajek, natomiast przegrał z Dimitrov, Hewitt, Fognini. Jak widać formą nie grzeszy. W przeciwieństwie Niemiec do niego jest w formie wybornej. Wygrał 6 na 8 meczy. Przegrał tylko z Monfilsem i Ferrerem, ale mało kto jest w stanie wygrać z Hiszpanem. Oglądałem go tutaj oraz w meczu z Hiszpanem. Z Hiszpanem grał na naprawdę wysokim poziomie. Serwis funkcjonuje bardzo dobrze, wymiany to samo. Niemiec wcale nie serwuje tutaj gorzej od Kanadyńczyka, a w wymianach jest na pewno lepszy. Nie daje Kanadyńczykowi dużych szans w tym meczu.
Raonic w "takiej se formie" bo 3/3 czyli 50%, ale 6/8 Kohliego czyli 75% to już wg ciebie jest "forma wyborna" ???? lol.
Serwis Niemca na równym poziomie z Raoniciem ? ???? lol.
Jedyne co się można zgodzić w tej analizie to, że Kohli regularniejszy w wymianach.
I nie Kanadyńczyk, tylko Kanadyjczyk...
Lepiej tu pograć jakiś over gemowy, ale jak nie dajesz temu KanadyŃczykowi szans no to graj
A pokaż mi gdzie ja napisałem, że przegrał 8 meczy ? ???? napisałem 6/8 co znaczy 6 na 8.Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem, gdzie ja napisałem ze Kohli przegrał 8 meczy??? no pokaż mi gdzie???
Z Ferrerem, prawie każdy przegrywa więc na ten mecz można przymróżyc oko.
Po drugie popatrz se w staty turnieju jak serwuja a nie pisze kto lepiej serwuje jak nie patrzyleś. To, że Kanadyjczyk jest znany z serwisu nie znaczy, że w tym turnieju lepiej serwuje.
Nie se tylko sobie bo aż razi w oczy. Co dają Ci staty z dwóch meczów ? Ty napisałeś, że serwis Kohliego i Raonicia jest na tym samym poziomie, a to jest aż śmieszne.Przyznam ci racje w jednym. Pomyliłem się w pisowni i tyle.
Przykładowo Raonic z Rosołem 30 asów, z Hajkiem 18
Kohli 10 z Darcisem i 12 z Weintraubem
no to już to mówi samo za siebie.