Popieram typ na zwyciezce AO na sharapova ktora prezentuje sie rewelacyjnie ,azarenka jest pod forma nawet komentatorzy eurosport czesto podkreslaja ze aza gra duzo gorzej niz w ubieglym roku gdy byla w szczytowej formie moj typ to zwyciestwo Maszy z Na Li i zwyciezca AO Marysia rzecz jasna 1,20x2,25=2,7 :grin:No to na AO póki co 2 typy:
Sharapova wygra AO 2,25 bet365!
Masza nie może zmarnować takiej okazji! Idzie jak burza, a jedyna zawodniczka, która mogła ją zatrzymać odpadła dziś w dramatycznych okolicznościach! Kurs uważam za WYŚMIENITY!!! Oglądając Azarenke jej potencjalną finałową rywalkę chciało mi się rzygać! Grała słabiutko, beznadziejny serwis i wymęczony pierwszy set z emerytka Kuznietsova, ktora miała już 4-1 ale trosze popuchła, co skrzętnie wykorzystała Białorusinka. Dla mnie Azarenka jest pod forma i nie daje jej cienia szansy na pokonanie Marii. (jeśli w ogole dojdzie miedzy nimi do starcia)
Drugi typ to 2-0 dla Szarapowej w meczu z Li. Nasza Aga grała z Chinka i był to w jej wykonaniu słaby mecz (mowie o Polce), z słabiuteńkim serwisem i brakiem sily uderzen nie mogla wygrac. Chinka zagrala niezle, chociaż jej forma serwisowa tez nie zachwycala. Ogladaja Szarapowa - jej poteżny serwis i swietny return wejscie do finalu wydaje sie formalnoscia, typuje gladkie 2-0 po 1,65 expekt.
nawet gadają podczas trwania wymiany, stracili jakikolwiek poziom kultury. Tomaszewski moze i odpływa czasami, ale na pewno nie przeszkadza z ogladaniu... ES schodzi na psy...To chyba był Sikora - faktycznie ********* głupoty jak mało, który. Tomaszewscy komentują dla Polsat Sport, ale stary Tomaszewski to też męczy swoją gadką (Wimbledon i jego gadka o Jadzi Jędrzejowskiej...)
Z komentatorami na ES to jest tak, że wzięli jakiś tam byłych zawodników, co znają zasady gry w tenisa, ale nie potrafią komentować, a na rozgrywkach WTA i ATP znają się mniej niż większość z nas na tym forum i swój komentarz opierają tylko na statystykach i informacjach ze stron ATP i WTA.
Jedynie Karol Stopa jakiś tam poziom komentarzu trzyma.
To chyba był Sikora - faktycznie ********* głupoty jak mało, który. Tomaszewscy komentują dla Polsat Sport, ale stary Tomaszewski to też męczy swoją gadką (Wimbledon i jego gadka o Jadzi Jędrzejowskiej...)PS>. ktos mi moze powiedzieć, co to za amator komentuje mecze na Eurosporcie? wczoraj jak go słuchałem przy meczu Azarenki z Kuznetsovą to myślałem że dostanę szału. Kobieta z nim komentująca musiała sie nawet źle czuć, ale zaciskała zęby. Gdzie Tomaszewscy?
Nie da rady czegoś takiego zagrać. W kursie na zwycięztwo Sharapovej w AO zawierają się już jakby kursy na wygraną półfinału z Li oraz na wygraną finału z faworytką drugiego meczu, czyli Azarenką.Myslicie ze faworytka ewentualnego finalu Masha Aza bedzie Aza ? Mysle ze kursy beda bardzo wyrownane i ciezko bedzie wskazac faworyta a stwaka pomnozona zwyciestwo z Na Liz zwyciestwem w finale daje niezle value co otym myslicie ?
Poprawka hehe nie mozna laczyc tych kursow szkodamożna lączyć te typy?
oraz dodam kilka słów od siebie. Na Hardzie Li jeszcze nigdy nie wygrała z Sharapova, może dziś przyjdzie ten moment. Porównajcie obydwie drabinki, rosjanka miała nieporównywalnie łatwiejszą. Li musiała pokonać dobrą Goerges oraz jeszcze lepszą Isie. A kto oglądał mecz Marii z Makarovą widział, że momentami Sharapova była rozrzucana po korcie, a mimo to wygrywała pkty. Tak było, wszystko przez to, że mając pkt na tacy Ekaterina wywalała poprostu za pole. Dziś Li takimi prezentami nie będzie jej obdarzać, a wypracowane sytuacje kończyć. Serwis obydwu, bywa chwiejny, na korzyść tylko prędkości jakie maria osiąga przy nim. Jak najbardziej Sharapova może wygrać 2:0, ale nie uważam też, że tego nie może dokonać Li. Osobiście liczę na zaciętą walkę, oraz zbliżoną il gemów.Ziarno->
Na Li – Maria Sharapova
Wiele na temat tego pojedynku napisał użytkownik dx2; w większości się z nim zgadzam, bo Li stać na wiele i może sporo ugrać, ale wątpię w jej ostateczny sukces
dx2 świetnie opisał typ, ja nie zamierzam go powtarzać, dlatego odsyłam do jego analizy: http://forum.bukmacherskie.com/f153/f153/f153/f153/f153/f...ml#post3342865
Moje typy na ten mecz:
tie-break w meczu @ 4.10 Bwin
1(+4.5 gems) @ 2.28 Pinnacle