scotratez
Użytkownik
Człowieku przestań pić już tym jadem w stronę Polki. To jest Twoje wyłącznie zdanie i nie każ myśleć innym jak Ty. Tak się składa że to Ty praktycznie w każdym poście atakujesz wiecznie Agnieszkę. Już cały świat o tym wie że gardzisz jej tenisem, więc pozwól innym pisać o niej pozytywnie. Już się tego czytać po prostu nie chce. I jeszcze to zdanie o finale. Co to w ogóle miało być? Dyplomacja? Jak nie masz pomysłu na finał to nie pisz nic a nie oczy mydlisz że jest nie grania. Ja uważam np. że jest tak jak wiele osób. V. Azarenka nie zachwyca w ogóle. Jak Na Li wygra okaże się że Polka wcale taka zła w tym turnieju była, ponieważ przegrała ze zwyciężczynią turnieju. Zapewne Ty schowasz głowę w piasek i dalej będziesz swoje teorie opowiadał. Już nie wspomnę że przegrała w ładniejszym stylu niż Maria Sharapova. Żeby było jasne nie odpiszę Ci na kolejny post już bo Ty po prostu lubisz prowadzić polemikę na temat Agnieszki a to nie jest temat do tego. Proponuję załóż oddzielny topic zrzeszający przeciwników Radwańskiej i tam sobie dyskutujcie jaka to ona "słaba". Bez odbioru.Daj już sobie gościu spokój. Ja nie podkreślam na każdym kroku jak się cieszę, że nie ma już w turnieju polskiego zombi. Już nie mogłem potrzeć na ten stający posąg, z twarzą jak u jakiegoś truposza. Dorosła osoba a siły ma tyle co 2 letnie dziecko i jak uderza piłkę to ta ledwo dolatuje do siatki. Jakie szczęście, że Li ją wywaliła z turnieju. Ale nie podkreślam tego na każdym kroku, tak jak ty, więc ogarnij się pajacu.
Co do finału to radzę obejrzeć i nie obstawiać, bo niby po co? Mało macie meczów w ciągu roku, które można obstawić? To, że to jest finał Wielkiego Szlema, to nie znaczy, że obstawienie tego meczu jest obowiązkowe, a nawet bym powiedział, że często jest nie wskazane.
by scotratez