>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australian Open '11 - turniej główny

Status
Zamknięty.
lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Stosur-Dushevina 1.15 20.01.2011. 09:00 6:3 6:2 ✅
Mecz o 9:00 polskiego czasu, co znaczy, ze mecz wieczoru w Australii. Wszystko w tym meczu przemawia za Australijką. Swoją rzeczą, że w pierwszej rundzie Samantha Stosur, która jest rozstawiona z numerem 5 w tym turnieju miała łatwą przeprawę, bowiem grała ze słabiutką i młodziutką (ur.1993) Lauren Davis z USA.Szybkie 6:1 6:1 w 53 minuty, z czego piłki wygrane po pierwszym serwisie: 23 of 25 = 92 %, 4 asy i żadnego podówjnego błędu serwisowego, Fastest Serve Speed-186 KMH, Average 1st Serve Speed-158 KMH, Average 2nd Serve Speed-134 KMH.
Vera Dushevina dopiero po 3 setach ograła Marię Elenę Camerin 6:3 3:6 6:1. Jej statystyki z tego meczu mnie nie przekonują. Mniej niż Stosur przeserwowanego pierwszego serwisu, duzó przełamań i nieska skuteczność drugiego serwisu, plus jeszcze 5 double faults Rosjanki.
Tu zamieszczam link do bezpośrednich meczu między zawodniczkami: http://www.tennisprediction.com/?a=matches&amp;amp;p1_id=444127&amp;amp;p2_id=457573&amp;amp;ma_id=822915878

average-średni, przeciętny ????

B 0

bialy331

Użytkownik
Jankovic, J - Shuai Peng - 1 kurs 1,76 unibet
Ma ktoś jakieś informacje co to tego meczu, ponieważ kurs na Jankovic cały czas rośnie a wydaje sie ona duza faworytką, prowadzi 6 :1 w spotkaniach bezpośrednich a w ostatnim mecz z Kudryavtseva grała momentami bardzo dobrze, i co wazne dobrze serwowała (miała 10 asów), wydaje sie ze wraca do formy

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Kvitova P. - Chakvetadze A.
1
1.42
✅✅✅

Czeszka w doskonałej formie, początek sezonu chyba najlepszy w karierze. Pomimo swoich duzych gabarytów swietnie wygląda na korcie, dynamiczna, motorycznie wszystko wygląda bardzo dobrze. Bardzo poprawiła swoją regularność i nie robi rażących błędów jak miało to w zeszłym roku. Do swoich kąśliwych i kończących winersów dołączyła w końcu myślenie, nie wali wszystkiego na siłe ! Serwis także wygląda lepiej, jak jej wychodzi pierwszy to nie ma co zbierać. Rosjanka do słabeuszy nie należy, na pewno bez walki nie odda meczu. Czakve to wciąż niespełniony rosyjski talent. I tak w zeszłym sezonie osiągnęła dużo lepszą formę i pozycję w WTA ale na SOLIDNĄ i W DUZYM GAZIE czeszke to za mało. Dla mnie czeszka jest 100 % faworytką tego spotkania. Argumenty tenisowego rzemiosła po stronie Kvety 80/20.

---

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie :Kirilenko M. - Benesova I.
Typ: 2 ✅
Kurs : 3,00
Bukmacher : Expekt
Data: 2011-01-20 02:15

Analiza:

Wydaje sie że buki źle ocenili szanse obu zawodniczek na zwycięstwo, zdecydowanie za wysoki kurs dali na zwycięstwo czeszki.Wydaje sie że siły są wyrównane a nawet lekko na korzysc Benesovej.
Kirilenko przed AO zagrała w jednym turnieju i szybko odpadła przegrywajac już w pierwszym meczu z Cibulkovą 6-3 6-3 .W pierwszej rundzie mordowała sie z Romina Oprandi 6-3 5-7 8-6.
Włoszka przełamała Kirilenko 5 razy na 16 szans. To bardzo duzo ale Kirilenko nie jest w dobrej ,optymalnej formie i dlatego to spotkanie miało taki przebieg i trwało az 3 godziny.
Benesova natomiast jest w dobrej dyspozycji, gra ładny dla oka tenis.
Przed AO zagrała w Brisbane i tam pokonała Hercog 6-2 7-5, a w drugiej rundzie po wyrównanym spotkaniu przegrała z Bartoli 1-6 6-3 0-6.
Kirilenko jest 19 w rankingu WTA natomiast Benesova 60 ale to nie odzwierciedla formy jaką dysponują teraz obydwie zawodniczki.
Czeszka rozjechała Medine Garrigues w pierwszej rundzie 6-0 6-1.
Nie dała sie przełamać Hiszpance ,a sama natomiast przełamała Anabel pieciokrotnie na pieć szans.
Dla mnie Czeszka jest faworytką tego spotkania i zdecydowanie stawiam na nią.
Kurs jest jeszcze bardzo dobry po 3.00 ale niektóre buki zaczynają obnizac kurs na czeszke.Polecam grac ten typ jak najszybciej.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adraso 2

adraso

Użytkownik
Martic, Petra - Radwanska, Agnieszka
typ: Martic, Petra +4 @1,90 betsafe ⛔

Mecz powinien być podobny do tego z Japonka w sensie słaby serwis Agnieszki i gra kombinacyjna zobaczymy czy to wystarczy lecz na pewno nie będzie pogromu typu 6-1 6-3 Jeśli Martic nie będzie dużo wyrzucała po autach a serwis będzie wchodził a ma w miarę mocny to ma szanse coś ugrać przy wiadomych problemach Agi. Handicap +4 w razie Radwańska wygrała by powiedzmy 6-4 6-4 mamy zwrot po kursie 1,9 warto zaryzykować. ????

drago 108

drago

Użytkownik
Kleybanova odpadła, JJ odpadł(a), więc już K. Stopa widzi ćwierćfinał dla Isi, mimo, że Polka męczy się z Martic, łamiąc się nawzajem. Wizja sama w sobie mi się podoba, bo chciałbym żeby Radwańska coś osiągnęła, ale coś mi się nie chce w to wierzyć. Sam dzisiaj chciałem zagrać na Martić, ale to byłoby wbrew mojej zasadzie. W następnej rundzie czeka Simona i sądzę, że na kogo by nie trafiła to 4rd jest jej. Wybiegnę jeszcze trochę w przyszłość, bo Peng zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, a za dwa dni zmierzy się z Moritą, która jest tutaj dość przypadkowo, bo trafiła na łatwe rywalki. Jeśli na Peng będzie odpowiedni kurs 1.4+ to śmiało polecam. Tymczasem, dobranoc.

midel 189

midel

Użytkownik
No i proszę, jak to niektórzy sądzili, pazerna Radwańska z jeszcze bardziej pazernym ojcem przyjechali TYLKO po wpisowe, a tu niechcący 3R... Dzisiaj Agnieszka zagrała lepiej niż z Japonką, może dlatego, że Martić to dużo słabsza rywalka, może po prostu ogrywa się. Nie zwykła przegrywać z zawodniczkami tego pokroju co dzisiaj potwierdziła odbierając kasę grupie wiecznych malkontentów. Jeżeli chodzi Martić to podobała mi się jej gra przy siatce i dropshot&#39;y, reszta niech pozostanie milczeniem. Agnieszka popełniła mniej błędów niż z Japonką, serwis nigdy nie był jej bronią, ale jest na stabilnym, przyzwoitym poziomie, nie popełniła żadnego DF co warto odnotować. Póki co nie jestem entuzjastą gry na Agnieszkę w meczu z Halep, jeżeli jednak kursy znowu będą tak przewartościowane to zastanowię się nad tym.
P.S. &quot;Hej sokoły&quot; i &quot;sto lat&quot; na koniec zmiażdżyły mnie ????

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Wozniacki – Cibulkova 2-0 1,72 (10/10)
Bardzo duże value. Normalnie kurs na 2-0 byłby około 1,3. Powodem takiego wysokiego kursu jest to, że przed AO Cibulkova ograła Wozniacki 2-0. W tamtym meczu Dunce zdarzył się wypadek przy pracy, nic więcej…
Karolina w 1 i 2 rundzie zagrała przyzwoite spotkania i rozbiła swoje rywali. Wygrywała gładko po 2-0, a w 2 rundzie oddała King zaledwie 1 gema w cały meczu.
Warte podkreślenia jest to, że w 2010 roku obie panie ze sobą grały 3 razy i za każdym razem było 2-0 dla Wozniackiej.
Zauważyłem, że Cibulkova ma opatrunek na udzie, nie wiem na ile i czy w ogóle jej coś dolega, ale to tak na marginesie. Polecam ten typ!

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Schiavone @1,6

No nie ma opcji , żeby nie dała rady z Niculescu. Miała duże szczęście Rumunka w losowaniu, najpierw Bacsinszky znajdująca się w fatalnej formie a następnie Pironkova która popełnia 44 EU w 17 gemach. Schiavone także nie wygląda tu za pewnie, 2 razy ciężkie spotkania Parrą-Santonją i Marino ale jest w 3 rundzie. Niculescu nie potrafi grać z regularnymi Paniami. Włoszka bardzo mądra na korcie, świetna gra kombinacyjna i dla mnie jak na razie typ tego turnieju.

G 40

gunslinger

Użytkownik
Venus Williams-Andrea Petkovic 2 @ 2.10

Typ bardziej przeciwko Venus niz na młodą Niemkę.Amerykanka strasznie męczyła się w ostatniej rundzie z słabą Zahlavovą,niestety wciąż było widać ślad po kontuzji gdy w pewnym momencie Williams przykucnęła miałem obawy czy w ogóle uda jej sie wstac,ponadto sporo błędów i niezbyt przekonująca gra widać że latka lecą a chwała panny W. przemija.Jej rywalka nie ma może jakiegos ogromnego talentu ale nadrabia to ciężką pracą która przynosi efekty takie jak finał turnieju w Brisbane przed AO gdzie przegrała z Kvitovą,w poprzedniej rundzie australijskiego turnieju była już jedną nogą za burtą po bardzo słabym meczu z Keothavong,to właśnie jest duży problem Petkovic,spore przestoje formy.Jednak niemka ocknęła się w odpowiednim momencie i pokazała rywalce że jest lepsza conajmniej o dwie klasy.Myśle że w jutrzejszym meczu Andrea nie bedzie bała się zaatakowac i przycisnie Williams od pierwszych minut.Kurs złapany wczoraj wieczorem teraz leci na łeb na szyje więc warto się pospieszyc.

Sharapova-Goerges 2 @ 2.70

Kolejny typ przeciwko faworytce.Maria Sharapova jest kompletnie bez formy,jej mecze z Tamasugarn i Razzano były po prostu śmieszne,wręcz nie dało się tego oglądac błąd gonił błąd a przełamań co nie miara ale na tak słabe rywalki jak Tanasugarn i Razzano nawet tak słabo grająca Misha wystarczyła.Tym razem powinno byc inaczej.Julia Goerges to młoda i bardzo perspektywiczna zawodniczka ma dobry serwis i nie boi sie mocno uderzyc,gra ofensywny i ładny tenis.O to że w wymianach bedzie dotrzymywała kroku Rosjance się nie boje mam jednak nadzieje ze okaże sie bardziej regularna i wyrzuci Sharapovą za burtę.Jako ciekawostka moge powiedziec ze obie panie spotkały sie raz w ubiegłym roku gdzie wygrała Sharapova 2:0 jednak po walce w pierwszym secie 7:6.Myśle że to czas młodej Niemki a kurs bardzo zachęcający do podjęcia ryzyka.

GL !

B 59

blox

Użytkownik
Justine Henin - Svetlana Kuznetsova [1.33] ⛔

H2H 16:2 dla Henin. Widać po tym bilansie, że Svieta nie umie grać z Justyną i nie leży jej ta zwodniczka. Belgijka gra z głową, ma doskonały jednoręczny bh, uderza precyzyjnie, potrafi wykorzystać najmniejszy błąd rywalki. Wg mnie obok Clijsters i Sereny to najlepsza zawodniczka. Svieta umiejętności też ma niemałe, jednak popełnia sporo UE i trochę zawodzi jej psychika w decydujących momentach. Myślę, że dzisiaj nie da rady jednej z głównych faworytek turnieju.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Zvonareva(-1,5 seta) – Safarova 1 1,45 (5/10)
Rosjanka to jedna z faworytek do wygrania AO, w II rundzie miała kłopoty z Jovanovski, ale ta młoda Serba ostatnio grała rewelacyjnie.
Safarova nie jest w jakieś imponującej formie, były okresy w jej karierze, gdzie grała zdecydowanie lepiej. W 1 i 2 rundzie męczyła się, ale ostatecznie wygrywała 2-1, chociaż w 1 rundzie w meczu z Zhang w pewnym momencie zwątpiłem i myślałem, ze już przegra.
Poziomy gry obu zawodniczek nawet nie ma co porównywać, moim zdaniem szybkie 2-0 dla faworytki.
Peng(-1,5 seta) – Morita 1 (5/10)
Azjatycki pojedynek, Chinka Peng przeciwko Japonce Moricie. Peng obserwuje od początku sezonu i jestem pod wrażeniem jej gry i wyników jakie osiąga.
Stawiałem na nią w poprzedniej rundzie, gdzie grała z wiele bardziej wymagającą rywalką – Jankovic i nie zawiodła mnie, wygrała gładko 2-0.
Morita w tym turnieju nie straciła seta, ale jak ktoś zobaczy z kim grała to wcale się nie zdziwi. Japonka co miała zrobić w tym turnieju to już zrobiła i powinna gładko przegrać w tym spotkaniu 2-0.

Otrzymane punkty reputacji: +2
drago 108

drago

Użytkownik
Flavia Pennetta v Shahar Peer @2.20 133/329
Izraelkę bardzo lubię grać, bo mnie nie zawodzi. Dzisiaj kurs na nią jest bardzo duży. W sumie nie wiem dlaczego. H2H niby 3:2 dla Włoszki, ale ostatnie dwa spotkania, które odbyły się w tamtym sezonie, wygrała Peer. Shahar zaliczyła solidny występ z groźną Cirsteą. Flavia do tej pory nie miała rywalek. W ostatnich miesiącach Peer wyraźnie podskoczyła w rankingu i jej forma wzrosła, a Flavia odwrotnie. Myślę, że tym typem wielu wyjdę na przeciw, zwłaszcza tym, którzy uważają, że Peer nie potrafi sobie poradzić na szybszych kortach.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Stosur - Kvitova @ 1.50 5/10 ⛔ 67(5) 36
Trzeba wreszcie postawić na faworytkę miejscowych, moją ulubienicę którą typuję tutaj przynajmniej do półfinału turnieju bo w nim zapewne będzie czekać Kim.
Petra młoda strzelba, leworęczna, bardzo mocno, szybko odbija piłki ma dobre krosy forhendowe zarówno z bh jak i z fh, jest dosyć niewygodna przy tych poczynaniach.
serwis dosyć mocny najczęściej wide-out, przy zagrywce na nieparzyste karo czasami próbuję under T.
Zawodniczka lubi dominować lecz jednak z graczami którzy zbytnio wiele nie wprowadzają do swojego tenisa i tutaj trzeba dodać że wygrany tytuł w Brisbane był między innymi konsekwencją eliminowania takich zawodniczek.
Jej największy mankament to chyba jednak gra przy siatce i prowadzenie tutaj jakby nie inaczej jedynie drive-wolejów, przy innych zagraniach jest naprawdę ciężko by Czeszka potrafiła zagrać stopa, dropa czy half-woleja.
Najlepsza szansą będzie właśnie ze strony Stosur, jej rotacyjny fh, 2bh slajs nie mówiąc o świetnym serwisie i jego kicku z którym nie wiem czy Petra będzie sobie radzić plus mini-gierki i większy wachlarz Sam powinna meldować się dalej, dodając na sam koniec doping własnych kibiców który powinien ją motywować, a na pewno będzie ich spora ilość bo będzie to spotkanie już podczas NS.

Otrzymane punkty reputacji: +6
benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie : Pavlyuchenkova A. - Benesova I.
Typ: 2 ✅
Kurs : 3,35
Bukmacher : Pinnacle
Data: 2011-01-22 02:15

Analiza:

Myśle że po raz kolejny buki źle oceniły szanse wygrania tego meczu.
Może Benesova nie jest az taka faworytką dla mnie w tym meczu jak z Kirilenko ale na tyle jestem przekonany ,ze czeszka wygra że postanowiłem postawić na nią.
Rosjanka bazuje na mocnym serwisie i mocnycvh wymianach lecz Benesova jest bardzo szybka i to ona powinna w czasie wymian przejmowac inicjatywe i rozkładac rosjanke po korcie mecząc ją co raz bardziej.
W australii w tym czasie słonko mocno praży wiec to rozciąganie po korcie i strata sił rosjanki poprzez jej sposób gry może skączyć sie dla niej kiepsko.
Benesova pokazuje że jest w wybitnej formie bo widac to było już przed AO w meczu z Bartoli, tam jeszcze nie było to dopięte na ostatni guzik, teraz myśle ze tak jest i Benesova gromi kolejne rywalki na korcie.Bardzo cieszy mnie to ze Benesova wygrywa 70% piłek przy walsnym podaniu co jest arcy ważne w kobiecym tenisie by utrzymac własne podanie.
Rosjanka również potrafi dobrze grac przy własnym podaniu ale nie miałą jeszcze takiej rywalki w tym turnieju jak Benesova.
Dodatkowo czeszka gra bardzo precyzyjnie, nie popełnia tylu błedów jak w poprzednim roku.Rosjanka tych błedów robi wiecej a wygranych piłek wiecej jak czeszka w meczach nie ma oraz widac że ten serwis jej nie funkcjonuje jeszcze tak jak w tamtym roku bo asów ma jedynie po tych 2 meczach 7 natomiast podwojnych błedów serwisowych też 7.
Jeśli Benesova bedzie grać tak umiejetnie i z głowa jak w poprzednich meczach to Pavluchenkowa bedzie musiała sie sporo nabiegać a przy tym zrobi zdecydowanie więcej błedów niż w poprzednich meczach.
Polecam grac ten typ jak najszybciej bo kursy prawdopodobnie poleca w doł tak jak to było przed meczem z Kirilenko.

Otrzymane punkty reputacji: +4
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Justine Henin had been 27-0 in her career in Grand Slam third round matches; she is now 27-1.

Do teraz mam jeszcze skręty w żołądku. Całą noc nie spałem z nerwa. Sam mecz Kuzi z Henin stał na kiepskim poziomie. Ogromna duża ilość błędów z obu stron. Przed meczem spędziłem na analizie tegorocznych występów rosjanki i belgijki godzinę i byłem na 95 % pewny zwycięstwa :jou jou: i się mega zawiodłem ! Nie poznawałem Justyny zupełnie. Była pasywna, jej gra nie była pewna, każde jej zagranie to strach przed wyrzuceniem piłki na aut. Pierwszy set kompletnie przespany, jedno przełamanie rosjanki i po secie. Drugi set to : zimny pot i prawie zawał: Justyna miałą tyle okazji w końcówce i tie breku na wygranie 2 seta co nie miara. W kluczowych momentach spalała się jak małe wystraszone dziecko, gdzie się podziało jest słynne &quot;Allez&quot; ??? i jej pewny forhend !? kurcze kilka setek poszło do buka. Gdyby Henin wygrała zostałby mi tylko Nadal. I do przodu byłbym ze ho ho, a tak pozostał zal i rozgoryczenie ! Kuzi bardzo doceniam, ale są pewne granice, ona psychicznie się pali, dużo wygrywa kończąc piłki na jeden strzał, ale popełnia też masę błędów. Bilans przed meczem był chyba 16-2 dla Justyny, czemu wczoraj jou jou przegrała ? Jej powrót to na razie duży błąd, albo wezmie się do roboty albo niech wezmie przykład z Hingis, która tez wróciła na chwile do tenisa i szybko z niego uciekła. Teraz jezdzi na konikach. Sam jestem ciekawy jak dalej potoczy się droga jou jou ? Wczoraj byłem pewny Schiavone 1.50, Sevastovej 1.60, Berdychai 1.35 i Verdasco 1.45, a wybór padł na Henin 1.25. To się nazywa mieć szczęście. A całe Ako miałem 2.25. Mać ! i zostałby mi tylko Nadalek, Mać !

Radwańska - Halep
1
1.35
✅✅✅
Isia uciekła z pod noża Kimiko, przy stanie 1-4 w 3 secie dla Japonki nie dawałem cienia szansy polce. Jednak Japonka maxymalnie się spaliła i zabrakło jej zimnej krwi na skończenie Iski, ale to jej problem. Z Petrą polka zagrała na swoim solidnym poziomie, punktowała chorwatke spokojem i regularnością i to w zasadzie wystarczyło na Petre. Chociaż Petra kończyła atomowymi zagraniami wiele wymian, to niestety to za mało na Agnieszke. Tenis to nie tylko walenie wszystkiego jak leci, trzeba być bardziej opanowanym i poprzebijać piłeczke. Iska mecz miała pod całkowitą kontrolą. Teraz czas na Simone która w 2 rundzie zrobiła niespodzianke ! Jednak ja zdecydowanie stawiam na polski talent. Agnieszka jest o wiele kompletniejszą zawodniczką od rumunki. Takiej okazji nie wypuści z ręki. Ciekawe z kim zagra w 4 rundzie ? Mecz zapewne bedzie bardzo długi i ciężki na nerwy ale Iska przeważnie wychodzi z takich opresji na plus. Ciekawe czy dzisiaj się usmiechnie, hi hi ? chyba że da ciała, gdyby do tego doszło oznaczałoby to ogromny krok wstecz i duży blamaż ze strony Isi. Jednego nie rozumiem? Dlaczego Iska gra jeszcze debla ? A potem Radwański bedzie mówił, że nie miała siły na singla. Przecież oni to już przerabiali w zeszłym sezonie z Kirilenko, gdzie często dochodziły do semi - finałów, a potem nie było siły na singla. Dobranoc.

---

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Radwanska - Peng 2 AKO 2.50
Widziałem w tym turnieju obie zawodniczki i chyba już czas na Isię w tym turnieju. Noga puchnie, a teraz Agnieszka staje naprzeciwko chińskiej ścianie, której atutem jest utrzymywanie piłki w korcie. Kurs na Shuai atrakcyjny, co Wy sądzicie o tym meczu?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Akurat Radwanska z Peng to zabardzo nie lubi grac. Co mecz to meczarnia, nawet na grassie kiedy byla forma a Peng wiecej nie grala niz grala. Dawno nie widzialam Chinki wiec ciezko to ocenic ale na pierwszy rzut oka typ wydaje sie bardzo ciekawy. Isia nie jest w super formie a Peng potrafi z nia grac. Wszystkie mecze miedzy nimi byly 3-setowe a kursy na Chinke od 3,30 do 6,40 takze odradzam granie na Agnieszke.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Do Pudziana - tak 1- jednego- seta Peng jest wstanie wygrać. Spójrz na tegoroczne dokonania chinki i odpowiedz nasuwa się sama. Miałem okazje kilka razy oglądać Peng na żywo i jezeli zagra na swoim przyzwoitym poziomie to secika powinna zaliczyć. Agnieszka powinna juz dawno nie grać w turnieju ale cudem uszła z życiem z Kimiko, kolejne panie z którymi się zmierzyła przemilczmy. Peng to twarda sztuka. Myslę, że pogoni polke a nóżka puchnie. Agnieszka będzie otrzymywać mocne petardy, a takiej grze nie czuje się pewnie. Jej gra to dokładność i oddawanie inicjatywy rywalkom i czekanie na rozwój sytuacji. Jezeli chinka narzuci swój styl grania i zepchnie polke do defensywy to szansa na seta jest duża. Warunek jest jeden - Jezeli Peng będą wychodzić płaskie i mocne uderzenia z głębi kortu oraz returny po słabym 2 serwisie polki set powinien wejść. Agnieszka gra zbyt pasywnie, gdy ktoś na nią wsiądzie z mocnymi winersami zaczynają się ogromne kłopoty, przykład - Kuzi i Szarapova z którymi przegrywa raczej zawsze. Styl obu pań jest bardzo podobny do Peng - mocna i płaska piłka, wtedy Agnieszka nie bedzie miała czasu na swoje dropszoty i bedzie popełniała więcej błędów.Wejscie w kort, przyspieszenie tempa, gra po kątach - to recepta na polke. Pozdrawiam !

---

odpowiedziałbym Ci na priv, ale mam za małą ilość postów, a może się te pare zdań komuś też przydać do swoich przemyśleń odnośnie całego meczu, ale kto wygra cały mecz to tutaj argumenty rozkładają się po równo, nie wierzę, że mecz pójdzie tylko po myśli jednej z zawodniczek. Pewnie będą wzloty i upadki jednej albo drugiej oraz zimny &quot;pot&quot; dla niektórych, którzy postawili albo na polke czy chinke.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Oglądając spotkanie Radwańskiej z Rumunką no to naprawdę ciekawie wyglądała Radwańska. Choć znawcą wielkim tenisa nie jestem...Być może przeciwniczka była tak słaba, ale przed meczem zachwalano ją, że idzie jak burza...Tymczasem w tym meczu nie istniała.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom