Jutro
11:50
Melbourne City - Adelaide United
12.01 br. mało kto stawiał na Redsów, ja sam grałem w ich stronę zabezpieczając się x, kurs na 1-kę oscylował ok. 3,5 (na wyjściu). Ich sytuacja od tamtej pory znacznie się poprawiła. Teraz mistrzowie kangurów są na 3 miejscu od końca, a ostatnie 2 teamy pogubią punkty, bo grają ze sobą. Zespołem, który im wtedy "pomógł" było ... tak, tak MC ???? z trenerem Valkanisem (byłym graczem Adelaidy). Dla wielu wynik 2-1 był wówczas dużym zaskoczeniem (eksperci miejscowi typowali 0-2). Czas na "rewanż" - teraz punktów brakuje właśnie City, aby zająć 3 miejsce dające prawo do gry w eliminacjach AFC. Teraz tą pozycję okupują Roar, do których City brakuje właśnie 3 punktów. No to zagram, że miejscowi je zdobędą, mało tego dodam jeszcze, że Redsi "honorowo" coś strzelą ???? więc wychodzi mi 1 - ka (1,60) + over 2,5 (1,40) + bts (1,45). Kursy na takie wydarzenia nie powalają (można dać do "węża"
więc mi pasuje zakład:
a) MC wygra i over 2,5 w meczu po kursie ok. 1,95 (dukat)
b) MC wygra i bts po kursie ok. 2,55 (dukat)
c) dokładny wynik 2-1 po kursie ok. 7,25 (moneta - symbolicznie).
*"operatorów" sobie sami wybierzcie ????
Dla porządku dodam, że oba zespoły w najsilniejszych możliwie zestawieniach (jeśli chodzi o kadry na ten mecz), w meczu będzie 1-raz oficjalnie zastosowany system
VAR (Video Assistant Referees), należy także zobaczyć czy w wyjściowej 11 - ce Redsów nie będzie jakiejś rotacji - 4 dni później mają wyjazd do Korei (AFC).
Oby typy były udane, choć nie ukrywam, że odrobina szczęścia na pewno by się przydała, a więc? GL!
PS Tradycyjnie nikogo nie namawiam do zabawy wg. mojego toku rozumowania, każdy ma swój rozum i niech z niego korzysta ???? Do zobaczenia!
Update
Adelaida niestety mocnym składem ???? Kursy poszły w górę na gospodarzy, no i co za tym idzie spadki na Redsów.
No nic, oglądamy
1-0 Cahill nie do obrony!
edit
Niestety, MC wygrało, ale dla mnie to było za mało ???? , 3 x minus )