>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ale oprócz klasyków Sydney, Melbourne trafiają się też dobre mecze i u innych drużyn - na pewno widziałeś w poprzednim sezonie finał eliminacji PO - Roar - Victory.
Potwierdzam, pomimo ogólnie słabego poziomu, zdarzają się super mecze, mi ta liga odpowiada, co zrobić? ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
W Polsce nie do pomyślenia, a tam luz, którego często nam brakuje (mi też oczywiście, nie jestem lepszy ???? )
Temat rzeka ???? Wiadomo, że w takiej Australii każdy żyje bardziej &#39;wyluzowanie&#39; niż w PL i to widać nawet w innych, zwykłych sferach życia. Dajmy na to takie nasze forum bukmacherskie. Często co post, to jakieś ataki, twarde kontrargumentowanie... sądzę, że w Australii tego nie ma i takiego pozytywnego, wyluzowanego podejścia nam brakuje :wink:
Chociaż na boisku, wiadomo jak to w sporcie... czasem i nerwy puszczają oraz czerwone kartki się trafiają hehe :grin:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro
11:50 Melbourne City - Adelaide United
12.01 br. mało kto stawiał na Redsów, ja sam grałem w ich stronę zabezpieczając się x, kurs na 1-kę oscylował ok. 3,5 (na wyjściu). Ich sytuacja od tamtej pory znacznie się poprawiła. Teraz mistrzowie kangurów są na 3 miejscu od końca, a ostatnie 2 teamy pogubią punkty, bo grają ze sobą. Zespołem, który im wtedy &quot;pomógł&quot; było ... tak, tak MC ???? z trenerem Valkanisem (byłym graczem Adelaidy). Dla wielu wynik 2-1 był wówczas dużym zaskoczeniem (eksperci miejscowi typowali 0-2). Czas na &quot;rewanż&quot; - teraz punktów brakuje właśnie City, aby zająć 3 miejsce dające prawo do gry w eliminacjach AFC. Teraz tą pozycję okupują Roar, do których City brakuje właśnie 3 punktów. No to zagram, że miejscowi je zdobędą, mało tego dodam jeszcze, że Redsi &quot;honorowo&quot; coś strzelą ???? więc wychodzi mi 1 - ka (1,60) + over 2,5 (1,40) + bts (1,45). Kursy na takie wydarzenia nie powalają (można dać do &quot;węża&quot;) więc mi pasuje zakład:
a) MC wygra i over 2,5 w meczu po kursie ok. 1,95 (dukat)
b) MC wygra i bts po kursie ok. 2,55 (dukat)
c) dokładny wynik 2-1 po kursie ok. 7,25 (moneta - symbolicznie).

*&quot;operatorów&quot; sobie sami wybierzcie ????
Dla porządku dodam, że oba zespoły w najsilniejszych możliwie zestawieniach (jeśli chodzi o kadry na ten mecz), w meczu będzie 1-raz oficjalnie zastosowany system VAR (Video Assistant Referees), należy także zobaczyć czy w wyjściowej 11 - ce Redsów nie będzie jakiejś rotacji - 4 dni później mają wyjazd do Korei (AFC).
Oby typy były udane, choć nie ukrywam, że odrobina szczęścia na pewno by się przydała, a więc? GL!
PS Tradycyjnie nikogo nie namawiam do zabawy wg. mojego toku rozumowania, każdy ma swój rozum i niech z niego korzysta ???? Do zobaczenia!

Update
Adelaida niestety mocnym składem ???? Kursy poszły w górę na gospodarzy, no i co za tym idzie spadki na Redsów.
No nic, oglądamy

1-0 Cahill nie do obrony!

edit
Niestety, MC wygrało, ale dla mnie to było za mało ???? , 3 x minus ⛔)

Otrzymane punkty reputacji: +41
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Melbourne City - Adelaide (1:0)
ov2,5+bts - @1,6 ⛔
do przerwy 1+un1,5 - @4 - zdecydowanie jako zabawa ✅
No cóż.... nie powiem nic odkrywczego. Mamy tutaj dwa zespoły, które nie muszą już o nic grać... Dwa zespoły z jakże różnym podejściem. City chyba juz czeka na PO i na razie trochę odpuściło - można jakoś wytłumaczyć porażkę 3:0 z Sydney.. ale 3:1 z WSW?.... Czy może u siebie zagrają jak mecz z Jets (wygrana 4:0)... nie sądzę, bo z drugiej strony mamy piłkarzy, którzy nagle jak już nie mogą nić ugrać, przypomnieli sobie, że jednak coś tam kopać potrafią - od 5 spotkań nie przegrali, a w 4 ostatnich spotkaniach strzelali bramkę. To mi daje obraz taki, że celuje w miarę chyba bezpieczny typ - ov2,5... bo to w końcu Australia... no i fakt, że obie drużyny jednak trafią do bramki. Celowanie w win MC - ma sens, ale ja osobiście uważam, że kurs jest za niski jak na ryzyko.
Ten typ (b) od Pana Qowalskyego także pobieram - fajny kurs i duże szanse na powodzenie.
kolejne mecze dodam jakoś jutro, bo dziś ani weny nie mam, ani jakiegoś pomysłu.

Otrzymane punkty reputacji: +7
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
AD 08.04.2017 ????
09:35 Wellington Phoenix - Sydney FC
11:50 WS Wanderers - Melbourne Victory
14:00 Perth Glory - Brisbane Roar
Hmm... głupia sprawa, ale mi tu wszędzie &quot;na razie&quot; remisy &quot;wychodzą&quot; ???? Może ktoś? coś? ????
edit Taka sytuacja ????
Jeśli chodzi o Nix to w 87/88 min. wyłączyłem się z gry (wiadomo ???? żona, dzieciaki, nie dali żyć ???? ), dziwnie spokojny, że ten x wejdzie. Dawno nie miałem takiego &quot;spokoju&quot; w kluczowym momencie. Też tak czasem macie?

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Niby tak, ale głupio wyszło.. główny zakład w piach, a wraz z nim 3 taśmy się skończyły zanim się zaczęły. Ogólnie jestem na małym minusie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Niby tak, ale głupio wyszło.. główny zakład w piach, a wraz z nim 3 taśmy się skończyły zanim się zaczęły. Ogólnie jestem na małym minusie.
Trzeba mi było jak Januszowi (bez obrazy ???? ), pierd...ć małą stawkę po 1,6 i ???? , a tak to tylko jedna taśma uratowana. Przykro mi i przepraszam tych którzy &quot;ze mną&quot; przegrali ???? chociaż kierunek wydawał się ok. Na jutrzejsze mecze coś nie mam weny, informacje zebrałem, składy przepatrzyłem, miejscowych przeczytałem, a i tak wychodzi mi 3 razy &quot;x&quot; ???? W sam raz na remisową taśmę ???? Ale to już za monetę przysłowiową ???? Pozdrawiam czytelników i przepraszam zawiedzionych.
Na sucho. Kursy premium.
w Wellington X 3.75 - miedziak ✅
w Sydney X 3.40 - miedziak ✅
w Perth X 3.30 - miedziak ⛔

Taśma - kurs 42,08 za symboliczną monetę ⛔
PS Człowiek się &quot;produkuje&quot; i nici z tego, tym razem bez analizy (tutaj), ale w głowie jak najbardziej ???? GL!
PS Zobaczymy jutro czy &quot;coś&quot; tam jeszcze w niej zostało ???? Stawki niskie/symboliczne.

Uratowałem głowę ???? chyba... ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Cześć chłopaki! Wpadłem żeby poczytać co sądzicie o zbliżających się spotkaniach. Pytam, gdyż jestem skłonny obstawić 1x w meczu ws wanderers, mianowicie dlatego, że jest faza rozgrywek taka jaka jest, wiadomo. WS Sydney gra u siebie to drugi powód no i w ostatnich 4 spotkaniach po 3 bramki wbijali rywalom. Ostatnio Melbourbne ogrywali graczy z Sydney, ale nie sądzę, żeby to był cznnik przeważający tym razem. W unibecie (1.68) do pobrania. Przyjemny kurs. Jest jeszcze btts za (1.41) bo coś mi się zdaje, że po 2 meczach bez strzelenia gola przez Melbourne, przyjdzie szybko przełamanie na strzelenie gola, gdyż jakby nie było, jest to aktualnie wicelider tabeli.

moje propozycje:

ws wanderers - m. victory
btts (1.41)
1x (1.68)
ónibet

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kroicie buków na Australii koledzy? ???? Zaglądam bo dawno mnie nie było ???? Pozdrawiam
Ostatnią kolejkę na poważnie (symbolicznych drobniakow nie liczę) grałem chyba 1 mecz na 5 to i ✅, a dzisiaj to 2 dukaty i moneta ⛔ Czekamy na play offy ????

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
a ja kminiłem, kminiłem i rozkminiłem... w między czasie lekko odbudowując zszargane nerwy:
Phoenix - Sydney (1:1)

un2,5 - @2,65 ✅
Od jakiegoś czasu to mówię - Sydney topowa obrona ligi... do tej pory nie weszło.. ale może teraz wejdzie. Dodatkowo Sydney 2 mecze overowe... pora na under. Czy w Nowej Zelandii się otworzą - obstawiam na to 50 na 50 - przy kursie powyżej @2,5 - biorę go.

WSW - Victory (0:0)
bts - @1,4 ⛔
obie stzrelą - chyba nie muszę jakoś się rozpisywać. Z jednej strony WSW walczy o jak najlepszy rzstaw przed PO, z drugiej strony Berisha walczy o króla strzelców... jak dla mnie tutaj powinien być ov... a już prędzej bts.

CCM - Jets (2:0)
x - @3,55 ⛔
xHT - @2,4 ⛔
Typ trochę fantazyjny, ale może któryś z tej pary wejdzie.... oba zespoły o nic nie grają, oba dużo tracą, oba mało strzelają... jak dla mnie każdy wynik tutaj jest możliwy, jednak wg logiki wychodzi mi że najprawdopodobniejszy jest tutaj remis.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Trzeba mi było jak Januszowi (bez obrazy ???? ), pierd...ć małą stawkę po 1,6 i ???? , a tak to tylko jedna taśma uratowana. Przykro mi i przepraszam tych którzy &quot;ze mną&quot; przegrali ???? chociaż kierunek wydawał się ok. Na jutrzejsze mecze coś nie mam weny, informacje zebrałem, składy przepatrzyłem, miejscowych przeczytałem, a i tak wychodzi mi 3 razy &quot;x&quot; ???? W sam raz na remisową taśmę ???? Ale to już za monetę przysłowiową ???? Pozdrawiam czytelników i przepraszam zawiedzionych.
Na sucho. Kursy premium.
w Wellington X 3.75 - miedziak plus
w Sydney X 3.40 - miedziak plus
w Perth X 3.30 - miedziak minus

Taśma - kurs 42,08 za symboliczną monetę (było blisko ???? )
PS Człowiek się &quot;produkuje&quot; i nici z tego, tym razem bez analizy (tutaj), ale w głowie jak najbardziej ???? GL!
PS Zobaczymy jutro czy &quot;coś&quot; tam jeszcze w niej zostało ???? Stawki niskie/symboliczne.
No wreszcie moje remisiki ???? Głowa jeszcze niczego sobie ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
w Perth X 3.30 - miedziak
Nie obstawiać Roar, powtarzamy: nie obstawiać Roar ????
Jutro pobieram pomysł majekxa ???? Za miedziaka.
PS Jakby dziś nie było zarobku to chyba bym się ze wstydu :oops:
PS Zgodnie z nową świecką tradycją, na zapleczu Premier Division (Irlandia), ostatnie spotkanie kolejki, gdzie Studenci (UCD) powinni sobie poradzić z Athlone. Kurs słaby ok. 1,45 ale do dubla? Pozdrawiam i GL! Skończyło się 4-1 ????
PS2 Dorzucę jeszcze za miedziaka (po mojemu) overa z bts ???? do meczu CCM vs Jets. Tok rozumowania jest taki: nikt nie chce zdobyć &quot;drewnianej łychy&quot; (wooden spoon) - wobec tego nie mają nic do stracenia, bo ostatnia kolejka (za tydzień) to dla obydwu zespołów loteria.
Ten mecz na minus ( x 2 ), ale znamy przynajmniej zdobywcę &quot;drewnianej łychy&quot; ???? mowa o Jetsach oczywiście ???? Nie sądzę żeby dali radę (na wyjeździe dodatkowo) Blue Sky, prędzej Marynarze ugrają może jakiś remis z Big V.

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Phoenix - Sydney (1:1)
un2,5 - @2,65 ✅

WSW - Victory (0:0)
bts - @1,4 ⛔

CCM - Jets (2:0)
x - @3,55 ⛔
xHT - @2,4 ⛔
✅⛔⛔⛔
początek dobry... koniec fatalny... co ciekawe, kolejka totalnie underowa - 4 under 2,5 - dawno już takiej nie widziałem w Australii - zastanawiam się czy to już zmęczenie piłkarzy czy tylko wypadek przy pracy. Ja mam nadzieje, że to ta druga opcja - i będę o tym pamiętał przed ostatnią kolejką przed PO.
Niekwestionowanym zwycięzcą kolejki jest Qowalsky ???? .. gratuluje.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
quote=majekx;6384781]Niekwestionowanym zwycięzcą kolejki jest Qowalsky .. gratuluje.[/quote]
Dziękuję, ale aż tak super to tego :oops: to nie było - dzisiaj zabrakło jednej bramki/remisu ???? /determinacji Jetsów - niestety.
Przed nami nieuniknione - koniec sezonu zasadniczego w Kangurowie:
Kolejka 27
14.04. 11:50 Melbourne Victory - Central Coast Mariners

15.04. 09:35 Sydney FC - Newcastle Jets

15.04. 11:50 Adelaide United - WS Wanderers
Ciekawe jak ułożą się te mecze? Wiecie co mi chodzi po głowie jak zobaczyłem ten powyższy zestaw? ???? Może da się na tym coś ugrać?
16.04. 09:00 Brisbane Roar - Wellington Phoenix - tu się nie skuszę na nic ???? , chyba, że coś mi wpadnie do głowy po powyższych 3 meczach.

16.04. 11:00 Perth Glory - Melbourne City - jak dla mnie bombowe spotkanie, trochę &quot;rozkmin&quot; zależy od konfiguracji/wyników wcześniejszych ale potencjał w tym meczu jest ???? Pozdrawiam i do zobaczenia!

Do góry Bottom