>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
WSW - Seul - oba zespoły w przemieszanych składach, goście raczej bez szans po 3 porażkach w AFC, kursy szalały zobaczymy co się będzie działo ????
Szybko poszło 0-1 - piękny strzał ????
Over 1,5 po 2,0 za monetę ???? - chodzi oczywiście o 1 poł.
Zaczęli z wysokiego C , a teraz ... słabo.
Karny ledwo co ale ✅ 0-2 ????
2 poł. 0-3 : akurat ten mecz myślałem, że będzie bardziej wyrównany. ) i honorowy 1-3
Doliczony i ambitnie 2-3 &quot;teraz&quot; żałuję bo można było za monetę ???? PS Scott nieźle się zaprezentował.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejny mecz Jeju vs Redsi - Redsi w najsilniejszym składzie i 0-1, też piękny strzał ????
Historia się powtarza ???? 1-1
Teraz skośni wybijali 2 razy piłkę z bramki ????
1-3 jak miło ????
Teraz to mogło być 1-4, ale ... bez zmian,
ale skośni zje...i, kolejni nie chcą strzelić bramki ????
Redsi wybijają z bramy ???? - dla odmiany

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejny mecz, chociaż bez Aussie: Urawa (Jpn) aktualnie 1 - 0 Shanghai SIPG (Chn), ale co tu było sytuacji ???? po 1,65 dałem over za monetę ????
Ale jaja tu też karny - zobaczymy... oczywiście pudło ???? qwa! I już 2-ego spierd.... Shanghai SIPG - oni chyba nie chcą nic strzelić ???? , to może Urawa ich dobije ????
Tyle akcji - moneta ⛔
PS Oscar jak Fornaroli, nie powinien się zbliżać do 11-ki ????

majekx 973,2K

majekx

Znawca A-League
ale za to ciekawie nie się zrobiło w grupie H.. jeszcze Adelaidea wyjdzie z grupy ???? ... sezon się kończy o oni przypomnieli sobie, że jednak grać potrafią..
1:2 z Jeju w Korei... to mnie mocno zaskoczyło

Otrzymane punkty reputacji: +5
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
ale za to ciekawie nie się zrobiło w grupie H.. jeszcze Adelaidea wyjdzie z grupy ???? ... sezon się kończy o oni przypomnieli sobie, że jednak grać potrafią..
1:2 z Jeju w Korei... to mnie mocno zaskoczyło
Jakby Wędrowcy się mocniej postarali, to mogli i remis wyciągnąć ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
AZJA: AFC Liga Mistrzów - zostały jeszcze 3 spotkania w fazie grupowej.
11:00 Brisbane Roar (Aus) - Kashima (Jpn)
Tabela

1. Kashima 3 2 0 1 6:2 6
2. Muangthong 3 1 2 0 2:1 5
3. Ulsan Hyundai 3 1 1 1 6:2 4
4. Brisbane Roar 3 0 1 2 0:9 1

Roar z 1 pkt., jeśli dziś nie zdobędą 3, to &quot;zabawa&quot; w AFC raczej się dla nich zakończy, dlatego zapowiedzi są odważne i dedykowany skład najsilniejszy z możliwych. Goście trochę przemieszani, ale skład i tak niezły. Podsumowując &quot;teoretycznie&quot; Japsi nie powinni przegrać, ale gra &quot;mój&quot; ukochany klub, który robi mi notorycznie psikusy, więc zabawowo dam x po ~ 3,60 - symboliczna moneta minus .
PS Ciekawostka: w ostatnich 37 spotkaniach Kashima tylko 2 razy zremisowała (klubowe mistrzostwa świata i puchar cesarza - były dogrywki), więc może dziś będzie ten 3 - ci raz? ???? Pozdrawiam i GL!
PS 2 Ktoś to czyta? Wczoraj to chyba sam dla siebie pisałem na live ????

S 176,3K

styrbjorn

Użytkownik
Po kursach oraz tutejszych wpisach domyślam się, że Brisbane Roar ma jakieś szanse, pomimo bilansu bramkowego 0:9 w 3 meczach. Warto coś grać?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Po kursach oraz tutejszych wpisach domyślam się, że Brisbane Roar ma jakieś szanse, pomimo bilansu bramkowego 0:9 w 3 meczach. Warto coś grać?
Gospodarze poważnie podchodzą do tego spotkania. Ja spróbowałem x minus , a jest już 1-0. No ale zobaczymy co dalej ????
Po pierwszej poł. - no chłopcy z Brisbane mieli trochę szczęścia. Czy wystarczy go na 2 część spotkania?
Ale bilard, sami nie wierzą jak to się stało i 2-0 ???? I dobrze. Japsi sami sobie winni.
&quot;Fajnie&quot; Aussie &quot;zabijają&quot; mecz, w tym są dobrzy. I 2-1.
O mały włos i byłby samobój na 2-2. Ostatecznie 2-1, przecież to Roar ???? Jakbym na nich pograł to wtopiliby bezapelacyjnie ????

majekx 973,2K

majekx

Znawca A-League
PS 2 Ktoś to czyta? Wczoraj to chyba sam dla siebie pisałem na live
czyta czyta... śledzi.. tylko się nie wypowiada bo i nie ma za wiele do powiedzenia ???? .. po meczu trochę się ogarnę i jakiegoś posta naskrobię - bo robi się ciekawie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nie jestem zaskoczony po meczu, że na Roar nie zarobiłem ???? , za to 16.04. br. Kashima zagra na wyjeździe z Vegalta Sendai. Dziś był 38 mecz bez &quot;x&quot;. Bilans Vegalty w meczach z (jak dla mnie ???? ) Jeleniami/Porożami (jeden ch..) to 2 remisy na 19 spotkań (z tego u siebie remisu jeszcze nie mieli, a było do tej pory 10 meczy). Lubię od czasu, do czasu zagrać coś na przełamanie, więc &quot;x&quot; postawię (~3,7) w taśmie, którą zamykać będzie właśnie to spotkanie. Tradycyjnie, bym powiedział ???? Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS Wszystkie australijskie ekipy mogą odczuć trudy spotkań w AFC, bo dały z siebie dużo. Roar i Redsi grali w możliwie najsilniejszych składach i warto mieć ten fakt na uwadze w nadchodzącej (ostatniej) kolejce sezonu zasadniczego w Australii.

majekx 973,2K

majekx

Znawca A-League
Aktualna kolejka azjatyckiej LM przyniosła trochę niespodzianek. Nasz interesują grupy z dalszego wschodu - więc na początek zapodam tabelki:

Pozostałem mecze
grupa E:
Muang - Roar
Roar - Ulsan
grupa F:
Urawa - WSW
WSW - SIPG
grupa H:
Gamba - Adelaide
Adelaide - Jangsu
Zacznijmy od początku - Roar. Mimo fatalnego początku uważam, że w ostatnich 2 meczach są w stanie ugrać 6 pkt. A sam fakt, że jest taka możliwość na pewno działa na nich mobilizująco. Ja tutaj widzę ich wśród zespołów, które wychodzą z grupy.
WSW - tutaj wszystko jasne Urawa i SIPG po za zasięgiem... mecz w Japonii będzie w plecy, z Chińczykami (?) raczej też, ale jeżeli SIPG będzie miało zapewniony awans to w Australii możemy zobaczyć jakieś rezerwy.
Adelaide
- mecz w Japonii bardzo ważny. Adelaidea już bez presji PO, więc na pewno skupi się tylko na tym meczu. Myślę można optymistycznie brać tutaj gole i, że Adelaide nie przegra. Ostatni mecz z Chińczykami - po zacnym kursie do zaryzykowania wygranej.
A co Wy sądzicie? Może jednak niepotrzebnie skreśliłem już zespoły z A-Ligi... bo dziś i wczoraj zagrali naprawdę dobre zawody.​

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dla mnie &quot;czarnym koniem&quot; tych rozgrywek są Tajowie z Muang. Wczoraj żałowałem, że na nich nie postawiłem (w taśmie miałem tylko under). Także w meczu w Korei jeśli Ulsan będzie &quot;chciał&quot; awansować to ja Roar dalej nie widzę. Podobnie jest z WSW. On the paper są o wiele słabsi. Paradoksalnie najwięcej szans bym dawał Redsom ale wnioski w tym roku (jeśli chodzi o te rozgrywki) są następujące: konia z rzędem temu, kto 3 kolejki pod rząd umiał wytypować zwycięzców danej kolejki w AFC. A teoretycznie/matematycznie wszystko się może zdarzyć, kluczowe będzie śledzenie na bieżąco takich czynników: zaangażowanie/rotacje/kalendarz ligowy aby coś tu ugrać. Pozdrawiam i dzięki majekx za rozpiskę.
PS Następnym razem obstawię, że mój ulubieniec z Muang Thon strzeli gola ????

majekx 973,2K

majekx

Znawca A-League
Tajowie faktycznie - spora niespodzianka. Pojechali mnie wczoraj bo miałem na kuponie Ulsan. Mecz Roar będzie w Australii - stąd typ na nich. Oba zespoły muszą wygrać i myślę lepiej psychicznie zniosą to kopacze z Brisbane.
WSW - tutaj mamy to samo zdanie.
Adelaide - j.w....
a już jutro wracamy na boiska ligowe. Na tą chwilę widzę tam kilka remisów i underów... właściwie tylko 2 mecze o stawkę.... ale muszę to jeszcze na spokojnie przemyśleć. A jak Wam się to widzi? Jakieś pomysły? Newsy?... ktoś po za Quowalskym coś może doda? (bo wiem, że na Quowalskym jak na Zawiszy - można liczyć, że jakieś ważne informacje poda) ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro
11:50 Melbourne Victory - Central Coast Mariners
Big V ostatni mecz sezonu zasadniczego, tu nie powinno być ściemy, po prostu wstyd przegrać taki mecz przed własną publicznością. Gospodarze (dostępna kadra) w najmocniejszym możliwie zestawieniu, goście (kadra) w podobnym zestawieniu jak w meczu z Jetsami. Oczywiście Victory gra &quot;tylko&quot; o honor i gole dla Besarta Berishy ktoś powie, ale ja osobiście nie wierzę, że nie będą zap...ć na 100% Piłkarsko są o wiele lepsi, ostatnie gorsze wyniki to efekt braku presji i niechęć do przemęczania się na koniec ligi, do tego zdarzył się mecz gdy trzon graczy był powołany do kadr narodowych. Marynarze uciekają od wątpliwego zaszczytu otrzymania &quot;wooden spoon&quot;, ale jeśli skład meczowy będzie najsilniejszy u gospodarzy, to wyjątkowo się zgodzę z ekspertami miejscowymi i zatypuję tak:

1) hcp 0:1 w stronę oczywiście Big V po kursie ~ 1,80 za miedziaka ⛔,
2) zespół 1 zwycięży i over 2,5 w meczu po kursie ~ 1,60 za dukata ⛔,
3) jeśli zobaczę, że Marynarze będą chcieli coś strzelić, to na live być może dam za miedziaka bts po kursie ~ 1,55
4) jeśli na live kurs wzrośnie na 1 do ~1,5, a zobaczę, że gospodarze grają na pełnej ... i w najmocniejszym składzie to jestem skłonny dorzucić jeszcze dukata na czystą jedynkę i monetę na over bramek (1,5) w pierwszej poł. (pewnie będzie powyżej 2,0 na live).
Tyle ode mnie na jutro. Pozdrawiam wszystkich i GL!
PS Majekx, kto by tu pisał jakby nas zabrakło? Gdzie się podziała ekipa od kangurów? ????

majekx 973,2K

majekx

Znawca A-League
Victory - CCM (HT 0:0)

Pierwszy mecz z serii - &#39;po co my właściwie gramy?&#39;. Mecz o tyle niewdzięczny, że oba zespoły o nic już nie grają. Po ostatnich meczach:
Victory - porażka u siebie z Phoenix 0:3 i wyjazdowy remis z WSW 0:0.
CCM - porażka wyjazdowa z Roar 5:1 i wygrana u siebie z Jets 2:0.
Ogólnie stawianie na Victory uważam za słaby pomysł - kursy liche i szanse na wygraną gospodarzy wcale nie takie pewne. Niestety ja się tutaj spodziewam sennego meczu. Ewentualne rozstrzygnięcie może być dopiero w 2 połowie. Dlatego moje typy dotyczą tylko pierwszej części spotkania:

x HT - @2,95 - forbet ✅
un1,5 HT - @1,85 - forbet ✅

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ogólnie stawianie na Victory uważam za słaby pomysł - kursy liche i szanse na wygraną gospodarzy wcale nie takie pewne. Niestety ja się tutaj spodziewam sennego meczu.
Tfu, tfu majekx i jeszcze 3 razy w niemalowane drewno ????
Ja na swoje ryzyko dorzucę jeszcze, że Besart strzeli ✅ - na razie licznik mu się zatrzymał na 99 ???? Zaufam zawodnikom i trenerowi V, limit &quot;słabych&quot; meczy już się skończył &quot;mam nadzieję&quot;.
PS Fajnie, że się różnimy w ocenie tego spotkania (bo grozi nam koło wzajemnej adoracji), jedno jest pewne, ktoś z nas jutro będzie zacierał ręce licząc mamonę ????
Pozdrawiam ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
&quot;4) jeśli na live kurs wzrośnie na 1 do ~1,5, a zobaczę, że gospodarze grają na pełnej ... i w najmocniejszym składzie to jestem skłonny dorzucić jeszcze dukata na czystą jedynkę i monetę na over bramek (1,5) w pierwszej poł. (pewnie będzie powyżej 2,0 na live).&quot;
Na razie się wstrzymuję, bo scenariusz majekxa póki co... ????
Z pokorom nie zaklinałem rzeczywistości i poszedłem za głosem majekxa. Straty zminimalizowane.
Mało tego po 1,85 dam za monetę ht x ✅ .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No Panowie, majekx liczy kasę ???? Brawo! i dziękuję, gdy zobaczyłem &quot;live&quot; co się święci to chociaż x ht zdążyłem dać chociaż po niewysokim kursie, ale jest mi trochę &quot;lepiej&quot; ????

Do góry Bottom