>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Attack on bookies - t0mson PICKS

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Próbujemy dalej , mam nadzieje , że wytrwam w temacie bo jak widać często odpuszczam. Potem podsumuje tamto badziewie. Handicapy azjatyckie jak coś.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
LIGA EUROPEJSKA 5u

DYNAMO -1 (2,00)

Zaczyna z ligą europejską , gospodarze bardzo mocni u siebie , mają o co walczyć po za tym rywal osłabiony i w dodatku ewidentnie im leży. Dużo informacji można znaleźć.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA 5u

WERDER BREMA -0.5 (2,00)

Gospodarze fatalnie w defensywie , zostawiają rywalom sporo przestrzeni do gry co może skończyć się dramatem w spotkaniu z mocną ofensywą Werderu. Augsburg jedynie może coś zdziałać ze stałych fragmentów nic po za tym ale na Werder to zdecydowanie za mało tym bardziej , że po dwóch porażkach cel dla gości jest tylko jeden 3 pkt. Gospodarze mają trochę problemów kadrowych co jest kolejnym + jeśli chodzi o ten typ. Werder bez Arnautovica ale ma go kto zastąpić więc o wynik jestem spokojny. Dwa inne poziomy , mimo , że wyjazd zaufam &quot;zielonym&quot; ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA 5u

KAISERSLAUTERN -0.5 (2,00)

Dwie słabe ekipy jeśli spojrzymy na tabele.Ważne spotkanie dla obu ekip , których celem jest walka o utrzymanie. Ostatnio Lautern zdołało pokonać Schalke na wyjeździe 1:2 co na pewno nie jest dziełem przypadku, Kurtz i jego podopieczni wykorzystali przerwę w rozgrywkach ligowych i poprawili parę aspektów. Lautern po ostatnim wyjazdowym zwycięstwie musi tutaj walczyć o pełną pulę. Dochodzi aspekt gry na własnym obiekcie gdzie &quot;Czerwone diabły&quot; są bardzo groźne. Miałem grać sam OVER jednak przemyślałem sprawę i dorzucam taki typ.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
ENGLAND CHAMPIONSHIPS 5u

PORTSMOUTH -1 (2,25)

Goście przyjeżdzają mocno osłabienie na spotkanie z Portsmouth. Gospodarze wręcz przeciwne , trener ma do dyspozycji cały skład.Kolejna sprawa to słaba postawa gry na wyjazdach przyjezdnych. Dziś dużą szansa dla &quot;Pompeys&quot; na 3 pkt.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
ENGLAND LEAGUE TWO 5u

SOUTHEND -0,75 (2,02)

Gospodarze jak do tej pory radzą sobie bardzo dobrze, wystarczy spojrzeć na tabele.Przyjezdni w wielkim kryzysie , nic nie wygrywają w dodatku ostatnie spotkanie na własnym obiekcie przegrane 2:5 a to o czymś świadczy.Zdaję się że gospodarze są w dobrej formie i wykorzystają słabą postawę rywala.Absencji brak.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NHL 5u

PHILADELPHIA FLYERS -1 (1,91)

Tak się zastanawiałem nad tym spotkaniem dzisiaj i gram. Zaglądnąłem w dział NHL i zostałem utwierdzony w tym typie, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NHL 5u

Buffalo Sabres/Tampa Bay Lightnin OVER 5.5
(1,96)

W każdym spotkaniu Tampy jak do tej pory padało minimum 5 bramek. Rywal teraz mocny i w dodatku spora zdobywa. Próbujemy ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
PREMIERSHIP 5u

Manchester United
(2,10)

Dla mnie tutaj wygrywają dziś gospodarze. Mecz podwyższonego ryzyka na pewno ale City mnie nie przekonuję, fakt mają kadrę marzenie , indywidualności ale nie jest to jeszcze wszystko zgrane jak być powinno. Gospodarze to wyjadacze , zespół , który funkcjonuje jak maszyna. Anglia wczoraj dobrze poszła , dzisiaj powinno być podobnie.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
EREDIVISE 5u

AJAX -1
(1,55)

Jak Ajax gra u siebie chyba każdy wie , ostatnie ich dwa mecze na własnym obiekcie miałem okazję oglądać i wyglądało to na prawdę dobrze. W spotkaniu z Twente miażdżąca przewaga w dodatku nie uznana prawidłowa bramka , z Alkmaarem było już trochę gorzej ale i osłabienia były , mimo to pokazali charakter i byli w stanie zremisować 2:2. Miałem dokładać coś żeby był kurs minimum 2,00 ale odpuszczam , gram spokojnie , profit może będzie mniejszy ale bezpieczny.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Bundesliga 5u

BAYER
(2,00)

Wydaję mi się,że Bayer u siebie powinien dziś zainkasować 3 pkt. Schalke grało w LE a im zawsze idzie kiepsko po pucharach tym bardziej , że teraz grają na wyjeździe i w niedziele mierzą się z mocnym Bayerem.W Schalke zdaję mi się lekki bałagan się zrobił po odejściu Ragnicka więc trzeba to wykorzystać.Bayer również wsytępował w LM gdzie pokonał Valencie 2:1.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Po wczorajszym dniu nie bawi mnie granie masówek po 50zł , spokojnie przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku , że lepiej grać rzadko a za więcej. Próbujemy na początek z WIRTUALNY BUDŻETEM 6 000 bo tyle jestem w stanie przeznaczyć na granie. Rozbijam to na 12 zakładów, zobaczymy co się stanie. Fachowo podchodzę do sprawy jakby to były pieniądze w realu, jak przez dłuższy czas będzie szło po mojej myśli to REAL. Powinno się grać za max 3% budżetu jednak uważam , że próg 12 niepowodzeń jest mało prawdopodobny choć może się mylę.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
DFB POKAL

AUE - NURNBERG
500 PLN

Pierwsze spotkanie , które wpadło mi w oko na początek rozgrywek DFB. Gospodarze po ubiegłorocznym awansie do II Bundesligi oczekiwali na ten sezon czegoś więcej mam tutaj na myśli kibiców.Z tego co znalazłem informację oczekiwali, marzyli o awansie do najwyżej klasy rozgrywkowej ale bądźmy szczerzy , Aue jak się utrzyma w II BL po środku tabeli to można uznać to za dobry wynik.Gospodarze to ekipa skupiająca się na grze w defensywie, na wyjazdach w niektórych spotkaniach potrafili grać na 0:0 broniąc się całą jedenastką na swojej połowie czasem z mizernym a czasem z dobrym skutkiem. Jeśli chodzi o ofensywę to nie zachwycają zdobywają mało , brakuję przemyślanych składnych akcji , gra opiera się na pominięciu środka pola czyli idzie dużo piłek bezpośrednio pod pole karne rywala. Kolejna sprawa to dużo miejsca w środku pola do rozgrywania dla rywala co na pewno wykorzystają przyjezdni. Dodam jeszcze jedną rzecz odnośnie defensywy gdzie obrońcy czasem zachowują się po prostu non-szalancko co może być kolejną okazją dla gości. Można się czepić , że Aue wygrało z mocnym Pauli na Milentorze gdzie każdemu gra się ciężko ale z tego co pamiętam ekipa z Hamburga była dosyć mocno wtedy osłabiona. Wyniki pokazują , że z tymi słabszymi potrafią wygrać ale skromnie 1:0 bo jak inaczej kiedy się gra taki bez myślny futbol o którym pisałem wyżej.Z tymi mocniejszymi czyli Fortuną , Furthem nie było ciekawie bo przegrali z handicapem. Przyjezdni z Bundesligi, Nurnberg traktują ten puchar jako szanse na przepustkę do Ligi Europy co przy pewnym szczęściu i układzie par może się udać , wystarczy popatrzyć chociaż na ubiegłorocznego finalistę z II BL czyli MSV DUISBURG. Wziąłem pod lupę trzy ostatnie spotkania Nurnberg i podoba mi się to , że zaczęli dużo strzelać.Atutem Nurnberg ostatnio są stałe fragmenty gry a tych może być dużo z Aue , którzy często koszą przed szesnastką. Kolejna sprawa to agresywna gra w środku pola co po przejęciu pozwala na szybkie i co najważniejsze skuteczne kontry. Dużo plusów ale są i owszem minusy , defensywa , która zdaję grac ospale przede wszystkim przy stałych fragmentach gry ale wątpię aby to był czynnik , który zadecyduję o szalach zwycięstwa na korzyść gospodarzy bo w bramce jest jeszcze Stephanek , który jest w wyśmienitej formie i ratuję często skórę kolegom. Słabsze ekipy w BL mają zawsze jakiegoś ASA w swoim składzie tutaj graczem , który na pewno może zrobić różnice jest Pekhart z dobrym odejściem. Dla gości za duża stawka to spotkanie aby odpuścić , po za tym ostatnio są w formie bo notują dobre wyniki z nie przeciętnymi ekipa.Kursy pójdą ostro...

NURNBERG
(2,00)

HT 0:0 / FT 1:2
+500 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
UEFA CHAMPIONS LEAGUE

VALENCIA - BAYER LEVERKUSEN
500 PLN
Bayer w Niemczech to porządna firma ale po przejęciu obowiązków trenerskich przez Dutta i odejściu chociażby Vidala są cieniem ekipy z ubiegłego sezonu. Najgorszym a zarazem najsłabszym ich punktem jest zdecydowanie obrona, masa strat w środku pola , słabe krycie przy stałych fragmentach gry , obrońcy przegrywają indywidualne pojedynki , mała klepka i obrona rozmontowana co można było zobaczyć nie tylko w meczu z Schalke ale również z Gladbach , które powinno wygrać. Mam wrażenie , że w Bayerze formacja defensywna nie istnieje , brakuję tam gołym okiem komunikacji , Toprak to chyba największa pomyłka w takiej firmie , która aspiruję na WICE-MAJSTRA.W ofensywie wiadomo potencjał spory , takie indywidualności jak Sam, Schurrle w pojedynkę mogą wygrać mecz ale pod warunkiem , że defensywa nie traci dużo a w Leverkusen ostatnim czasy tak nie jest. Ostatnie spotkanie z Freiburgiem to istna katastrofa a mimo to udało się zainkasować komplet punktów ,strasznie pasywna postawa w tym spotkaniu.Wydawać by się mogło ,że grali najmniejszym nakładem sił przed LM ale u nich gra wygląda fatalnie od paru spotkań , sami zawodnicy po meczu wypowiadali się ,że z formą nie jest obecnie najlepiej. Wrócę jeszcze do ostatniego spotkania gdzie tylko potwierdza się to o czym pisałem wyżej ,teraz trudny teren w Valencii ,która musi wygrać to spotkanie jeśli marzy o dalszej grze w LM. Valencia powoli wychodzi z kryzysu co jest dobrym zwiastunem przed spotkaniem i wszystko wskazuję na 3 pkt dla &quot;nietoperzy&quot;. W spotkaniu z Bayerem dominowali do 30 minuty i zdawało się ,że Bayer będzie dla nich łatwym kąskiem tak jednak nie było bo w dalszej części spotkania zagrali katastrofalnie i odpuścili a punkcik mogli spokojnie wywieść. Jestem przekonany , że u siebie nie zabraknie koncentracji i pokonają słabo spisujący się na wyjazdach Bayer.

VALENCIA
(1,75)

HT 1:1 / FT 3:1
+375 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BRASILEIRO SERIE A

FIGUEIRENSE - BAHIA
500 PLN
W dziale zostało opisane to spotkanie i dużo można wyczytać. Goście przyjeżdżają mocno osłabieni na to spotkanie co utwierdza mnie w graniu na FIGU. Gospodarze walczą jeszcze o Libertadores więc będą gryźć trawę aby dzisiaj zainkasować trzy punkciki. Sporo argumentów przemawia za gospodarzami. Dodam , że od 10 spotkań nie przegrali żadnego spotkania co świadczy tylko o ich dobrej formie i grze. Potrafili wygrać z Santosem,Palmeirasem to czemu miałoby nie udać się i dziś tym bardziej , że mają handicap w postacie własnego boiska.

FIGUEIRENSE
(1,70)

HT 0:0 / FT 2:1
+350 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
SUDAMAERICANA

LDU QUITO - LIBERTAD
500 PLN
Ldu w akcji widziałem już nie raz , pamiętam ich występy jeszcze z ubiegłego roku kiedy przegrywając 1:0 potrafili odbić się bezproblemowo i wygrać z rywalem 5:1. Problemem dla przyjezdnych jest wysokość pierwsze minuty jako tako płyną ale potem wyraźnie rywale słabną. Ldu ma to do siebie , że u siebie musi wygrać aby marzyć o dalszym awansie bo z grą na wyjeździe nie jest już tak kolorowo. Dziś wystąpią w pełnym składzie i na pewno nie poprzestaną na jednobramkowym prowadzeniu bo czeka ich rewanż w Paragwaju. Handicap azjatycki zdaję mi się bardzo bezpieczny , kurs dobry jak na LDU a nawet bardzo dobry ;)
LDU QUITO AH -1 (1,80)

HT 0:0 / FT 1:0
ZWROT

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA II

BRAUNSCHWEIG - UNION BERLIN 250 PLN
Mi w oko wpadło dzisiaj spotkanie Eintrachtu Braunschweig z Unionem Berlin. Może zacznę od gości , którzy na wyjazdach spisują się bardzo słabo. Dziś wystąpią bez Mosquery , czołowego snajpera Unionu co zmniejsza ich możliwości w tym spotkaniu. W defensywie gracze Unionu mają sporo problemów , tracą dosyć sporo nawet u siebie a nie wspomnę już na wyjazdach. Dzisiejsi gospodarze wychodzą z założenia 3 pkt u siebie zaś na wyjeździe 1 pkt dlatego prezentują inny styl gry na wyjeździe a niżeli u siebie. Miałem trochę wątpliwości co do grania tego spotkania ale patrząc na poważny brak w przodzie Unionu skusze się zagrać na gospodarzy , którzy u siebie przy pełnym wsparciu fanów powinni zainkasować trzy punkty po wygranej z Furthem. Braunschweig w defensywie spisuję się dobrze , ofensywa potrafi stwarzać sytuacji i być skuteczna zaś Union dziś wygląda słabo z przodu i słabo z tyłu , wniosek jest prosty wygrana gospodarzy. Rano złapałem jeszcze 1,9 obecnie 1,83 jest.

BRAUNSCHWEIG
(1,90)

HT 0:1 / FT 1:2
-250 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
HOFFENHEIM - KAISERSLAUTERN
500 PLN
Gram przeciwko jednej z moich ulubionych drużyn czyli Lautern. Goście od 3 spotkań poprawili grę między innymi dzięki paru rotacjom w składzie. Nie ma już tego fatalnego , popełniającego dziecięce błędy Rodneya co wyraźnie owocuję. W ostatnim spotkaniu wyjazdowym z HSV , Lautern grając w przewadze od bodajże 30 minuty zdołało zaledwie zremisować z nie najlepszym HSV co świadczy na pewno o nie najlepszej klasie ekipy ale to ekipa , która do końca walczyć będzie o utrzymanie i nawet z ostatniego jednego punktu Kurtz jest zadowolony bo sam jest świadom jakimi zawodnikami dysponuję. Gra może się podobać , szczególnie na uwagę zasługuję mózg drużyny Tiffert i Kouemaha , który dobrze sobie radzi w przodzie i zastępuję nieskutecznego Shechtera. Ofensywnie wygląda to dobrze ale gdy spojrzymy na defensywę - słabo co z pewnością wykorzysta Hoffenheim. Wieśniacy u siebie są ekipą bardzo mocną , przekonały się o tym chociażby takie firmy jak Borussia Dortmund czy Bayern Monachium. Sama gra jutrzejszych gospodarzy nie jest wyśmienita co zresztą zauważył sam szkoleniowiec Stanislavski i postanawia jutro dokonać lekkich zmian w składzie a zawodnicy którzy zagrają zrobią wszystko aby wgryźć się do podstawowej jedenastki , takie posunięcie spowoduję z pewnością, że zobaczymy mecz walki w wykonaniu Hoffenheim. Nie pewny jest występ Becka ale nie przekonują mnie on więc nie jest to raczej jakieś mocne osłabienie po za tym do dyspozycji byłego szkoleniowca Pauli są wszyscy zawodnicy w Lautern podobnie. Podsumowując Hoffe ma atut własnego boiska co jest mocnym handicapem, po drugie słaba postawa obrońców przyjezdnych stwarza duże pole manewru dla takich graczy jak Babel , Sigurdsson , Firmino czy Obbasi , którzy dysponują dobrą techniką , po za tym nie brakuję specjalistów od stałych fragmentów ale to tyczy się obu ekip. Upatruję wynik w granicach 2:0 / 3:0 , Hoffe to wyższa półka po prostu...Dla fanów statystyk goście maja fatalny bilans z Hoffenheim.

HOFFENHEIM - 0,75 (2,00)

HT 1:0 / FT 1:1
-500 PLN

Do góry Bottom