>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Attack on bookies - t0mson PICKS

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
TYPY 11-20
Suma stawek: 275
Zysk/Strata: 0

Skuteczność:
Wygrane: 5
Przegrane: 4

Zwroty: 1

Podsumowanie:
Trochę lepiej ale czuje wielki niedosyt po ostatniej kolejce w , której miałem dobre przeczucie ale nie zagrałem typów. Nie ma tragedii będzie lepiej ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nurnberg-Eintracht [pinnacle]

Dzisiaj decyduję się grac na gospodarzy po zawyżonym kursie moim zdaniem. Nurnberg ostatnio złapało formę i potrafi nawiązać walkę z najlepszymi mam tutaj na myśli wygrane z Leverkusen czy z Hamburgiem , które nie są na pewno dziełem przypadku. Tutaj można się zastanawiać nad fatalną passą Eintrachtu , że w końcu kiedyś muszą się przełamać jednak z taką formą szybko to nie nastąpi tym bardziej , że Skibbe nie potrafi wstrząsnąć tą drużyną. Postawa graczy z Franfurtu w ogóle mnie nie przekonuje wydaję się , że są w środku tabeli i na tym poprzestaną.Działacze Nurnberg pewnie po cichu liczą na lokatę premiującą grę w Europejskich pucharach co jest spokojnie do osiągnięcia pod warunkiem utrzymanie formy jaką do tej pory prezentowali. Rywal nie jest wymagający , typ bardzo logiczny i mam nadzieję , że siądzie. Lekko można spróbować asiana....

Nurnberg @ 2,00 // 30j
Nurnberg (AH -1) @ 2,97 // 10j
FT 3-0
+ 49,7j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Mainz-Bayern [pinnacle]
Jedyne i sensowne zagranie na jutro to wygrana gości. Najważniejsza informacja dla mnie to , że zagra Robben i Frank czyli najmocniejsza siła Bayernu , która jutro będzie obsługiwała nie Gomeza a Klosego , który go zastąpi. W dodatku zagra Kross co jest też wzmocnieniem dla Bawarczyków. Bundesliga powoli weryfikuję &quot;złote drużyny&quot; z pierwszej rundy , które zaliczają już tendencje spadkową a do nich trzeba zaliczyć Mainz. Gospodarze ze średniakami potrafią powalczyć , jutro czeka ich ciężka przeprawa z Bayernem , który przeważ ich pod każdym względem. Dodam , że pierwsze spotkanie na AA zakończyło się niespodziewaną wygraną Mainz ale ekipa Tuchela obecnie nie ma formy jak na początku sezonu. Wszystko przemawia na korzyść Bayernu dlatego i też pobieram ich wygraną z handicapem.

Bayern (AH -1) @ 2,18// 30j
Ft 1-3
+35,4j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Bayer-Stuttgart

Skonsultowałem typ z Qozim i tylko mnie przekonał , że nie ma co szukać niespodzianki w tym spotkaniu. Gospodarze jak wcześniej pisałem w dziale chyba załapali najlepszą formę w tym sezonie i idą jak burza ostatnio. Stuttgart bez takich postaci jak
Boka , Gebhart , Gentner, Marica , Pogrebnyak co jest sporym ubytkiem. Logiczne zwycięstwo Bayeru tutaj się kłania , a że obrona fatalna to i nawet handi gospodarze pokryją.

Bayer (AH -1) @ 1,96 // 35j
FT 4-2
+33,6 j

Otrzymane punkty reputacji: +4
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Inter Mediolan-Bayern [Tobet]

Jedyne i sensowne zagranie na dzisiaj w lidze mistrzów to BTS. Bayern w defensywie nie zachwyca w dodatku grają na San Siro_O sile ofensywnej Interu nie trzeba pisać bo spokojnie powinni wbić bramkę Bawarczykom jak nie więcej. Goście nie przyjeżdżają się bronić jeżeli poważnie myślą o awansie trzeba tutaj strzelić bramkę a tacy panowie jak Ribery czy Robben spokojnie wypracują sytuację skrzydłami dla Gomeza czy Mullera....

Both team to Score @ 1,80// 30j

-30j
FT 0-1

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wolfsburg - Gladbach [Tobet] Spotkanie z serii za 6 pkt. W obu ekipach ostatnim czasy doszło do zmian na posadzie trenera. Jak do tej pory przyniosło to efekt tylko w Gladbach , które po zmianie szkoleniowca uporało się z Schalke na własnym obiekcie (2:1) zachowując jeszcze nadzieję i szanse na pozostanie w Bundeslidze.
Gospodarze od początku rozgrywek nie potrafią się odnaleźć. Od paru ładnych meczy nie byli w stanie zdobyć punktów u siebie. Ostatnio gra ofensywna Wilków wygląda zdecydowanie się poprawiła .W meczu z Freiburgiem mogli spokojnie strzelić dwie albo i trzy bramki ale zabrakło skuteczności i szczęścia.Teraz z przodu mają Helmesa, który powinien zastąpić Dzeko i trafiać do siatki rywala. Tego samego nie można powiedzieć o defensywie , dają się ogrywać w dziecinny sposób , często przegrywają pojedynki nawet jak pozostają w przewadze. Po prostu obrona leży. Druga sprawa odnośnie dzisiejszego meczu , to trochę absencji w Wolfsburgu więc lepiej nie grać na gospodarzy. Te z ważniejszych:
-Benaglio
-Josue
-Madlung
-Cigeric
-Grafite
-Mandzukic

Gladbach w ostatnim czasie radzi sobie nie najgorzej , potencjał w drużynie jest ale tylko w ofensywie. Takie nazwiska jak Reus, przebudzony ostatnio Idrissoue ostro pracują i w nich największą nadzieja . W defensywie bez rewelacji Levels, Stranzl, Dante, Daems nie są w stanie zapewnić spokoju w obronie.
Typ tutaj wyłania się jeden prosty i logiczny BTS. Jak pisałem ofensywy obu ekip z dużym potencjałem , defensywa u obu leży. Stawka spotkania duża , nie ma mowy tutaj o remisie trzeba po prostu zgarnąć 3 pkt. Jedyne czego można się obawiać to , że któraś z drużyn wyjdzie z nastawieniem na obrone i czyhanie na tą jedyna okazję. Myślę jednak , że takiego scenariusza nie będzie i zobaczymy tutaj parę bramek z obu stron.
Miałem zagrać BTS ale w Tobecie widzę , kurs na over 0,5 gladbach 1,50 a BTS 1,60 dlatego oczywiste co lepiej wybrać.
Gladbach Over 0,5 @ 1,50 // 30j
FT 2-1
+15j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Schalke 04 - Nurnberg [pinnacle]
Wyżej , krótko napisałem o tym spotkaniu i nie trzeba tutaj pisać jakiegoś wypracowania bo nie ma sensu. Gospodarze bez rewelacji forma taka sama jak na początku sezonu czyli zawodnicy przemęczeni , nie potrafią się zgrać , brak pomysłu na grę czego efektem są marne wyniki. Jedyny pozytywy to Raul w napadzie i Neuer w bramce , który często ratuje skórę &quot;niebieskim&quot;. Co do gości nastawieni są na defensywny futbol ale jakby spojrzeć na wyniki to można lekko się zdziwić z tą defensywną grą. Nurnberg znakomicie weszło w drugą część rozgrywek mimo braku paru podstawowych graczy i nawet ze strzeleniem nie ma zbytnio problemu. Patrząc na dyspozycję Schalke i ich fatalną , wolną obronę upatrzyłem tutaj ciekawy typ po dobrym kursie czyli Nurnberg Over 0,75. Dodam , że nie dawno obie ekipy grały ze sobą w DFB i padł wynik remisowy 2-2. W tamtym spotkaniu widać było , że Schalke to rywal , który im leży i z klepaniem ich nie było problemu. Podsumowując goście po cichu liczą na coś więcej a niżeli pozycja w środku tabeli i z obecną formą stać ich tutaj spokojnie na remis ale ja pobiorę bardziej pewny typ według mnie.Wystarczy , że goście strzelą i liczymy kasę...
Overy w moim wykonaniu są przeklęte ale tutaj nie ma bata...
Nurnberg Over 0,75 @ 1,83 // 30j
FT 1-1
+12,45j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Pauli - Hannover [pinnacle]
Nikt nie pisze o tym spotkaniu a ono mi wpadło w oko. Pierwsza wiadomość najważniejsza to braki u Piratów. Nie zagrają obrońcy Thorandt ,Oczipka, , Morena,Rothenbach i doświadczony Asamoah, który ostatnio zapewniał bramki dla Pauli. Podopieczni Stansilawskiego wystartowali bardzo dobrze jeśli chodzi o drugą cześć sezonu tylko czy są w stanie utrzymać tą formę ? Moim zdaniem nie , pauli przeważnie dobrze startuję by potem zaliczyć wtopy. Po za tym w ostatnich dwóch spotkaniach niczego ciekawego nie zaprezentowali. Ktoś może się czepić tego co napisałem ale wygrana w derbowym spotkaniu z HSV nie zasłużona kto oglądał to wie.
Goście z ambicjami o puchary. Najważniejsze info na to spotkanie to brak Ya Konana w składzie Slomki. Ile znaczy Didi to każdy wie , często potrafi wypracować dobre sytuacje dla kolegów i sam dokonywać zniszczenia rywala. Jednak braki u gospodarzy są na tyle poważne , że przyjezdni spokojnie są w stanie zgarnąć 3 pkt nie mówiąc już tutaj o remisie. Pauli miało problem poważne problemy w obronie , dziś może być dramat bez podstawowych graczy. Patrząc jeszcze na potencjał to przemawia on zdecydowanie na korzyść gości.
Bezpieczny typ według mnie i warty zagrania.
Hannover +0.25 @ 1.84 //25j
FT 0-1
+21j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Eintracht - Stuttgart

Dla Stuttgartu to jest mecz o życie jeżeli dziś przegrają to może być problem z utrzymaniem. Frankfurt totalnie bez formy , tam brakuje ludzi , którzy tchnęli bym ten zespół. Skibbe nie potrafił ruszyć tą ekipą od ponad 6 spotkań to teraz niby ma się to zmienić ? Tam chyba potrzebny jest ktoś nowy i natchnie zawodników do gry oraz odbuduję formę z pierwszej rundy.

Wczoraj jeszcze bodajże na liście kontuzjowanych był Cacau i Pogrebnyak dzisiaj widzę , że zasiądą na ławce. Widać ile ten mecz dla nich znaczy i jak będzie taka potrzeba to uruchomią swoją największą jakość czyli Cacau.

Sama gra Stuttgartu może się podobać z wyjątkiem obrony .O grze z Europejskich pucharów nie trzeba wspominać , wydaję mi się , że mecz z Benficą był już tylko formalnością bo trzeba walczyć na innym ważniejszym froncie , którym jest Bundesliga. Vfb ma paru jokerów chociażby Harnik no i ostatnio dobrze spisujący się Okazaki ... Szkoda , że nie zagra Cacau i Boca co jest na pewno wielkim osłabieniem...

Passa Eintrachtu , przełamanie z tą formą raczej nie wchodzi w grę.Obrona na pewno lepiej wygląda a niżeli u dzisiejszych rywali zaś ofensywa nie istnieje. Gekas bez formy , od 6 spotkań bez bramki , nie wierzę w nagle przebudzenie jak coś strzelą to może max 1 bramkę. Do remisu jeszcze jako tako bym się przychylił ale do 3 pkt dla gospodarzy raczej nie. Mimo to , że VFB w tym sezonie beznadziejnie to jednak jest to porządna firma i jak nie zawalą gry w obronie dadzą tutaj radę. Jeszcze muszę się tutaj zastanowić...

Za duży kurs na VFB 2,8 według mnie to oni są tutaj lekkim faworytem , pobieram bezpieczniejszą opcję .

Stuttgart AH (0) @ 2,03 // 25j
FT 0-2 ( w 10 od 15 minuty...)
+25,75 j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Werder-Leverkusen

Krótko bo czasu nie ma...

Tutaj nie będę grał normalnie i zagram trochę inaczej. Wczoraj widzieliśmy jak Bayern miał kłopot w drugiej połowie z wytrzymałością po grze w pucharach.Niby trener Leverkusen dał odpocząć w czwartkowym meczu swoim podopiecznym ale niektórzy zagrali co mogą dzisiaj lekko odczuć. Po za tym Leverkusen dosyć często przechyla szale zwycięstwa na swoją korzyść w pierwszej połowie i dziś powinno być podobnie tym bardziej , że w Werderze obrona nie istnieje co przy potencjale Leverkusen może skończyć się krótko mówiąc dramatem.

Bayer 04 Leverkusen (0) 1st Half
@ 1,75 // 25j
HT 0-1
+18,75

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Bayern Monachium - Schalke [bet365] &amp; [Pinnacle]
Kurs oferowany na Bayern, który będzie grać na własnym obiekcie 1,6 opłacalny. Po ostatniej porażce na Alianz Arena muszą się podnieść i nie ma tutaj mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu tym bardziej , że traktują te rozgrywki poważnie i wyjdą w najmocniejszym zestawieniu.

Forma Bayernu nie jest jakaś wyśmienita , zaliczają dobre występy i czasami wpadki po których przeważnie się podnoszą i tym razem tak być powinno. Schalke obecnie nie jest jakimś wymagającym rywalem Magath zniszczył w tym sezonie ten zespół i nic więcej nie trzeba dodawać. Jedyne pozytywy to Raul i Neuer ale oni sami meczu nie wygrają...

Bayern Monachium @ 1,60 // 30j Bayern Monachium (AH -1) @ 1,94 ---&gt; Tutaj grube przyłożenie , kurs spadł kto nie spał mam nadzieję , że skorzystał.
FT 0-1
-30j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
TYPY 21-30
Suma stawek: 280
Zysk/Strata: +151,75

Skuteczność:
Wygrane: 8
Przegrane: 2

Zwroty: 0

Podsumowanie:
I tak być powinno cały czas. Szkoda Bayernu w DFB ...

Otrzymane punkty reputacji: +9
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Dortmund - Koln
[Tobet]
Czasu już nie ma ale ja przytoczę tutaj spotkanie Koloni z Hoffenheim, które jest dowodem na to co wyprawiają oni na wyjazdach - kto oglądał będzie wiedział o co chodzi. Dziś czas zmierzyć się z najmocniejszym rywalem w lidze i to w dodatku bez Matuszczyka , który nie raz stwarzał sytuację swoim kolegom.

Dortmund (-1,5) @ 1,90 // 50j
FT 1-0
-50j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hannover 96 - Bayern Monachium
[pinnacle]
Dziś czeka nas jedno z najciekawszych spotkań bowiem zmierzą się ze sobą ekipy aspirujące do gry w rozgrywkach Europejskich. Hannover swoją grą nie przekonuję , jeżeli na koniec sezonu zajęliby miejsce premiujące grę w pucharach raczej Bundesliga by ucierpiała. Podopieczni Slomki są chwaleni ale spójrzmy na rywali z jakimi ostatnio przyszło im się mierzyć.
  • St. Pauli - Hannover 0:1
  • Hannover - Kaiserslautern 3:0
  • Brema - Hannover 1:1
  • Hannover - Wolfsburg 1:0

Dobra gra z gorszymi ekipami , słabymi w ofensywie i obronie.Robson już pisał , że dziś wystąpią bez swojego asa Didiego , który nie tylko strzela bramki ale potrafi ciągnąć grę i wypracować sytuację. Ja jestem zdania, że nie ma co się zachwycać podopiecznymi Slomki i nie daję im małe szanse w dzisiejszym spotkaniu. W ofensywie dziś bez swojego kręgosłupa , w meczu ze słabą obroną Pauli za bardzo się nie spisali i nic nie wskazuję na to by dzisiaj miało nastąpić olśnienie tym bardziej , że mają poważny brak. Bayern ostatnio w kratkę można powiedzieć ,że dzieję się coś złego w tej ekipie. Zaledwie dwa spotkania przegrane i napięta atmosfera co pokazuję jakie ambicję ma ten zespół. Dziś ważne konfrontacja bo wygrywając z Hannoverem przesuną się na 3 lokatę i będą w stanie powalczyć o wicemistrzostwo tym bardziej, że został jeszcze mecz rewanżowy z Leverkusen. Jeżeli chodzi o sama grę Bayernu patrząc na ostatnie dwa spotkania największym problemem jest defensywa i środek ale o to dzisiaj się nie martwię bo Schweinsteiger pauzuję za kartki i takich błędów jakie ostatnio mu się zdarzały dziś być nie powinno (3 stracone gole by Bastian). Druga sprawa to skrzydłowi 2R , którzy zostali wyłączeni z gry przez rywali ostatnim czasy.Jak do tej pory udało się tego dokonać BVB , które ma najlepszą defensywę i Schalke w meczu pucharowym. Dziś się o postawę Bayernu nie martwię bo rywal na ich tle wypada po prostu marnie no i nie zagra ostatnio będący bez formy Bastian :grin: Bayern AH (-1) @ 2,03 // 50j
FT 3-1
-50j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nurnberg - Pauli
[bet365]
Nie będę się rozwodził. To , że Nurnberg ma super runa mnie nie odstrasza tym nie należy się nigdy kierować. Dziwne stwierdzenie , już trochę wygrali to czas na wpadkę. Popatrzmy chociaż na Eintracht , który już przez 7 spotkań nie zdobył bramki a wydawać się powinno , że po trzech meczach powinni się przełamać. Osobiście na wpadkę gospodarzy bym nie liczył ich gra z nastawieniem na defensywę może się podobać. Wykorzystują swoję sytuacje i dobrze się bronią i taka gra najwyraźniej im leży. Dodatkowy atut to gra u siebie gdzie już zdołali ograć takie firmy jak Leverkusen czy hamburger SV i to nie 1:0. Goście zaliczają się do ekip , które dobrze startują by potem wtapiać co się da. Piraci z obecną formą nie powinni utrzymać się w lidze a , że inne drużyny takie jak Stuttgart , Gladbach z dwa razy większym potencjałem dają im prezenty to widzę duże szanse na pozostanie w Bundeslidze. Sama gra wygląda fatalnie , ostatnie mecze z HSV i Hannoverem a szczególnie ten ostatni to katastrofa. Gospodarze lekko osłabieni jak i goście z tym , że Nurnberg radzi sobie bez swoich &quot;gwiazd&quot; wyśmienicie. Nurnberg @ 1,87 // 50j
Nurnberg (AH -1) @ 2,82
// 10j
FT 3-0
+61,7 j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Leverkusen - Wolfsburg
[pinnacle]
Miałem odpuszczać to spotkanie ale jednak zagram. Kurs mnie satysfakcjonuje. Na czyste WIN mamy już 1,74 na Asiana też przyzwoicie dlatego się skuszę na tą opcję. Gospodarze jedna z lepszych drużyn w drugiej części sezonu , poważnie myślą o wicemistrzostwie i grze w LM dlatego takie spotkania trzeba po prostu wygrywać. Patrząc na grę wyjazdową Wilczków będzie tutaj ciężko cokolwiek zdziałać. Leverkusen ostatnio na wyjeździe rozczarowało bo prowadząc 0:2 w ciągu 10min pożegnali się z 3 pkt i dopisali sobie tylko 1 pkt. To tak ogólnie bo czasu na pisanie nie ma...Robson wyżej też coś napisał :wink: Leverkusen (AH -1) @ 2,28
FT 3-0

+ 64 j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Freiburg- Werder
Werder u siebie potrafi coś zdziałać. Na wyjazdach nie potrafią się odnaleźć w dodatku dzisiaj trochę osłabieni. Gospodarze w tym sezonie już pokazali , że u siebie potrafią walczyć z najlepszymi. Wystarczy popatrzeć na grę wyjazdową Werderu i trochę można wywnioskować. Freiburg z ambicjami o grę w Europejskich Pucharach powinien dziś wygrać z bremeńczykami. Kurs na gospodarzy według mnie przesadzony i to mocno.

Freiburg @ 2,60 // 50j
FT 1-3
-50j

Otrzymane punkty reputacji: +4
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Leverkusen - Villareal
[tobet]

Krótko...
Dzisiaj LE no i występ wicelidera Bundesligi , który ostatnio jest w wyśmienitej formie. Pierwsze spotkanie na własnym obiekcie , które trzeba wygrać jeżeli poważnie myśli się o awansie do dalszej fazy rozgrywek. Rywala widziałem w meczu z Napoli gdzie się bronili , dziś jednak bardziej wymagająca ekipa z dobrze obsadzoną ofensywą i skrzydłami powinno sobie spokojnie poradzić z Hiszpanami. Żółte łodzie ostatnio nie błyszczą formą co jest kolejnym argumentem przemawiającym na korzyść Bayeru.
Leverkusen @ 2,10 // 100j
FT 2-3
-100j
Dożywotni zakaz grania UEFA ^^

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
St Pauli – VFB Stuttgart ***

Pisane na początku tygodnia...
Dla mnie najlepszy typ Stuttgart jeśli chodzi o tą kolejkę. Piraci ostatnio bez pomysłu na grę , sroga porażka z Nurnberg aż 5:0 pokazuje jaki ten zespół jest słaby. Pisałem już kiedyś , że ta ekipa zalicza się do tych co początek ma dobry by potem notować konkretną serię nie powodzeń. Nie ma się co dziwić jak w Pauli są problemy kadrowe i nie ma wystarczającej liczby zmienników a na ławce zasiadają rzecznicy prasowi ^^. Wszystko fajnie i przyjemnie , sam darzę ten zespół sympatią ale patrząc na realia Bundesligi nie daje im szans w starciu ze Stuttgartem.
Obrona u gospodarzy dziurawa jak ser szwajcarskie , w ofensywie też za bardzo czym straszyć nie mają. Ebbers , cwaniak Assamoah to zdecydowanie za mało na tą ligę. Jedyne co idzie na ich korzyść to Milentor Stadion nic po za tym ale myślę , że i to nie pomoże z tak mocnym przeciwnikiem.
Stuttgart ostatnio złapał wiatr w żagle . Wygrana we Frank furcie 0:2 po grze w 10 może robić wrażenie , choć tam dużo szczęścia mieli. Domowe spotkanie wygrane z Schalke 1:0 po grze w przewadze ale tam mogli wygrać trochę wyżej bo sytuacji nie brakowało. Suttgart z wielkim potencjałem w ofensywie Harnik, Cacau, Pogrebnyak powinien gładko rozprawić się z Pauli. Jeśli chodzi o defensywę to nie ma rewelacji ale na słabiutkie Pauli spokojnie to starczy. Cieszy mnie ostatnio postawa bramkarza gości, która zalicza zwyżkę formy a niżeli w poprzednich spotkaniach. Tutaj nie trzeba według mnie wyczekiwać na składy , Vfb pod każdym względem przeważa i pewnie wygra nawet z handi.

Teraz dodam trochę info o składach w Pauli dramat w defensywie. W Vfb nie wystąpią Cacau , Marika , Boca ,Delpierre ale goście w porównaniu z Piratami mają kim ich zastąpić. Potencjał w ofensywie spory mają przecież Jokera Harnika, POgrebnyaka ostatnio rozkręcił się Kuzmanovic no i Okazaki. Gospodarze natomiast wielkie problemy w defensywie będą mieli w tym spotkaniu bo nie zobaczymy:
Matthias Lehmanna 25
Carlos Zambrano 20
Bastian Oczipka 20
Carsten Rothenbach 13

Dziwią mnie te kursy na Stuttgart ale pobieram to i zaryzykuję większą stawkę. Liczę na pewne i trzecie z rzędu zwycięstwo gości tym bardziej , że grają z nożem na gardle bo muszą się wydostać ze strefy spadkowej. Pewne zwycięstwo z rozbitymi piratami dla mnie !
Stuttgart @ 2,30 // 100j
Stuttgart (AH-1) @ 3,20 // 50j
FT 1-2

+130j

Otrzymane punkty reputacji: +2
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Borussia Dortmund – Hoffenheim
[bet365]
Dzisiaj nie typowe zagranie ale myślę , że to perełka :razz:. Spoglądnąłem na linie wystawione na rzuty rożne i trochę jestem zaskoczony kursem na OVER 9 w takim spotkaniu. Jak gra Borussia każdy wie , bombardują bramkę rywala a z tym wiążą się interwencje bramkarzy , którzy posyłają piłki na rożne. W dodatku dużo akcji przeprowadzają skrzydłami podłączają do tego Piszczka. Borussia trochę gorzej w obronie ostatnim czasy co będzie wiązać się na pewno z paroma okazjami dla Hoffe. Do tego dochodzą jeszcze stałe fragmenty , w obu ekipach jest paru dobrych wykonawców co kończy się potem interwencjami bramkarzy i cornerami.Biorę to w ciemno.
Over 9 Corners @ 1,72 // 15j
-15j

Do góry Bottom