>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Attack on bookies - t0mson PICKS

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
TYPY 31-40
Suma stawek: 525
Zysk/Strata: -13,3j

Skuteczność:
Wygrane: 4
Przegrane: 5

Zwroty: 1

Podsumowanie:
W sumie to na zero więc nie ma tragedii. Jedyny błąd to stawka w Nurnberg na Asiana i byłoby na +. Generalnie jest dobrze , najważniejsze żeby omijać rozgrywki pucharowe i po kłopocie. Do skuteczności nie wliczałbym typu na Cornery ale , że podałem w temacie to policzone. ;)

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Borussia Munchengladbach - FC Kaiserslautern

Pierwsze spotkanie otwierające tą rundę z którego skorzystam. Gospodarze jeszcze walczą o byt w lidzę , ja bym ich tak do końca nie skreślał mimo trudnego kalendarza. Ostatnio poprawili zdecydowanie swoją grę o czym świadczą chociażby same wyniki. Potencjał w tym zespole jest spory i każdy ze mną się zgodzi , problem był jeden - defensywa , której to mogą zawdzięczyć ostatnią pozycję w tabeli. Obecnie wygląda to zdecydowanie lepiej , przebudzeni jeszcze powalczą chociaż o baraże. Gospodarzę nie mają nic do stracenia i jeszcze wszystko może się obrócić na ich korzyść. Cieszyć może ich pozytywne podejście - walka do końca.Można było to zobaczyć w meczy z Schalke gdzie przegrywali 0:1 ale cały czas dążyli do swojego i udało się wygrać 2:1 . Ostatnie wyjazdowe spotkanie z Werderem zremisowane w końcówce trochę szczęśliwie ale może to być punkt na wagę złota kto wie... ? Porusze jeszcze kwestie walki o utrzymanie ich kalendarz wygląda następująco. Potyczki z Bayernem - raczej bez szans na AA , Koln - do wygrania , Mainz - punkt do wyciągnięcia , Dortmund - tutaj raczej będzie problem o wyrwanie jakiś punktów choć grają u siebie więc wszystko możliwe, Hannover - niby rewelacja rozgrywek ale szału nie ma i ostatnie spotkanie z Hamburgiem dla , którego może to być mecz o pietruszką a dla Gladbach o pozostanie w lidze więc nie jest aż tak tragicznie z tym kalendarzem. Trochę szcześcia na pewno będzie potrzebne ale myślę , że Pauli , Lautern potracą więcej punktów i skończą na samym dole tym bardziej , że mają trochę cięższe spotkania według mnie .

Goście to typowa ekipa własnego boiska. U siebie potrafią wygrywać z najlepszymi zaś wyjazdy to ciężka sprawa w przeciwieństwie do Gladbach. Defensywy obu ekip do elity nie należą ale na chwilę obecną zdecydowanie lepiej wypadają piłkarze Borussi. Ofensywa też na korzyść gospodarzy Reus, Idrissou , Arango , De Camargo to panowie , którzy powinni załatwić 3 pkt w tym spotkaniu. W Lautern z wyróżniających się postaci to bramkarz ale on wszystkiego przecież nie wybroni , Lakic ten to myślami już jest w Wolfsburgu i raczej nie przejmuję się losem Czerwonych diabłów ( zmarnowana seta z Eintrachtem w końcówce) i Illicevic, którym interesował się Bayern ale o tym już pisałem a tak po za tym to nie ma szału i jakiś dobrych indywidualności.

Podsumowując jest to mecz o &quot;6 pkt&quot; dla Gladbach - muszą to wygrać a rywal do wymagających nie należy. Atut własnego boiska , słaba postawa na wyjazdach &quot;czerwonych&quot; zdecydowanie na ich korzyść i nie pozostaję nic innego tylko zgarnąć komplet punktów tym bardziej , że i potencjał większy. Szkoda mi trochę Gladbach bo gdyby wymienili defensywę nie było by takich ekscesów. Ciekawe rozwiązanie to handicap azjatycki. Gladbach bronić się nie będzie przy prowadzeniu bo wiedzą jak to w ich przypadku może się skończyć a chcąc pozostać w Bundeslidze nie mam innej opcji jak 3 pkt w piątek. O ich wygraną jestem spokojny ostatnio u siebie rozprawili się z mocniejszymi ekipami ( Schalke , Hoffenheim)​

Motywujący zastrzyk po cennym remisie z Werderem powinien pobudzić ducha walki w Gladbach.​

Gladbach @ 2,25 // 30j
Gladbach @ (AH -1 ) @ 3,10 // 20j
FT 0-1
-50j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Freiburg – Bayern Monachium

Tutaj raczej będzie można przyłożyć na Bayern w Asiana. Liga mistrzów rozegrana we wtorek więc do soboty trochę czasu na odpoczynek było. Liga się kończy punkty trzeba robić żeby zagrać na 100% w LM. Wszystko wskazuję na to , że Bayern już ominął kryzys. Pod względem umiejętności poszczególnych graczy , potencjału Bayern deklasuje rywala. Mimo ,że to wyjazd warto zagrać moim zdaniem na gości.
Freiburg można powiedzieć już jest „spełniony” celem było utrzymanie i zostało już to zrealizowane. W pewnym momencie odezwała się ambicja walki o puchary ale tylko na moment , ekipy , które walczą o utrzymanie pokazały im gdzie ich miejsce – Werder , Kaiserslautern. To takie spotkanie gdzie jedni spoczęli już na swoich laurach zaś drudzy muszą gonić i zdobywać punkty.Pewne zwycięstwo Bayernu dla mnie. W LM Bayern zmiażdżył mimo przegranej jeżeli zagrają na podobnym poziomie w co nie wątpię nawet i (AH -2) pokryją. Gram na mocnych gości ! Bayern Monachium (AH -1) @ 1,95 // 60j
FT 1-2
+ 0j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Bayer Leverkusen – Schalke

Po wtopie Dortmundu przed gospodarzami stoi szansa zbliżenia się do lidera na 7pkt co z pewnością dodało by nam smaczku do końca rozgrywek. Zastanawiałem się dosyć długo nad tym spotkaniem czy ruszać tutaj cokolwiek jednak decyduję się zagrać na gospodarzy . Bayer w najmocniejszym zestawieniu ale bez Friedricha. Schalke bez motoru napędowego Farfana - kluczowej postaci - już nie raz wypracowywał klarowne sytuacje dla &quot;niebieskich&quot; i zaliczał asysty. Zagrają również bez Huntellara ale tego raczej za osłabienie uznać nie można bo chłopak po prostu grał piach być może zawdzięcza swoją formę Magathowi , który dawał swoim byłym pupilom ostro popalić. Jedyne co może martwić u gospodarzy to postawa defensywy , która w ostatnim czasy nie występowała w komplecie ,mimo to taka firma jak Bayer nie może się w ten sposób usprawiedliwiać. O zdobywanie bramek nie ma się co martwić bo cała ofensywa należy do jednych z lepszych w lidze. W Schalke nie widzę jakiś większych perspektyw , cwany Raul na jutro to zdecydowanie za mało. Defensorów Schalke czeka jutro ciężka robota bo w obecnej formie Sama , Castro czy Augusto jest problem zatrzymać. Mimo grze w LE z Villarealem gospodarze jutro powinien zgarnąć 3 pkt i wykorzystać atut własnego boiska i zamieszanie w sztabie Schalke. Grzech nie spróbować po takim kursie.

Bayer @ 1,87 //40j
Bayer @ (AH -1) @ 2,72 // 20j
FT 2-0
+69,2 j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Kaiserslautern - Leverkusen

Kurs na Leverkusen w granicach 2,1 opłacalny i można połączyć z Wilkami co da nam kurs około 4,00. Lautern u siebie mocne, potrafi zdziałać cuda ale nie z taką ekipą jak goście , którzy w tej części rozgrywek grają najlepszy i najbardziej skuteczny futbol. Oni jeszcze mogą namieszać i zadziwić tylko trzeba liczyć na potknięcie &quot;żółtków&quot;, którzy są w ostatnim czasie karceni za swoje marnotrawstwa. Lautern może i coś ustrzeli ale to nie starczy na zainkasowanie choćby punktu bo trzeba będzie się zmierzyć z doskonałą ofensywą , która perfekcyjne gra z kontry.
U gospodarzy poważne osłabienia:
Ze składu wypadli Simunek, Dzaka, Fuchs oraz kluczowy zawodnik – Ivo Ilicević. Goście bez Friedricha, Castro czyli kluczowe postacie ale w porównaniu do gospodarzy mają kogo wpuścić z ławki.​

Bayer @ 2,07 //30j
Bayer @ (AH -1) @ 3,05 // 20j + 10j @ 3,11
FT 0-1
+32,1

Otrzymane punkty reputacji: +1
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Ja na w tej rundzie zagram na pewno na Wolfsburg , który jest w sytuacji must win. Niby była przerwa na grę w reprezentacjach ale nie wiele to zmieni w ich sytuacji. Magath miał trochę czasu i myślę , że to wykorzystał. Wydaję mi się , że inaczej jest jak się wraca na &quot;mistrzowskie&quot; stare korzenie a niżeli praca w Schalke w tym sezonie. Sama gra ostatnio ze Stuttgartem mogła się na prawdę podobać, widać było coś innego. Eintracht się przełamał ze słabiutkim Pauli choć też się męczyli. U gości też dokonano zmiany trenera jednak jak spojrzymy na potencjał obu ekip i indywidualne umiejętności poszczególnych graczy Wolfsburg tutaj zdecydowanie przeważa.
Wolfsburg @ 1,95 // 100j
FT 1-1
-100j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nietypowo bo mam lenia...
Hamburger - Dortmund

@ Dortmund @ 2,10 // 50j
FT 1-1

Nurnebrg - Bayern
@ Bayer AH -1 @ 2,33 // 50 j
FT 1-1

Robson opisał pierwsze spotkanie. Drugie darius w dziale.
-100j

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Ostatnie typy z Bundesligi -149 j.
Rozgrywki w niemczech skończone. Dla mnie był to sezon nauki gdzie dużo wniosków zostało wyciągniętych. Osobiście BL typowałem cały sezon i wyszło to na na minimalny +. Suma betów wyniosła ponad 115 , zdecydowanie za dużo i wszystko zostało przeanalizowane , błędy , głupie zagrania itd. Wracamy nie długo do mojej ulubionej ligi ;).

TERAZ UMIESZCZAM TO CO GRAM OPRÓCZ BL
(Suche typy co nie znaczy , że bez analizy)

BEZ KOMENTARZY , TEMAT TRAKTUJE JAKO NOTATNIK.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
⚽ ONCE CALDAS vs MILLONARIOS
1 (AH -0,5) @ 1,65
S: 250
FT 1-0
--------------
+162,50 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP