>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Attack on bookies - t0mson PICKS

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA II
AUE - EINTRACHT FRANKFURT
500 PLN

Wywodów tutaj nie będę robił ale przyznam , że jest to dla mnie jedno z pewniejszych spotkań po bardzo dobry kursie na gości. Eintracht po spadku z II BL bezproblemowo powinien awansować , jest to zdecydowanie najlepsza drużyna w II lidze, która prezentuję zupełnie inny poziom a niżeli pozostali rywale. Z takimi zawodnikami jak Idrissou , Gekas w przodzie nie powinni mieć problemu z drużyną gospodarzy , której brakuję koncepcji, pomysłu na grę. Tutaj jest różnica klasa , dodatkowo Aue ostatnio nie nie najlepiej , gramy gości.

EINTRACHT FRANKFURT (1,83)

HT 1:1 / FT 1:2
+415
PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BRASILEIRO
PALMEIRAS - VASCO
500 PLN

Wywodów tutaj nie będę robił w dziale sytuacje opisał konkretnie kapszti. Osobiście miałem okazję widzieć Palmeiras niedawno i wygląda to na prawdę bardzo słabo , najlepiej chyba jakby sezon się już dla nich skończył. Vasco walczy o mistrza , jest w formie więc dlaczego miałoby tutaj nie wygrać. Odsyłam do działu tam jest wszystko opisane.

Vasco (2,12)

HT 0:1 FT 1:1
-500 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
HAMBURGER - HOFFENHEIM
500 PLN Gospodarze po fatalnym początku sezonu zaczynają grać lepiej za sprawą nowego trenera. Widziałem poczynania HSV ,chcą , walczą ale nie zawsze wychodzi. Teraz idealny moment na bodajże pierwszą wygraną przy wsparciu własnej publiczności bo rywal idealny z dużymi słabościami. W HSV dużo rotacji w składzie z meczu na mecz czego dowodem może być chociaż gra Westermana raz na prawej obronie a raz jako centra. W napadzie raz Berg , Soto ale to za sprawą braku Petrica ale ja tutaj mam zastrzeżenie bo ten piłkarz za bardzo mnie nie przekonuję swoimi umiejętnościami i grą wolałbym zdecydowanie Soto. Hamburg dużo traci , widać , że jeszcze trochę czasu zajmię zanim obrona zacznie grać stabilnie. Szcególnie trzeba czepić się Aogo , który popełniał straszne błędy z Wolfsburgiem i Lautern co dla Hamburga skończyło się fatalnie i Amedic , który do czołówki z pewnościa nie należy. Na poczatku sezonu nie podobała mi się postawa bramkarza Drobnego bo popełniał dużo błędów a obecnie bramkarz marzenie. Gra defensywna nie wygląda aż tak fatalanie , są słabe jednostki o których napisałem wyżej przez , które HSV traciło. Następna rzecz , która może martwić to postawa w środku pola , dosyć głupio tracą piłki przy wyprowadzaniu przez co często nadziewają się na kontry ale myślę , że przy dyspozycji Hoffenheim nie ma się czego obawiać. Warto zwrócić uwagę na mózg drużyny czyli Tore. Ten chłopak robi fantastyczną robotę , jest głównym graczem przez , którego przechodzi 70% piłek przy kreowaniu akcji HSV. Kto śledzi HSV powinien wiedzieć na co stać tego chłopaka - osobiście jestem nim pozytywnie zaskoczony. Na uwagę zasługuję jeszcze Jensen , który w ostatnim czasie zdaję się łapać formę co udowodnił nie tylko bramką ale i postawą. Fantastyczną robotę wykonuję w przodzie również Guerrero. Hoffenheim ostatnio zawodzi o czym świadczą nie tylko wyniki ale bardzo słaba gra. Stanislawski zapowiadał przed spotkanie z Kaiserslautern dużo zmian bo sam widział , ze gra się nie klei ale to nic nie pomogło. Wieśniacy są dziwną ekipą jak dla mnie , potrafią zagrać na równi z czołówką a z tym przeciętniakami strasznie się męczą i przegrywają nie wspomnę już o słabej grze na wyjeździe. Jak zawsze zacznę od defensywy w bramce bardzo dobry Starke , który ratował skórę swoim kolegom nie raz. Słabo wygląda gra w obronie szczególnie takich graczy jak Beck , który często problemy z szybkim zawodnikami w dodatku rywale często biorą go na raz. Kolejne słabe ogniwo to Ibertsberger , którego bez problemu zawinie lepszy technicznie gracz. Vorsah , Compper to obrońcy o słabych nerwach i dosyć często popełniający głupie faule. To jeśli chodzi o formacje defensywną co należy podkreślić. Jesli chodzi o grę ofensywną to konstruowanie akcji wygląda strasznie. Problem tkwi w kreowaniu i stwarzaniu akcji , których jest bardzo mało w wykonaniu Hoffenheim. Duże zagrożenie stwarzają ze stałych fragmentów gry , uderzając z dystansu dzięki czemu lepiej wyglądają statystyki. Jesli chodzi o nazwiska to w oczy rzucają się Firminio - Brazylijczyk dobry technicznie z dobrym podaniem , który już nie raz asystował i strzelał a Stanislawski wpuszcza go z ławki co jest lekkim absurdem jak dla mnie. Takie postaci jak Salihovic , Sigurdson to fachowcy od stałych fragmentów i strzałów z dystansu o czym mogli przekonać się chociażby piłkarze z Dortmundu w obecnym sezonie. Na uwagę jeszcze zasługuję Babel z dobrym odejściem , dośrodkowaniem , który strzelał i asystował juz parę razy. Na szpicy bez rewelacji Ibisevic , dla mnie jest to piłkarz słaby pod względem technicznym, któremu brakuję również dryblingu po prostu jest to przeciętny napastnik - ktoś się zaraz czepi bo przecież ostatnio strzela dla Hoffe ale tylko dokłada nogę , uwierzcie. Hoffenheim za czasów Ragnicka potrafiło stwarzać sytuację ,grać bardziej przemyślany futbol. Są trudnym rywalem dla mocnych ekip jak Borussia Dortmund , Bayern itd ale na własnym obiekcie ! Na wyjazdach to zupełnie inna , słabo grająca drużyna. W Hoffe brakuję sytuacji przez co bardzo mało strzelają, nie zaglądając w wyniki , nie pamiętam kiedy udało im się strzelić więcej jak 2 bramki. Słabość w defensywie, ofensywie jak do tej pory nie jest dobrym zwiastunem dla Wieśniaków. Dodam jeszcze , że zostawiają rywalom sporo przestrzeni na rozgrywanie akcji co z pewnością wykorzysta motor napędowy HSV Tore czy w przodzie Guerrero lub Illicevic jeśli zagra. Podsumowując postawę obu ekip w ostatnim czasie wygląda zupełnie odmiennie. Hamburg walczy na boisku do końca , Hoffe wręcz przeciwnie nie dość , że mają straszne problemy ze stwarzaniem okazji to jeszcze defensywa kuleje. Przyjezdni nie grają agresywnie , pozostawiają sporo przestrzeni rywalom do rozgrywania co powinni wykorzystać gracze z Hamburga. Myślę ,że HSV ma większy potencjał tylko kwestią czasu będzie za nim się zgrają bo ostatnio ich gra wygląda bardzo dobrze moim zdaniem. Prawdopodobnie zobaczymy już w składzie Illicevica co utwierdza mnie w tym typie. Kursy powinny polecieć ja pobieram w tym momencie :wink:
HAMBURGER SV - 0,25 (2,02)

HT 1:0 / FT 2:0
+510 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
Schalke - Nurnberg
300 PLN

Tutaj oczywistym typem wydawało się na początku Schalke ale po informacjach o absencji Farfana i Howedesa pojawiły się wątpliwośći. Nie wygląda to aż tak strasznie , jeśli spojrzymy na łąwkę rezerwowych to tacy gracze jak Jurado, ostatnio bardzo dobrze spisujący się Pukki powinni nadrobić braki a już na pewno zagrać na dobrym poziomie. W ofensywie siła niesamowita. Holtby , który zanotował wyśmiety ubiegły sezon w Mainz prezentuję dobry poziom , młodziutki Draxler , który potrafi mijac obrońców jak tyczki , dobrze dograć, następnie w przodzie doświadczony cwaniak Raul i Huntelaar. Każdy z tych piłkarzy jest bardzo dobry pod względem technicznym i na tle przeciwnika jakim jest Nurnberg każdy z tych graczy może wygrać mecz w pojedynkę. Główny problem gospodarzy to fatalana obrona , generalnie problem tkwi w tym , że pozwalają graczom dobrym technicznie z dryblingiem &quot;rozwinąć skrzydła &quot; dzięki czemu uzysują więcej przestrzeni i mają dogodne pozycję na oddanie strzału czy dogranie a to w meczu z Schalke będzie kluczowe. Nurnberg dużo zdobywa ze stałych fragmentów gry , gracz , którego trzeba wyróżnić to na pewno Pekhart , Hegler reszta nie rzuca się jakoś bardziej w oczy. Schalke do gry w dodatku po takim kursie ! Buki kombinują bo bez Farfana i Howedesa ale ma ich kto zastąpić więc trzeba korzystać.

SCHALKE -0,5 + Furth -0,5 AKO (2,54)

HT 2-0 /FT 4-0
HT 1-0/ FT 4-0

+462 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
PODSUMOWANIE 1-10
WYGRANE:
6
PRZEGRANE: 3
ZWROTY: 1
STAWKI: 4 550 PLN
PROFIT : + 1 367 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +2
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
CHAMPIONS LEAGUE

LYON - AJAX
250 PLN
Dużo informacji o tym spotkaniu można znaleźć więc nie będę kopiował tego co pisali inni. Krótko Ajax bez formy w dodatku przyjeżdżają mocno osłabieni w przodzie , Lyon z nożem na gardle dziś musi zdobyć 3 pkt. Francuzi są na pewno bardziej doświadczoną drużyną i powinni tutaj pyknąć Holendrów. Stawka nie za wysoka bo LM to nie moja dziedzina ;)
LYON -0,5 (1,81)

HT 0:0 / FT 0:0
-250 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nurnberg -Kaiserslautern 500 PLN

Ten kurs dla mnie to jakieś nieporozumienie strasznie zawyżony , spodziewałem się coś w okolicach 1,6...

Gospodarze teoretycznie słyną z gry defensywnej ale nie w obecnym sezonie. To co wyrabiają obrońcy woła o pomstę do nieba. Beznadziejne krycie przy stałych fragmentach gry , odpuszczanie rywala przez co tracą wiele bramek .Jeśli ktoś widział ich mecze przyzna , że defensywa prezentuję żenujący poziom. Sytuacje stwarzać potrafią i z przeciętniakami strzelają bezproblemowo. Nazwiska jakie warto wyróżnić to Esswein, Hegler i na pewno Pekhart - to gracze , którzy powinni zapewnić bramki dla gospodarzy.

Defensywa przyjezdnych wygląda trochę lepiej ale nie znaczy , że bardzo dobrze. Nazwiska w defensywie jak Dick, Amedick , Rodney, Abel, Bugera nie robią wrażenia i nie można się po nich spodziewać fajerwerków ale nie wygląda to katastrofalnie, owszem dopuszczają rywali do sytuacji i tracą, mają straszny problem z grą pod presją co powinni wykorzystać gracze z Nurnberg.

Dlaczego BTS ? Obie drużyny zagrają na pewno otwarty futbol , Nurnberg tutaj musi walczyć o 3 pkt podobnie jak Lautern i nikt nie będzie grać tu na 0:0 tym bardziej, że na pewno mają świadomość jak może się to skończyć. Nurnberg stwarza sytuację, w dodatku potrafi być groźne ze stałych fragmentów , są gracze robiący różnice (Esswein,Hegler, Pekhart) podobnie jak w Lautern Kouemaha czy Tiffert. Lautern stosuje proste środki,dużo piłek jest granych na tzw &quot;zadymę w 16 rywala&quot; co przy postawie obrony gospodarzy na pewno skończy się stratą bramki lub bramek , w dodatku są stałe fragmenty od , których mają niezłych fachowców jak De Witt czy Tiffert co będzie kolejnym zagrożeniem dla gospodarzy. Konkretne Value !

BTS - YES (1,91)

HT 1:0/FT 1:0
-500PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
WERDER STUTTGART 500 PLN

Gospodarze od dłuższego czasu nie prezentują wyśmienitej formy, wyniki może mówią co innego ale nic im nie przychodziło łatwo w dodatku dużo razy pomagały kartki mam tutaj na myśli czerwa dla rywali , które dostawali grając przeciwko Werderowi w roli gościa (Hertha , Koln). Z takimi ekipami się strasznie męczyli w dodatku grając w przewadze z Herthą w 11 na 9, z Koln 11 na 10 to co będzie z dużo lepszym Stuttgartem a niżeli tamte ekipy ? Chyba , że znowu scenariusz z kartkami zawita w Bremie ale w to nie chce mi się wierzyć bo piłkarze VFB nie grają jakoś brutalnie , jedynie wtedy kiedy zaczną przegrywać wysoko mogą coś odwalić ale tak to spokojnie.
Sytuacja Werderu po ostatnim meczu z Gladbach nie jest ciekawa (atmosfera w klubie bo o tabele mogą być raczej spokojni ).Każdy sobie zdaję sprawę co znaczy przegrać 0:5 ,teraz spotkanie przed własną publicznością gdzie będą chcieli udowodnić , że przegrana była tylko wypadkiem przy pracy...
Problemem Werderu w spotkaniu przeciwko Vfb będzie z pewnością obrona. Za czerwoną kartkę będzie pauzować Papastathopoulos waleczny gracz i w miarę dobrze grający choć ostatnio z Gladbach dał plamy jak wszyscy. Jak podaje śmieszny Kicker w podstawowej jedenastce powinien zagrać Naldo choć z tego co znalazłem informację na oficjalnej stronie Werder nie brał udziału we wszystkich sesjach treningowych , Naldo to kręgosłup obrony , gdyby nie ten chłopak to naprawdę byłoby fatalnie (Gladbach) ten gracz wykonują ciężką i świetną robotę , kto oglądał mecze Werderu wie o czym mówię. Następnie mamy Schmitza, który jakoś mnie nie przekonuję , nie gra rewelacyjne z Koln stracona bramka po jego ewidentnym błędzie , nie widzę w składzie Wolfa - najsłabszy punkt Bremy , zdaję się , że lepszą decyzją dla niego byłoby pozostanie w Nurnberg bo gra dla „zielonych” chyba przewyższa jego umiejętności , podobnie Prodl, którego to ostatnio Reus delikatnie mówiąc ośmieszył. Co zauważyłem jeszcze to potrafią łatwo nadziać się na kontrę co tacy gracze z VFB jak Harnik, Kuzmanovic, Cacau , Okazaki powinni spokojnie wykorzystać bo to po prostu wyjadacze. Bardzo ważna informacja to brak Pizzaro , maszynki od czarnej roboty i zdobywania bramek dla Werderu. Doświadczenie nauczyło , że jak Werder gra bez niego lepiej im nie ufać tym bardziej kiedy przychodzi grać z nożem na gardle. Silny Werder bo wysoko w tabeli powiedzą fachowcy ze specnazu , nie prawda radzę spojrzeć na rywali jakich mieli do tej pory… Brak Pizzaro mogliby bezproblemowa zastąpić bo mają młodych i zdolnych ale ta ekipa chyba jeszcze nie nauczyła się grać bez swojej Peruwiańskiej gwiazdy co przy ich kadrze jest najmniej dziwne.
Stuttgart to na pewno drużyna , którą stać w niedziele na ugranie najmniej remisu. Ich problemem na pewno jest gra przeciwko słabym ekipom dlaczego ? Odpowiedź jest prosta lekceważą rywala , jeśli uruchomią tylko swoje motory i zagrają to na co ich stać o wynik możemy być spokojni. Druga sprawa to Werder w Niemczech nie jest uważany za słabiaka więc powinni tutaj się spiąć bo łatwo nie będzie. Co do samego potencjału pisałem tutaj kilkanaście razy o takich graczach jak Kuzmanovic – dysponujący dobrym uderzeniem z dystansu , Okazaki – fachowiec od stałych fragmentów gry z dobrym dryblingiem i odejściem , młody uzdolniony wpuszczany z ławki Hemlein co do tego gracza to tylko kwestia czasu zanim eksploduję , Harnik , Cacau, Traore to gracze o których nie trzeba nic pisać. Kolejny grajek na którego warto zwrócić uwagę to Kwist niesamowicie potrafi wyprowadzić akcję z pod swojej 16 z niezłym odejściem. Za formacje defensywną odpowiadają tacy gracze jak Molinaro ,Tasci ,BoulaHrouz, Niedermeir gdzie radzą sobie całkiem przyzwoicie moim zdaniem no i jeszcze mocny i pewny punkt a niżeli w ostatnim sezonie bramkarz Ulreich.
Gra Stuttgartu na wyjazdach jest dobra , może ktoś się czepić wyniku z Mainz ale tam ich skrzydła zostały podcięte w momencie wskazania przez arbitra na wapno , którego ewidentnie nie było i wtedy wszystko zaczęło się sypać a do około 50-60minuty byli stroną przeważającą i zaprezentowali się naprawdę przyzwoicie. Śmiało na nich gram bo Werder nie dość , że łapie kryzys to bez Pizzaro a to jest duża strata dla nich.

STUTTGART +0,25 (2,02)

HT 0:0/FT 2:0
-500 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA II
UNION BERLIN - COTTBUSS 500 PLN Ostatnio przeciwko Bochum Cottbuss niespodziewania wywiozło 3 pkt ale gra z obu stron była po prostu słaba i skończyło się szczęśliwie akurat dla przyjezdnych. Gospodarze grają strasznie ofensywnie ale co się dziwić jak w ataku występują takie gwiazdy jak Mosquera czy Silvio jedni z lepszych w II BL. Na wyróżnienie zasługuję jeszcze na pewno Mattuschka fachowiec od stałych fragmentów gry i mocny Quirring.Union ostatnio złapał formę, wyraźnie poprawili grę na wyjazdach teraz gra jednak u siebie co jest na pewno małym handicapem. Union to mocna ekipa na własnym obiekcie ,stwarzają bardzo dużo sytuacji strzeleckich , ekipy , które przyjeżdżają się bronić , grać na 0:0 nie stwarzają dla nich problemu. Problem pojawia się w momencie kiedy nie grają ich dwie gwiazdy Mosquera i Silvio. Defensywa bez rewelacji , nie potrafią zagrać pod presją , nie są szybcy ale z Cotbus powinni sobie poradzić bo to nie jest jakiś arcytrudny rywal.
Cottbuss potrafi zagrać ale przeciwko tym słabszym, Union na pewno taką ekipą nie jest, gdyby nie defensywa to na pewno byliby w czołówce. Przyjezdni z Pauli czy Furth sobie nie poradzili podobnie będzie z Unionem, który dysponuję równie mocną ofensywą. Jeśli chodzi o ofensywę to postacią nr 1 jest Rangelov i skrzydłowy Adlung. Kluczową rolę odegra tutaj na pewno ofensywa Union pewnie nastrzela trochę a przyjezdni ? Może raz ukłują i na tym się skończy. Gram na Berlińczyków, którzy wyraźnie łapią wiatr w żagle ! UNION BERLIN (2,00)

HT 1:0/FT 1:0
+ 500 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BAYER LEVERKUSEN-HOFFENHEIM 500 PLN
Bayer Leverkusen po 14 kolejkach plasuję się na 6 lokacie co może wydawać się dziwne. Jak już nie raz pisałem po przejęciu obowiązków przez Dutta czyli byłego szkoleniowca ekipy z Freiburga odeszło trochę jakości. Niektóre mecze wyglądały fatalnie , nie napawały optymizmem chociażby spotkania wyjazdowe gdzie grają dużo słabiej a niżeli w ubiegłym sezonie. Potyczka z Freiburgiem , Herthą, Gladbach na pewno nie należała do tych najlepszych i pokazała wiele słabości tej ekipy szczególnie w defensywie. Główny problem to defensywa szczególnie tacy gracze jak Toprak czy Friedrich, którzy dosyć często popełniają poważne błędy. Dużo tracą o czym świadczą chociażby ich ostatnie wyniki 2:2 z Hamburgiem , 3:3 z Herthą. Rezultaty prawie jak w hokeju ale najważniejsze , że równie dużo strzelają. Takie drużyny jak Freiburg choć tam nie stracili bramki słyną z ofensywnej gry , ktoś zaraz się może czepić co to Freiburg w ofensywie ? Wydaję się, że słabiak ale jak ktoś widział ich mecze zgodzi się, że potrafią stwarzać bardzo dużo sytuacji nawet przeciwko tym najlepszym ,przeciwko Leverkusen zawiodły po prostu celowniki. Bayer z Hamburgiem stracił dwie bramki ale mógł i strzelić więcej , HSV prezentują ostatnim czasy bardzo agresywny skupiający się na ofensywie futbol i dzięki temu udało się trafiać do bramki rywala aż dwa razy. Hertha również udowodniła ,że potrafi zaatakować bo zdobyła aż 3 bramki przeciwko wicemistrzowi. Po co to pisałem ? Żeby pokazać jakie drużyny trafiały do bramki Bayeru ! Trafiały ekipy , które potrafią konstruować i stwarzać dużo okazji a Hoffenheim takim rywalem nie jest. O ofensywie Bayeru nie ma co za dużo się rozwodzić , nie grają jak w ubiegłym sezonie ale wystarczająco dobrze aby strzelić ze dwie/trzy bramy Hoffenheim , które ma dużo większe problemy w defensywie a niżeli gospodarze. Głównym mankamentem przyjezdnych są problemy z indywidualnościami co z Bayerm fatalnie się skończy bo tacy technicy jak Sam, Schurrle , Derdiyok,Bender zrobią na pewno różnice i nie raz zakręcą defensywą przyjezdnych. Dodatkowo optymizmem może napawać forma Ballacka co będzie na pewno kolejną korzyścią , która będzie przemawiać za gospodarzami.

Jeśli chodzi o gości również pisałem dużo kiedy grali przeciwko Hamburgowi. No potwierdzenie tych słabości o których to pisałem można spojrzeć na posunięcia Stanislawskiego , który to dokonuję sporo zmian w składzie bo ekipie po prostu nie idzie. W spotkaniu z HSV mieli jedynie dobrą końcówkę ale co się dziwić jak gospodarze tamtego spotkania zagrali na stojąco !. Z Freiburgiem mieli dużego farta , że nie przegrali bo to przyjezdni byli stroną przeważającą z większą ilością sytuacji ale jak to w przypadku ekip z nizin bywa skuteczność była marna i skończyło się remisem. Hoffe na wyjazdach gra słabo , teraz w dodatku z Bayerem będzie niezmiernie trudno. Problem z kreowaniem sytuacji , problemy w defensywie , brak wyraźnego lidera , który wziąłby ciężar gry na siebie niczego dobrego przed tym spotkaniem nie zwiastuję. Kurs bardzo dobry moim zdaniem i warty gry przy odrobinie szczęścia nawet handicap powinien zostać pokryty.
Dodatkowo w Hoffe nie najlepsza atmosfera. Tacy gracze jak Firmino czy Obasi dzisiaj nie zagrają ze względu na zamieszanie/kłótnie...
Obecnie spadki kursów ja pobrałem wcześniej, jak ktoś myśli o zawyżaniu kursów odsyłam do linku w podpisie. BAYER LEVERKUSEN (1,81)

HT 1:0/FT 2:0
+405 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +5
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA

HAMBURGER-NURNBERG
1 000 PLN
Gospodarze po fatalnym starcie sezonu zaczynają wykorzystywać swój potencjał. Jak nie lubiłem HSV to ich obecny styl gry bardzo mi się podoba i na pewno nie można się nudzić oglądając mecze w wykonaniu ekipy Finka. W ich wykonaniu nie ma gry „Prowadzimy 1:0, to spokojnie czekamy na kontrę” są agresywni i szturmują bramkę rywala. Widać, że są bardzo dobrze przygotowani pod względem kondycyjnym i nie ma problemu z „harówką”i walką przez pełne 90 minut.
Jeśli chodzi o gości,to grają dużo słabiej a niżeli w ostatnim sezonie po odejściu chociażby Wolfa, który w Nurnberg wykonywał dobrą robotę to w Werderze najzwyczajniej nie idzie no i oczywiście odejście do Dortmundu Gundoghana jest sporą stratą. Nurnberg sprzedając tych graczy straciło naprawdę wiele co widać chociażby po ich wynikach. Bodajże ostatnie 4 spotkania wyjazdowe to istna katastrofa. Największy blamaż to chyba postawa obrońców takich jak Klose i Wollscheid. To co oni wyczyniają w obronie woła o pomstę do nieba-karygodne błędy, pełno przestrzenie do gry dla rywali nie może kończyć się niczym innym jak przegranymi i to z handicapami.Ostatnio śledziłem ich poczynania przez pełne 90 minut z Lautern. Dramat, nuda to chyba najlepszy komentarz do opisania tamtego spotkania,szybka bramka zdobyta 1:0 w dodatku po beznadziejnym zachowaniu defensora Lautern i potem prawie zero okazji. Lautern jest bardzo słabym przeciwnikiem i jak wypada się słabo na tle takiej ekipy, która nie ma pojęcia o przemyślanym konstruowaniu akcji,ataku pozycyjnym i jest słaba w defensywie to niczego dobrego nie wróży.Forma Nurnberg od dłuższego czasu jest słaba a, że wygrali z jeszcze słabszymi o niczym nie świadczy. Nie będę nad nazwiskami się tutaj rozwodził bo nie ma sensu obrona katastrofa, ofensywa coś ciupie tylko dzięki takim graczom jak Esswein, Pekhart czy Eigler.
Jeśli chodzi o grę gospodarzy to z meczu na mecz jest coraz lepiej. Warto zacząć od spotkania z Leverkusen gdzie pokazali ducha walki i przegrywając 2:0 byli w stanie wywieść jeden jakże cenny dla nich punkt. Warto dodać, że w tamtym spotkaniu Bayer miał jeszcze okazję ale HSV straciło bramki dosyć pechowo więc kto wie jakby było kiedy szczęście uśmiechnęło by się do nich.Sytuacje Leverkusen miało więc obrona nie zasługuję na wysoką notę ale z potencjałem Bayeru to nawet najlepsze defensywy mają problem…
Z Hoffenheim było już tak jak być powinno czyli 3 pkt , pewne zwycięstwo 2:0 choć trzeba przyznać, ze końcówka zagrana na stojąca i dzięki fenomenalnym interwencją Drobnego, który poczynił znaczny postęp w przeciwieństwie do początku sezonu gdzie HSV traciło przez niego głupie bramki. Do 80 minuty defensywa zasługiwała na dobrą notę potem był dramat ale mam nadzieję,że wyciągną wnioski i zagrają do końca i nie zlekceważą dużo słabszej Nurnbergi. Tore jak w każdym meczu pokazał co to znaczy walka i szybkość, Guerrero zagrał również dobre spotkanie no i Jansen, który po indywidualnej akcji ośmieszył obrońców i wpakował piłkę do siaty. Warto dodać, że w defensywie dobrze spisali się również Westermann i Aaogo do 80 minuty…
Z Hannoverem nie byli faworytem a zdołali ugrać punkt, znowu powtórzę to samo grali agresywnie i sytuacji jak zwykle nie brakowało. W niektórych fragmentach meczów owszem zwalniali ale mam wrażenie, że ich schemat gry wygląda 15 minut agresji -15 minut spokojnie i tak na zmianę przez 90 minut co przynosi jak do tej pory bardzo dobre efekty. W tym spotkaniu można było zobaczyć nieporadność Kacara, ten zawodnik potrafi grac w defensywie ale jeśli o tworzenie „czegokolwiek” w ofensywie to totalne dno, zero timingu i dobrego dogrania ale w HSV są od tego inni…
Kolejna ważna informacja to powrót Illicevica po kontuzji, który już zdążył ukłuć w sparingowej potyczce z Rangersami. Na spotkanie z Nurnberg powinien być już w optymalnej formie co nie jest dobrym zwiastunem dla przyjezdnych. Ten chłopak ma ogromny potencjał myślę, że nawet podobny do Tore co udowodnił swoją grą dla ekipy z Kaiserslautern. Wiem, że grał w poprzednich spotkaniach ale na 50%...Nawiąże jeszcze do spotkania towarzyskie z Rengersami, które HSV wygrało 2-1. Było to spotkanie towarzyskie w którym chcieli podziękować swoim fanom za gorące wsparcie od początku sezonu nawet gdy im nie szło co jest dobrym zwiastun przed niedzielnym pojedynkiem bo walki i chęci na pewno nie zabraknie i będą cisnąć od pierwszej minuty więc nie pozostaję nic innego jak grać na ich wygraną.
Ostatni rywale HSV to Bayer, Hoffenheim i Hannover. Są to ekipy zdecydowanie mocniejsze a niżeli Nurnberg. HSV przeciwko nim grało naprawdę super futbol, oczywiście można się czepić defensywy trochę ale na tle Nurnberg takie słowo jak SUPER do opisania gry HSV jest idealne. Kurs otwarcia to 2,07 z Hoffenheim było bodajże 2,25 i dla mnie coś tutaj jest nie tak „chyba buki poleciały w kulki i spojrzały na tabele” dlatego taki kurs na HSV.W sporcie różnie bywa i tylko jakiś niefart może mieć wpływ na niepowodzenia tego typu bo o motywację i grę na pełnych obrotach w wykonaniu HSV jestem spokojny. Kusi mnie też handicap i można to zagrać dodatkowo za jakąś mniejszą stawkę ale czyste win to 10/10. HAMBURGER AH -1 (2,60) kursiwo też niczego sobie...
Duży spadek kursu po otwarciu...Pobrane wcześniej...Obecnie w granicach (1,90)

HAMBURGER (2,08)

HT 1:0/FT 2:0
+ 1 080 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
STUTTGART-BAYERN MONACHIUM 500 PLN

Zdaję się, że niby ciężkie spotkanie dla Bayernu jednak Stuttgart to dla nich wygodny przeciwnik i nie powinni mieć problemów z wygraną tym bardziej, że forma gospodarzy nie jest najlepsza. Ostatnie potyczki Stuttgartu szczególnie z Werderem pokazały słabości tej ekipy w defensywie. Brema stwarzała masę sytuacji i gdyby nie fatalna skuteczność to mogło skończyć się wynikiem 5:0. Z grą Bayernu na wyjeździe może nie jest za ciekawie ale potrafią dominować i stwarzać masę sytuacji i widzę tutaj podobny scenariusz jak w spotkaniu BREMA- VFB gdzie zobaczymy nie jedną bramkę w wykonaniu monachijczyków.

Problemem Bayernu na pewno jest ostatnio defensywa (Van Kłoda), który popełniał katastrofalne błędy ale zarazem potrafił się odkupić zdobywając dla Bawarczyków bramki. Jego zadanie to jednak dobra gra w defensywie a o dobrzej grze to nie ma mowy. Bayern do tego spotkania przystąpi po LM ale parę zawodników dostało wolne aby odpocząć. Jeśli przeciwko VFB linia obrony będzie zestawiona jak to miało miejsce na początku sezonu to o wynik jestem spokojny Rafinhia-Boa-Badstuber-Lahm a wszystko na to wskazuję, choć do tego trzeciego można mieć zastrzeżenia. Bayern w ofensywie to ogromna siła głodny bramek Gomez na pewno będzie chciał ukłuć, podobnie Robben. Frank, Muller czy Kross wiadomo jak grają i na pewno napsują krwi obrońcom i dostarczą dobre piłki Gomezowi by ten powiększył swój dorobek strzelecki. Szczególnie skrzydłowi 2R nie powinni mieć problemów z Boulahrouzem/Bocą czy Molinaro, którzy do sprinterów nie należą co może być kluczowe dla tego spotkania bo jak ,któryś z panów R zostawi obrońcę w tyle to od razu jest sytuacja bramkowa dla Bayernu. Tutaj widzę duże pole do popisu przez skrzydłowych po boczni defensorzy Stuttgartu do elity nie nalezą i czeka ich ciężkie zadanie w dodatku arbitrem będzie Grafe a on się z kartkami nie szczypie bez względu czy to 1 czy 4 minuta spotkania kartki lecą a tak na pewno będą musieli grać boczni defensorzy VFB.

Stuttgart w ofensywie oczywiście duży potencjał szczególnie Harnik, który ostatnio błyszczy formą. Tacy gracze jak Cacau czy Okazaki, Kuzmanovic na pewno będą stanowić zagrożenie pod bramką przyjezdnych. Tylko ofensywa jest mocną stroną VFB ma tle Bayernu. Na Monachijczyków drużyny się spinają i na pewno nie zabraknie walki ze strony Stuttgartu jednak moim zdaniem nie można przejść obok kursu w granicach 2,00 na azjana ze względu na wysokie prawdopodobieństwo wygranej. VFB po prostu nie przekonuję i nie widzi mi się urwanie punktów w ich wykonaniu. Ostatnie wyniki nie kłamią ale różnica jest taka, że Bayern po słabszym okresie potrafi wybuchnąć i na to liczę bo Heycknes ma do dyspozycji cały skład oprócz Schweinsteiger i na pewno receptę na Stuttgart znajdzie.
W obu ekipach szaleję grypa i możemy kogoś nie zobaczyć w Niedziele z podstawowych graczy jednak wygląda to lepiej dla Bayernu bo wszyscy mają być gotowi.

W Pinnacle otwarcie było 2,03 , ja łyknąłem za 1,97…

Bayern (AH-1) @ 1,97

HT 1-1/FT 1-2
+0

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA

DORTMUND-KAISERSLAUTERN
300 PLN

Zderzenie lokomotywy z osobówką tak można nazwać starcie obecnego mistrza z ekipą Kaiserslautern. Podopieczni Kloppa prezentują bardzo wysoką formę od dłuższego czasu, grają stabilnie, miewają gorsze momenty ale nie na własnym obiekcie w ostatnim czasie.

O potencjale Dortmundu nie trzeba pisać wystarczy wymienić takie nazwiska jak Kagawa, Lewandowski, Gotze, Perisic i włączający się do tego wszystkiego Schmelzer, Piszczel czy Bender choć ten kontuzjowany. Wysoka jakość w przeciwieństwie do przyjezdnych, którzy na dzień dzisiejszy grają najgorszy futbol w lidze !

Kurtz ma ogromny problem, po przerwie reprezentacyjnej wydawało się, że wszystko jest na dobrej drodze do stabilnej formy a zaledwie po 2/3 meczach coś w tym zespole najwyraźniej pękło i nic nie funkcjonuję. Główny problem to na pewno defensywa, która ma ogromny problem z grą pod presją, co Dortmund na 100% wykorzysta. O kreowaniu sytuacji w Lautern nie ma mowy tam takie coś nie istnieje, granie prostymi środkami i dogrywanie piłek na zadymę w polu rywala to za mało na Bundeslige...Jedyny ich atut to rzuty wolne bo mają na prawdę dobrych fachowców jak Tiffert, który jest głównym motorem napędowym czy De Witt. Jakby szukać pozytywów na siłę w Lauter to gra na własnym obiekcie ale jak wiadomo teraz grają w roli gościa gdzie im po prostu nie idzie! Przebłyski bywają ale nie za często w dodatku na tle takiego rywala nie widzę tutaj dla nich szans.

Mocna obrona, przeciwko słabej.Silna ofensywa, przeciwko nie istniejącej a to może skończyć się tylko wysokim rezultatem w granicach 3-0 / 4-0 dla gospodarzy. Ciekawie wygląda również Under 0,5 Lautern ale przy wysokim prowadzeniu mistrzowie mogą trochę pospać i przez przypadek coś stracą. Stawka nie za duża bo podchodzę z dystansem do tego rodzaju zakładów , nie mniej jednak jestem przekonany o wysokim zwycięstwie podopiecznych Kloppa i jedynie fatalna nie moc strzelecka może zadecydować o niepowodzeniu tego typu.
DORTMUND AH -1,75 (1,96)

HT 1-0/FT 1-1
-300 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
FREIBURG – BORUSSIA DORTMUND
500 PLN
Potyczka ekip z zupełnie odmiennymi aspiracjami. Przyjezdni walczą o mistrza i po ostatniej wpadce z Kaiserslautern muszą tutaj zgarnąć pełną pulę jeśli poważnie myślą o pogoni Bayernu, zaś celem gospodarzy jest utrzymanie co na pewno będzie ciężkim zadaniem jeśli spojrzymy nie tylko na same wynik ale grę.
Problemem Freiburga jest zdecydowanie formacja defensywna. W trzech z ostatnich czerech meczów piłkarze popełniali karygodne błędy. Między zawodnikami brakuję komunikacji, piłki podawane do bramkarza to coś strasznego lekkie na pełnym ryzyku i podawane w złym momencie co w niektórych przypadkach powinno się zemścić stratą bramki. Najsłabszy punkt to na pewno boczny obrońca Bastians i centralny Krmas współpracujący z Butscherem. W meczu z Herthą dużo luk w środku pola w dodatku fatalne krycie przy stałych fragmentach. Z Hoffenheim i Koln było już tylko gorzej. Jedno dobre podanie, szybka klepka ze strony rywala i defensywa jest rozłożona na łopatki, dodatkowo te stałe fragmenty gry, gdzie kryją fatalnie niczego dobrego nie zawistują przeciwko ekipie z Dortmundu, która z pewnością będzie szturmować ich bramkę. Przyjezdni maja problem ze skutecznością co było widać chociażby w meczu Kaiserslautern gdzie pechowo stracili 3 pkt. To spotkanie przypomina mi ubiegłoroczną potyczkę Dortmundu z Pauli kiedy to grali na wyjeździe i z fatalną obroną piratów robili co chcieli taki sam scenariusz widzę tutaj i aż prosi się aby grać na BVB. Dużo złego na temat Freiburga zostało napisane warto dodać jeszcze, że w ofensywie brakuję głównie skuteczności. Do sytuacji dochodzą często ale brakuję tych bramek, dodam jeszcze, że mają zawodników dysponujących dobrym uderzeniem z dystansu ale to zdecydowanie za mało na Borussie. Ostatnie występy Freiburga czyli potyczki przeciwko Herthcie,Hoffenheim i Koln nie zwiastują niczego dobrego przed tym spotkaniem. Z tamtymi rywalami mieli dużo swobody w defensywie tutaj będzie znacznie ciężej i scenariusz może być tylko jeden –wysoka wygrana przyjezdnych, jeżeli skuteczność będzie lepsza to handicap bez problemu pokryją. Z Kaiserslautern się nie udało ale nie wierzę aby tak fatalna skuteczność się powtórzyła i to z Freiburgiem ! O potencjale Dortmundu nie będę się rozpisywał, w składzie są braki ale Dortmund to ekipa mająca mocnych zmienników i powinni zdemolować gospodarzy. Jedynie jakaś fatalny dzień i kiepska skuteczność mogą zadecydować o stracie punktów ale to mało prawdopodobne tym bardziej, że po fatalnym występie będą zmotywowani ! Dortmund AH -1 (2,03 )

HT 1:2/FT 1:4
+515 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
BAYER LEVERKUSEN - NURNBERG
500 PLN

Gospodarze ostatnio złapali zadyszkę remisując w Lidzę Mistrzów z Genk gdzie mogli sobie zapewnić awans z pierwszego miejsca, następnie remis w lidze z Hannoverem, choć moim zdaniem to dobry wynik bo tam gra się bardzo ciężko o czym przekonał się chociażby sam Bayern i Schalke. Zawodnicy na pewno są zmęczeni tym bardziej, że występują na dwóch frontach jednak teraz Bayer ma tydzień przerwy więc można być pewnym, że dadzą z siebie wszystko. Leverkusen poprawiło ostatnio grę w obronie, nie gra Toprak, który jest bodajże kontuzjowany ale Bayer bez niego radzi sobie zdecydowanie lepiej. Friedrich + Schwab jako centralni obrońcy to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Ostatnio z Hannoverm niewidoczny był gwiazdor Sam, Schurrle miał jakieś przebłyski widać było pasywną postawę co mogło być efektem gry pucharowej. Wiele razy narzekałem na Bayer szczególnie na obronę teraz jest trochę lepiej i z Nurnberg nie powinni mieć większych kłopotów. Jeśli chodzi o potencjał obu ekip to to dzieli je przepaść. U gości mamy 3/4 zawodników ciągnących grę, można było zobaczyć to chociażby w spotkaniu z Hamburgiem. Są to tacy gracze jak Pekhart, Esswein, Eigler i Chandler choć on odstaję od tych pierwszych trzech i w dodatku nie zagra ze względu na czerwoną kartkę, którą otrzymał w meczu z Hoffenheim. O postawie obrony wspominałem, że wygląda to nie ciekawie. W meczu z Hamburgiem fatalna postawa bodajże Simonsa, Wollscheid na negatywną opinie raczej zasługuję jak i cała defensywa, która nie współpracuje zbyt dobrze. Nurnberg miewa przebłyski, zrywy, potrafi zagrozić ale jak już do tego dochodzi to brakuję wykończenia i jakości, którą mają ekipy z aspiracjami na puchary a takim zespołem jest na pewno Bayer.
Jedno z łatwiejszych spotkań dla Bayeru, powinni spokojnie pokryć handi.
To będzie mecz do jednej bramki potem posypie się jak miało to miejsce w spotkaniu Schalke. Bayer AH-1 (1,94)

HT 0:2/FT 0:3
- 500 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
BUNDESLIGA
KAISERSLAUTERN – HANNOVER
400 PLN + 200 PLN
Tutaj nie zgadzam się z kursami na przyjezdnych, którzy w czwartek wystąpią w lidze europejskiej jednak trzeba zwrócić uwagę, że podopieczni Slomki mają zagwarantowany awans dzięki lepszemu bilansowi bezpośrednich meczów z FC København więc trawy gryźć nie będą bo Standardu i tak nie przeskoczą. Hannover to mocna ekipa szczególnie u siebie kiedy gra z czołówką ligi ale na wyjazdach też potrafią zagrać choć miewają wpadki (Wolfsburg 4:1). O ich mocnej grze na własnym obiekcie przekonał się chociażby Bayer Leverkusen czy sam Bayern teraz jednak zagrają w roli gościa ale to mnie nie odstrasza. Będę konsekwentny i dalej podtrzymam zdanie, że Kaiserslautern gra słabo. Można tutaj się nie zgodzić bo niby zremisowali z Dortmundem ale oni słyną z tego, że z niczego zdobywają często tą jedną bramkę, dobrym przykładem jest potyczka z Hoffenheim gdzie była podobna sytuacja jak z Dortmundem czy z Herthą (samobój) choć tutaj sytuacji parę było ale Hannover to nie Hertha… Kaiserslautern ma niby handicap w postaci własnego boiska gdzie rywalom gra się ciężko jednak Hannover ze swoim potencjałem spokojnie powinien zdobyć tutaj punkty. U Kurtza w składzie warto wyróżnić w przodzie walecznego Kouemahe, rozgrywającego Tifferta i Sahana, który ostatnio daje się zauważyć. Pozostałe nazwiska De Witt, Dick to fachowcy od stałych fragmentów i uderzeń z dystansu. Gospodarze słyną z agresywnej gry w pierwszych etapach, są bardzo dobrze przygotowani pod względem kondycyjnym i dzięki walce i ambicji często zdobywają punkty ale realia są okrutne i z takimi nazwiskami o utrzymanie w BL będzie bardzo ciężko. Jakości też brakuję w ofensywie i rzadko strzelają więcej jak jedną bramkę a teraz łatwo nie będzie bo Hannover tak słabej defensywy jak Hertha czy Hoffenheim lub Freiburg nie ma. Hannover to ciekawa ekipa. W składzie mają wielu dobrze grających zawodników. Jest Schlaudraff , który dosłownie jest wszędzie na boisku, dobry technicznie Abdellaue, Pander z dobrym dośrodkowaniem, Rausch, rozgrywający kapitan Pinto , Ya Konan choć ostatnio grzeje ławkę to nie można o nim zapominać bo jest mocną alternatywą. W przeciwieństwie do Kaiserslautern tutaj istnieje przemyślana i mądra gra. Hannoverowi wystarczą 2/3 podania i potrafią się znaleźć pod bramką rywala i tutaj nie widzę dla nich problemu ze stwarzanie bramkowych sytuacji. Kluczem do sukcesu mogą być kontry co Hannover robi wyśmienicie, a okazję do tego powinny być ze względu na częste błędy Lautern przy wyprowadzaniu akcji. Kolejną receptą może być wysoka gra Hannoveru ponieważ gospodarze strasznie nie lubą gry pod presją, zawodnicy po prostu się gubią i popełniają błędy. Hannover jest mocniejszy w każdym aspekcie jeśli chodzi o grę, a sam handicap w postaci własnego boiska to według mnie za mało na pokonanie Hannoveru. Opcja (0) po bardzo dobrym kursie również do gry jednak w przypadku remisu nie mamy żadnego profitu jak przy opcji +0,25. Hannover +0,25 (1,98 )

Hannover 0 (2,42)

HT 0:1/FT 1:1
+190 PLN

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
LA LIGA
SEVILLA - REAL MADRYT 500 PLN
Suchy typ, jednak przemyślany. Real jest w gazie, grają niesamowitą piłkę i powinni spokojnie pokryć handi. Sevilla bez rewelacji. Dobre Value na Azjana.
Real Madryt AH -1 (2,09)

HT 0:3/FT 2:6
+545 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
PODSUMOWANIE 11-23

WYGRANE:
6
PRZEGRANE: 5
ZWROTY: 2

STAWKI: 6 150 PLN
PROFIT : + 1 185 PLN
------------------------
ROK 2011 *1-23
WYGRANE: 12
PRZEGRANE: 8
ZWROTY: 3
STAWKI: 10 700 PLN
Profit: +2 552 PLN
Y: +23 %

Przerwa w grze do stycznia ze względu na pauze BL. Może z DFB coś będzie to podam. pzdr

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
NURNBERG -FURTH 300 PLN

Długo zastanawiałem się nad tym spotkaniem, szukałem informacji itd. Nurnberg gościć będzie dzisiaj Greuther Furth ekipe z niższego szczebla czyli drugiej Bundesligi. Konieczynki w II lidzę radzą sobie świetnie bowiem znajdują się w na samej górze tabeli jednak różnica w tym spotkaniu na pewno będzie widoczna, poziom między tymi ligami jeśli chodzi o jakość jest duży. Do rzeczy...

Przyjezdni ostatnio rozgromili Union Berlin ale nie ma się co dziwić jak Union zagrał katastrofę w defensywie po za tym na wyjazdach są beznadziejni więc radze nie brać za punkt odniesienia tego spotkania. Furth sprawia łomot tym słabszym, którzy pozwalają im w ofensywie na wiele. Furth jest mocny w ofensywie, grają krótkimi podaniami, dobrze z kontry ale nie zapominajmy, że na tle Nurnberg na pewno wyglądają gorzej pod względem jakościowym. Kiedy przyszło się mierzyć z tymi lepszymi nie wyglądało to aż tak kolorowo. Przeciwko St Pauli szcześliwy remis , z Franfurtem przeważali i marnowali dużo co świadczy o nie najlepszej jakości, z Fortuną przegrali 2:1 i tutaj się potwierdza to co napisałem wyżej. Po za tym Konieczynki mają problem z meczami o dużą stawkę i tutaj jest mały handicap dla doświadczonej Nurnbergi w dodatku jest handi w postaci własnego boiska.Schrock, Ocean to raczej najmocniejsze ogniwa ofensywne w Furth i wyłączenie ich przez graczy Nurnberg wiadomo z czym się je. Nurnebrg od ostatnich 3 meczy powoli zaczynało grać lepiej. Z Hamburgiem zagrali dobre spotkanie, stworzyli sytuacje jednak brakowało wykończenia, z Hoffe było nie za ciekawie ,czerwona kartka no i w efekcie przegrana 0:2. Ostatnia potyczka wyjazdowa wygrana niespodziewanie z Bayerem aż 3:0 co na pewno nie jest dziełem przypadku i wpłynie pozytywnie na Nurnberg w tym spotkaniu. Z kursami nie mogę się zgodzić, kiedy grali z Hoffe czy Kaiserslautern to dowali na dzisiejszych gospodarzy w granicach 2,00 , teraz dają 2,12 gdzie grają przeciwko dobrej ekipie z II BL jednak kwestia dotycząca jakości jest zawsze na korzyść tych grających w BL, po za tym w Nurnberg jest napinka na ten puchar więc będą gryźć trawę żeby wygrać. Mają tego Essweina, Pekharta Eiglera i powinni ograć przyjezdnych.

Nurnberg -0,25 @ 1,83
HT 0:1/FT 1:0
-300 PLN
Do zobaczenia w styczniu ^^

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
PREMIER LEAGUE

SWANSEA - QPR
500 PLN

Dobry bet na jutro.Angielskiej nie śledzę ale dużo informacji szukałem i warto to grać moim zdaniem. Zaryzykować warto.

Swansea (2,07)

HT 1:0/FT 1:1
-500 PLN

Do góry Bottom