>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP World Tour Finals - Londyn, 05-12.11.2012

Status
Zamknięty.
mpm1990 18

mpm1990

Użytkownik
Murray, Andy – Tsonga, Jo-Wilfried
Kursy meczu
Typ: Murray, Andy 2-0 @ 1.70 Unibet
Murray przegrał swój drugi mecz z Djokoviciem, co trochę komplikuje mu sprawę awansu. Oznacza to bowiem, że może potrzebować zwycięstwa w ostatnim meczu grupowym z Tsongą, by znaleźć się w półfinale. Pewnym utrudnieniem w typowaniu tego meczu jest fakt, że Murray zanim wyjdzie na kort może już pewnym 2 miejsca, stanie się tak przy wygranej Djoko z Berdychem we wcześniejszym meczu. Ale osobiście nie wierzę, żeby na tym poziomie wchodziły w jakieś kalkulacje, zwłaszcza jeśli się gra przed własną publicznością. Z kolei Francuz przegrał oba spotkania i jest już praktycznie poza turniejem. Ma bardzo iluzoryczne szanse na awans tylko w przypadku, jeśli ogra Murraya 2-0 i pewny awansu Djokovic rozprawi się z Berdychem. Oczywiście w sporcie wszystko jest możliwe, alez dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że jutro Tsonga pakuje walizki. Piszę to wszystko po to, żeby nakreślić motywację z jaką obaj gracze mogą przystąpić do tego meczu. H2H zdecydowanie na korzyść Szkota ( http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/jo-wilfried-tsonga-vs-andy-murray.html ), wygrał z nim 5 ostatnich meczy, ale trzeba przyznać, że zwykle nie były to mecze do jednej bramki. Murray gra w tej chwili dużo lepiej od Tsongi, a do tego posiada odpowiednie umiejętności, żeby się przeciwstawić nieco chaotycznej, ale dużej sile ofensywnej Francuza. Wprawdzie i Murray potrafi się czasem zawiesić w swoim gemie serwisowym, co zaprezentował w obu poprzednich meczach, ale jednak daleko mu w tym względzie do Francuza. Szkot jest jednym z najlepszych returnerów i defensorów w tourze i to właśnie te atuty powinny dać mu przewagę w takim meczu jak ten. Podsumowując, Murray jest lepszym zawodnikiem, a na dodatek w lepszej formie. Ma wszystko co potrzeba, żeby zneutralizować najgroźniejsze atuty Francuza, co udowodnił wygrywając z nim 5 ostatnich meczy. Przed turniejem Szkot był mocnym faworytem do awansu z tej grupy i jestem przekonany, że zamelduje się tam w firmowym stylu.
Psotnick a czy to że bedzie miał pewny awans to nie znaczy ze bedzie walczyl o zwyciestwo ? Tu kazdy za wygrany mecz dostaje pieniadze...

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Poziom Berdycha rośnie na nowo, być może jest na tyle zdeterminowany by postawić ciężkie warunki mogłoby się wydawać, niemrawemu Serbowi. Choć w drugą strone niewykluczone, że to właśnie Nole wygra bez trudu 2:0 - a musi wygrać z pewnością, by wejść do półfinału. Tomas predyspozycje ma, potrafi być regularny, silnie bije, serwis solidny , bh klasa, return daje radę. Djok? właściwie posiada wszystko (może prócz dobrego serwisu aktualnie) i jeśli tylko obaj pokażą dziś wysoki level, to niesądze by tu zakończyło się łatwym 2:0 dla Serba. Over wygląda mi przyzwoicie, a dokładnie pamiętam ich mecz sprzed roku na tej hali właśnie, gdzie Djokovic miał sporo problemów z Berdychem. I oczywiście pamiętajmy ,że Berdych też walczy o udział półfinale. Za nieco mniejszą stawkę z chęcią pogram czyste zwycięstwo Czecha.

Novak Djokovic - Tomas Berdych over 21,5 @ 1,82 [PinnacleSports] ⛔
Novak Djokovic - Tomas Berdych @ 4,77 ⛔[PinnacleSports]

taktyk 22

taktyk

Użytkownik
Nole-Berdych
typ:2
Kurs: 5.0
Moim zdaniem Czech ma dziś predyspozycję aby przeciwstawić się Nole,ostatnio siada mu serwis,dobre wymiany nadal walczy o awans będzie trudno ale Czech wiarę na pewno jeszcze ma.Jak dla mnie typ z takim kursem to spore Value do grania.Na pewno warto postawić pare złociszy na Berdycha dziś.

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Novak Djokovic – Tomas Berdych
Suma gemów
Typ: Powyżej 20.5 @ 1.606 Pinnacle ✅ 6-2 7-6 :spokodfhgfh:
(Tie-break w meczu)
Typ: Tak @ 2.50 bet365 ✅

Zgadzam się Lutkiem, że over to bardzo ciekawy typ w pierwszym dzisiejszym meczu singlowym. Ale nie zgodziłbym się z argumentacją, że Djokovic „musi wygrać z pewnością, by wejść do półfinału”. Otóż Djoko wystarczy wygranie seta, żeby mieć pewne 1 miejsce bez oglądania się na kogokolwiek. Co więcej, jeśli Murray zgubi seta z Tsongą, to Serb i tak będzie pierwszy nawet jeśli wtopi 0-2. Pod poniższym linkiem (http://www.atpworldtour.com/Rankings/Finale%20SF%20Qualifications.aspx) są opisane wszystkie możliwe warianty, polecam pkt. 8 i 9. Ale generalnie co do overa gemowego to się zgadzam, tylko wybieram mniej wymagającą linię, nie jestem tak zachłanny – 1.60 mi w zupełności wystarczy. Bilans H2H zdecydowanie na korzyść Djokovicia ( http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/novak-djokovic-vs-tomas-berdych.html ), wygrał 8 ostatnich potyczek, ale wiele z nich było bardzo wyrównanych. W pięciu Berdych wygrał seta, a w dwóch kreczował , w ięc jak widać potencjał na długi mecz jest duży. Tak jak napisałem wyżej, Djokovic potrzebuje ledwie seta by zabukować sobie pierwsze miejsce i ominąć w półfinale Federera , co oznacza, że m oże sobie nawet pozwolić na porażkę w tym meczu. Oczywiście nikt tu nie mówi, że jeśli Djoko ugra seta, to odpuści grę , a le w naturalny sposób w takiej sytuacji przychodzi rozluźnienie, koncentracja spada i już później bardzo trudno wrócić na odpowiedni poziom. Berdych musi wygrać, by mieć jakiekolwiek szanse i jestem pewien, że zrobi wszystko, by tak się stało. Nawierzchnia w 02 Arena bardzo pasuje Czechowi i wydaje mi się, że będzie w stanie doprowadzić do przynajmniej jednego długiego seta, co powinno załatwić sprawę overa. Co więcej , obaj zdążyli pokazać, że świetnie potrafią bronić breakpointów, są w ścisłej cz ołówce w tej klasyfikacji w tym roku (Berdych 71%, Djokovic 69%), więc raczej wykluczon e , żebyśmy widzieli du żo przełamań . Za to j eśli obaj tenisiści będą mieć przyzwoity dzień serwisowy, to jest duża szansa na tie-breaka w którymś z setów. Tym bardziej, że bet365 daje na to dużo wyższy kurs niż inne buki.
edit: Czasem dobrze jest być cykorem i pograć najniższą możliwą linię, bo nigdy nie wiadomo co się zdarzy na korcie . Tyle już razy mi brakowało jednego gema do overu , że teraz wybieram tylko najniższe linie i teraz się to opłaciło. A tak generalnie to ogl ą dając ten mecz m iałem nieodparte wraż e nie deja vu z wczorajszego meczu Federer - Ferrer. Podobna sytuacja, też w 2 secie Ferdek przełamał, żeby od razu oddać br ejka, no i podobny wynik końcowy.. .

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Novak Djokovic v Tomas Berdych (Liczba setów) WYNIK 62 76 ⛔⛔⛔
TYP:
Powyżej 2,5
KURS:
3.00
Stawka: 75 | Do wygrania: 150 PLN
Bet365

Dla mnie kurs na to zdarzenie to spora przesada!! Djoko potrzebuje seta żeby spokojnie awansować więc na pewno seta ugra, Berdych również będzie walczył bo w zasadzie jeszcze ma szanse na awans (wystarczy że Murray przegra z Tsonga chociaż to mało realne ???? dla cuda sie zdarzają). Tomas jakby z każdym meczem się coraz bardziej rozkręcał i dziś jestem pewny, że z pewnym swoego Djokovicem postara się powalczyć i kto wie, może nawet sprawić niespodziankę i pokonać Serba ? ????
Ich wiekszość meczy zawsze była zacięta i przeważnie Tomas seta urywał Dkojovicowi zwłaszcza na nawierzchni HARD. Dlaczego nie miałby powalczyć w prawdopodobnie ostatnim meczu w tym sezonie i dać z siebie wszytko co ma ???
Prawdopodobieństwo wystąpienia 3 setów całkiem realne, a kurs na to zdarzenie przesadzony i ja z tego zamierzam skorzystać ...

EDIT:

Jak można wygrywać w tie breaku 5:1, później 6:3 i przegrać 6:8 ??? Frajer z tego Berdycha niesamowity ... Szkoda, bo fajny kurs był w zasięgu włosa ...

G 32

gosc83

Użytkownik
Djokovic-Berdych(zakłąd na 1set)
Typ:2
Kurs:3.30
Bukmacher:Expekt
Trzymam się swojej tezy że będący w dobrej formie Czech jest jak najbardziej w stanie ugrać seta a jeśli, to najbardziej prawdopodobny będzie pierwszy-Djoko wymęczył 1seta z Tsongą, oglądałęm ten mecz i praktycznie tiebreak to była loteria, ale nie o to tu chodzi, Berdych jest w lepszej formie niż Francuz a jak patrze na serwis Djokovica to mi się czasami słabo robi, jak najbardziej Tomas może to wykorzystać i wykorzysta, nie szukam tu niespodzianki tylko oceniam szansę na powodzenie jak 50do 50 przekona się o tym wiele osób, warto, pozdrawiam. Jeszcze tak poza tematem przecież Novak po ostatnich dwóch wygranych ma zapewniony awans, czyż nie tak?może jestem żle poinformowany?byłbym wdzięczny za informację.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Cytat:
Napisał wincent -&gt;

A jego wygraną w Londynie można grać spokojnie, bo value jest ogromne.
Każdy turniej rządzi się swoimi prawami i zawodnicy są w różnej formie. Oglądałeś dzisiejsze spotkanie Federera z Ferrerem? Beznadziejny serwis, w wymianach też dość często psuł proste piłki. Spójrz na to ile Ferrer miał break pointów.
Patrząc na spotkanie Djokovica i Murraya, w półfinale z nikim z nich by nie miał najmniejszych szans.
Ty się martw lepiej, żeby Del Potro przy swojej regularności nie wygrał z Federerem, bo ten jak będzie serwował tak jak dzisiaj to wróżę mu prostą przegraną.

Ja nie rozumiem jak można być tak ślepym i jak można po prostu stwierdzić, że Federer jest faworytem w Londynie po dzisiejszym meczu.
Zgadzam sie z przedmowca w pelni.
Ogladalem dzisiaj bardzo dokladnie caly mecz pomiedzy Federerem, a Ferrerem.
Mysle, ze pisanie tutaj na forum o tym, zeby grac na Federera bo value jest ogromne to poprostu kpina.
Pamietajcie drodzy Koledzy, ze tutaj trafiaja osoby, ktore ani nie ogladaja meczow tenisa, ani nie sledza i nie znaja sie na tym sporcie.
Dla mnie na dzisiejszy dzien Federer mialby ogromne klopoty zarowno z Andym jak i Novakiem.
Mecz pomiedzy Brytyjczykiem, a Serbem byl w moim odczuciu tenisem z najwyzszej polki. Oczywiscie nie chce niczego ujmowac Rogerowi bo jest rowniez w wysokiej formie i stac go na wygrana z kazdym, ale value na wygranie turnieju?! Na dzisiaj w zadnym wypadku...
Tak jak wyzej napisane juz zostalo mecz z Del Potro moze byc juz spotkaniem, ktore dostarczy wielu emocji i wcale nie jest powiedziane, ze je wygra..
W mim odczuciu ten turniej w Londynie to taka tenisowa Liga Mistrzow.
Faworytem wedlug mnie na dzisiaj jest Djokovic i to pewnie on wygra tegoroczny turniej.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Novak Djokovic - Tomas Berdych (+4,5)@1,79 pinnacle ⛔ brawo Tomas, tie brak przegrany wzorowo ????
Dla mnie kurs na to zdarzenie jest bardzo przyjemny, jaka jest obecnie sytuacja pewnie kazdy juz przeczytal, moim zdaniem Czech nie odpusci i bedzie walczyl w tym spotkaniu o wygrana.
Bardzo ciekawie sytuacja zapowiada sie w pierwszym secie. Tak jak koledzy napisali wyzej Djoko potrzebuje 1 seta i mysle, ze bedzie o niego walczyl na maxa w pierwszym secie. Tomas potrzebuje 2:0, by awansowac nie patrzac na Murraya tak wiec tez 1 seta tak latwo nie odda, wniosek? Bardzo prawdopodobny tie break w pierwszym secie.
Idac dalej tym tokiem rozumowania. Jesli wygra 1 seta Czech, typ mozemy juz ksiegowac, jesli wygra Djoko w drugim secie warianty sa dwa. Rozluzniony Nole zaczyna robic sporo bledow, co Tomas doskonale wykorzysta i spokojnie ugra 4-5 gemow, moze nawet i seta lub dwa. Drugi wariant, rozluzniony Nole niszczy Tomasa gladko do 1-2 gemow, w co osobiscie nie wierze ????
powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +10
akade 41

akade

Użytkownik
I ja dołączam się do typu z : Djoko - Berdych - over 97.5 minut Kurs 1.87 Unibet ✅
O meczu wiele napisane. Pozostało więc nie ma co sensu dodawać na siłę.
Obojga gracze to solidna liga. Patrząc ostatnio na mecz Novaka i jego rozluźnienie
w 3secie z Murray&#39;em który przegrał znowu przez nerwy.. Tych nerwów też trochę człowiekowi dał gdy zaczął odrabiać straty po 4gemie.
Wczoraj był &#39;lekki&#39; mecz Potro który trwał 76minut?
Wydaje mi się, ze jak ma być punkt za punkt to tutaj over jest w stanie wejść w winie Djoko 2:0 a jeżeli będzie 3sety co jest też realne - to gładko..

kolti 103

kolti

Użytkownik
Wszyscy grają na Czecha, więc ja postawie odwrotnie na Serba i to 2:0 po kursie 1.55, wiadomo nie zachwyca, ale zawsze mogło być gorzej. Atut Serba to oczywiście dobre wymiany, po stronie Czecha natomiast stoi mocny serwis, jeśli tylko trafi się gem w którym nie będą wchodzić pierwsze serwisy Czecha, to jestem spokojny o zwycięstwo Djokovica i to 2:0.
Djokovic - Berdych 2:0 @ 1.55

Otrzymane punkty reputacji: +1
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Novak Djokovic - Tomas Berdych
Typ: 2
Kurs: 5,00
Ogólnie zależność jest taka, że Djoko po dwóch zwycięstwach w grupie, dzisiaj może się trochę wyluzować, bo nie musi tego spotkania wygrać, a i tak awansuje do półfinału. Będzie mu jednak zależało, bo raz, że to Djokovic (ta), a dwa, żeby nie spotkać się z Federerem w kolejnym meczu (zwycięzcą grupy B). Pamiętam jak odpuścił sobie Turniej Mistrzów rok temu i mu bym dzisiaj ani grosza nie powierzył. Berdych natomiast będzie walczył o każdą piłkę, gdyż jego losy są jeszcze niejasne. Przegrał w trzech setach z Murrayem, a wygrał z Tsongą. Żeby zapewnić sobie wyjście, musi dzisiaj pokonać Novaka. Jego gra jest tutaj bardzo spoko, dużo wygrywa serwisem, czasami zaskakuje w wymianach, na pewno nie będzie też stronił od ryzyka, co może się opłacić. Realny tie-break, w którym taki serwisant jak on, ma dużo do powiedzenia. Warto.

amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Djokovic(-4.5) vs Berdych (+4.5) typ 2⛔
kurs: 1.741 (pinnacle)
stawka 5/10
+4.375
-5

Analiza:
Popieram analize hughesa, którego analizy obserwuje od jakiegoś czasu i mam z nim bardzo zbliżony pogląd. Dla mnie faworytem do tytułu jest Djokovic, za czarnego konia turnieju upatruje właśnie czecha, który w moim odczuciu jest dość nieprzewidywalny. Mam tutaj na myśli dobrą grę, którą przeplata ze słabą psychiką, wtedy to nie wygląda za ciekawie. Pokazał to ostatnio z Gillesem w Paryżu gdzie myślami był już na tym turnieju, dobry serwis, a piłki przy siatce potrafił wyrzucić jak &quot;amator&quot;. Mimo wszystko, mecz dla mnie może wygrać każdy z nich, szanse upatruje na 55%(djoko) vs 45%(berdych). Djoko jest dla mnie zawodnikiem kompletnym, silny psychicznie co pokazał w ostatnim finale z Murrayem przy piłce meczowej dla Andyego, silny, skuteczny serwis, i mocne uderzenia z każdej pozycji na korcie. Wracając jednak do Berdycha, spodziewam się ostrej walki u niego co zaprocentuje, że powyższy typ wpadnie. Wynik meczu w moim odczuciu w najgorszym wypadku to 6:4 6:4, średnim to ugranie seta dla berdycha, no i pozytywny to jego zwycięstwo(ale aby to było to musi uderzyć od pierwszej minuty, wtedy djoko wydaje sie najslabszy(oddanie pierwszego seta z andym jak i trudy w nim z tsonga)).
Po meczu:
Cóż powiedzieć, w moim odczuciu Berdych przegrał psychicznie w pierwszym secie jak i tie-breaku, a djoko skutecznie to wykorzystał. Żegna się z turniejem, a mój faworyt pozostaje niezwyciężony.
______________________________________________________________________________________
Typuj tak aby zawsze trafić, a nie strzelać.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Miałem zagrać win Djokovica za 1,26 na pinnacle ... ale jak zobaczyłem że na djokovica+1,5s jest 1,1 (czyli że berdych NIE wygra 2-0) , to doszedłem do wniosku że wolę zagrać za sporo większą stawkę ten typ. Wygrana taka sama, zaryzykowana kasa większa... ale szanse na DW 0:2( i przez to spadek djokovica na 2gie lub nawet 3 miejsce w grupie) są iluzoryczne i kurs biorę z pocałowaniem ręki.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Novak Djokovic (-3.5 gema) - Tomas Berdych @ 1 (1.65) Pinnacle ✅
Nie rozumiem tego napalania się na Berdycha. Djoko w przeciwieństwie do Federera z Czechem grać lubi i potrafi, wygrał z nim 8 ostatnich spotkań a w niedalekiej przeszłości gładko rozbił w Shanghaiu. Berdych nie prezentuje niczego zaskakującego, dalej potrafi zachowywać się jak kłoda i psuć ogromne ilości piłek, to zawsze było i będzie jego przywarą. Djoko nie jest zawodnikiem na którego wystarczy taki nieregularny strzelec jak Berdych. Co do jego serwisu to też nie ma tutaj się czym ekscytować, bije On średnio 5 asów na mecz, ostatnio strasznie siedziało mu podanie z Tsongą i zagrał 9. Djoko jako znakomity returner nie będzie miał problemu z odegraniem tego serwisu. Do wejścia typu wystarczy wygrana nawet 6:3 7:6, więc spokojnie myślę, że Novak to ogarnie chcąc uniknąć Federera w 1/2.

C 2

czita

Użytkownik
miejsce i bilans setow:
sytuacja 10)
I - djoko 5:4 (ranking atp)
II - murarz 5:4
III - tomek 5:4
sytuacja 9)
I- djoko 5:4
II -murarz 5:3 (nie powinien byc pierwszy)
III - tomek 5:4
sytuacja 8)
I - tomek 5:3
II - djoko 4:4 (tu juz nie mam pojecia)
III - murarz 5:4
zapomnialem o 7), tez dziwne ( w stosunku do tego co w punkcie 8))
I - murarz 5:3
II - tomek 5:3
III - djoko 4:4

powiem szczerze ze nie mam pojecia jak oni do tego doszli.
gdy 3 graczy ma ten sam stosunek w/l to liczymy procent wygranych setow. ja sie pytam jak mozna ustalac sytuacje 10) jesli nie znamy przebiegu ostatnich meczy i jak tu ustalic % wygranych gemow?

H 32

hardrigar

Użytkownik
Ferrer D. vs Tipsarevic J. || TYP: 1 @ Kurs: 1,15
Murray A. vs Tsonga J.W. || TYP: 1 @ Kurs: 1,15
AKO: 1,32

Chciałbym zapytać czy widzicie jakiekolwiek zagrożenie dla tego ako, bo zastanawiam się od rana, czy nie pograć tego na prawdę GRUBO. Życie nauczyło mnie już, żeby nie używać słowa &#39;pewniak&#39;, ale nie widzę za bardzo innego określenia w tej sytuacji. Nie wyobrażam sobie innego wyniku, Tipsearevic po tym co zaprezentował nie zagra już nawet o &#39;honor&#39;, a Murray po prostu musi być w finale :cool: Dajcie znać co sądzicie, bo biorę to za tyle ile jeszcze nigdy nie grałem ????

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
@Hardrigar: co do typów, to pewnie nie znajdzie się nikt, kto powie, że to zły pomysł, bo zarówno Tsonga, jak i Tipsarevic niczego ciekawego w swoich meczach nie zaprezentowali, a obaj w ostatnich spotkaniach staną do walki ze świetnymi i dobrze dysponowanymi przeciwnikami.
Jedyne, co Ci zaproponuję to zastanowienie się nad przelaniem kasy do pinnacle. Po kursach widzę, że chyba jesteś w bet-at-home (nieważne gdzie, chodzi o wysokość kursów). Jako, że myślisz nad poważniejszym zakładem to pewnie też liczysz na większy zysk. W pinnacle masz 1.181 na Andyego i 1.168 na Davida. Wydaje się, że różnica niewielka, ale niewielka to by była przy kursach 1.75 i 1.81, tutaj myślę, że warto pomyśleć o innym buku, bo wygrana będzie wyraźniejsza przy ako 1.37 (czyli o 0.05 wiecej w sumie - np przy tysiącu 50zł masz wiecej, a co już daje różnice).
Pozdrawiam i powodzenia ;)
EDIT: @czita: rzeczywiście w tym wypadku kursy z pinnowskiego ako dadzą 1.34 więc różnica niewielka, myślałem, że różnice będą sporo mniejsze.
Jest jeszcze opcja taka, żeby zagrac najpierw singla Murraya, a potem za stawke tą samą + to, co doszło za Murraya zagrać sobie Ferrera i wyjdzie takie jakby ako rozłożone na 2 single, takie jakby kursy były takie same, a nie mniejsze ;)

C 2

czita

Użytkownik
jesli grasz w pinn&#39;ku to chyba wiesz o tym ze jest roznica w kursach jakie oferuja na single i na ako... te co podales napewno beda mniejsze jak bedziesz chcial zagrac ferru x murrej

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Czy Andy moze sobie pozwolic na przegranie dzisiejszego spotkania??
odpowiadam sam sobie, moze ???? Male szanse, ale kto wie co oni tam teraz w glowach maja...

B 5

bobsonponte

Użytkownik
Czy Andy moze sobie pozwolic na przegranie dzisiejszego spotkania??
przylaczam sie do pytania ? wie ktos moze ?? rozmyslam grubo zagrac na andego i bardzo wazne jest to czy moze przegrac czy musi wygrac... kurs 1,2 uwazacie za dobry czy moze poczekac na live i moze tsonga wygra losowanie utrzyma serw i podskoczy do 1,25?? ????

chyba to nas powinno interesowac :
3) If N. DJOKOVIC defeats T. BERDYCH in 2 sets and J. TSONGA defeats A. MURRAY in 2 sets, then N. DJOKOVIC wins the group and J. TSONGA qualifies 2nd.
4) If N. DJOKOVIC defeats T. BERDYCH in 2 sets and J. TSONGA defeats A. MURRAY in 3 sets, then N. DJOKOVIC wins the group and A. MURRAY qualifies 2nd.
A wiec z tego co wynika musi wygrac przynajmniej 1 seta z tsonga i wychodzi z grupy;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom