>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP World Tour Finals - Londyn, 05-12.11.2012

Status
Zamknięty.
M 32

mikolaj725

Użytkownik
Strzala, jeśli myślisz , że djoko odpuści mecz z Berdychem to jesteś w błędzie. Djoko z Murrayem są dobrymi przyjaciółmi, więc nie ma tu mowy o jakimś opduszaniu meczu przez jednego czy derugiego ;]

strzala 377

strzala

Użytkownik
Strzala, jeśli myślisz , że djoko odpuści mecz z Berdychem to jesteś w błędzie. Djoko z Murrayem są dobrymi przyjaciółmi, więc nie ma tu mowy o jakimś opduszaniu meczu przez jednego czy derugiego ;]
Nigdzie nie napisałem że Djoko, czy ktoś inny odpuści, chciałem tylko prosić żeby ktoś poinformowany napisał jak tam w tamtej grupie wygląda sprawa.

Nole pewnie 2:0 wygra z Tomasem, ale... Berdych ma argumenty żeby powalczyć, nawet o zwycięstwo z Djokiem.

Dziś chyba nie będzie większych niepodzianek, spokojnie powinni wygrać swoje mecze: Roger oraz Del Potro. Bracia Bryan mają dziś mecz o życie, również uważam że zwyciężą.

G 32

gosc83

Użytkownik
Federer-Ferrer
Typ:1
Kurs:1.20
Bukmacher:Expekt
Spotkanie to b.ładnie opisał kolega stronę wcześniej, 14-0 mówi za siebie ale nie to biorę pod uwagę, oczywiście to że styl Hiszpana wielkiemu królowi odpowiada to jedno, ale to że Rogerowi zależy by zaliczyć &quot;hattricka&quot; to już inna kwestia, dodatkową zmorą może być dla Davida zmęczenie które też niestety da o sobie znać może nie na początku spotkania ale z czasem gdy Roger go będzie ganiał, piękna lokata na wielkiego mistrza.
Potro-Tipsarevic
Typ:1
Kurs:1.20
Bukmacher:Expekt
Tutaj bardziej skromnie ponieważ typ opieram głównie przeciwko Jankowi a nie dla Del Potro choć nie ukrywam że on jest również w formie co przełoży się na wygraną i to dość pewną, również ładna lokata, poleeecam.
Odnośnie jutrzejszego meczu Czecha, nie rozumiem podpalaniem się na Djokovica- nie twierdzę absolutnie że jest gorszy, wszyscy wiedzą że jest w formie i jest górą z Czechem ale w tym spotkaniu szanse Berdycha oceniam na 55-45 ze względu na dobrą dyspozycję oraz brak odpowiedniego przyłożenia się ze strony Serba-nie musi wygrać żeby przejść dalej więc do wielu piłek które mógłby odbierać na granicy nie będzie dobiegał by nie przemęczać organizmu, przekona się o tym wiele osób, czekam z niecierpliwością na jutrzejsze lub jeszcze dzisiejsze kursy bo z czasem będą spadać, warto.
Suma Ako 1.44 stawka 10/10

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Federer - Ferrer +4,5 gema kurs 1,72 bet365✅
Powiem tak, sam kurs na zwycięstwo Hiszpana robi się niezdrowo wysoki i można nawet spróbować na czysty win grać. Daleki jestem od wysyłania Federera na emeryturę, może nie gra już tak porywająco jak kiedyś ale gra solidnie na wysokim poziomie. Sprawa druga jest taka, że śmieszą mnie wypowiedzi ludzi, którzy twierdzą, że Szwajcar ewentualnie wygra bo Hiszpan będzie zmęczony sezonem bal bla bla. Widzieliście kiedyś mecz (poza meczami z Nadalem, który jako jedyny może dorównać mu kondycyjnie), który Ferrer przegrał bo był zmęczony? Ten argument jest beznadziejny. Powiadacie, że 14-0 też załatwia sprawę - możliwe ale ja powiem: kiedy Ferrer ma wygrać z Federerem jak nie w (jak sam podkreśla) najlepszym sezonie w karierze. Uważam, że dla niego jednym z największych priorytetów w karierze jest zdobycie w końcu skalpu najlepszego tenisisty w historii i motywacji tu nie zabraknie bo nie w jego naturze jest pękać. Nawet jak przegra to 6-4 6-4 ratuje typ.

Otrzymane punkty reputacji: +1
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Roger Federer – David Ferrer
Suma gemów
Typ: Powyżej 20.5 @ 1.775 Pinnacle ✅ 6-4 7-6 :spokodfhgfh: tradycji stało się zadość (bilans już 15-0), ale Dawid powalczył i za to go właśnie lubię..
(Tie-break w meczu)
Typ: Tak @ 2.50 bet365 ✅
Federer rozegrał we wtorek dobry mecz z Tipsareviciem , ale trzeba przyznać , że Serb mocno ułatwił mu sprawę prezentując bardzo chwiejny tenis. Na dobrą sprawę Ferdkowi wystarczyło jakieś 70% jego normalnego poziomu, żeby zmieść Tipsę z kortu (6-3 6-1). Szwajcar ma wspaniały bilans w World Tour Finals, które wygrywał już 6 razy. Wydaje mi się, że w tym roku jest na najlepszej drodze do siódmego tytułu. No bo kto mógłby stanąć mu na drodze? Zmęczony Murray, który nie potrafi zagrać seta bez oddania swojego podania? Wolne żarty. Może Djokovic? To chyba jedyny gracz, który może mu się solidnie przeciwstawić, ale i tak na tej nawierzchni daję więcej szans Rogerowi. Ale zanim Fedex sięgnie po tytuł, to najpierw musi się uporać z Ferrerem, a nie musi być to wcale takie łatwe jak wskazuje miażdżący dla Ferrera bilans bezpośrednich spotkań (http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/david-ferrer-vs-roger-federer.html). Oczywiście Roger to wygra, pewnie nawet w dwóch setach, ale jestem przekonany, że nie będą to łatwe partie dla faworyta. David Ferrer rozgrywa właśnie swój najlepszy sezon w karierze. Wygrał najwięcej meczy w sezonie z całej TOP8 (73-14), pewnie w dużej mierze wzięło się to z mniejszej liczby turniejów granych przez najlepszych, ale i tak musi budzić respekt ledwie 14 przegranych przy tylu rozegranych meczach. Hiszpan gra ostatnio kapitalny tenis prezentując to z czego go znamy od lat, czyli niesamowita regularność połączona z wybitną wydolnością i przygotowaniem fizycznym. Potrafi zabiegać każdego na korcie, a potem jeszcze machnąć sobie półmaraton dla rozbiegania. Ale co ciekawe chyba jeszcze nigdy nie widzieliśmy go grającego tak agresywnie, co dobrze uzupełniło jego tenis. Właśnie w taki sposób wygrał ostatnio 2 turnieje z rzędu (Walencja i Paryż), a także ograł w pierwszym meczu Del Potro i były to imponujące występy. Na dodatek Ferrer może sobie „pozwolić” nawet na porażkę, a i tak będzie pewnym faworytem do awansu półfinału, mając w ostatnim meczu Tipsarevicia za przeciwnika. Mam nadzieję, że to wyłączy u niego spinkę przed meczem z gościem, z którym ma bilans 0-14 , i pozwoli mu pokazać jego najlepszy tenis. Pewnie nie wystarczy to na wygraną, ale jestem przekonany, że nie będzie to łatwy mecz dla Federera. Ferrer dobrze serwuje i jeśli dołączy do tego trochę agresji w ofensywie, to Roger może mieć spore problemy z przełamaniem jego serwisu , zaś o jakości serwisu i ofensywy Szwajcara chyba nikogo nie trzeba przekonywać. W tym meczu raczej nie będzie dużo przełamań i w tym upatruję szansy na powodzenie moich typów.

Otrzymane punkty reputacji: +2
hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Rowniez podpinam sie pod typ Ferrer +4,5@1,91 Pinnacle ✅ ????
David poczyna sobie coraz lepiej z Rogerem, ostatnio 6:4 6:4 w trzech poprzednich mastersach pojedynki byly 3 setowe. Jaka forme ma aktualnie David kazdy wie. Tak wiec typ powinien byc dosc pewny, mimo, ze Roger jak dla mnie dalej gra tenis na najwyzszym poziomie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 5

pitervald36

Użytkownik
Federer z Ferrerem za 1,2 to czysta kpina i śmiech na sali. Nieopłacalny typ i tyle.
Moim zdaniem fajnie wygląda Ferrer +4,5 więc to sobie pobrałem
Nie omieszkałem zagrać również na czysty win Ferrer po kursie 4,25. Wygląda bardzo smacznie.
Federer cały czas na wysokim poziomie ale chyba już po równi pochyłej, możliwe ze takie kursy sa po raz ostatni wiec trzeba korzystac.
Ferrer to walczak, bedzie gryzł kort, do tego w rewelacyjnej formie. Nie ma co sie kierowac jego zmeczeniem bo on chyba moze grac codziennie, hahaha.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
hehe, rozbawiłeś mnie. A jaką ty byś chciał lokatę? 50%?
Widziałeś chociaż Fedexa w 1 meczu, że piszesz takie rzeczy? Widać, że w czasie Mastersa Roger sobie odpoczął i przyjechał tu w MEGAA formie. To co zagrał z Tipsą to bajka i na dziś dla mnie jest najpoważniejszym kandydatem do zwycięstwa w całym turnieju.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Federer - Ferrer
typ : over 2,5 sets
kurs 3.0 !!!!!
Duzo zostalo juz dzis powiedziane o powyzszym pojedynku.
Ja jestem zdania, ze to bedzie wyrownany mecz.
Niby Ferderer wielki faworyt, niby ma zniszczyc Ferrera, ale ja jestem odmiennego zdania.
Moim zdaniem David jest w tej chwili w niezwykle wysokiej dyspozycji i moze sprawic dzis sporo klopotow Federerowi.
W zmeczenie Ferrera nie wierze, bo widac, ze w kazdym meczu blyszczy forma.
W moim odczuciu po ostatnich dwoch starciach na hardzie w under 2,5 sets mamy dzisiaj mecz z over.

G 32

gosc83

Użytkownik
Zabawne są komentarze typu ???? joko go zniszczy, nie porównuj klas tych zawodników bo Federer jest jeden i taki Murray czy Djoko są za mali na tego mistrza, nie chodzi o wygrane szlemy ranking tylko styl, Djoko to taka lepsza wersja Woznackiej w płci męskiej, w tenisie trzeba mieć dużo kończących uderzeń9nie trwierdze że ich nie ma ale jest ich mało a nie liczyć na błędy przeciwnika)Federer wygrywa mastersa a kurs na końcowe zwycięstwo to prezent od Buków, waaarto.

S 10,5K

sheva91

Użytkownik
Byłbym wdzięczny, zapewne nie tylko ja, jakby ktoś był miły i przestawił sytuację w grupie A.
Djoković wygrał 2 mecze 2:0 i 2:1
Murray wygrał 2:1 i przegrał 1:2
Berdych wygrał 2:1 i przegrał 1:2
Tsonga przegrał 0:2 i 1:2
Jakie sa warunki żeby kto awansował? Novak już ma awans 100% nawet jeżeli przegra 0:2? Jakie warunki musi spełnić Berdych żeby awansować ( starczy mu wygrać z Novakiem, czy musi patrzeć na Andiego z Tsongą ) ?
Z góry dzięki!
Tu masz wszystko dokładnie opisane: http://www.atpworldtour.com/Rankings/Finale%20SF%20Qualifications.aspx

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Zabawne są komentarze typu ???? joko go zniszczy, nie porównuj klas tych zawodników bo Federer jest jeden i taki Murray czy Djoko są za mali na tego mistrza, nie chodzi o wygrane szlemy ranking tylko styl, Djoko to taka lepsza wersja Woznackiej w płci męskiej, w tenisie trzeba mieć dużo kończących uderzeń9nie trwierdze że ich nie ma ale jest ich mało a nie liczyć na błędy przeciwnika)Federer wygrywa mastersa a kurs na końcowe zwycięstwo to prezent od Buków, waaarto.
Zabawny to jestes Ty piszac komentarze nie wiedzac co sie w tenisie aktualnie dzieje. A jesli nawet pominiemy aktualna dyspozycje obu panow to w przeciagu dwoch lat Djoko wygral z Federerem 6 spotkan, a 3 przegral tak wiec nie kompromituj sie, czas mija, a Ty sie chyba gdzies zatrzymales i zyjesz legenda...

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Panowie Panowie !!
Po co te krzyki, obelgi i wrzaski ... ??? Spokojnie można się wymieniać poglądami przecież ...
Ja może zajmę się opisem drugiego dziś spotkania mianowicie pomiędzy Del Potro a Tipsarevicem. Jak bardzo lubie Janko tak dziś niestety większych szans przeciwko Del Potro nie ma i kurs wystawiony przez PinnacleSports na WIN DelPorto w stosunku 2:0 biorę w ciemno (1.606).
Już piszę dlaczego ????
Tipsa nie prezentował się dobrze w Paryżu, wygrał wprawdzie z Monaco i Sijslingiem ale troche po męczarniach. Z zawodnikiem, który ma już lepszy serwis (jak nasz Jerzyk ???? ) już Tipsa miał spore problemy, a śmiem twierdzić, że Del Potro serwisem naszego zawodnika przerasta jeszcze ... Del Potro turniej w Paryżu zdecydowanie odpuścił podkładając się walecznemu u siebie Llodra ale już tutaj gra całkiem nieźle. Przegrał pierwszy mecz z Ferrerem (ale ten jest w ostrym gazie) i jeżeli Del Potro marzy o wyjściu z tej grupy to Tipsarevica musi pokonać, a najlepiej najszybciej i najłatwiej jak sie da, żeby nie tracić sił przed decydującym spotkaniem z Fedexem .
H2H pomiędzy tymi zawodnikami prezentuje się następująco:
Head-to-Head matches
37/2011 ATP Davis Cup, SRB-ARG, 2-3 (SRB) I_Hard Juan Martin Del Potro Janko Tipsarevic 7-5 6-3 6-4
8/2011 ATP Delray Beach (USA) Hard Juan Martin Del Potro Janko Tipsarevic 6-4 6-4
12/2009 ATP Miami (USA) Hard Juan Martin Del Potro Janko Tipsarevic 6-4 6-1

Dla mnie zatem dziś jest wszystko jasne, Del Potro wygrywa gładko 2:0 i będzie miał nadzieję, że mecz Federera z Ferrerem będzie trwał jak najdłużej ????

Juan Martin Del Potro - Janko Tipsarevic 60 64 ✅✅✅
TYP:
J.M. Del Potro (-1.5 Sets)
KURS: 1.606
Pinnacle

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Zabawny to jestes Ty piszac komentarze nie wiedzac co sie w tenisie aktualnie dzieje. A jesli nawet pominiemy aktualna dyspozycje obu panow to w przeciagu dwoch lat Djoko wygral z Federerem 6 spotkan, a 3 przegral tak wiec nie kompromituj sie, czas mija, a Ty sie chyba gdzies zatrzymales i zyjesz legenda...
Zgadza się hugues. Federer to przeszłość. Znowu go w obroty weźmie Murray czy Djoko i się skończy jak ostatnim razem. Zresztą to co pokazuje w dzisiejszym meczu. Ma 34 % pierwszego podania. Kolejny raz postawiłem na Niego i po raz kolejny nie mogę patrzeć na jego grę. Od zniechęcenia.

amagicw 120

amagicw

Użytkownik
J.M. Del Potro (-1.5 Sets) vs J. Tipsarevic (+1.5 Sets). TYP 1✅
Kurs 1.625
stawka 7/10
-------------
+4.375
Analiza:
Popieram powyższe analizy mówiące za tym typem. Czego żałuje? Kurs trochę niski na ten typ.
Dopiska
Sory za brak głębszej analizy, ale miałem już coś napisane, i pokręciłem z hasłem do konta i nie mogłem uzyskać do niego dostępu przed spotkaniem. No cóż zdarza się, ale dzięki za uwagę. Następnym razem postaram się więcej dołożyć od siebie. Jestem w trakcie oglądania spotkania, typ na obecna chwile wchodzi ładnie. Przypomina to trochę pogrom Federera na Tipsareviciu. Spotkanie mimo wszystko dostarcza tylko emocji przy pojedyńczych zagraniach, ogólnie bez rewelacji.

christopher48 // Mógłbyś dodać przynajmniej dwa, trzy zdania od siebie.

akade 41

akade

Użytkownik
Czego żałuje? Kurs trochę niski na ten typ.

christopher48 // Mógłbyś dodać przynajmniej dwa, trzy zdania od siebie.
Za taki kurs powinno się całować bukmacherów w ręce.
Pytanie tylko czy Janko rzeczywiście nie &#39;zaskoczy&#39; nagle czymś
ja uważam, że on w tym turnieju nie ma zupełnie nic do zademonstrowania.
Podobne typy które warte rozpatrzenia
Under 21.5 1.78 Unibet✅
Liczba minut - under 96.5 kurs 1.87 Unibet✅

wincent 150

wincent

Użytkownik
Zgadza się hugues. Federer to przeszłość. Znowu go w obroty weźmie Murray czy Djoko i się skończy jak ostatnim razem. Zresztą to co pokazuje w dzisiejszym meczu. Ma 34 % pierwszego podania. Kolejny raz postawiłem na Niego i po raz kolejny nie mogę patrzeć na jego grę. Od zniechęcenia.
Słyszę te bzdury o tym że federer jest skończny od 2008... i co? i nic. Jest najrówniej grającym zawodnikiem z czołówki, jest jako jedyny w stanie trzymać przyzwoitą formę przez cały sezon, w tym roku TYLKO wygrał szlema i był DOPIERO drugi na IO... trageda, brak formy jak nic, kończ karierę itp :zoltakartka: A jego wygraną w Londynie można grać spokojnie, bo value jest ogromne. Jak co roku zresztą tutaj ...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
A jego wygraną w Londynie można grać spokojnie, bo value jest ogromne.
Każdy turniej rządzi się swoimi prawami i zawodnicy są w różnej formie. Oglądałeś dzisiejsze spotkanie Federera z Ferrerem? Beznadziejny serwis, w wymianach też dość często psuł proste piłki. Spójrz na to ile Ferrer miał break pointów.
Patrząc na spotkanie Djokovica i Murraya, w półfinale z nikim z nich by nie miał najmniejszych szans.
Ty się martw lepiej, żeby Del Potro przy swojej regularności nie wygrał z Federerem, bo ten jak będzie serwował tak jak dzisiaj to wróżę mu prostą przegraną.

Ja nie rozumiem jak można być tak ślepym i jak można po prostu stwierdzić, że Federer jest faworytem w Londynie po dzisiejszym meczu.

EDIT BY Widzu:
AS &quot;mecz meczowi nie równy&quot;. Nawet Roger może mieć słabszy mecz. Ale to tak pół żartem pół serio. Roger jest w conajmniej średniej formie, pokazał to turniej w Szwajcarii a w Londynie tylko to potwierdza, ale może się oburzić...

psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Murray, Andy – Tsonga, Jo-Wilfried
Kursy meczu
Typ: Murray, Andy 2-0 @ 1.70 Unibet ✅ 6-2 7-6 :spokodfhgfh: mimo wszystko Murray od początku do końca miał wszystko pod kontrolą..
Murray przegrał swój drugi mecz z Djokoviciem, co trochę komplikuje mu sprawę awansu. Oznacza to bowiem, że może potrzebować zwycięstwa w ostatnim meczu grupowym z Tsongą, by znaleźć się w półfinale. Pewnym utrudnieniem w typowaniu tego meczu jest fakt, że Murray zanim wyjdzie na kort może już pewnym 2 miejsca, stanie się tak przy wygranej Djoko z Berdychem we wcześniejszym meczu. Ale osobiście nie wierzę, żeby na tym poziomie wchodziły w jakieś kalkulacje, zwłaszcza jeśli się gra przed własną publicznością. Z kolei Francuz przegrał oba spotkania i jest już praktycznie poza turniejem. Ma bardzo iluzoryczne szanse na awans tylko w przypadku, jeśli ogra Murraya 2-0 i pewny awansu Djokovic rozprawi się z Berdychem. Oczywiście w sporcie wszystko jest możliwe, alez dużą dozą prawdopodobieństwa można powiedzieć, że jutro Tsonga pakuje walizki. Piszę to wszystko po to, żeby nakreślić motywację z jaką obaj gracze mogą przystąpić do tego meczu. H2H zdecydowanie na korzyść Szkota ( http://www.tennisbetsite.com/head-to-head/jo-wilfried-tsonga-vs-andy-murray.html ), wygrał z nim 5 ostatnich meczy, ale trzeba przyznać, że zwykle nie były to mecze do jednej bramki. Murray gra w tej chwili dużo lepiej od Tsongi, a do tego posiada odpowiednie umiejętności, żeby się przeciwstawić nieco chaotycznej, ale dużej sile ofensywnej Francuza. Wprawdzie i Murray potrafi się czasem zawiesić w swoim gemie serwisowym, co zaprezentował w obu poprzednich meczach, ale jednak daleko mu w tym względzie do Francuza. Szkot jest jednym z najlepszych returnerów i defensorów w tourze i to właśnie te atuty powinny dać mu przewagę w takim meczu jak ten. Podsumowując, Murray jest lepszym zawodnikiem, a na dodatek w lepszej formie. Ma wszystko co potrzeba, żeby zneutralizować najgroźniejsze atuty Francuza, co udowodnił wygrywając z nim 5 ostatnich meczy. Przed turniejem Szkot był mocnym faworytem do awansu z tej grupy i jestem przekonany, że zamelduje się tam w firmowym stylu.

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Ja może odniosę się już do jutrzejszych pojedynków.
Zacznę od Debli . Mamy mecze :
Lindtsedy - Nielseny i Mirnyi - Bopanny
1 mecz niby o nic ale Murray z kolegą będą chyba chcieli pewnie przejść grupę na 1 miejscu a poza tym, Tecau i kolega chyba będą mieli dosyć . Kurs na Murray/Nielsen ponad 2 więc warto grać.
Drugi mecz to mecz o awans. Oglądałem obydwa mecze Nestorów i prawie dwa całe mecze Bopannów. Bardziej podobała mi się gra Nestorów mimo wszystko. Bopanny w meczu z Murray strasznie słabi. Niby Nestory też 1 mecz słaby ale widać, że czym dalej to się rozgrywają. Moim zdaniem tutaj warto grać na Nestorów.

Na temat meczy singlistów napewno wpisy będą a o deblach niestety koledzy zapominają. Może ktoś jeszcze się odniesie do jutrzejszych meczy deblowych to będzie można zagrać fajne kursy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom