M
32
mikolaj725
Użytkownik
Strzala, jeśli myślisz , że djoko odpuści mecz z Berdychem to jesteś w błędzie. Djoko z Murrayem są dobrymi przyjaciółmi, więc nie ma tu mowy o jakimś opduszaniu meczu przez jednego czy derugiego ;]
Nigdzie nie napisałem że Djoko, czy ktoś inny odpuści, chciałem tylko prosić żeby ktoś poinformowany napisał jak tam w tamtej grupie wygląda sprawa.Strzala, jeśli myślisz , że djoko odpuści mecz z Berdychem to jesteś w błędzie. Djoko z Murrayem są dobrymi przyjaciółmi, więc nie ma tu mowy o jakimś opduszaniu meczu przez jednego czy derugiego ;]
Tu masz wszystko dokładnie opisane: http://www.atpworldtour.com/Rankings/Finale%20SF%20Qualifications.aspxByłbym wdzięczny, zapewne nie tylko ja, jakby ktoś był miły i przestawił sytuację w grupie A.
Djoković wygrał 2 mecze 2:0 i 2:1
Murray wygrał 2:1 i przegrał 1:2
Berdych wygrał 2:1 i przegrał 1:2
Tsonga przegrał 0:2 i 1:2
Jakie sa warunki żeby kto awansował? Novak już ma awans 100% nawet jeżeli przegra 0:2? Jakie warunki musi spełnić Berdych żeby awansować ( starczy mu wygrać z Novakiem, czy musi patrzeć na Andiego z Tsongą ) ?
Z góry dzięki!
Zabawny to jestes Ty piszac komentarze nie wiedzac co sie w tenisie aktualnie dzieje. A jesli nawet pominiemy aktualna dyspozycje obu panow to w przeciagu dwoch lat Djoko wygral z Federerem 6 spotkan, a 3 przegral tak wiec nie kompromituj sie, czas mija, a Ty sie chyba gdzies zatrzymales i zyjesz legenda...Zabawne są komentarze typu ???? joko go zniszczy, nie porównuj klas tych zawodników bo Federer jest jeden i taki Murray czy Djoko są za mali na tego mistrza, nie chodzi o wygrane szlemy ranking tylko styl, Djoko to taka lepsza wersja Woznackiej w płci męskiej, w tenisie trzeba mieć dużo kończących uderzeń9nie trwierdze że ich nie ma ale jest ich mało a nie liczyć na błędy przeciwnika)Federer wygrywa mastersa a kurs na końcowe zwycięstwo to prezent od Buków, waaarto.
Zgadza się hugues. Federer to przeszłość. Znowu go w obroty weźmie Murray czy Djoko i się skończy jak ostatnim razem. Zresztą to co pokazuje w dzisiejszym meczu. Ma 34 % pierwszego podania. Kolejny raz postawiłem na Niego i po raz kolejny nie mogę patrzeć na jego grę. Od zniechęcenia.Zabawny to jestes Ty piszac komentarze nie wiedzac co sie w tenisie aktualnie dzieje. A jesli nawet pominiemy aktualna dyspozycje obu panow to w przeciagu dwoch lat Djoko wygral z Federerem 6 spotkan, a 3 przegral tak wiec nie kompromituj sie, czas mija, a Ty sie chyba gdzies zatrzymales i zyjesz legenda...
Za taki kurs powinno się całować bukmacherów w ręce.Czego żałuje? Kurs trochę niski na ten typ.
Słyszę te bzdury o tym że federer jest skończny od 2008... i co? i nic. Jest najrówniej grającym zawodnikiem z czołówki, jest jako jedyny w stanie trzymać przyzwoitą formę przez cały sezon, w tym roku TYLKO wygrał szlema i był DOPIERO drugi na IO... trageda, brak formy jak nic, kończ karierę itp :zoltakartka: A jego wygraną w Londynie można grać spokojnie, bo value jest ogromne. Jak co roku zresztą tutaj ...Zgadza się hugues. Federer to przeszłość. Znowu go w obroty weźmie Murray czy Djoko i się skończy jak ostatnim razem. Zresztą to co pokazuje w dzisiejszym meczu. Ma 34 % pierwszego podania. Kolejny raz postawiłem na Niego i po raz kolejny nie mogę patrzeć na jego grę. Od zniechęcenia.
Każdy turniej rządzi się swoimi prawami i zawodnicy są w różnej formie. Oglądałeś dzisiejsze spotkanie Federera z Ferrerem? Beznadziejny serwis, w wymianach też dość często psuł proste piłki. Spójrz na to ile Ferrer miał break pointów.A jego wygraną w Londynie można grać spokojnie, bo value jest ogromne.