>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP World Tour Finals - Londyn, 05-12.11.2012

Status
Zamknięty.
dolar-90617 19

dolar-90617

Użytkownik
Jeżeli JMDP dociągnie zwycięstwo polecam zagrać na Tipsarevica,dlatego że Ferrer już nie ma szans awansować dalej przy wygranej Potro a Tipsa batów od kazdego chyba dostać nie może do tego Ferrer w głowie będzie miał że nie wykorzystał szansy.

Ferrer to jest walczak jakiego w Tenisie nie ma , i ma wielkie serce do walki. Jestem pewny że tego meczu na pewno nie odpuści , Nie ma takiej opcji.

wincent 150

wincent

Użytkownik
Jeżeli JMDP dociągnie zwycięstwo polecam zagrać na Tipsarevica,dlatego że Ferrer już nie ma szans awansować dalej przy wygranej Potro a Tipsa batów od kazdego chyba dostać nie może do tego Ferrer w głowie będzie miał że nie wykorzystał szansy.
200 punktów na najbliższy rok i 130 000$ ... ale pewnie odpuści... ehh..

i nie wiem gdzie grasz, ale w pinnacle jest 1,23-4,73 więc to 6,00 można co najwyżej do surbeta złapać...

novo 203

novo

Użytkownik
Na Ferrera jest już 1,24. Myślę, że mimo faktu, że nie ma szans na awans Ferrer wygra spokojnie ten mecz. Przecież każda wygraną liczy się ze sporą gratyfikacją pieniężną, poza tym będzie to ostatni mecz w sezonie, Ferrer na pewno tego meczu nie zlekceważy , bedzie walczył o każdą piłkę jak zawsze. Jest to jego najlepszy sezon w karierze i na pewno nie będzie chciał go zakończyc porażką. Jest obecnie w zdecydowanie lepszej formie niż Tipsa i nie widzę tu innego wyniku jak wygrana Ferrera.

K 12

kichu-71640

Użytkownik
1,25 ✅✅✅na Betfair jest na Ferrera i to warto pograć bo zaraz spadną znowu kursy....
Do tego polecam Surebeta 10% , który wynikł z zamieszania po wygranej Del Porto:
Bet365 Tipsarevic 5,50
Betfair Lay 4,8
P.S Ferrer nie odpuszcza , pokazał to w Paryżu i za to go cenie.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Na Ferrera jest już 1,24. Myślę, że mimo faktu, że nie ma szans na awans Ferrer wygra spokojnie ten mecz. Przecież każda wygraną liczy się ze sporą gratyfikacją pieniężną, poza tym będzie to ostatni mecz w sezonie, Ferrer na pewno tego meczu nie zlekceważy , bedzie walczył o każdą piłkę jak zawsze. Jest to jego najlepszy sezon w karierze i na pewno nie będzie chciał go zakończyc porażką. Jest obecnie w zdecydowanie lepszej formie niż Tipsa i nie widzę tu innego wyniku jak wygrana Ferrera.
Ostatnim meczem w sezonie Ferrera będzie prawdopodobnie jego najważniejszy - finał w DC z Berdychem.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
David Ferrer - Janko Tipsarevic (+5,5)@1,80 unibet ⛔ jakas masakra ????
Ostni mecz turnieju obu panow. Podlamany Ferrer kontra luzak Tipsa, bombowa mieszanka, jak to sie moze skonczyc? Czas na show i zabawe ;) Tak przynajmniej powinni sie zachowac, a jak bedzie naprawde zobaczymy juz niedlugo, jakos nie widze, by Dawid zaczal grac na najwyzszych swoich mozliwosciach i lekko wygral ten mecz 6:3 6:3. Mam nadzieje, ze Tipsa rowniez sie choc troche zmbilizuje na ostatnie spotkanie, moze nawet bedzie chcial wygrac? Typ osobiscie oceniam na dosc pewny.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ferrer - Tipsarevic
Mnie Tipsa kompletnie nie przekonuje.
Jak ogladalem jego ostatni mecz z Del Potro to wygladal fatalnie.
Zupelnie bez walki, proste bledy...
Moim zdaniem Ferrer wygra dzisiejszy mecz z latwoscia.
typ : David Ferrer -4,5 gema

acetate 474

acetate

Użytkownik
Jak można wogóle rozważać kursy typu 1,2. Kto gra takie kursy? Jeśli stawiać na to spotkanie to tylko Tipsar albo odpuścić sobie.
Ja tez nie lubie takich kursow, ale czasem warto taki zagrac. Tutaj mamy do czynienia wlasnie z takim przypadkiem. Tipsa w ostatnim czasie nie gra nic, myslami to jest chyba w lozku ze swa piekna zamiast na korcie. Kompletny brak formy i juz wyje..ne na ten turniej bo i tak nic tu by nie ugral. Ferrer ten mecz dzis wygrywa i to zapewne 2 : 0, glodny zwyciestwa po niedosycie z Federerem.
Ferrer v Tipsarevic - 1 @ 1,22 (PinnacleSports)
✅
EDIT:
hugues widzialem co napisales ale post oczywiscie skasowany, ja jestem przeciwny stawianiu na Federera od dawna, dowody masz w moim temacie w podpisie i nie tylko
Ferrer jest obecnie w zyciowce, a Federer....?

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Jaka motywacje bedzie mial Dawid w tym meczu? Pamietaj tez, ze gra on juz niezly maraton, czas sobie troche odpoczac i odpuscic...
Tipsa moze cieniuje, ale to nie jest jakis tam ogor, ostatni mecz pomiedzy tymi panami skonczyl sie 3:2 dla Dawida (po tie breaku w ost secie), wczesniej Tipsa wygral 2:0.

acetate 474

acetate

Użytkownik
on ma pilki od tenisa we krwi, nie potrzebuje sie motywowac ;-)
a odpocznie sobie juz niedlugo, teraz dociagnie swoj piekny maraton do konca.
Oczywiscie ze Tipsa to nie ogor, to wspanialy zawodnik, ale musi podreperowac forme na przyszly rok. W tym juz nic nie podziala. Mecz na US Open widzialem i w nim dla mnie zwyciezca byl Tipsa, ale wtedy byl w gazie i walczyl o kazda pilke. Hmm, a i tak wtedy przegral ;-)

M 510

mican

Użytkownik
Panowie te rozważania typu kto wygra Ferrer czy Tipsarević są o kant d..y rozbić. Z mojego punktu widzenia zyskać coś można tylko i wyłącznie na Serbie, a przecież o to w tym wszystkim chodzi. Stawiać przy takim kursie na Ferrera jest trochę chore bo ile trzeba by postawić żeby coś ugrać 1000 ,2000 a może 3000. Jeśli stawiać na Ferrera to tylko na live czekając na wyższy kurs.

acetate 474

acetate

Użytkownik
To graj Mican zaklad, ktory zaproponowal kolega Hugues i po klopocie. Po to sa wlasnie handicapy. Ja Tipsarevicowi w tym roku juz nie ufam wiec sobie odpuszczam takie handi, mimo ze wg mnie rowniez powinno gladko wejsc.

M 510

mican

Użytkownik
To graj Mican zaklad, ktory zaproponowal kolega Hugues i po klopocie. Po to sa wlasnie handicapy. Ja Tipsarevicowi w tym roku juz nie ufam wiec sobie odpuszczam takie handi, mimo ze wg mnie rowniez powinno gladko wejsc.
Nie zrozumiałeś mnie ja wcale nie zamierzam stawiac na Tipsę gdyż uważam że wygrać mu będzie ciężko a z drugiej strony stawiać na Ferrera się nie opłaca przy takim niskim kursie. Staram się grać na faworytów ale tylko wtedy gdy przegrywają i wierz mi że na tym można się nieźle obłowić:grin:. I dzisiaj zrobię tak samo poczekam aż Ferrer będzie musiał gonić wynik, jeśli się nie doczekam to nie postawię.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Jaka motywacje bedzie mial Dawid w tym meczu? Pamietaj tez, ze gra on juz niezly maraton, czas sobie troche odpoczac i odpuscic...
Tipsa moze cieniuje, ale to nie jest jakis tam ogor, ostatni mecz pomiedzy tymi panami skonczyl sie 3:2 dla Dawida (po tie breaku w ost secie), wczesniej Tipsa wygral 2:0.
Poważna kasa + punkty do rankingu to wystarczająca motywacja. Tipsar na USO a Tipsar z Mastersa to niebo a ziemia. Tutaj gra na żenującym poziomie, to co zrobił z nim DelPo mówi wszystko. Serbowi już się wyraźnie nie chce, pewnie marzy o szybkim meczu i o końcu tej żenującej końcówki sezonu w jego wykonaniu. Ferrer musiałby całkowicie odpuścić i psuć każdą piłke, żeby zagroziło mu dziś coś ze strony Janko. David to walczak, to nie w jego stylu. Zagra żeby wygrać.
Ferrer -4.5 (1.72) Pinnacle ✅

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
DelPotro leje Federera ostatnio jak chce, a Roger to tez nie ta klasa co Tipsa (znacznie wyzsza), na podstawie tych dwoch meczy oceniasz aktualna forme Tipsy? Bardzo zgubne myslenie...
W dzisiejszym meczu Janko w koncu trafil na w miare porownywlnego rywala i na pewno sie przed nim nie polozy.

amagicw 120

amagicw

Użytkownik
Ferrer vs Tipsarevic typ 2:0
kurs: 1.629 (pinnacle)
stawka: 4/10
+5.895
-4.00
Typ ten jest moim subiektywnym odczuciem na podstawie waszych postów oraz ostatnich poczynać tych tenisistów. Jak pierwszego pod lupę wezmę Janko. Bardzo słaba końcówka sezonu, słaby serwis, daleko od szczytowej formy. W Londynie nie pokazał nic poza oddawaniem punktów. Teraz Ferrer, meczu na pewno nie odpuści bo jak by chciał odpuszczać to by sobie Paryż odpuścił a nie tutaj. Walczy w każdym meczu, nawet w walce z Ferdkiem pokazywał dlaczego jest 5 rakietą w tenisie(a może już 4, lub nią za chwile będzie). Dobry serwis, jak na jego możliwości fizyczne, z czołówki mimo wszystko najsłabszy. Nadrabia natomiast bieganiem do każdej piłki i tu podobnie się prezentuje do janko, z tym że klasę wyżej obecnie. Typ według mnie nie jest jakoś ciekawy, bo ani kurs nie atrakcyjny, a i walka tylko o pietruszkę. Jednak uważam, że taka walka o nic nie przeszkadza davidowi bo jemu zależy też na czymś innym. Za cel stawia sobie być wyżej od Nadala, a jak wiadomo jest blisko. I musi udowodnić że na to zasługuje. Co do tego że tipsa tu coś może ugrać, to tak może, mówi o tym ostatnie ich spotkanie. Statystyki nie grają! Więc patrząc na formę to ferrer powinien wygrać. Czekam na waszą opinię o tym meczu.

taktyk 22

taktyk

Użytkownik
Tipsarevic-Ferrer
typ:1
kurs: 4,77
Po tym jak Ferrer nie jest pewny awansu nawet jak wygra 6;0 6:0 kurs na Tipse drastycznie spada,nie ma co gadać że Ferrer to spokojnie wyga może być podłamany a Tipsa na pewno chce z jakimś dobrym akcentem skonczyć ten sezon i myslę że dziś Ferrera może ograć,ja osam zagram na Tipse lekko bo za 50zł dla emocji bo upatruje w tym meczu niespodziankę jak na razie ich tu nei bylo więc czas na pierwszą i mam nadzieję że tak będzie.
Tipsa @4,77
Tipsa+4,5gema @1.9

I nie spinajmy się bo kto ma rację okaże się po meczu ja zaś szanse oceniam 50-50 po tym jak Ferrer nie jest już pewny awansu.

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 32

hardrigar

Użytkownik
Uważałbym z graniem teraz na Ferrera, nie twierdzę, że nie wygra, ale moim zdaniem to NO BET. Widać że Tipsa jest silnie zmotywowany, żeby zaprezentować coś dobrego przed Londyńską publicznością, a Ferrer już kompletnie o nic nie gra - na pewno informacja o zwycięstwie Del Potro ze Szwajcarem podcięła mu skrzydła. Strasznie kiepsko serwuje, bodajże 54 czy 52% pierwszego serwisu. Ciesze się, że wytrzymałem i poczekałem na wynik poprzedniego meczu, bo plułbym sobie w brodę i byłaby straszna nerwówka gdyby wziąć to marne 1,15 ????

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Zwycięzca półfinału: Federer @ 2.20 (Pinnacle) ✅ przekonujące 2:0 wbrew licznym nadętym madralom z tego forum ????

Co prawda Federer należy już (podobno) do przeszłości tenisa, podczas gdy jego przeciwnik pod okiem Lendla dochodzi do doskonałości w zadręczaniu rywali morderczymi wymianami, ale w Londynie to ten pierwszy wygląda solidniej. W meczu z Djokoviciem Szkot pokazał, że wciąż zdarza mu się pogubić mając przeciwnika na widelcu; Federer niby miał łatwiejszy skład w fazie RR, z Argentyńczykiem odbił seta grając z ręką w kieszeni, ale ostatecznie uniknął Serba w półfinale, więc swój realny potencjał powinien pokazać właśnie w niedzielę w pojedynku z Endim.
2:0 to może nie będzie, ale bukmacherzy dający raptem 45% szans w jednym z jego ulubionych turniejów wręcz zapraszają do postawienia na 6-krotnego triumfatora finału Masters ????

B 5

bobsonponte

Użytkownik
Zwycięzca półfinału: Federer @ 2.20 (Pinnacle)
Co prawda Federer należy już (podobno) do przeszłości tenisa, podczas gdy jego przeciwnik pod okiem Lendla dochodzi do doskonałości w zadręczaniu rywali morderczymi wymianami, ale w Londynie to ten pierwszy wygląda solidniej. W meczu z Djokoviciem Szkot pokazał, że wciąż zdarza mu się pogubić mając przeciwnika na widelcu; Federer niby miał łatwiejszy skład w fazie RR, z Argentyńczykiem odbił seta grając z ręką w kieszeni, ale ostatecznie uniknął Serba w półfinale, więc swój realny potencjał powinien pokazać właśnie w niedzielę w pojedynku z Endim.
2:0 to może nie będzie, ale bukmacherzy dający raptem 45% szans w jednym z jego ulubionych turniejów wręcz zapraszają do postawienia na 6-krotnego triumfatora finału Masters ????
Federer gra w Londynie solidniej niz Murray?? chyba jak weźmiemy pod uwagę calą karierę ..Pisanie że Roger wygrał seta z reką w kieszeni jest chyba nie na miejscu.. z Dawidem Ferrerem też ferdek gral z rękoma w kieszeni?? bo strasznie się męczył a biorąc bilans h2h Fedexa - Pitbula powinno być szybko i bezboleśnie.. no i dzisiaj też się za dobrze nie pokazał .. wydaje mi się że jutro Murray wygra z ferdkiem swoją regularnością , zagraniami kątowymi , mądrością , zaangażowaniem i przygotowaniem fizycznym .. H2H na korzysć Andego pokazuje tylko że Szkot potrafi i wie jak grać z Fedexem , odniosłem wrażenie że Andy jest dużo mocniejszy mentalnie niż 1-2 lata temu co też pomoże mu w zwycięstwie.. w dalszym ciągu uważam że dojdzie do finału DJo - Murray
Murray - Federer 1
Betfair 1,82

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom