Przecież to oyczwiste że Raonic więcej asów pewni nawet różnica bd wynosiła więcej niż 10Panowie, kto więcej Asów: Isner na STS 1.90, na Fortunie 1.35. Czyżby ktoś tu zaspał?
Pamietaj , ze Raonic tez świetnie serwuje. W tym meczu dużo bedzie zależeć od postawy na returniePanowie, kto więcej Asów: Isner na STS 1.90, na Fortunie 1.35. Czyżby ktoś tu zaspał?
idę w to, dzięki za konkretne analizy!! Postawie ale za troszkę mniej ???? też tak widzę finały Ostapenko - Williams i Rafa - Anderson!!!Po analizie wszystkich meczy wychodzi mi taki kupon.
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NTkzMzc2MDYwMDph95OwQXO3foSL4LI=&kind=MAIN
Kevin jak i Rafa psychicznie silniejsi.
Serena zgwałci Goerges. Ostapenko nie da sie drugiej niemce czy przebijaczce Kerber.
Krejcikova / siniakova silne mentalnie . Dąbrowski / Xu juz ogrywaly peschke /melichar w tym roku. Peschke 43 lata wiec nie podoła i na serwisie lepiej wygladaja obie pierwsze pary, ktore podałem .
Klasen / Venus walcza w tym turnieju i mniej ograny debel tez powinni wciągnąć.
No i Inglot/Skugor tutaj widze ze radza sobie na serwisie dosc dobrze, Bryan sock męczą bułę w kazdym meczu wiec powinna byc w tym meczu niespodzianka. Powodzenia
Ja nie wiem ludzie ile razy wam mozna tlumaczyc zeby takie tasmy rozbijac sobie na pol stawke i w ten sposob omijac ekstra podatek 10% za wygrane powyzej 2280zl. Tak mnie to kluje w oczy, ze na wlasne zyczenie w przypadku wygranej oddajecie dobrowolnie w przypadku tej tasmy prawie 500zl. Przeciez takie 500zl mozna pozniej duzo lepiej zainwestowac. Jak juz sie chcecie pozbywac tych pieniedzy to rozbijcie sobie to tak zeby ominac te 10% a potem te 10% oddajcie na jakas fundacje charytatywna albo cokolwiek innego i tak wszystko bedzie lepsze niz dawanie w podatku tych pieniedzy holocie rzadowej. Co do tasmy to popieram typ grania na Nadala. W meczu serwismenow koncowy wynik sobie odpuszczam bo moze sie zdarzyc wszystko. Co do debli to sie nie znam wiec sie nie wypowiem. Mecze WTA omijam szerokiem lukiem bo kobiety zyja sobie w swoim cyklu miesiaczkowym i raczej nie chcialbym ryzykowac kasy na ktoras dziewuche ktora bedzie miala akurat "gorszy" dzien. Oczywiscie trzymam kciuki za powodzenie tej tasmy :]Po analizie wszystkich meczy wychodzi mi taki kupon.
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE4NTkzMzc2MDYwMDph95OwQXO3foSL4LI=&kind=MAIN
Kevin jak i Rafa psychicznie silniejsi.
Serena zgwałci Goerges. Ostapenko nie da sie drugiej niemce czy przebijaczce Kerber.
Krejcikova / siniakova silne mentalnie . Dąbrowski / Xu juz ogrywaly peschke /melichar w tym roku. Peschke 43 lata wiec nie podoła i na serwisie lepiej wygladaja obie pierwsze pary, ktore podałem .
No i Inglot/Skugor tutaj widze ze radza sobie na serwisie dosc dobrze, Bryan sock męczą bułę w kazdym meczu wiec powinna byc w tym meczu niespodzianka. Powodzenia
KONKRETNE ANALIZY ???? ???? ???? O każdym meczu napisał 3 słowa to bardzo konkretne.idę w to, dzięki za konkretne analizy!! Postawie ale za troszkę mniej ???? też tak widzę finały Ostapenko - Williams i Rafa - Anderson!!!
A czy Isner i Nole nie są psychicznie silni ? Przecież to nie jest Ostapenko czy inna Goerges, że mają okres i będą wywalać wszystko. Mecz Rafy z Novakiem to typowe 50/50 z moim zdaniem lekkim wskazaniem na Serba po tym co ostatnio prezentuje. Grali razem 42 razy bilans 23-19 dla Rafy z tym, że 15 zwycięstw z tego to mączka a poza nią bilans wynosi 12-8 na korzyść Serba. Isner podobnie, grał już z Kevinem 11 razy i aż 8 wyszedł zwycięsko i na miłość boską jak można u chłopa, który co mecz gra taje można mówić, że nie jest silny psychicznie. Przez cały turniej dał rywalom 7 brejków! oczywiście wszystkie obronił. O Ostapenko już napisałem w innym dziale zgadzam się jedynie co do Williams i Dabrowski/Xu reszty debli nie ruszam ew. overy. Od takich kuponów śmietnikowych to chyba są własne działy. IMO jutro Djoko, John i Dabrowski/Xu po kursie 6.55 FortunaKevin jak i Rafa psychicznie silniejsi.
Rok temu o tej porze wygrał cały W bez straty seta, a na to wtedy był kurs 20 ????Wyczeka Andersona na jego słabszy moment i go połamie, ew w taju.
Federer 3:0 To wygra bez gadania.
Za duzo spekulacji, nie pomozesz tak nikomu a zrobisz tylko metlik w glowie,skup sie na meczu a nie bukach.Niedawno przed meczem Radwanskiej z Safarova robiles to samo.Przecież ten kurs na Andersona to śmierdzi na kilometr. Buki głupie nie są i coś kombinują. Anderson zagrał najlepszy mecz w swoim życiu z Federerem i jeśli to miałby podtrzymać to kurs na Andersona były 1.60.
Tymczasem minimalnym faworytem jest Isner. Albo o czym nie wiemy albo po prostu drugiego tak znakomitego meczu Kevin już długo nie zagra.
Isner to prawdopodobnie wygra tak jak patrzę po kursach i tym wszystkim to właśnie kurs na gościa z RPA...No ewidentnie coś w nim nie gra!