Querrey - Stachowski over 3.5 seta @1.72 Bet365 szkoda tego pierwszego seta...
Co tutaj duzo mowic Sam wiadomo serwisem wszystkiego nie wykreuje , na wymianach jak dla mnie lepszy bedzie Ukrainiec , ktorego bardzo cenie za odwazna gre , cos ala wariat Dolgopolow , Querrey dal sie polamac wracajacemu po kontuzji i nie ma co duzo mowic nie zbyt dobrego na trawie Stana , mysle ze tutaj koniec koncow ogarnie ale Sergieja stac na seta jak nic .
Anderson 3:0 @ 2.45 Unibet drugi set dramat ...zlamal by dac sie zlamac ... pewnie sie skonczy 3:1 Kevin zaimponowal mi meczem ze Schwartzmanem na Roland Gaross , myslalem ze to beda krotkie trzy sety , osobiscie wtedy stawialem na Diego i ku uciesze Kevin padl i skonczylo sie jak wiemy 3:2 , mimo tego swietnie rozgrywal punkty w dwoch pierwszych setach byl niemal nieomylny . Tutaj inna bajka trawa , gdzie jego serwis robi gigantyczna roznice , przeciwnik Seppi , ktory lubi na szlemach pograc sobie 5 - setowki , w ubieglym roku spokojne 3:0 dla Andersona , dzisiaj mysle ze bedzie podobnie , Kevin uczynil mega jak dla mnie postepy , z drewna stal sie solidnym zawodnikiem , a jezeli na maczce dawal rade to tutaj powinno byc jeszcze lepiej .
Muller @ 2.62 Bet365 Koszmarny dzien :/:/
Mozna mowic ze Muller bez formy , ze sie meczyl itp a w jakiej formie jest Kolba ?? Ma farta ze dostal ustawkowicza Donskoja na pierwsza runde i mamy go w drugiej , bo ostatnie lata na Wimbledonie to pierwsza runda, o ile Djoko i Marin to wiadoma marka , to z Herbertem mogl powalczyc , powiedzmy ze ten sam kaliber co Muller , chociaz wyzej cenie Luksemburczyka . Gilles meczyl sie w pierwszej rundzie , ale tutaj ma szanse , na pewno serwisem bedzie robil roznice to wiemy , a i na returnie nie bedzie bez szans , skoro Ebden dal rade w Halle to Muller powinien na Wimbledonie , wiadomo obaj przegrali z Ebdenem , ale juz wielokrotnie pisalem ze dla Mullera bylo to przetarcie , a dla Kolby turniej u siebie mial wieksze znaczenie . W tym sezonie Gilles pokonal Shapovalowa , gdzie rowniez nie byl faworytem . Spodziewam sie ciekawego meczu . ! ????