>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Wielki Szlem: Roland Garros 2018 - turniej główny

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Cilic - Johnson over 3,5 seta @1,70 fortuna / over 35,5 gemow @1,77 fortuna ( linia moze zostac spokojnie pokryta w 3 setach) ⛔⛔⛔
Na przeciwko siebie stanie dwoch zawodnikow dysponujacych swietnym serwisem , tie breaki pewnie zobaczymy, Johnson ostatnio dobra forma na maczce wiec jest w stanie urwac seta Chorwatowi .
Herbert @3,15 Fortuna ⛔
Gralem Francuza przeciwko Chardemu ale nie podalem tutaj typu bo to bylo na czuja i bardziej przeciwko Chardemu , który gdyby nie gral z ciezkim Berdychem to odpadl by juz wczesniej bo Czech mial go na tacy . Ide znow w stronę Herberta bo nAprawdę mi zaimponowal a myslakem , ze tylko na serwisie bedzie mocny . Isner to nie zawdonik na mączke wiec po takim kursie warto isc w strone Francuza za którym bedzie cala publika .
Edmund - Fognini
Over 37,5 gemów @1,77 Fortuna ✅✅/ Fognini @1,93 Fortuna ✅✅( ostroznie ze stawka )
Over wskazany bo Fog umiejetnosci ma wiecej na Clayu ale humorow tez ma duzo więcej. Gdyby byl to mecz do dwoch setów to smialo za wieksza stawke gralbym Wlocha ale na takim dystansie to nawet gdyby wygral 2-0 to moze przegrac 3-2 jak mi cos odbije, dlatego glowny bet to over bo Anglik tez ma umiejetnosci i gra sezon zycia .

gaara-160830 13

gaara-160830

Użytkownik
Jeszcze nie przydzieli ich do żadnego kortu, w każdym razie jest potwierdzone, że nie dograją tego przed 20.
https://www.rolandgarros.com/en-us/article/roland-garros-2018-order-of-play-saturday-june-2
Nie znam dokładnie zasad, ale pomijając to że to mój ostatni mecz na kuponie to przecież to jest śmieszne. Widocznie będą grać po singlu, a przecież Herbert dzisiaj nawet jak wyjdzie na kort to i tak nie skończy meczu i będzie musiał dogrywać jutro bo oczywiście ciemność pewnie nastanie. Obym się mylił i zagrali debla przed singlem w co wątpię.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Isner gra z taka pewnoscia siebie i skutecznoscią ze moze spokojnie pyknąc Delpo jak dojedzie do tajow. Isner w cwiercfinale RG? moze połfinał

Otrzymane punkty reputacji: +13
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Zverev vs Chaczanov. Zverev 1.28 fortuna 3:2 , Alex dał radę.
Karen ogral tylko żenującego Pouilla, Zverev pokazal ze jest gotowy fizycznie nawet na polfinal. wg mnie ogra go 3:0.
Thiem vs Nishikori . Thiem 1.63 fortuna . 3:1.
Dziewczynka Thiem bardzo dobrze zagrała z Tsitsipasem. Jak nie spadnie mu forma to Keia tak z 3:1 powinien ograć. Kei na ziemi gra srednio.
Djokovic vs Verdasco. Verdasco 4.05 fortuna . 3:0 Nole.
Znowu przeciwko Nole. Nie przemawia za mną jego gra. Dasco jak odpali to go zmiecie z kortu.
Goffin vs Cechinato. Goffin 1.22 fortuna 1:3 . Goffin jak zawsze kaszani w waznych meczach, ten Cechinato trafil z forma ? bo dzis jednorecznym BH zamiatal Goffina jak dziecko.
No w tym turnieju jak Goffin nie dojdzie do cwiartki to go skreslam 4ever. Swietny mecz z Monfilsem dzis, jutro musi wygrac z grajacym poziom nizej Cechinato. Goffin zawiodles w AO z ponoć hetero Edmundem , to jutro nie daj ciała z makaroniarzem .

kobello88 432

kobello88

Użytkownik
Panowie jeszcze nie ma godziny szóstej rano więc mogę dobrze nie kontaktować, ale wydaje mi się, że bukmacherzy wystawili kurs na Verdasco ok. 4. Dla mnie to jest value. Niby Djoko się odbudować i wygrał wszystkie mecze z Hiszpanem, ale ten także prezentuje wysoką formę i uważam, że mecz jest 50/50. Vamos Verdasco.

bobair 48

bobair

Użytkownik
Zverev vs Chaczanov. Zverev 1.28 fortuna
Karen ogral tylko polmozga Pouilla, Zverev pokazal ze jest gotowy fizycznie nawet na polfinal. wg mnie ogra go 3:0.
Za to ruski Niemiec ograł takiego tuza tenisowego jakim jest Dzumhur.
Nie ma opcji na 0:3, a jeden set dla ruskiego ruska po 1.5 to prezent od buka.
Panowie jeszcze nie ma godziny szóstej rano więc mogę dobrze nie kontaktować, ale wydaje mi się, że bukmacherzy wystawili kurs na Verdasco ok. 4. Dla mnie to jest value. Niby Djoko się odbudować i wygrał wszystkie mecze z Hiszpanem, ale ten także prezentuje wysoką formę i uważam, że mecz jest 50/50. Vamos Verdasco.
Chyba faktycznie za wczesna pora. Nie wiem gdzieś wyczytał, że Djoko wygrał wszystkie mecze z Verdasco. Na samej ziemi mają bilans 3:3. Przy tej formie obu i przy tych kursach, jeden ugramy set przez Hiszpana to minimum. I gram to w dubelku z setem Chaczanowa.

gaara-160830 13

gaara-160830

Użytkownik
????Djokovic -1,5s @ sts ✅
Trzeba zacząć od tego że Serb jest jak na siebie po prostu w słabej dyspozycji ale myślę że i tak poradzi sobie dzisiaj bez problemów z Hiszpanem. Miał już miarę test z Bautistą w prawdzie wygrał ale były duże problemy co wynik tego nie odzwierciedla jednak jak przystało na mistrza poradził sobie z nimi. Verdasco męczył sie w pierwszym meczu z wracającym po kontuzji Nishioka wygrywając 3-2, później łatwa wygrana z Andreozzi i wygrana na koniec Dimitrov(ale każdy wie jaki jest Dima). Niech was jednak nie zmyli to że niby Dasco jest w dobrej formie bo nie jest i dzisiaj poprostu zostanie zmieciony z kortu. Ktoś może pomysleć ze pokonal Dimitrova 3-0 ale to nie jest zaden wyznacznik. H2H dla Serba 11-5, na WS grali ze sobą 5 razy i dokładnie 4 razy Serb pokrywał taki handicap.

????Goffin -1,5s @ sts ⛔

Co tu dużo pisać gra zawodnik regularnie grający turnieje najwyższej rangi z zawodnikiem grającym regularnie w turniejach niższej rangi. Goffin co najważniejsze wygląda całkiem solidnie. Zgadzam się z typem kolegi wyżej że Belg wygra dzisiaj mecz bez problemów. Jeśli Belg tego nie ogarnie do 0 lub 1 to już nigdy na niego nie zagram bo to będzie kpina albo ustawka.

J 185

jkj

Użytkownik
Thiem Nishikori over 3,5 seta @1,45+ Djoko @1,25 = @1,8 sts✅ bardzo łatwo i gładko analiza 100% trafiona.
W pierwszym meczu wychodzi długi mecz jak i thiem i nishi graja fajnie na ziemi i tutaj na pewno nie skonczy sie w 3 setach ten mecz.Djoko natomiast czym wiecej bedzie w grze tym bardziej wchodzi w turniej.Dla mnie łatwo pokona Verdasco, ktory jest przeceniany tutaj dostanie kilka kilkanaście piłek z powrotem poczuje co to jest ściana dostanie w nogi taki tenis i zaczna pojawiać sie bledy w jego wykonaniu dla mnie w tym meczu gładkie 30,31.

bobair 48

bobair

Użytkownik
Thiem Nishikori over 3,5 seta @1,45+ Djoko @1,25 = @1,8
W pierwszym meczu wychodzi długi mecz jak i thiem i nishi graja fajnie na ziemi i tutaj na pewno nie skonczy sie w 3 setach ten mecz.Djoko natomiast czym wiecej bedzie w grze tym bardziej wchodzi w turniej.Dla mnie łatwo pokona Verdasco, ktory jest przeceniany tutaj dostanie kilka kilkanaście piłek z powrotem poczuje co to jest ściana dostanie w nogi taki tenis i zaczna pojawiać sie bledy w jego wykonaniu dla mnie w tym meczu gładkie 30,31.
Pisząc o ścianie, masz na myśli Djoko? Serio? W tej formie w jakiej jest? Chyba nie widziałeś żadnego jego meczu w RG. Ta, wg Ciebie, ściana waliła po autach i w siatkę tak, że powinien się spalić zw wstydu. Z drugiej strony (i tu się z Tobą zgodzę), nie należy przeceniać Verdasco. To, że pokonał Dimitrowa, nie powinno nikogo zmylić ponieważ Dima na ziemi jest beznadziejny. 1 set dla Verdasco to wg mnie najrozsądniejsza opcja.

gaara-160830 13

gaara-160830

Użytkownik
Już mi sie rzygać chce tymi waszymi teoriami spiskowymi i uatawkami.
Człowieku to jest sport! Czyli Belg jak wygra w 5ciu setach to spotkanie bylo ustawione od początku do końca, jak Rafa by przegrał to tez by była ustawka, jak Barcelona przegrywa 5-4 z Levante przecież to ustawka. Chyba mieliście się z powołaniem bo detektywi z was dobitni.
No nie mów mi, że dla ciebie wynik 3-2 to normalny będzie i ze to się może stać. Nawet przy słabszym dniu to on go zjada umiejętnościami. Włochowi ułożyła się drabinka plus jest w życiowej formie, no ale bez przesady nie ma przecież do czego porównywać. Nic nie napisałem o Rafie, poza tym Rafa może przegrać tutaj maks z 1-2 zawodnikami i to jeszcze jak zagra mega słabo a przeciwnik mecz życia.

B 167

borys30

Użytkownik
Verdasco + 2,5s + Kaczanov +2,5s + Thiem ????
1) Djoko dalej daleko od optymalnej formy choć mecz z Bautista zagrał dość solidnie to jednak dalej przy serwisie problemy w dłuższych wymianach głupie błędy sie przytrafiaja. Verdi forma optymalna jak zagra swoje to tego seta powinien ogarnąć.
2) Zverev gra bardzo nie równo do tego znacznie większe zmęczenie Rusek jak nie spali się mętalnie to powinien seta ogarnąć bo umiejtności spore ma.
3) Austryjak gra równo i solidnie w ważnych momentach mało błędów. Skośny to nie ta forma nie ten czas mecz może być długi może 5 setów ale czym dalej tym lepiej do Thiema.
Verdasco dzis kupa w majtkach przed spotkaniem :cholerniezly:

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ja nie wiem dlaczego tak mało ludz idzie w strone Kszanova. Zverev grał dwa ostatnie mecze łacznie 8 godzin na korcie ( 2 pieciosetowki ) dodatkowo przed rolandem grał bardzo duzo. Kaszanov dwa mecze ostanite łacznie 5 godzin i jest na bank duuzo bardziej swiezy i wypoczety. mogłby zastosowac taktyke po prodstu zameczyc niemca.czy Zverev da rade grac znowu ponad 4 godzinny mecz ?? w grze Sashy w obu meczach miał tsakie dłuzsze momenty ze grał po prostu słabo spadała strasznie koncetracja i jakby motywacja do gry. potem NIe miec sie budził ale było juz np 2:1 dal przeciwnika i trzeba było kopac głeboko zeby wrocic. dodatkowo Zverev meczył sie z Dzuhurem ktory wbitnie na ziemi jakos nie gra i bronił z nim meczowej piłki!. dla mnie to set Kachanowa tutaj to jest po prostu pewniak. Zverev musiałby łyknac jakies ekstra niedozwolone proszki zeby wejsc na poziom i fizyczny i koncetracji zeby szybko pyknac Kachanowa .Kachanow po rownujac do Dzuhura moze nie jest tak sprytny jak Bosniak ale ma napewno wiekszy arsenał pod postacią serwisu i forhendu .
ja gram takie ako mocniej:
*Set Kachanov 1,41 ✅
*mecz Djoko 1.25 ✅
( Djoko z Bautista pokazał ze wraca do swojego pozoimu juz niewiele mu brakuje . a Verdasco zje po prostu pscyhiką . nie siadzie jak Dimitrov po przegranym 1 secie tylko tak podkreci srube ze Verdasco sie posypie). dodatkowowo jeszcze taka obserwcja. w meczu Verdasco Dimitrov dla hiszpana kopalnią punktow u Dimitrova był jego nieregularny bekhend u Djoko takiego zrodełka nie bedzie bo regularnosc siła i penetracja po stronie Djokovica w stosunku do bekhendu Dimitrova nie da sie porownac ????
*set Thiem 1.13 ✅ dzik chyba seta urwie japoncowi. tu juz chyba sobie nikt nie wyobraza ze Thiem przegra to 3:0
ako 2.0 ✅
grane w Pinbet
dodatkowo bardzo rekreacyjnie takie ako
Kachanov mecz 3.6 ⛔
Thiem mecz 1.65 ✅
Goffin 1.22 ⛔
Djokovic 1.25 ✅
set KOnatveiit 1.34 ⛔
ako 12. ⛔
wszystko w Pinbet

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Już mi sie rzygać chce tymi waszymi teoriami spiskowymi i uatawkami.
Człowieku to jest sport! Czyli Belg jak wygra w 5ciu setach to spotkanie bylo ustawione od początku do końca, jak Rafa by przegrał to tez by była ustawka, jak Barcelona przegrywa 5-4 z Levante przecież to ustawka. Chyba mieliście się z powołaniem bo detektywi z was dobitni.
Dlaczego nie wierzysz w ustawki ? Tyle brudów co zostało wyciągnie w tenisie na przestrzeni kilku ostatnich lat to się w głowie nie mieści. Po 2 jak widzę że ktoś przegrywa 2:0 w setach to zazwyczaj 3 set najlepiej zszedłby z kortu i poszedł do domu . Odbija bo odbija , jak widzę takie zachowania tenisistów a niestety tak jest w to mnie krew zalewa.zastanawiam się po co i na co gra się do 3 wygranych skoro przy wyniku 2-0 znaczna większość na ochote zejść z kortu. Mało kto jest taki Walczak żeby chociaż starać się wrócić do walki. A te rzucanie rakietami , łamanie rakiet też powinno być zakazane i odrazu z 2 gemy stratne w plecy. Dlaczego ? Wyobraź sobie że na boisku piłkarskim jak komuś coś nie wyjdzie no rzut wolny czy karny bierze piłkę i wypier....a ją w trybuny albo na dach boiska . Przecież to jest parodia co Ci tenisiści odstawiaja ostatnio Dimitrow wcześniej makaron jak przegrywał 2-0 i jemu się udało wrócić odziwo na 2-3. Pozdro dla tych którzy widzą i nie oszukają samych siebie jeśli chodzi o sport . Dzisiaj większość to jest niestety ustawka i światem rządzi piniądz, smutne to ale prawdziwe bo skoro szef federacji FIFA Platini czy wcześniej Sep Blatter byli zdolni ustawić nawet głupie losowanie ligi mistrzów , nie wspomnę już o meczach to dlaczego inni nie mają tego robić .

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Goffin (1,5 seta)-Cecchinato @1.4 expekt ⛔
Zwyciestwo Goffina wydaje sie mi najpewniejszym meczem dzisiejszego dnia. Troche zawyze handicapem, bo kurs wyjsciowy an La Goffa maly w granicy 1.2, ale mam nadziej, ze nie bede zalowac. Cecchinato gra poki co sezon zycia i zaczal osiagac bardzo dobre wyniki w glownym tourze, ale to jest szlem i taki rywal jak Goffin to juz bedzie za duzo. Nie ugra wiecej niz seta Włoch moim zdaniem. Za duza tutaj jest roznica jednak w prowadzeniu wymian z glebi kortu, bo w tym Goffin jest swietny. Moim zdaniem bedzie to duzo latwiejszy mecz dla Goffina niz mecz z Monfilsem czy Haase ze wzgledu na styl Włocha, ktory tez preferuje dlugie wymiany, ale nie ma takich predyspozycji w atakowaniu jak Monfils czy Haase. Lepszy match-up dla Goffina po prostu sadze. Mysle nad potencjalnymi niespodziankami i teoretycznie na minus u Goffina jest tylko fakt, ze swoj mecz musial konczyc wczoraj i nie mial dwoch dni odpoczynku jak inni zawodnicy, to jest jednak szlem, wiec co tu sie oszczedzac. Akurat Goffin od strony fizycznej zawsze wygladal dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adi0391 306

adi0391

Użytkownik
Cabal J.S. / Farah R. vs Koolhof W. / Sitak A. [1] @1.41 8/10 ✅✅✅

Gram to w dubelku z Kontaveit dziś, szybko wpadł mi w oko ten mecz na ogół nie ruszam meczów deblowych, bo jak każdy wie że tam przypadek odgrywa znaczącą część rozgrywki. Tutaj mamy mecz typowych deblistów dlatego kursik jest fajny, bo aż 1.41 Kolumbijczycy są w mega formie od turnieju w Rzymie nie przegrali meczu gdzie jest to naprawdę sztuka, dziś dostają kelnerów i myślę że podtrzymają wygrane mecze, ogólnie stawiam Kolumbijczyków do wygrania RG jak przejdą Kontinena i Peersa to już raczej ich nikt nie zatrzyma. A więc forma + nawierzchnia ziemna + umiejętności o klasę lepsze od przeciwników zadecydują o dzisiejszym meczu. Powodzenia!

bet at home

Podsumowanie /// Co prawda łatwo nie było return nie działał, masa błędów ale koniec końcem wygrała lepsza para deblowa, dawka emocji na dziś dostarczona hehe, moi faworyci do wygrania RG przechodzą dalej i grają z Marachem i Paviciem tu poprzeczka będzie postawiona wysoko ale jak wyjdą na swoim poziomie nie na takim jak dziś to ich powinni ograć! Czekam na Kontaveit ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
bobair 48

bobair

Użytkownik
Cabal J.S. / Farah R. vs Koolhof W. / Sitak A. [1] @1.41 8/10

Gram to w dubelku z Kontaveit dziś, szybko wpadł mi w oko ten mecz na ogół nie ruszam meczów deblowych, bo jak każdy wie że tam przypadek odgrywa znaczącą część rozgrywki. Tutaj mamy mecz typowych deblistów dlatego kursik jest fajny, bo aż 1.41 Kolumbijczycy są w mega formie od turnieju w Rzymie nie przegrali meczu gdzie jest to naprawdę sztuka, dziś dostają kelnerów i myślę że podtrzymają wygrane mecze, ogólnie stawiam Kolumbijczyków do wygrania RG jak przejdą Kontinena i Peersa to już raczej ich nikt nie zatrzyma. A więc forma + nawierzchnia ziemna + umiejętności o klasę lepsze od przeciwników zadecydują o dzisiejszym meczu. Powodzenia!

bet at home
Generalnie z typem się zgadzam. Nie zgadzam się natomiast z tym, że Koolhof i Sitak to kelnerzy. To też są typowi debliści i wygrali wiele spotkań gdzie byli skazywani na porażkę. Więc gdzieś z tylu głowy powinna zapalić się lampka ostrzegawcza.

adi0391 306

adi0391

Użytkownik
tak jak napisalem wiem, ze sa to deblisci ale bardziej preferuja nawierzchnie twarde to raz, a dwa graja z rozpedzonymi kolumbijczykami, zobaczymy to jest sport i zdarzyc sie moze wszystko tak jak Shapo przegrac z Matererem ostatnio ????

solaris9709 1,4K

solaris9709

Użytkownik
Khachanov (+1.5 seta) vs. Zverev - 1 @2.20 fortuna ✅
Bardzo rzadko, a raczej nigdy typuje przeciwko młodemu Zverevowi, ale po 2 miesiącach grania na poziomie absolutnego kosmosu widać, że przyszła w końcu lekka „zadyszka” formy, w dwóch poprzednich spotkaniach 5 setowki z, bądźmy szczerzy, przeciętnymi przeciwnikami - Lajoviciem i Dzumhurem, gdzie ten drugi miał już nawet piłkę meczowa.
Karen jest dla mnie chyba najlepszym uosobieniem takiej solidności w tourze, jeśli ma trzymać serwis, to trzyma serwis, jeśli jest połamany, to potrafi odwrócić sytuacje niemożliwą - przykładem ostatni mecz z Pouille, gdzie w drugim secie wyjął 2-5 na 7-5 i zniszczył zabojada w 3 setach.
Czuje w kościach kolejną 5 setówke, gdzie możemy być świadkami sporej niespodzianki. Stać Rosjanina na 2 sety.
——
Over 3.5 seta Thiem - Nishikori @ 1.45 fortuna ✅

Otrzymane punkty reputacji: +22
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
????Djokovic -1,5s @ sts
Trzeba zacząć od tego że Serb jest jak na siebie po prostu w słabej dyspozycji ale myślę że i tak poradzi sobie dzisiaj bez problemów z Hiszpanem. Miał już miarę test z Bautistą w prawdzie wygrał ale były duże problemy co wynik tego nie odzwierciedla jednak jak przystało na mistrza poradził sobie z nimi. Verdasco męczył sie w pierwszym meczu z wracającym po kontuzji Nishioka wygrywając 3-2, później łatwa wygrana z Andreozzi i wygrana na koniec Dimitrov(ale każdy wie jaki jest Dima). Niech was jednak nie zmyli to że niby Dasco jest w dobrej formie bo nie jest i dzisiaj poprostu zostanie zmieciony z kortu. Ktoś może pomysleć ze pokonal Dimitrova 3-0 ale to nie jest zaden wyznacznik. H2H dla Serba 11-5, na WS grali ze sobą 5 razy i dokładnie 4 razy Serb pokrywał taki handicap.

????Goffin -1,5s @ sts

Co tu dużo pisać gra zawodnik regularnie grający turnieje najwyższej rangi z zawodnikiem grającym regularnie w turniejach niższej rangi. Goffin co najważniejsze wygląda całkiem solidnie. Zgadzam się z typem kolegi wyżej że Belg wygra dzisiaj mecz bez problemów. Jeśli Belg tego nie ogarnie do 0 lub 1 to już nigdy na niego nie zagram bo to będzie kpina albo ustawka.
Masło maślane .. tak wyglada Twoja analiza w dziale Wta i tutaj jest podobnie . Piszesz zeby nas nie zmylilo to , ze Verdadco jest w dobrej formie ? To jesli według Ciebie nie jest to co mozna powiedziec o Djokovicu ? Jeśli w 5 setach meczy sie z Augutem i majac przewage przelamania nagle daje sie dwa razy odlamac to chyba nie jest wyznacznik dobrej formy. A co do typu na Goffina to wcale sie nie zdziwie jak przegra pierwszego seta a moze nawet i drugiego by potem wygrac. Belg strasznie wolno sie rozkreca. Ale dla Ciebie pewnie bedzie to ustawka ..
Verdasco +1,5 seta @2,25 ⛔
Ceccchitano 1set / Goffin win @ 5,50 sts ⛔

Dlaczego nie wierzysz w ustawki ? Tyle brudów co zostało wyciągnie w tenisie na przestrzeni kilku ostatnich lat to się w głowie nie mieści. Po 2 jak widzę że ktoś przegrywa 2:0 w setach to zazwyczaj 3 set najlepiej zszedłby z kortu i poszedł do domu . Odbija bo odbija , jak widzę takie zachowania tenisistów a niestety tak jest w to mnie krew zalewa.zastanawiam się po co i na co gra się do 3 wygranych skoro przy wyniku 2-0 znaczna większość na ochote zejść z kortu. Mało kto jest taki Walczak żeby chociaż starać się wrócić do walki. A te rzucanie rakietami , łamanie rakiet też powinno być zakazane i odrazu z 2 gemy stratne w plecy. Dlaczego ? Wyobraź sobie że na boisku piłkarskim jak komuś coś nie wyjdzie no rzut wolny czy karny bierze piłkę i wypier....a ją w trybuny albo na dach boiska . Przecież to jest parodia co Ci tenisiści odstawiaja ostatnio Dimitrow wcześniej makaron jak przegrywał 2-0 i jemu się udało wrócić odziwo na 2-3. Pozdro dla tych którzy widzą i nie oszukają samych siebie jeśli chodzi o sport . Dzisiaj większość to jest niestety ustawka i światem rządzi piniądz, smutne to ale prawdziwe bo skoro szef federacji FIFA Platini czy wcześniej Sep Blatter byli zdolni ustawić nawet głupie losowanie ligi mistrzów , nie wspomnę już o meczach to dlaczego inni nie mają tego robić .
Gdzie miales ustawione mecze i losowanie ligi mistrzów ? To byly teorie spiskowe . Nie mydl ludzia oczu. Chodzilo o branie łapówek , pzy organizacjach wiekszych imprez i pranie lewych pieniedzy by ominac skarbowke . Ustawki to możesz miec na poziomie 3 ligi a w tenisie w itf .

gaara-160830 13

gaara-160830

Użytkownik
Masło maślane .. tak wyglada Twoja analiza w dziale Wta i tutaj jest podobnie . Piszesz zeby nas nie zmylilo to , ze Verdadco jest w dobrej formie ? To jesli według Ciebie nie jest to co mozna powiedziec o Djokovicu ? Jeśli w 5 setach meczy sie z Augutem i majac przewage przelamania nagle daje sie dwa razy odlamac to chyba nie jest wyznacznik dobrej formy. A co do typu na Goffina to wcale sie nie zdziwie jak przegra pierwszego seta a moze nawet i drugiego by potem wygrac. Belg strasznie wolno sie rozkreca. Ale dla Ciebie pewnie bedzie to ustawka ..
Verdasco +1,5 seta @2,25
Ceccchitano 1set / Goffin win @ 5,50 sts
Dobra dzisiaj popełniłem jednak gafę ze wzrostem u kobiet, nie wiem dlaczego wydawało mi się ze Strycova jest dużo większa, ale mniejsza z tym umie się do tego przyznać. No ale napisać ze Djokovic wygrał z kims 3-2 a nie 3-1, to już są przecież jaja. Po za tym jakbyś oglądał mecz to byś widział że Djoko był dużo lepszy od Aguta i co z tego ze dał się odłamać jak wrócił i wygrał seta. Słabsze momenty zdarzają się każdemu. Może skończmy ta dyskusję, wynik meczu pokaże kto miał racje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom