mrbrightside
Użytkownik
Stakhowski nie wykorzystał piłki setowej ktora miał w pol koortu i zaraz po tym sie połamał teraz przegra seta i mecz
Ja bym w meczu Grigor - Dasco pograł over 3.5 seta, Hiszpan tracił sety już z gorszymi zawodnikami niż Dimi, a Grigor jak będzie trzymał serwis to seta może ugrać, gdyż w next rund widze widze bardziej doświadczonego Hiszpana, bo gdyby nie kontuzja Donaldsona pod koniec meczu to Dimitrova by już nie było w tym turnieju, a over 3.5 seta powinien wejść Verdasco powoli wchodzi w mecz i widze tu co najmniej 4 setyDjokovic vs Bautista Agut. Bautista 4.55 fortuna
Djokovic cos tam pogrywal ale wg mnie nie jest gotowy na Szlema. Bautista rowniez w sredniej formie ale na Novaka powinno starczyc, szczegolnie,ze Novak nie jest ziemniakiem a Agut to ziemniak i na tych kortach trenowal od malego. Kurs spoko.
Nishikori vs Simon. Simon 4.15 fortuna
Tak jak wspominalem Simon trafil z formą na Garrosa. Kei nadal nie w formie, do tego rowniez woli on korty twarde. Na ziemi i z tą formą oraz u siebie daje Simonowi realne szanse na kolejną rundę.
Kchaczanov vs Pouille. over 3.5 seta w meczu 1.47 fortuna
Tutaj proponuje jakis over gemowy. Faworyt Pouille ale panowie zawsze sobie po secie urywają. Tak wiec liczę na bardzo wyrownany pojedynek.
Zastanawialem sie nad Verdasco. Dimi gral ponad 4h i Verdasco to ziemniak a Dimi hard kort gracz. Mecz 50 na 50 ale bardziej Verdasco bo potrafi odpalic jak nie jest faworytem.
Bautista miał problemy z mieśniami brzucha w pierwszym meczu i nie sądze, żeby to w 100 procentach wyleczył. Poza tym jeśli ktoś jest bez formy to właśnie on i o wygraniu z Djokovicem może raczej tylko pomarzyć, bardzo dobry kurs na Novaka do jakiegoś tripla. Pisać, że Bautista POWINIEN sobie poradzić z Novakiem to jakaś herezja niespotykana nawet jak na ten głupkowaty dział, gdzie każdy codziennie szuka miliona sensacji a do tej pory każdy faworyt po kursie 1.20 i niższym wygrał swój mecz. Radze dalej szukać idiotycznych sensacji bez żadnych argumentów to na pewno dużo kasy wygracie.Djokovic vs Bautista Agut. Bautista 4.55 fortuna
Djokovic cos tam pogrywal ale wg mnie nie jest gotowy na Szlema. Bautista rowniez w sredniej formie ale na Novaka powinno starczyc, szczegolnie,ze Novak nie jest ziemniakiem a Agut to ziemniak i na tych kortach trenowal od malego. Kurs spoko.
Nishikori vs Simon. Simon 4.15 fortuna
Tak jak wspominalem Simon trafil z formą na Garrosa. Kei nadal nie w formie, do tego rowniez woli on korty twarde. Na ziemi i z tą formą oraz u siebie daje Simonowi realne szanse na kolejną rundę.
Kchaczanov vs Pouille. over 3.5 seta w meczu 1.47 fortuna
Tutaj proponuje jakis over gemowy. Faworyt Pouille ale panowie zawsze sobie po secie urywają. Tak wiec liczę na bardzo wyrownany pojedynek.
Zastanawialem sie nad Verdasco. Dimi gral ponad 4h i Verdasco to ziemniak a Dimi hard kort gracz. Mecz 50 na 50 ale bardziej Verdasco bo potrafi odpalic jak nie jest faworytem.
Zadaj sobie fundamentalne pytanie czy styl gry Kanadyjca pasuje na maczke, w dodatku na WS w formule best of five.Mentalnie widać że Shapo nie jest przygotowany żeby osiagnać jakiś sukces w wielkim szlemie, prowadził 1 - 0 w setach i w drugim 3-0 po czym przegral drugiego seta na własne życzenie i potem cały mecz, szkoda bo fajnie grał w tym turnieju, ale trzeba oddać Niemcowi że dobrze serwowal i to mialo duże znaczenie...
Oby ten "pajac" wygrał dwa sety.Świetny kurs na to że pajac nie ugra więcej niż seta.
Nishikori-Simon over 3,5.Jak najbardziej jestem na tak.Panie Kochany to naprawdę nie ma zbytnio sensu co napisałeś. Djoko wcale nie pogrywał " coś tam " tylko konsekwentnie każdego dnia robi progres i wraca do swojego grania. Novak niby nie jest ziemniakiem, ale swoje największe ostatnie sukcesy przed spadkiem formy odnosił własnie na cegle. Co to znaczy, ze on nie jest gotowy na szlema ? Na wygranie ? Oczywiście, że szanse na WIN są bardzo niewielkie, ale poza Nadalem tak naprawdę Djoko może wygrać z każdym. Hiszpan nie zagrał w tym sezonie na cegle a żadnym naprawdę topowym zawodnikiem. Na siłę można powiedzieć, że z Top-u był Goffin, ale ten szalony z swoim Graniu Belg odprawił go dwa razy. Jesli myslisz, ze to co gra Agut " powinno starczyc " na Djokovicia to dla mnie nie ma to zadnego sensu.
Dlatego dla mnie dzisiaj pewny WIN tutaj Novaka po 1,21
Kolejne spotkanie, które mnie dziś interesuje to mecz Dimitrova z Verdasco. Można powiedzieć o jednym i drugim, że są słabi i powinni odpaść dzisiaj. Tak się nie da i jeden z nich awansuje. Oglądałem 5 seta Bułgara z Donaldsonem. Rzeczywiście to co wyprawiał to komedia. Amerykanin serwował z dołu i ledwo się ruszał, a Bułgar i tak się z nim męczył i wyglądało to wszystko co najmniej dziwnie. Jednak w moim odczuciu Dimitrov dziś wygra ten mecz. On warsztat tenisowy ma ogromny i kwestia podejścia do spotkania psychicznie i mentalnie odgrywa główną rolę. Hiszpan w tym sezonie to wielki znak zapytania. Z TOP-u tenisowego to pokonał w tym sezonie tylko Thiema w Brazylii na cegle, ale ciężko powiedzieć na ile tam Austriak grał swoje. Dużo osób tu przewiduje over 3,5 seta... Dla mnie to trochę jest 50/50 ... może być 3:2 , ale może być też szybkie 3:0 dla Bułgara.
Dlatego tutaj WIN Dimitrov po 1,65
Trzecie spotkanie to Kei z Simonem. Ja w tym spotkaniu pogram over 3,5 seta. Niby Japoniec jest lepszy od Simona, ale widać, że się męczy w tym sezonie, wraca po kontuzji i wchodzenie na te wysokie obroty zajmuje mu trochę czasu. Simon to wiadomo...Francuz, cegła, solidny przebijak i głowa " niedoskonała " ????
To taki grajek, który na szlemach potrafi zaskakiwać i grać długie pojedynki. W 3:0 Francuza nie wierzę, więc pobieram over 3,5.
Simon-Kei over 3,5 seta po 1,70 ( ! ) Bardzo duży kurs według mnie
AKO całości @ 3,37
Zastanawiałem się jeszcze nad pograniem dziś Zvereva ( -2,5 ) ale spodziewałem się kursu koło 1,70-1,80 ... Buki dały marne 1,48 więc odpuszczam temat.
Nie rozumiem tego... na jakiej podstawie masz takie zdanie ,że pouille wygląda na znudzonego?Chaczanow @2,05 Fortuna
Pouliee w ogóle mnie nie przekonuje , slabo w tym roku na mączce, za to Rosjanin o wiele lepiej i taki kurs zdecydowanie mnie zadowala . Ne chce mi sie wierzyc , ze Francuz , ktory wyglada na znudzonego tenisem wygra ten mecz
Wywnioskowalem to po jego zachowaniach na korcie . Przegrane pilki czy glupie nie wymuszone błędy kwituje wyrazem bezradnosci i lekkiej obojętności.Nie rozumiem tego... na jakiej podstawie masz takie zdanie ,że pouille wygląda na znudzonego?
Ale nie ma możliwości bo.... ?Nie ma takiej możliwości nie pchaj sie w to tak samo jak inni w Simonka ktory dostaje właśnie lanie.