madman01
Użytkownik
Sport jak każdy inny zawsze sie znajdzie jakiś brud: http://www.sport.pl/tenis/1,64987,19491879,wielka-afera-w-tenisie-mecze-byly-ustawiane-nawet-na-wimbledonie.html
Pamietam ta afere ale do tej pory twardych dowodow nie bylo , wiec mozemy sobie gdybac.Sport jak każdy inny zawsze sie znajdzie jakiś brud: http://www.sport.pl/tenis/1,64987,19491879,wielka-afera-w-tenisie-mecze-byly-ustawiane-nawet-na-wimbledonie.html
Żeby tak pisać, to trzeba być po prostu głupim. Nie ma innego wytłumaczenia. Osobiście pograłem, że Goffin straci seta po kursie 1.55.Goffin ???? tak jak napisałem w dziel LIve. Przeciez ktos musiał dzisiaj przegrac z faworytów. buki wybrały tego z najnizszym kursem nie przypadkiem ???? potopili najwiecej januszowych tasiemiek. Goffin na podporke zasymulował jakąs kontuzje i fajnie. widac było nawet po tej wygraranej włocha ze sposób jak sie cieszył po tym meczu z Belgiem ze ta reakcja jest mało spontaniczna tak jakby wymuszona. tak jakby wiedział ze miał wygrac to z czego tu sie cieszyc? ????
Co za bzdury. Czytałeś kiedyś jak Thiem przygotowywał się fizycznie do zawodowego grania ?Schwartzman vs Anderson . Diego 1.8 fortuna
Juz z Coricem chcialem go pograc. Diego na szlemy sie spina jak na zaden inny turniej, Anderson potrafi łupać ale juz z Mischa mial problemy a gdzie z Diego ktory zlapal forme i wcale tak źle nie returnuje. Stawiam na 3:1 dla Diego.
No i nie cisnijcie tak na Zvereva Alexa, on ma dopiero 21 lat , zagral 3 mecze pod rzad pieciosetowe i je wygral wychodzac ze stanu 1:2 w kazdym bodaj meczu. No i ma za sobą duzo gier przed RG. Pokazcie mi ktory z tenisistow by tyle wytrzymal , Thiem mimo,ze jest starszy po jednym meczu pieciosetowym popłakałby sie i zszedl z kortu. Pewnie ogra Alexa w cwiartce bo tracil w tym turnieju max 1 set , ale liczę na jednego seta niemca.
To są niby tylko, lub aż trzy gemy dla Niemca. Ważne będzie to kto jako pierwszy zacznie serwować. Jeżeli będzie to Nadal, i na początek pójdzie przełamanie Niemca, następnie Nadal utrzyma serwis to robi się 3:0 w gemach. Loteria. Może Rafa straci seta..., ale różnie ma dziś być z pogodąPanowie mam takie pytanie może ktoś mi doradzi czy warto pójść w stronce Niemca w 1 secie z Rafą? +3,5 gema na młodego ewentualnie over 8,5 gema w 1 secie . Co o tym myślicie kursy oscylują w granicy 1,90
Witam Ekspertów. Pomóżcie mi wybrać coś sensownego z poniższej oferty? Jakieś value/źle oszacowana linia?
Przenigdy bym takiego czegoś nie próbował. Marterer pierwszy raz w szlemie w IV rundzie, główny kort, Rafa po drugiej stronie, może się spalić psychicznie, szczególnie właśnie na początku meczu, a Nadal nie gra raczej ekonomicznie, że jedno przełamanie i dograć seta na spokojnie, tylko od początku na całego. Prędzej bym pograł tu under w pierwszym secie, ale to tylko moje zdaniePanowie mam takie pytanie może ktoś mi doradzi czy warto pójść w stronce Niemca w 1 secie z Rafą? +3,5 gema na młodego ewentualnie over 8,5 gema w 1 secie . Co o tym myślicie kursy oscylują w granicy 1,90