>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Wielki Szlem: Roland Garros 2018 - turniej główny

Status
Zamknięty.
szympo 9,7K

szympo

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP
Godzina: 16:00
Spotkanie: Fortuna
Analiza:
Długo się zastanawiałem co wybrać na dzisiaj, mecze bardzo równe i zdecydowałem się
zagrać dokładny wynik 3:1 dla Goffina. Dlaczego?
Belg jest o klasę lepszym zawodnikiem, super regularny, ale zdarzają mu się przestoje
słabsze gemy serwisowe, dlatego sądzę że jedyne co może zrobić Włoch w tym meczu
to ugrać seta, a że gra sezon życia to myślę, że to zrobi, może nawet będzie to pierwszy set,
bo Goffinowi nie raz się zdarzyło przespać początki spotkań. Z drugiej mniej merytorycznej strony
jak już ktoś zauważył, czesto w tegorocznym RG zdarzają sie wyniki 3:1 dla duzych faworytów meczy. ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Thiem -1,5 seta @2,20 sts✅✅✅
Przecież ten kurs to jest absolutna promocja . Nie umniejszajac nic Keiowi to kim on teraz jest ? Gosciem , który mial problemy z nadgarstkiem przez dwa lata i preferuje twarde korty. Kiedys Nikishori byl czolowa rakieta ale do tego poziomu jeszcze daleko . Ja rozumiem , ze Dominic nie gra tak jak potrafi najlepiej i zdarzaja sie przestoje ale przeciez ziemia to jego drugi dom i on jesli odpali to nie ma na niego mocnych ( procz Rafy oczywiście ) dzisiaj wierze , ze pokaze na co go stac i zagrac to po kursie 2,20 to na moje oko promocja .
Do tego ten Verdasco +1,5@ 2,25 o ⛔którym wspomniałem wyzej i Goffin przegra 1 set i wygra mecz @5,50 . Sts⛔

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Tenis - ATP singiel: French Open (Francja), ziemna
Godzina: 16:00
Spotkanie: Novak Djokovic - Fernando Verdasco
Typ: handicap setowy 2 (+2.5)
Kurs: 1,53
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Bardzo fajny kurs na ten typ. Nie wierzę, że Djokovic wygra gładko spotkanie 3-0. Verdasco prezentuje się tutaj bardzo fajnie i przynajmniej seta jak najbardziej Novakowi urwie. Serb gra znowu coraz lepiej ale to jeszcze nie jest jego najlepsza dyspozycja. Kurs 1,53 na handicap setowy na Fernando +2.5 to jest mega promocja. Chyba mało kto wierzy w to, że Djokovic zakończy to spotkanie 3-0. Ja spodziewam się tutaj wyrównanego spotkania i myślę, że może ten mecz zakończyć się pięcioma setami.
⛔ 3-0 (6-3 , 6-4 , 6-2)

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Thiem-A.Zverev

Czy tylko ja juz nawet podswiadomie czuje kto ten mecz wygra? Ja wiem, ze Alexander Zverev jest rozstawiony z numerem 2. Wiem, ze Zverev wygral Madryt (gdzie nota bene pokonal Thiema w finale) i byl w finale w Rzymie i paradoksalnie to bedzie najwiekszy problem Niemca. Jak doda sie do tego kolejne 3 pieciosteowe boje tutaj na French Open z Lajovicem, Dzumhurem i Khachanovem to w moje opinii wyekspolatowanie organizmu Niemca moze tutaj miec ogromny wplyw. Juz pomijam obciazenie mentalne, ktore tez strasznie meczy, chociaz psychologiem nie jestem.
A jest tu przeciez jest kwestia wynikow Zvereva w szlemach. Zverev potrafi wygrywac turnieje rangi ATP 1000, ale w szlemach niejednokrotnie rozczarowywal. Thiem to z kolei czyste przeciwienstwo.
Mimo, ze ranking tego nie pokazuje, ale dla mnie lepszym tenisista jest Thiem (chociaz to moje subiektywne odczucie). Pomijajac ten ostatni meczw Madrycie wygrany przez Zvereva to w tych pojedynkach, gdy jeszcze tenisisci byli lepsi duzo czesciej zwyciesko wychodzil Thiem.
Reasumujac. Zverev mogl pokonac Thiema w Madrycie na badz co badz dziwnej cegle, a tutaj twierdze, ze w Paryzu na tej bardziej klasycznej cegle wygra tym razem Thiem. Thiem ma wlasnie to cos, ze w tych najwazniejszych turniejach potrafi stanac na wysokosci zadania. nawet mozna przytoczyc ubiegloroczny French Open, gdzie Thiem zagral do konca tzn. do momentu, wktorym spotkal w polfinale Nadala, a po dordze Thiem pokonal wtedy Djokovica, gdzie faworytem bukmacherow na pewno nie byl. Cos czuje, ze mecz moze byc nawet bardziej jednostronny niz wiele osob sie spodziewa. Zobaczymy czy mnie przeczucie nie myli. Stawiam na wygrana Austriaka.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Goffin ???? tak jak napisałem w dziel LIve. Przeciez ktos musiał dzisiaj przegrac z faworytów. buki wybrały tego z najnizszym kursem nie przypadkiem ???? potopili najwiecej januszowych tasiemiek. Goffin na podporke zasymulował jakąs kontuzje i fajnie. widac było nawet po tej wygraranej włocha ze sposób jak sie cieszył po tym meczu z Belgiem ze ta reakcja jest mało spontaniczna tak jakby wymuszona. tak jakby wiedział ze miał wygrac to z czego tu sie cieszyc? ????

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Schwartzman vs Anderson . Diego 1.8 fortuna . 3:2 na luziku.
Juz z Coricem chcialem go pograc. Diego na szlemy sie spina jak na zaden inny turniej, Anderson potrafi łupać ale juz z Mischa mial problemy a gdzie z Diego ktory zlapal forme i wcale tak źle nie returnuje. Stawiam na 3:1 dla Diego.
No i nie cisnijcie tak na Zvereva Alexa, on ma dopiero 21 lat , zagral 3 mecze pod rzad pieciosetowe i je wygral wychodzac ze stanu 1:2 w kazdym bodaj meczu. No i ma za sobą duzo gier przed RG. Pokazcie mi ktory z tenisistow by tyle wytrzymal , Thiem mimo,ze jest starszy po jednym meczu pieciosetowym popłakałby sie i zszedl z kortu. Pewnie ogra Alexa w cwiartce bo tracil w tym turnieju max 1 set , ale liczę na jednego seta niemca.

B 167

borys30

Użytkownik
Isner - Porto 1 @2.8 #fortuna ????????????
Amerykanin w dobrej formie poziom serwisów bardzo wysoki czym robi masę punktów w wymianach również nieźle sie prezentuje jak na siebie. Delpo jakoś wygląda niewyraźnie ew źle głupie błędy jakieś miny po wymianach widać ze forma nie jest mega wysoka na papierze to Big John pokonał lepszych rywali a słaby Mahut nawet pogonił trochę Portka. Dla mniej odważnych jakieś handi setowe na Amerykanina można raczej bezpiecznie pobierać.
Johny dzis bez serwisu i chyba wiary w zwyciestwo 0-3 szkoda

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Goffin ???? tak jak napisałem w dziel LIve. Przeciez ktos musiał dzisiaj przegrac z faworytów. buki wybrały tego z najnizszym kursem nie przypadkiem ???? potopili najwiecej januszowych tasiemiek. Goffin na podporke zasymulował jakąs kontuzje i fajnie. widac było nawet po tej wygraranej włocha ze sposób jak sie cieszył po tym meczu z Belgiem ze ta reakcja jest mało spontaniczna tak jakby wymuszona. tak jakby wiedział ze miał wygrac to z czego tu sie cieszyc? ????
Żeby tak pisać, to trzeba być po prostu głupim. Nie ma innego wytłumaczenia. Osobiście pograłem, że Goffin straci seta po kursie 1.55.
Widać, że kolega leci po kursach, no i każdy przegrany typ jest &quot;ustawką&quot;, ech, jak to ciężko przyjąć na barki brak wiedzy czy też gorycz porażki... Miałem nadzieję, że tutaj David polegnie, aby wszystkim, którzy upatrywali w nim wielkiego faworyta zeszli na ziemię. Z wyczerpanym Monfilsem wyglądał co najwyżej średnio. Ale spokojnie, też utopiłem ???? Grałem, że we wszystkich pozostałych meczach będzie over 3.5 seta, no i Verdasco pech... CHOLERNA USTAWKA! ????
Żeby nie zaśmiecać, widzę już kolejną masówkę na Thiema. To jest następne nieporozumienie. Osobiście traktuję ten mecz jako typowy no bet, ale to co ma w głowie Austriak, to jest coś niebywałego. On ten mecz może spokojnie przegrać psychiką. Przecież dzisiaj przy stanie 5-6, 30-0 z Keiem przy swoim serwisie popełnił 4 błędy z rzędu dając set kontuzjowanemu Japońcowi. Najpierw podwójny, potem aut, siatka, no i znowu aut. Typowy mecz 50/50 do obstawiania na live.
Z jutrzejszych meczów, to podpisuję się pod propozycją na Isnera. Koleś jest w formie i mimo swojego stylu sprawia wiele kłopotów swoim rywalom. Wszyscy wiedzą, co będzie grał, a mimo to gość potrafi napsuć krwi każdemu, kogo spotyka na drodze. Delpo nie jest typem biegacza, który rozpracuje Amerykanina. Upatruję tutaj minimum 4 setów, a zwycięstwo może pójść w obie strony poprzez TB. Proponuję do ako
Isner wygra seta @ 1.30 forbet ⛔

Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Jeszcze jedna analiza.
ATP Roland Garros
Del Potro J. M. – Isner J.
Typ:
Isner +1,5 gema w I secie (ha) aż 1 gem ⛔
Kurs: 1,58
Bukmacher: lvbet

Przed nami bardzo ciekawe spotkanie czwartej rundy pomiędzy doświadczonymi graczami, którzy dysponują sporą siłą rażenia na serwisie i forhendzie. Stawką meczu jest ćwierćfinał, który dla Isnera byłby życiowym wynikiem na Roland Garros, ponieważ jego rekordem jest właśnie czwarta runda osiągnięta przed rokiem, więc punkty rankingowe już obronił. Ogółem ten sezon jest póki co najlepszym w karierze dla Johna, który wszedł do czołowej dziesiątki rankingu. Z kolei Del Potro grał w półfinale Roland Garros, lecz było to już dziewięć lat temu. Przed rokiem osiągnął trzecią rundę, więc punkty obronił i to z nawiązką.
Jeśli chodzi o ten turniej to obaj póki co wygrywają swoje spotkania dość pewnie. Amerykanin w pierwszej rundzie ograł dość łatwo swojego rodaka Noaha Rubina w trzech setach, choć powinien co najmniej jednego stracić, lecz zabrakło chłodnej głowy i doświadczenia. W drugiej rundzie zagrał z niewygodnym rywalem – Horacio Zeballosem, który potrafi grać na cegle, lecz w ostatnich miesiącach jest w fatalnej formie i w czterech partiach wygrał Isner. Teoretycznie najcięższy mecz dla Johna miał mieć miejsce w trzeciej rundzie z niewygodnym gospodarzem – Pierrem Herbertem, lecz skończyło się na dość łatwej przeprawie dla Isnera, a cegła przeszkadzała wyraźnie bardziej serwismenowi z Francji. Isner oczywiście także nie stawia cegły w swoim prywatnym rankingu zbyt wysoko, lecz mimo to radzi sobie świetnie i widać, że ten sezon jest dla niego przełomowy. Isner bardzo solidnie dopracował serwis, a co ważne wygląda coraz lepiej w wymianach i nie stoi na straconej pozycji jak dawniej. We wcześniejszych sezonach często nawet nie podejmował wymian na nawierzchni ziemnej, a teraz jest w stanie przełamać graczy grających solidnie na tej nawierzchni. Serwis to oczywiście jego największa siła i handicap, ale nie można już mówić, że to gracz bardzo ograniczony jak chociażby Ivo Karlovic.
Juan Martin Del Potro póki co dość niespodziewanie bardzo łatwo ogrywa kolejnych rywali, choć po pierwszym secie tego turnieju z Nicolasem Mahutem w ogóle się na to nie zapowiadało. Wielu ekspertów trochę skazywało Argentyńczyka na szybki koniec turnieju z powodu zapowiedzi samego zawodnika, który oznajmił, że może w ogóle nie wystąpić w szlemie i nie jest na 100% przygotowany i raczej nie będzie (kontuzja mięśnia przywodziciela). Turniej jednak póki co weryfikuje jego pesymistyczne słowa i Potro gra bardzo solidnie, choć nie miał jeszcze rywala z prawdziwego zdarzenia. W pierwszej rundzie ograł w czterech setach wspomnianego Francuza, który słabo spisuje się na cegle i grał dzięki dzikiej karcie. Jednak pogrom w pierwszym secie na korzyść Mahuta był sporą niespodzianką i zwiastunem czarnych chmur nad Potro. W drugiej rundzie Juan ograł kolejnego gospodarza, a mianowicie Juliena Benneteau, który oznajmił, że to jego ostatni Roland Garros i ostatni sezon w zawodowym tenisie. Ostatecznie Potro wygrał ten mecz łatwo, a Francuz nie miał argumentów. W trzeciej rundzie Argentyńczyk miał przejść najpoważniejszy do tej pory sprawdzian, ponieważ zmierzył się z Albertem Ramosem. Jednak Hiszpan zagrał tenis jaki gra przez większość tego sezonu i przegrał łatwo w trzech setach. Niewątpliwie mecz z Isnerem będzie dla niego największym wyzwaniem i zdecydują detale, a mając w pamięci problemy zdrowotne Del Potro to szanse dla Amerykanina wyraźnie wzrastają. Jest spora szansa na co najmniej jednego tie-breaka w tym meczu, a serwis będzie kluczem w tym spotkaniu, szczególnie w rozgrywce w TB. Obaj świetnie serwują, lecz trochę pewniejszy wydaje się John Isner, który bardzo pewnie trzyma serwis i inkasuje kolejny asy serwisowe. Przy czym wykręca bardzo dobre statystyki po pierwszym jak i drugim serwisie. Jeśli chodzi o Del Potro to ten także dobrze sobie radzi po pierwszym serwisie, choć ta liczba na pewno trochę ustępuje Amerykaninowi. Jednak po drugim podaniu dysproporcja wydaje się być trochę większa, ponieważ Potro już nie wygląda tak pewnie jak Isner, co może być kluczowe w całym spotkaniu.
Panowie zagrali ze sobą 10 spotkań, lecz żadnego na nawierzchni ziemnej. Bilans jest korzystny dla Argentyńczyka i wynosi 6-4, lecz ostatnie dwa spotkania padły łupem Amerykanina.
Można zaryzykować też typ, że Isner wygra przynajmniej dwa sety po kursie w okolicach 1,9-2,0. Nie będę też zdziwiony jak John Isner nawet wygra te spotkanie i awansuje do ćwierćfinału.

pilka_radom 39,6K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Witam Ekspertów. Pomóżcie mi wybrać coś sensownego z poniższej oferty? Jakieś value/źle oszacowana linia?

gowniak 86

gowniak

Użytkownik
Dzisiaj dowiedziałem się, że Anderson od dwóch dni ma problemy z błędnikiem, boli go ucho i głowa. Nie wiem czy jest to już problem rozwiązany, ale ma w bazie danych dla organizatorów i akredytorów z wył. sponsorskim wpisane &quot;medical treatment&quot; z datą wczorajszą&quot;. To był częsty zabieg stosowany kilkanaście lat temu, jak jeszcze stosowano dopping, ale wątpie, żeby Anderson był tak głupi. Taka ciekawostka, ot co. Jak będzie grał jak głupi to można pokusić się o samoocene, w innym wypadku Schwartzman powinien go rozwalić

macmaster 43

macmaster

Użytkownik
Schwartzman vs Anderson . Diego 1.8 fortuna
Juz z Coricem chcialem go pograc. Diego na szlemy sie spina jak na zaden inny turniej, Anderson potrafi łupać ale juz z Mischa mial problemy a gdzie z Diego ktory zlapal forme i wcale tak źle nie returnuje. Stawiam na 3:1 dla Diego.
No i nie cisnijcie tak na Zvereva Alexa, on ma dopiero 21 lat , zagral 3 mecze pod rzad pieciosetowe i je wygral wychodzac ze stanu 1:2 w kazdym bodaj meczu. No i ma za sobą duzo gier przed RG. Pokazcie mi ktory z tenisistow by tyle wytrzymal , Thiem mimo,ze jest starszy po jednym meczu pieciosetowym popłakałby sie i zszedl z kortu. Pewnie ogra Alexa w cwiartce bo tracil w tym turnieju max 1 set , ale liczę na jednego seta niemca.
Co za bzdury. Czytałeś kiedyś jak Thiem przygotowywał się fizycznie do zawodowego grania ?

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Isner @2,75 Fortuna ⛔
Mały John idzie tutaj conajmniej po 1/4 czym wyrownał by swój najlepszy wynik a w zasięgu miałby na prawdę realny półfinał co już było by mega ewenementem, że taki serwisman ma najlepszy wynik w szlemie na cegle. Isner jednak na prawdę poprawił poruszanie się po korcie i grę z głębi. Wytrzymuje dłuższe wymiany a na serwisie jest na razie nie do złamania. Jeszcze nikt go nie przełamał a na 10setow rozegranych dał.całe 3 bp. Już w Madrycie sygnalizował na prawdę dużą poprawę jeśli chodzi o te nawierzchnie a przecież tam było jeszcze wolniej jak na RG. Uległ tam Zverevowi ale ten był w super formie. Grałem raz w tym turnieju przeciwko niemu i miałem nadzieje, że Zeballos go ogra po pierwszym secie ale później Jankes go zniszczył. Nie.wiadomo jak z tym zdrowiem Delpo ale póki co nie miał go kto przegonić po korcie. Kto to miał zrobić? Mahut co z mączka nie ma nic wspólnego ? Dziadek Bennetau? Ramos bez formy? Dzisiaj pierwszy prawdziwy test dla zdrowia Delpo. Kursy w tym meczu powinny być max 2 na Isnera a nie ponad 2,5.

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
Panowie mam takie pytanie może ktoś mi doradzi czy warto pójść w stronce Niemca w 1 secie z Rafą? +3,5 gema na młodego ewentualnie over 8,5 gema w 1 secie . Co o tym myślicie kursy oscylują w granicy 1,90

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Panowie mam takie pytanie może ktoś mi doradzi czy warto pójść w stronce Niemca w 1 secie z Rafą? +3,5 gema na młodego ewentualnie over 8,5 gema w 1 secie . Co o tym myślicie kursy oscylują w granicy 1,90
To są niby tylko, lub aż trzy gemy dla Niemca. Ważne będzie to kto jako pierwszy zacznie serwować. Jeżeli będzie to Nadal, i na początek pójdzie przełamanie Niemca, następnie Nadal utrzyma serwis to robi się 3:0 w gemach. Loteria. Może Rafa straci seta..., ale różnie ma dziś być z pogodą

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Przenigdy bym takiego czegoś nie próbował. Marterer pierwszy raz w szlemie w IV rundzie, główny kort, Rafa po drugiej stronie, może się spalić psychicznie, szczególnie właśnie na początku meczu, a Nadal nie gra raczej ekonomicznie, że jedno przełamanie i dograć seta na spokojnie, tylko od początku na całego. Prędzej bym pograł tu under w pierwszym secie, ale to tylko moje zdanie ;)

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Taka krótka notka statystyczna dotycząca meczu Cilic - Fognini.
Po takich kursach jakie są obecnie wystawione na obu zawodników:
Cilic przy kursach ~1.40 wygrywa ok. 63% spotkań.
Fognini przy kursach ~3.00 wygrywa ok. 70% spotkań.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom