>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym, 08.05-15.05.2016

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wydaje mi się, że granie Thiema po 1,36 przeciwko silnemu i nieobliczalnemu Dolgopolovi to gruba przesada. H2H 1:1, do tego Ukrainiec ostatnio grał zacięte mecze np. z Raonicem.
???? Sock J. - Pella G.
Powyżej 21 gemów ::: 1,76 ::: 1/3 Pinek ✅
Pella G. +3 gemy ::: 1,75 ::: 1/3 Pinek ▶
H2H 1:0 z 2014 roku na hardzie, ale ten wynik moim w dzisiejszej sytuacji jest mało istotny. Po pierwsze gramy na mączce czyli nawierzchni na której Pella osiąga znacznie lepsze wyniki niż na pozostałych, a po drugiej on w tym roku od samego początku prezentuje się znacznie lepiej niż w latach poprzednich w przeciwieństwie do Socka który moim zdaniem notuje delikatny regres formy. Do tego nawierzchnia ziemna nie jest jego mocną stroną, chociaż z drugiej strony często na niej gra zacięte mecze, urywa sety. Podobnie jak i jego przeciwnik. Pella ostatnio przegrał z GGL po 3 setowym meczu z 2 tie-breakami i genialnie grającym Kyrgiosem również po zaciętym meczu. Sock w ostatnich 3 meczach zagrał 3 tie-breaki. Wszystko dla mnie tutaj wskazuje na over gemowy i prawdopodobnie zacięty być może i 3 setowy mecz. Z ciekawostek to można dodać, że Pella będzie w następnym tygodniu obchodził swoje urodziny, jest z rocznika 1990.

Wynik: 5:7 7:5 6:3

Otrzymane punkty reputacji: +14
C 92,1K

cybul100

Forum VIP
????
Monfils nie powinien mieć tutaj większych problemów z zanotowaniem zwycięstwa. Jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem. W tym sezonie lepsze wyniki na mączce i na pewni m chęci zaprezentowania się z lepszej strony niż w Madrycie , gdzie to odpadł w drugiej rundzie. Warto jest przypomnieć jego turniej w Monte Carlo, gdzie to pewnie doszedł do finału, gdzie po zaciętym meczu przegrał z Nadalem 2-1. Bellucci nic tak naprawdę nie pokazuje w ostatnim czasie wygrał jedynie z Youzhnym, który to oddał mecz przez kontuzje.

????
Fognini odpadł w drugiej rundzie w Marycie, po zaciętym meczu z Nishorim, gdzie to przy nieco lepszej grze w trzecim secie mógł wygrać. Warto jest podkreślić, że wcześniej zaprezentował się z dobrej strony w Monachium (półfinał) i Barcelona (półfinał). Garcia-Lopez jak narazie nic szczególnego nie pokazuje doszedł ostatnio do półfinału w Bukareszcie oraz ćwierćfinału w Estoril, ale co tutaj dużo mówić nie miał zbyt mocnych rywali. Wygrane nad takimi zawodnikami jak Pella, Edmund czy Berrer mnie nie przekonuje.

????
Spotkanie deblowe w Rzymie nie powinno przynieść żadnej niespodzianki. Pewnie powinna zwycięstwo zanotować tutaj para Kontinen H. / Peers J. , która ma za sobą ostatnio spore sukcesy, wygranie turnieju w Monachium oraz ćwierćfinał w Madrycie! Kohlschreiber P. / Troicki V. grali ze sobą raz i zanotowali jedną porażkę. Spodizewam się tutaj pewnej wygranie moich faworytów nawet w dwóch setach.

???? Bellucci T. - Monfils G. @ 1.21
????Fognini F. - Garcia-Lopez G. @ 1.42
???? Kontinen H. / Peers J. - Kohlschreiber P. / Troicki V. @ 1.35

Proszę dopisać bukmachera./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +37
ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Witam po przerwie w tym dziale ????

Z tym Thiemem to ja bym faktycznie uważał. Warto zauważyć, że chłopak ma bardzo często problemy w pierwszych rundach turniejów i bardzo często traci sety, dlatego pobieram Dolgo +4,5 gema 1,66.

Kolejną ciekawą opcją jest moim zdaniem zagranie Benneteau +6,5 gema 1,73. Handicap jest wysoki, a starszy z Francuzów gra naprawdę coraz lepiej. Ostatnio nieznacznie przegrał z triumfatorem challengera w Aix en Provence, czyli Thiago Monteiro. Jeżeli zagra na przyzwoitym poziomie to moim zdaniem Rysiek będzie miał kłopoty, żeby go aż tak złoić.

Ostatni typ to handicap gemowy w stronę Salvatore Caruso. Jego ostatnie wyniki może nie są nadzwyczajne, ale jestem przekonany, że u siebie będzie &quot;gryzł mączkę&quot; i walczył o każdą piłkę. Kyrgios coraz lepiej radzi sobie na mączce, ale mimo wszystko nie jest specjalistą od tej nawierzchni, dlatego też nie powinien &quot;połknąć&quot; Włocha w prosty sposób. Dlatego pobieram Caruso +6,5 gema 1,82

1) Świetny mecz i Dolgo fajnie się postawił, kto wie jakby to się skończyło, gdyby nie kontuzja Ukraińca ✅

2) Po kilku gemach 1 seta byłem przekonany, że handicap wejdzie, bo Julek grał naprawdę świetnie, niestety trochę frajersko przegrana pierwsza partia, a potem kompletnie się rozsypał ⛔

3) A tu to już niestety kompletnie nieporozumienie, ten Caruso to totalny amator, Kyrgios walczył bardziej sam ze sobą niż z przeciwnikiem, a mimo to wygrał bardzo gładko ⛔

Wszystko z Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +49
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Karlovic Ivo - Gulbis Ernests
1 handicap+2.5 gemów, Pinnacle Sports 1.80

7:6, 2,6,3:6 ⛔

Bukmacherzy faworyzują w tym spotkaniu Łotysza i nie ma się temu co dziwić. W bezpośrednich pojedynkach Gulbis prowadzi 2:0 gdzie ostatni raz spotkali się rok temu na hali i padł wynik 7:6, 7:6. Gulbis rok 2015 miał tragiczny i obecnego do udanych też nie może zaliczyć. Tutaj musiał przechodzić przez kwalifikacje gdzie pokonał Vanniego oraz Kudlę po 2:0 ale wiadomo, że Ci tenisiści są średniakami. Plus dla Ernesta,że nie stracił seta i zaaklimatyzował się na korcie. Najmocniejszą bronią Gulbisa jest serwis oraz forfend. Największą wada psychika i na ten element liczę najbardziej.

Jego rywalem będzie Chorwat z 1979 rocznika, jest starszy od rywala o 11 lat i jest to ogromna różnica. Ivo miał fatalny sezon gdzie później coś drgnęło bo pokonał Lajovica, Granollersa i odpadł z Dimitrovem 7:6, 7:6 czy później w Madrycie po 3 tajach z Kudlą. Karlovic czuje się najgorzej na kortach ziemnych ale w ostatnim czasie serwis znowu wrócił i dla niego jest to najważniejsze.

Mączka w Rzymie jest zawsze szybsza więc będzie to przewaga dla Chorwata. Jeśli chodzi o psychikę to Ivo jest arcymistrzem, a. Gulbis jednym z najgorszych. Jeśli doktor Ivo będzie trzymał serwis to w taju ma ogromne szanse grając z takim świrem. Gorzej będzie jak pierwszy serwis nie będzie siedział. Typ warty ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +10
solara 38

solara

Użytkownik
No właśnie wszyscy do okoła piszą, że w Rzymie mączka jest wolna, więc czegoś tu nie rozumiem, ale nie o tym teraz - orientujecie się gdzie można zagrać jeszcze na zwycięstwo w turnieju? Chciałbym dać na Djoka ale widze ze bet 365 juz wycofał.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Dzis dziewczyny wpadl mi w oko tylko jeden w miare ciekawy mecz.. A wiec wygrana Zvereva z Dimitrovem po kursie 2.0

Dimitrov gra kaszane, nawet w finale z Schwartzmanem pare dni temu nie powalczyl do konca i po przegranym w 2 secie Tie breaku oddal mecz do 0.. Zverev gra po prostu lepiej i nie widze tu innej opcji jak wygrana mlodego niemca..
Zverev win 2:0 ✅✅✅

Bodaj mecz w srode : Goffin vs Sock Goffin 1.5 bet-at-home

Goffin jest lepszym graczem pod kazdym wzgledem.. Jack Suuuk poleci.. Ogladalem pare meczy Jacka i jego tenis jest po prostu slabyyy.. Goffin poprzebija, porozrzuca rywala i wyrzuci amerykusa, kurs warty pogrania, dodajmy, ze dawno Goffin nie byl w polfinale i w koncu musi sie pokazac na turniejach z lepszej strony i mysle, ze to bedzie wlasnie Rzym...

no Meski tenis wchodzi ???? brawo Goffin 2:0 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Wiadomo z jakiego powodu kreczowali Anderson z Chardym?
Pewnie nie chcieli wstydu robic swoja patalogiczna grą...
A tak na powaznie jakas kontuzja, moze Andersona, ostatnio dawno go nie bylo na turniejach i moglo sie cos odnowic.. Chardy rzadko lapie kontuzje, bo swoja denna &quot;gra&quot; raczej kontuzji nie mogł złapac...

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Zverev vs Dimitrov Over 22,5g @1,80 Unibet

Mi ciężko wskazać faworyta w tym starciu, dlatego zdecyduję się na over gemów. Pomimo wysokiej linii.
Dimitrov jest wszechstronnym zawodnikiem może grać na wszystkich kortach a sam preferuję ofensywną grę. Po finale w Turcji z pewnością jego psycha jest w opłakanym stanie. Potem zagrał w Madrycie i odpadł w 1r ale myślę że, był to efekt zmęczenia gdyż miał mało czasu na odpoczynek. Wcześniej odpadł z Simonem. Ogólnie myślę że, Grigor może być lekko sfrustrowany swoją nie spójną grą i dziś pokaże na co go stać. W końcu jeszcze 2 lata temu to był liczący się zawodnik mogący pokonać po prostu każdego.
Na plus dla niego bd. fakt iż, on naprawdę lubi ten turniej. Bułgar dysponuję niezłym serwisem i parę ważnych pkt. na pewno mu wpadnie.
Zverev raczej skupi się na dłuższych wymianach, on może i nie ma tak dobrego serwisu jak jego rywal ale w dłuższych wymianach może być różnie. Ma ogromny potencjał i już niejednokrotnie lał wielu graczy z chociażby top 50. Ostatnio w Monachium doszedł do półfinału, przegrał dopiero z Thiemem. Co się rzuca w oczy to na pewno fakt iż, zagrał trzy setówki z Jazirim, Goffin, i Thiemem.
Zapowiada się bd. interesujący pojedynek, jeszcze jakiś czas temu Dimitrov zlał by młodemu dupę, teraz szansę się wyrównują. Jak dla mnie to bd. bliski mecz, i jakieś 3 sety nie są wykluczone. Grali ze sobą 2 razy i w dwóch przypadkach rozegrali po 3 sety.
Po prostu gram over.
Nie chcę mi się więcej pisać :razz:

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Goffin @1.53
Dla mnie jutro ten becik wygląda bardzo fajnie, nie wiem czy o czymś Nie wiem, bo kurs bardzo zacny, Sock i cegła? Jakoś mi to nie leży... Goffin jak najbardziej się odnajdzie w jutrzejszym meczu, wszystko poza serwisem jest za Dawidem, z tym, że w Rzymie nie gra on aż takiej roli, widzę łatwe dwa sety, ale ja nie grywam dw.

B365

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Sock-Goffin 2 @1.53 ooni
W sumie to sie chyba zgadzam. Goffin bardzo dobry turniej rok temu. Tutaj Belg z problemami pokonal Leonardo Mayera, ale sadze ze wyjdzie mu ten zaciety mecz na dobre i ze tym razem Goffin zrobi lepszy wynik. Charakterystyka Socka nawet do Mayera podobna, wiec tez i stawiam na regularnosc, a to z pewnoscia cecha Goffina.

M 272

mientosek

Użytkownik
Milos Raonic - Nick Kyrgios 2 1.66 0:2 2.62 Bet365 ✅✅✅

Było 1.80 dwie godziny temu ale przysnąłem i niestety teraz zostało tylko tyle, ale mimo wszystko wciąż warto. Raonic bez serwisu można powiedzieć, że jest zwykłym przeciętniakiem i na tej wolnej mączce jego serwis to niemal żaden handicup. Dzisiaj miał olbrzymie problemu z Cecchinato i mógł nawet przegrać ten mecz, gdyby Włoch był skuteczniejszy przy BP. Z Kyrgiosem już tak łatwo nie będzie. Australijczyk czuje się dobrze na każdej nawierzchni, nawet na ziemi, gdzie jego serwis nie daje przewagi nie ma problemu z ogrywaniem naprawdę klasowych przeciwników. W tym sezonie Nick gra naprawdę świetny tenis i kwestią miesięcy wydaje się to, że zawita w top10. Ogarnął trochę głowę i w połączeniu z jego umiejętnościami daje to naprawdę kawał dobrego tenisa. H2H 3:2 dla Nicka, jednak jedyne spotkanie na mączce podczas French Open wygrał pewnie Milos. Od 2014 roku jednak Nick jest o niebo lepszy w wymianach, poprawił dziurawy bh i teraz potrafi strzelić kilka winnersów tym uderzeniem. Dla mnie sprawa jest prosta Nick bierze to na luzie i polecam grać zanim kurs spadnie.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dla mnie typowy NOBET to Pouille vs. Gulbis. Radzę unikać grania takich spotkań.
???? Berdych T. - Ramos A.
Ramos A. +1,5 seta ::: 2,16 ::: 1/3 Pinek ⛔
H2H 1:0 z 2012 roku podczas Australian Open, grali na hardzie padły 4 sety. Z Panem Ramosem to jest taki problem, że on jest niezwykle nieobliczalny. Równie dobrze ten mecz może wygrać gładko 2:0, a równie dobrze przegrać w takim samym stosunku. Przypomnę wszystkim może Szanghaj w ubiegłym roku i pokonanie samego Federera - oczy mi wyszły ze zdziwienia.
Jednak dzisiaj gramy na mączce czyli jego ulubionej nawierzchni, Hiszpan w ostatnim czasie notuje nawet niezłe wyniki, przegrywa jedynie z bardzo dobrymi zawodnikami na mączce (Delbonis, Cuevas), bądź zawodnikami z topu jak Bautista-Agut czy Tsonga. Do tego dodajmy, że Ramos już miał fajne przetarcie w pierwszej rundzie z Querreyem i nie dał mu najmniejszych szans.
Berdych wiadomo, jeden z najbardziej solidnych i równie grających zawodników w tourze który kręci się od wielu sezonów w okolicy top 5-10, ale w ostatnim czasie wydawać by się mogło, że nie jest to najlepszy tenis w jego wykonaniu. Na pewno po 1,20 przeciwko Ramosowi bym go nie grał.
Wynik: 6:3 6:4

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Berdych T. - Ramos A.
Ramos A. +1,5 seta ::: 2,16 ::: 1/3 Pinek
Mam podobne odczucia względem tego meczu. Ramos wygląda solidnie na clay&#39;u, miał dobre przetarcie. Poza tym, zwróciłbym uwagę, że jednak podejrzanie troszkę za wysoki kurs na Berdycha 1,22 w BAHu, wszak 9 rakieta gra z 57. A kurs właśnie dlatego taki, bowiem Ramos może pokusić się o niespodziankę. Może nie wygra tego spotkania, niemniej, szanse na ugranie jednego seta na pewno ma. A jeżeli ma przegrać 0-2, to przewiduję wyniki 4-6, 5-7 czy coś w tych okolicach, long story short - wygląda na to, że nie będzie to łatwy mecz dla Berdycha. Pozdro ????

Otrzymane punkty reputacji: +36
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Cześć , co mysliście o takiej taśmie na dziesejszy dzień ? wasze sugestie ?
Berdych - Ramos
Cuevas - Mahut
Kohlschreiber - Cervantes
Nishikori - Troicki
Bautista - Lorenzi
Goffin - Sock
Volandri - Ferrer

Ja osobiście uważam ze te typy co bardzo prawdopodobne argumentuje to tym iz :
1.Berdych - Ramos , Berdych broni tu pkt za Cwierćfinał zatem mobilizcja jakaś jest , faktycznie Ramos na kortach ziemnych umie pogrywać , lecz nie wyobrazam sobie by Berdych to przegrał , znany on jest ze dostaje paralizu w meczach z Top 6 ale Ramos do zawodników z ścisłej czołówki nie należy a Berdych z takimi zawodnikami potrafi wygrywać , ogłądłem Berdycha w Madrycie z Ferrerem i jego uderzenia z koncowej lini robiły na mnie wrażenie a ramos w obronie to nie Ferrer. ✅
2.Cuevas - Mahut , tutaj wydaje mi sie ze mecz bedzie bez histori , mączka dla Cuevasa to królestwo natomiast Mahut w singlu ? nie wyobrazam sobie tego jescze na ziemi . Myśle ze Cuevas bedzie rozrzucał Mahuta na lewo i prawo , a Nicolas pojedzie do domu i bd szykował się na Roland Garros w deblu ze swoim rodakiem Herbertem . ⛔⛔ ???? to co zrobił Cuevas brak mi słów ... i cały hajs zarobiony na madrycie i turniejach wczesniejszych wtopiony w Rzym ... co za turniej:-(
3.Kolba - Cervantes , Niemiec powinien o ogarnąć Hiszpana , Cervantes moze sie troszke postawic lecz w całym meczu nie wydaje mi sie by Kolba mogł to przegrać i odpasć w 2 razy z rzedu w 1 rundzie w Mastersach na ziemi . Zaprezentował sie od dobrze w Monachium , natomiast w Madrycie trafil na odbrze dysponowanego Cuevasa tu trafia na gorszego przeciwnika i musi to wykorzystac.✅
4.Nishikori - Trociki . Kei wraca z Madrytu i nie ma zbyt duzo czasu na regenracje lecz jestem pewnien ze serba ogarnie.Victor to czajnik zagotuje sie przedzej czy pozniej , ze storny Japońca wszytko bedzie wracało na drugą storne natomiast troicki bedzie popełniał błędy .. Kei jest w formie i to wygra.✅
5.Bautista - Lorenzi , jedynym faktem który mnie tu troche obawia ze gramy we Włoszech kraju Lorenziego . Lecz tylko to moim zdaniem przemawia za Paulo , natomiast za Bautistą w miare dobra forma w mastersach odpadal zarówno z djokerem i Federerem , Lorenzi to nie ten poziom , Bautista na ziemi jest cierpliwy i po walce wygra z Lorenzim.✅
6.O Goffinie i Socku nie bd sie rozpisywał mam podobne zdanie jak koledzy wyżej.✅
7.Ferrer - Volandri , Czuje tu mecz bez histori , Volandri ma juz swoje lata , a trafia a prasucia czyli Ferrera który szybko odpadł w Madrycie i napewno bedzie chciał tu zajść daleko by jak najlepiej przygotować sie na Rolanda we Francji.DO tego broni tu pkt za ubiegło roczny Półfinał wiec nie ma opcji by przegrał tu w 1 rundzie z emerytem.✅

To moje przemyslenia , gram tą tasme osobiscie grubo. :cool: tylko Cuevas zawalil , nie spodziewalem sie tego ... niestety pech , jutro napisze kupon na jutro

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jakby ktoś miał dalej wątpliwości ???? Pouile wtopa w kwalach po 1,2 w tym z *52 bodaj w secie a dziś LL

Otrzymane punkty reputacji: +36
A 531

albuquerque

Użytkownik
Jak coś, to oficjalny komunikat w sprawie kreczu we wczorajszym deblu Anderson/Chardy, brzmi: Anderson muscle strain, czyli naciągnął sobie coś.

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Sock vs Goffin
Sock +1.5 seta @1.65
Pinnacle

Nie wiem skąd taki optymizm jeśli chodzi o Goffina. Moim zdaniem ten zawodnik znajduje się w tym momencie delikatnie pod formą, co pokazują ostatnie wyniki na clayu. W pierwszej rundzie pokonał po wielkich męczarniach Mayera i tak na prawdę powinno się skończyć na 2:0 dla Argentyńczyka. Na przeciw Belga stanie dzisiaj Jack Sock, czyli tenisista, który przed kilkoma tygodniami tylko z powodu problemów ze zdrowiem nie sięgnął po drugi w karierze tytuł na... clayu! Wprawdzie była to mączka amerykańska to jednak popularny &quot;Skarpeta&quot; już nie raz pokazywał, że bardzo dobrze (o ile nie najlepiej) czuje się na kortach ziemnych. Moim zdaniem dzisiaj Amerykanin zdoła urwać seta Davidowi, a być może i zgarnie pełną pulę. Goffin ma ostatnio duże problemy z serwisem, robi dużo DFów, co wytrąca go z równowagi. A to zwiastuje szanse dla Socka.

juwen 230

juwen

Użytkownik
Co myślicie o Dzumhurze przeciwko Chardiemu? Dla mnie będący pod formą Francuz niesłusznie jest faworyzowany, a kurs 2.0 wygląda zachęcająco.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom