>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym, 08.05-15.05.2016

Status
Zamknięty.
fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Co myślicie o Dzumhurze przeciwko Chardiemu? Dla mnie będący pod formą Francuz niesłusznie jest faworyzowany, a kurs 2.0 wygląda zachęcająco.
Chardy mimo wszystko umiejętnościami bije Dzumhura na głowę i tylko kwestia kiedy Francuz pokaże na co go stać. Moim zdaniem mecz &quot;niebezpieczny do typowania&quot;, Jeremy jest nieprzewidywalny.

K 139

kurczak-z-kfc

Użytkownik
Chardy - Dzumhur - 2 @1.95 ⛔⛔⛔ Pozostaje mi pogratulować tej porażki ????
Bukmacher:
Betsson

Cuevas nie spieszy się, niemniej jednak niewiele zostało do tego meczu. Od początku sezonu na mące Bośniak prezentuje się przyzwoicie. W Monte Carlo wygrana z Berdychem czy wyrównany pojedynek z Raoniciem. Choć to nie ich ulubione nawierzchnie, obok wyników Damira nie można przejść obojętnie. Zdarzają mu się wpadki takie jak z Cecchinato, ale na Mastersie motywacja powinna się zgadzać. ;) Francuz góruje nad swoim rywalem warunkami fizycznymi. Jego ofensywny styl gry powinien być wymagający dla Dzumhura, jednak Chardy dużo wyrzuca i Bośniak powinien dać mu okazje do popełniania błędów. Na returnie jest strasznie mizerny, co potwierdził w spotkaniu z Ramosem. Może i ogrywał tu w przeszłości Federera, ale w obecnej formie czeka go ciężka przeprawa. 24-latek zdążył zapoznać się z warunkami na rzymskich kortach i wierzę, że to one będą sprzymierzeńcem właśnie dla niego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Witam Panowie. Jutro spotkanie Federer - Zvarev . . Kurs na 2:0 @ 1.91 w U N I B E T . Co sądzicie o tym rozwiązaniu ? Pierwsza myśl, to szybkie 2:0 , jednak nie siedzę za bardzo w tym sporcie i pytam o wasze zdanie. Pozdrawiam.

socham 52

socham

Użytkownik
Witam Panowie. Jutro spotkanie Federer - Zvarev . . Kurs na 2:0 @ 1.91 w U N I B E T . Co sądzicie o tym rozwiązaniu ? Pierwsza myśl, to szybkie 2:0 , jednak nie siedzę za bardzo w tym sporcie i pytam o wasze zdanie. Pozdrawiam.
Federer wraca po operacji więc jego forma jest wielką niewiadomą. W ostatnich turniejach rezygnował ze startów. W tym turnieju pewnie pogra w końcu to ostatni przed RG ale jak już pisałem forma Federera to wielka niewiadoma.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Klaasen R./Ram R. - Benneteau J./Roger-Vasselin
Typ 2 kurs 2.1 bet365
Benneteau z Vazeliną znowu razem , na pewno daleko od formy z 2014 gdzie wygrali French Open , zwłaszcza dyspozycja Benneteau jest niewiadomą ale na mączce nie zdziwię się jesli pykną Klaasena i Rama .Za spoojną stawkę.
Coś więcej? Berety ostatnio przegrali w challku z Marachem i Oswaldem. Coś o tym? Nie podałeś żadnych argumentów za Twoim typem, a o to chodzi w analizach./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 86

adidas40

Użytkownik
Witam, piszę z pytaniem, czy ktoś nie oglądał może dzisiejszego meczu Mahuta z Cuevasem. Warto jutro pograć na Francuza z Belluccim?
Z czasem post do usunięcia, aby nie zaśmiecać forum ????

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Federer wraca po operacji więc jego forma jest wielką niewiadomą. W ostatnich turniejach rezygnował ze startów. W tym turnieju pewnie pogra w końcu to ostatni przed RG ale jak już pisałem forma Federera to wielka niewiadoma.
Federer nie wraca po żadnej operacji, nie wprowadzaj ludzi w błąd... z ostatniego turnieju w Madrycie wycofał się z powodu zwykłych problemów z plecami i nie chciał ryzykować przed Garrosem. Natomiast przed paroma tygodniami wracał na Monte Carlo po zabiegu atroskopii kolana i tyle... 2:0 bym tego nie grał z rozgrzanym juz konkretnie na cegle Zverevem.

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Witam, piszę z pytaniem, czy ktoś nie oglądał może dzisiejszego meczu Mahuta z Cuevasem. Warto jutro pograć na Francuza z Belluccim?
Zawodnicy typu Mahut Anderson...Gulbis ...na wolnym clayu .....wygrywaja mecze tylko w przypadku
1. Przeciwnik olewa mecz
2.Przeciwnik ma jeden z najgorszych meczy w karierze
3. Rywal ma kontuzje
Monfils nie grał poważnie z kanarkiem ale mysle że jesli Thomas powtórzy poziom z meczu z Gaelem ...to wygra....
Gulbis ?! Serio ? Nie rozsmieszaj mi nerek, ale w 2014 zaliczyl półfinał w Paryżu i Barcelonie, ćwierćfinał w Madrycie, a w Rzymie byl w 3 rundzie. Po za tym większość meczy gra własnie na clayu typowo wolnym, a ogolny rekord na tej nawierzchni to 112/91. W 2013 r. tu w Rzymie był w 4 rundzie i o mały włos nie ograł Nadala miażdząc go w 1 secie 6:1 ...
A co do Belluciego to oglądałem jego mecz z Monfilsem i powinien gładko wygrać z Mahutem, Cuevas kontuzja mózgu po za tym ostatnio w nie najlepszej formie. Bellucci czuje, że wrócił z dołka, po za tym ograniem i umiejętnościami na clayu przewyższa Mahuta o kilka półek.
A Monfils grał normalnie, Belluciemu dużo wychodziło i zasłużenie wygrał, Monfils nie olał meczu.
Gulbis ma problemy psychiczne od dziecka.....czasem cos tam wygrał a dzisiaj miał żabojada na rozkładzie i sie posypał jak domek z kart.......jedna jaskółka wiosny nie czyli ...drewniak i nic wiecej a w dodatku psychiczny gość
Gael tydzien temu podkrecił kostke i sie oszczedza przed RG

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Zawodnicy typu Mahut Anderson...Gulbis ...na wolnym clayu .....wygrywaja mecze tylko w przypadku

1. Przeciwnik olewa mecz
2.Przeciwnik ma jeden z najgorszych meczy w karierze
2. Rywal ma kontuzje

Monfils nie grał poważnie z kanarkiem ale mysle że jesli Thomas powtórzy poziom z meczu z Gaelem ...to wygra....
Gulbis ?! Serio ? Nie rozsmieszaj mi nerek, ale w 2014 zaliczyl półfinał w Paryżu i Barcelonie, ćwierćfinał w Madrycie, a w Rzymie byl w 3 rundzie. Po za tym większość meczy gra własnie na clayu typowo wolnym, a ogolny rekord na tej nawierzchni to 112/91. W 2013 r. tu w Rzymie był w 4 rundzie i o mały włos nie ograł Nadala miażdząc go w 1 secie 6:1 ...

A co do Belluciego to oglądałem jego mecz z Monfilsem i powinien gładko wygrać z Mahutem, Cuevas kontuzja mózgu po za tym ostatnio w nie najlepszej formie. Bellucci czuje, że wrócił z dołka, po za tym ograniem i umiejętnościami na clayu przewyższa Mahuta o kilka półek.

A Monfils grał normalnie, Belluciemu dużo wychodziło i zasłużenie wygrał, Monfils nie olał meczu.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Paire @4
Pisałem na tel i mi wyrzucili, więc będzie krócej, otóż tylko i wyłącznie wtedy jak kurs przekroczy 4 na paira, warto na niego grać, dzisiaj zagrają dwa czajniki, więc szansę 50/50, dlatego taki kurs oceniam za zacny, bo wystarczy, że Stan się nie obudzi i będzie po ptokach.

1.Proszę dopisać bukmachera.
2.Jakieś argumenty? Na razie ich brak.
3.Szanse 50/50 i warto dopiero przy kursie 4.00? Jak to możliwe? Prosta matematyka mówi, że przy 50/50 już 2.01 daje value.
/Macko18

B365 jak zawsze, miałem dłuższa rzeczowa analizę, ale mi nie wskoczyla na tel, nie będę drugi raz się produkował, bo swój ty p opieram na głowach tenisistów, a nie umiejętnościach, bo w nich stan bije na głowę paira

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Wawrinaka - Paire

Paire -1.5 seta w pinnaclu 8.05 oczywiscie do zagrania za drobne.

Stachu coś nie może się wstrzelic , w Monte Carlo nawet nie stawił minimalnego oporu Nadalowi , w Madrycie pierwsza runda 2:0 po dwóch Tiebreac z Kyrgiosem , Wawrinka pewnie kumuluje energię na Rolanda Garrosa ale tutaj powinien bronić punktów za ubiegłoroczny Rzym , ale czy Stachowi kiedykolwiek zależało na pc i rankingu ( jestem zdania że jakby innaczej podchodził do pewnych spraw mógłby być pozycję lub dwie wyżej ) ale nie o tym , taka mała teoryjka jak odpadnę w pierwszej rundzie to nie będę miał czego bronić i kłopot z głowy. ????
No a Paire jak to on jak zwykle w kratkę ale dwa ostatnie turnieje odpadał w pierwszych rundach Sock i Carreno- Busta wczesniej z kolei bardzo ładnie w Monte Carlo trzecia runda i set z Murrayem a w Barcelonie czwarta i porażka z Nishicorim.
Wygrał już kiedyś ze Stanem 2:0 w 2013 w Montrealu ale na hardzie na mączce grali dotychczas tylko raz w 2012 wygrał Wawrinka po zacietym meczu 2:1 .
Ja dzisiaj zaryzykuję w stronę francuzkiego BACKHANDU jesli jest w pełnej dyspozycji to jest nawet lepszy niż ten szwajcarski:)ZA DROBNE!!!!!!!

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Jak na moje to Wawrinka go zjedzie 2:0. Kyrgiosowi wszystko wychodziło w tamtym meczu, Wawrinka nie jest już takim czajnikiem jak kiedyś i jego gra w meczu z Kyrgiosem wyglądała dobrze, siedział jednoreczny backhand, Wawrin nie przegra 3ciego meczu z rzędu, Paire się zagotuje i może to gładko przegrać.

Otrzymane punkty reputacji: +7
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Jak na moje to Wawrinka go zjedzie 2:0.
Na pewno tutaj nie będzie szybkiego 2:0 i to w żadną stronę. Obaj panowie to starzy dobrzy przyjaciele, można powiedzieć że najlepsi w ATP

Wyczuwam tutaj na prawdę fajne spotkanie i trochę gry pod publiczność.
Trzy sety jak najbardziej realne, ale w którą stronę to bym nie typował bo jak Piare złapie rytm to Stasiu będzie miał ogromne problemy, a z drugiej strony jak Staszkowi będzie się chciało to on to weźmie.
Over gemowy najlepszym rozwiązaniem. ✅

mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Mecz Kyrgios-Wawrinka był na prawdę świetnym meczem. Przede wszystkim Panowie pokazali prawdziwy męski tenis, a nie przełamywanie się co 2 gemy jak w WTA. Wawrinka przegrał, bo po prostu w tym meczu Kyrgios przy swoim serwisie był nie do ruszenia i przede wszystkim w drugim tie breaku jedna z piłek odbiła się w taki sposób od siatki, że Wawrinka nie był w stanie nic zrobić, bo spadła parę centymetrów za siatkę. Po tym punkcie Szwajcar się totalnie rozkojarzył i Kyrgios pewnie wygrał.
Stan przede wszystkim ma pewniejszy serwis od Francuza. Jego zagrania są dokładniejsze i mocniejsze. Nie bawi się w głupie skróty, które często Benoit stosuje i które nie są zawsze dobrej jakości. Wątpię żeby w takim turnieju Wawrinka odpuścił sobie walkę o punkty. Pisanie, że przygotowuję się na Roland Garros i odpuści sobie Rzym jest po prostu śmieszne. Wszyscy zawodnicy przygotowują się po przez granie w turniejach, a nie ich odpuszczanie. Przede wszystkim Szwajcar powinien być świeży po kilkudniowym odpoczynku i wziąć rewanż na Francuzie.
Akurat co do ilości gemów kompletnie nie potrafię tego określić. Jak dla mnie może pewnie wygrać Wawrinka jak i może wygrać znowu Wawrinka, ale po przegranym pierwszym secie ✅ . Dużo oczywiście zależy od Francuza w tym meczu, bo ostatnio pokazuję, że potrafi grać dobrze, ale wciąż nie widzę dla niego szans.
Wawrinka to win 1.22 BET365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
a pół roku temu jak wawrinka lał paire po 6:1 6:1 to nie byli kolegami?
:grin:

Może 6:1 6:1 to nie, ale jechał z nim 6:3 6:4, 6:2 6:4, tak w miare na lajcie. Jedynie oddał mu 3 setówkę w Marsylii gdzie Paire grał w domu, chociaż rok temu go 6:2 6:3 pojechał i w Marsylii. Tak że myślę, że over gemowy ale Wawrin 2:0

A co do Bellucciego to powinien zjeść Mahuta, bardzo dobry mecz z Monfilsem chociaż tytanem psychiki na pewno nie jest bo Monfils troche pomógł, ale warto zaznaczyć, że przy presji Bellucciego, ale np. majac 3 BP potrafił walić po siatkach i autach 5x z rzedu przy prostych pilkach. Ale Mahuta zmiazdzy jutro jestem pewien.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
J.Sousa-Thiem 2 @1.22 exp
Nie mam lepszego pomyslu. Tak jak przy pierwszym meczu Thiema sadze, ze Austriak zrobi lepszy wynik i nie przegra w 1-szym meczu. W tamtym sezonie Thiem zagral dobrze w Rzymie, takze szansa na powtorke jest, tym bardziej jak zagra Austriak na przyklad tak jak w Monte Carlo z Nadalem. Do kombinacji wydaje mi sie, ze typ dobry.

Kohlschreiber-Nadal 2 @1.16

H 902

hank

Użytkownik
Francuz to serwis i do sieci jak tylko nadarzy się okazja, ale potrafi solidnie pograć zza końcowej. Cuevas przegrał bo słabo mija. Brazylijczyk w tym aspekcie jest lepszy. Poradzi sobie jutro.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mi się wydaje, że lepszą opcją jest GGL +1,5 ale jak kto woli ;).
Sousa J. - Thiem D.
Powyżej 20 gemów ::: 1,72 ::: 1/3 Pinek ⛔

H2H 1:3 z lat 2014-2015. Jedno ich spotkanie było tak zwane &quot;lajtowe&quot; i padło w nim tylko 17 gemów, był to akurat finał w Umag rok temu. Dobrze pamiętam ten mecz, bo wtedy Thiem był na serwisie nie do ruszenia. Już nie pamiętam czy to było w pierwszym czy drugim secie, ale wtedy Sousa bodajże wygrał tylko 2 punkty przy serwisie młodego Austriaka. Pozostałe mecze były dość zacięte, w każdym padła rozgrywka tie-breakowa.
Teraz sytuacja jest taka jak już wcześniej pisałem czyli Thiem co mecz traci seta odkąd zaczęło się tournee gry na mączce, a dokładnie to od Mastersa w Monte-Carlo. Thiem na 9 ostatnich meczów tylko w meczu z Santiago Giraldo nie stracił. 22-latek pomimo, że wygrał w tym roku już 2 turnieje w tym jedną 500 to jednak czasami go jeszcze ponosi młodzieńcza fantazja, a przede wszystkim w ostatnim czasie.
Joao Sousa to taki niepozorny zawodnik który potrafi odpalić w najmniej oczekiwanym momencie, już sam fakt, że urwał ostatnio seta Nadalowi mówi o nim wszystko. W Madrycie doszedł do ćwierćfinału, a wynik jaki brałbym w tym spotkaniu w ciemno to jednak kolejny raz 2:1 na korzyść Thiema.

Wynik: 3:6 2:6

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Wczoraj Ferrer pokazał wole walki wyciągając mecz z kapitalnie grającym Volandri, sam sie dziwie jak on to wygrał o_O
tym bardziej po takim kursie Ferrera nie ruszać, po przerwie jest bardzo nierówny i skoro z challengerowym kasztanem tak się męczył (jakby on nie zagrał i mimo, że u siebie)...

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Panowie nie uważacie, że kurs na Thiema jest przesadzony - 1,18 jak by był Bóg wie kim. Sousa całkiem nieźle sobie radzi na piachu i raczej łatwo tego spotkania nie przegra, a może sprawi niewielką niespodziankę i ogra faworyta. Moja propozycja to:

Sousa +1,5 seta =&gt; 2,36

Pinek

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom