>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym, 08.05-15.05.2016

Status
Zamknięty.
R 50

radeknic

Użytkownik
Hmm ogladalem spotkanie Socka z Sousa. I Sousa pokazal na prawde dobry tenis... jest on bardziej doswiadczonym zawodnikiem. Do tego gra bardzo ofensywnie i jak nie zacznie pajacowac i walic pilki na aut jak to czasem jest gdy sie denerwuje to moze dobrze wypasf. mimo mega talentu mlodego Dominica (ktory nie wiem ale wg mnie ostatnio spuscil z tonu) typuje tu na Souse ktory mam nadzieje bedzie dobrze returnowal i posylal dobre pilki konczace po katach. Sousa @4.5 bet365

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Dzisiaj tak jak pisałem kolejna taśma na dzis , mam nadzieje ze tym razem uda się a nie jak wczoraj i kupon przez Cuevasa poszedl w .....
Dziś gram :
Djokovic dw 2-0 Robert ✅
Gasquet - Seppi ✅
Kukushkin 0-2 dw Murray ✅
Bellucci
- Mahut ✅
Garcia Lopez - Ferrer ✅
Johnson/Querrey - Brayan/Brayan ✅
Bopanna/Margea
- Paire/Sousa ✅
Murray/Soares - Thiem/Zverev ✅
Bautista Agut - Chardy ⛔
1.Djokovic - Robert - numer jeden światowego Tenisa kontra staruszek Robert. Wynik moze byc tylko jeden czyli 2 szybkie sety dla Djoka .Gdyby Bedene wczoraj nie psuł prostych piłek to tak naprawde Roberta mogło by juz tu niebyc, ale na szczescie Djokovic nie jest Bedene lecz zawodnikiem o pare klas lepszym.Djokovic zapewne nie bd chciał sie meczyc zbytnio przed nadchodzącym French Open , broni tu tytułu , wiec szybkie dwa sety i pod prysznic. ✅✅
2.Gasquet- Seppi , ciekawy mecz się tu szykuje , włocha zapewne bedą nosić kibice lecz wydaje mi sie ze to nie wystarczy , oglądłem go z Vaskiem i niczym mi nie zaimponował , tamten mecz tez sie ułozył szczesliwie w 1 secie w Tb miał dużo farta... Gasquet po 2 niemrawych turniejach mam nadzieje ze w tym pojdzie mu lepiej , mecz z Benkiem miał tak naprawde pod kotrolą grał swoje , jednoreczny bekchend działał poprawnie i dzis powinno byc podobnie , przewiduje długie wymiany które bd kończyć sie na korzyść Francuza. ✅✅
3.Kukushkin 0-2 dw Murray , Brytyjczyk kontra Kazach , szczerze nie oglądłem zbytnio Murraya w Madrycie jedynie mecz z Berdychem i po tym meczu moge stwierdzić ze w formie jakiejs tam jest , urwany set z Djokiem tez prognozuje dobrze natomiast Kukułka moim zdaniem to nie ten poziom by sprawił jakieś problemy solidnemu Andiemu , mecz z Coriciem oglądłem gdyby młody chorwat wykorzystał swoje okazje nie popełniał błędów to do meczu Kukły z Murrayem by nie doszło , nie przewiduje tu innego wyniku niz 2-0 dla Brytyjczyka który jest w gazie i ma łatwą drabinke do Finału. ✅✅
4.Bellucci- Mahut - Tu typ oparty kosekwentnie przeciwko Mahutowi , ten człowiek mi niczym nie zabłysnął w meczu z Cuevasem serwis mu siedział wiec odrazu biegał do siatki ten mecz przegrał Urugwajczyk niz wygrał Francuz , dzis naprzeciw niego staje Brazylijczyk który zagrał bardzo dobry mecz z Gaelem , dobrze radził sobie przy sowim serwisie , forhend topspinowy siedział , w wymianach wyglądał dobrze widać było zangazowanie. Ten pewnie mecz bd wyglądał podobnie co wczorajszy Mahuta lecz Thomas lepiej mija , i złamie Mahuta predzej czy pozniej i wygra. ✅✅
5.Garcia-Lopez - Ferrer , Pojedynek 2 Hiszpanów , w poprzedniej rundzie Garcia wygrał z Błaznem ,a Ferrer z Starym Volandrim , David nie bez problemu przeszedł poprzednia runde lecz w 2 i 3 secie widać było ze chce ,choc to nie był jego dzień mimo tego wygrał , walczak jakich mało , sezon nie układa sie po jego myśli lecz sie nie poddaje uwazam ze dzis rowniez walczne serce pomoze mu w wygranej i awansie do kolejnej rundy , tak jak wspominałem rok temu Połfinał wiec nie odpusci napewno , do tego fakt ze ostanio w Monte Carlo pokonał juz swojego rodanaka ktory nawet wczoraj w meczu z Fabio nie pokazał jakis tam wielkich umiejentości gdy Foginni nie popełniał błędów robił z Hiszpanem co chciał , Ferrer az tak skłonny do błedów nie jest i to zawazy ze dzis to on zamelduje sie w kolejnej rundzie.✅✅
6.Johnson/Querrey - Bryan/Bryan ✅✅- mecz par Amerykańskich , mowi sie ze klony to juz nie to sama para , ze nie wygrywaja z kazdym , coraz slabsi.W mojej opini to prawda lecz narzeciw ich stają zawodnicy którzy tak naprawde nie powinni im sprawic problemu. Johnson i jego beckhend brak słów , Querrey drewno , Bracia swoim doświadczeniem powinni wygrac ten mecz i wkońcu zajśc dalej w jakimś Mastersie.
7.Bopanna/Margea- Paire/Sousa ✅✅
Murray/Soares - Thiem/Zverev ✅✅

Tu 2 typy opieram bardziej na rywalach niz na umiejetnosciach i formie par na które stawiam. Dwie sklejki staja naprzeciw 2 dobrym parom deblistów. Jak i Parie/Sousa i Thiem/Zverev , wszyscy grali w singlu i na nim sie skupiają.Paire juz wczoraj odpadł z Stanem dzis prawdopodobne odpadnie Sousa wiec niech waracaja do domu i szykuja sie na Garrosa. Natomiast Thiem i Zverev dzis mozliwe ze przejdą dalej w singlu , wiec debel im jest nie potrzebny kolejny wysiłek.Bopanna/Margea , fianał w madrycie i mam nadzieje ze tu dojdą rownież dalej , forma w miare jest zobaczymy jak dzis sie zaprezentują , Murray/Soares słabe ostanie turnieje wiec tu bedą pewnie chcieli wykrecic lepszy wynik , umiejentosci deblowe przewyzaja ich rywali tylko teraz pytanie czy bd im sie chciało ? ja ryzykuje ze tak !
8.Bautista Agut - Chardy , ostani mecz to mecz jutrzejszy. Hiszpana darze sympatią podoba mi sie jego nie odpuszczanie konskwetnie pnie sie w góre w rankingu , w tym roku jak przegrywa to z czołówką w tym roku juz Francuza pokonał jutro zrobi to drugi raz.Chardy wczoraj wygrał z Dzumurem choc był juz na przegranej pozycji Bośniak nie wytrzymał , Bautista jest wytrzymały psychicznie i cierpliwy z miare dobrym serwisem powinien ogarnać Chardiego który jest bez formy . ⛔⛔ ???? mial 4-2 w pierwszym szkoda ze nie dotrzymal ..

Otrzymane punkty reputacji: +1
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Kyrgios - Raonic

Kyrgios wygra mecz 1.74 Unibet ✅✅✅
DW Kyrgios 2:0 3.0 Unibet ✅✅✅✅

Druga runda bardzo prestiżowego turnieju w Rzymie, jeden z najlepszych pojedynków tej rundy. Spotkają się 10 rakieta świata Kanadyjczyk Raonic, oraz 20 rakieta świata, pnący się jak burza po szczeblach rankingu Australijczyk Nick Kyrgios. H2H to 3-2 na korzyść Kanadyjczyka (w tym jeden sparing), bez niego jest 2-2. Lecz to właśnie Kyrgios wygrał dwa ostatnie pojedynki, a Raonic dwa ich pierwsze starcia. Wygrał z nim w Miami miesiąc temu 2:0 (6:4,7:6) , oraz na Wimbledonie 2015- 3:1. A przypomnijmy, że w 2014 też spotkali się na Wimbledonie i wtedy to Milos wygrał 3:1. Widać tu tylko coraz bardziej zwyżkową formę Kyrgiosa przez to. Wtedy jeszcze bukmacherzy stawiali w roli faworyta Raonica, mimo iż ten ciągle jest wyżej w rankingu kursy są mniejsze na Kyrgiosa a od wczoraj lecą w dół coraz bardziej.. O czymś to świadczy. Do tego dochodzą mecze w tym turnieju, obaj spotkali się w 1 rundzie z graczami z eliminacjali, nawet nie ma co wspominać ich nazwisk bo nie za wiele wam to powie. Kyrgios wygrał spodziewanie 2:0 (6:1, 6:2), Raonic natomiast stracił seta i wyglądał o wiele gorzej niż Kyrgios 2:1 ( 6:4, 4:6, 6:4). Wszytsko to ewidentnie przemawia za Kyrgiosem, ja stawiam na 2:0 bo kurs na pewno zachęca a i Kyrgios nie będzie chciał się bawić dłużej niż 2 sety. Pozdrawiam.

Federer 2:0 1.85 Unibet ✅✅

Pewniak, Federer broni finału sprzed roku, nie może sobie pozwolić na żadne lekceważenie rywala, nie będzie też chciał stracić za dużo sił przed kolejną runda, takie mecze musi wygrywać, bez jaj. I to jeszcze jedyna już rozgrzewka turniejowo/meczowa przed Roland Garos, Smiało grać!

Edith: Federer dojść IZI, mógł to wcześniej zamknąć ale obyło się w obu setach bez tie breaka, kto pograł? Czekamy na Kyrgiosa!

EDITH 2: KYRGIOS JAK MYŚLAŁEM, PLANOWO. POGRAŁ

Otrzymane punkty reputacji: +53
H 902

hank

Użytkownik
Mecz już trwa, i to z korzyścią dla Twoje betu, ale nie pisz takich głupot. Federer to nie jest zawodnik który tutaj buduje jakiś ranking, obroni punkty...ok, nie uda się... to nic się od dzieje.
RG to też dla Niego żaden priorytet, ten facet czeka na trawę.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Mecz już trwa, i to z korzyścią dla Twoje betu, ale nie pisz takich głupot. Federer to nie jest zawodnik który tutaj buduje jakiś ranking, obroni punkty...ok, nie uda się... to nic się od dzieje.
RG to też dla Niego żaden priorytet, ten facet czeka na trawę.
co Ty pieprzysz chłopie, każdy turniej jest tak samo ważny , wielkie szlemy, ATP rangi 1000, a Ty mi mówisz, że on na ten turniej kładzie lache tak samo jak i na Roland Garos, to po cholere w nich gra wedlug Ciebie? niech gra tylko w Wimbledonie i tyle tak? czemu tak nie robi? wiadomo ze tam czuje sie najlepiej ale kazdy traktuje tak samo priorytetowo, obronione pkt i utrzymywanie miejsc w rankingu, przejscie kolejnych rund to wieksze pieniadze zarobione w danym turnieju, czyli to dla czego glownie gra kazdy zawodnik bo to ich zawod, a Ty mi piszesz jakies dyrdy mały, wyrazam swoja opinie, chcesz bylo napisac ze Federer przegra albo ze chociaz przegra seta czemu nie napisales? kazdy ma prawo do wlasnej opini a Ty jak widze po Twoich postach , swoich typow nie podajesz nigdzie ale do wszystkiego zawsze masz jakies ale, i to wcale nie majac racji, zastanow sie no nad sobą, nie pozdrawiam.

H 902

hank

Użytkownik
No fakt, gość przez lata dostaje oklep w Paryżu, ale teraz na stare lata przygotowuje tam formę życia. Ten gość zarobił tyle kasy, że w tym momencie kariery, jedyne o czym myśli to o jakimś Szlemie na koniec. On to otwarcie mówi, jeśli uważasz że wiesz lepiej to jesteś idiotą, co zresztą udowodniłeś w pierwszym zdaniu tocząc pianę. Również nie pozdrawiam.

Pytał któryś, czemu Cuevas wczoraj przegrał, nikt mu nic sensownego nie potrafił odpowiedzieć, poza tym że jest bez formy. To główny argument tutaj więc sobie daruj. Nie tyczy się to oczywiście wszystkich, Ci co mają coś do powiedzenia albo przestali się udzielać, albo już wiedzą że nie warto wdawać się w jakieś przepychanki z ludźmi którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia a tylko biją pianę.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Tak, każdy turniej tak samo ważny, hehe. Powiedz to Wawrince na przykład. Wbija w prawie każdy Masters i zlewa mniejsze turnieje, a gdzie mu zarobkami do Rogera np. Powinien serce zostawiać na Mastersach, ale jakoś mu powiewają. Hank ma 100 procentach racji. Roger za Garrosa się nie będzie zarzynał, na koniec kariery chciałby wygrać Wimbla sam o tym mówi... rodzinę i tak ustawił 10 pokoleń do przodu

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Kohlschreiber vs Nadal
Kohlschreiber +5.5 |1,67| Unibet
HAHAHA kto oglądał, wie o czym mowa. 40- 0 swój serwis...

Złapałem po 1,80 a teraz widzę że jest już 1,67 i w dalszym ciągu uważam, że warte gry. Rafa, który dawno nie grał na takiej wysokiej intensywności, turniej za turniejem i dochodził wysoko i też wygrywał. Myślę, że Rafa dziś troszkę spuści z tonu bo zbliża się Garros i to zdecydowanie jest jego celem numer jeden. Hiszpan złapał formę od turnieju w Mote Carlo, który oczywiście wygrał w finale z Monflisem 2:1 w ostatnim secie wygrywając do zera. Następnie nadeszły turnieje w jego kraju więc nie sprawa była oczywista, że zagra na 100% aby wygrać w Barcelonie jak i Madrycie. W Barcelonie wygrał turniej bez straty seta, pokonując w finale Nishikoriego 2:0, chodź wynik nie odzwierciedla tego co działo się na korcie, ale mniejsza z tym. W Madrycie stracił setae z Sousą a poległ z Murrayem co było do przewidzenia. Wiadomo, Rafa walczak ale jeśli dziś odpadnie z Niemcem to na pewno przyjmie to ze spokojem i tam z tyłu głowy już powoli myśli o French Open. Niemiec bez dwóch zdań jest w dobrej formie i nie będę tutaj przytaczał jego spotkań bo kto śledzi ten wie.
Grali ze sobą w Barcelonie, gdzie Rafa wygrał pewnie 2:0 oba sety do 3. Dziś Kohl spokojnie pokryje tą linię. Na prawdę super bet moim zdaniem, godny polecenia!

K 139

kurczak-z-kfc

Użytkownik
Gasquet - Nishikori - 2 @1.53 ✅✅✅
Bukmacher:
Bet365

Gasquet w ostatnich tygodniach straszna lipa. Jego backhand nie jest taki groźny, lecą często jakieś dziwne baloniki. Z forehandu postrachu jak wszyscy dobrze wiedzą, nie sieje. Brakuje mu kończącego uderzenia i to będzie główny problem w tym starciu. Nishikori jest dobrze ułożony taktycznie i potrafi być w swoich założeniach strasznie konsekwentny. Francuz zwyczajnie nie ma argumentów. A H2H? Bardzo często nic nie znaczy. Fakt, taka ilość porażek może świadczyć, że Gasquet w pewien sposób &quot;nie leży&quot; Keiowi.
Tak pisałem tydzień temu i raczej wiele się nie zmieniło. No, poza H2H, którym wielu ludzie się sugerowało. ;) Co mogę dodać? Nishikori w 1. secie z Troickim bez podjazdu do serwisu rywala, potem wszystko już grało jak w zegarku. Gasquet dwa łatwe zwycięstwa nad starym Benneteau, który po kontuzji nawet w czelkach zbiera oklep i powracającym Seppim. Może nabrał trochę pewności w grze, ale ja tu widzę powtórkę z rozrywki. Japończyk bierze to w dwóch setach. ????

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
@1.50 Roger
@1.53 Kei
B365
Co do Keja się zgadzam, ni powinien mieć problemów, zaś zadziwil mnie kurs na Rogera, może i po zabiegach może i Stary, ale na litość boską taki kurs jak gra z Thiemem? Brać i całować buki po rękach, w życiu tego nie przegra, a jak mu coś będzie dolegalo podda mecz i będzie zwrot, wszystkim, ale to wszystkim bije na głowę Dominica...

Otrzymane punkty reputacji: +37
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Roger Federer – Dominic Thiem 1 1.61 Pinnacle [5/10j] ⛔

Federera można porównać do wina – im starsze tym lepiej smakuje. Może to nie jest już wiek, w którym będzie wygrywał turniej za turniejem, ale wciąż potrafi grać na najwyższym poziomie. W pierwszym swoim spotkaniu bez większych problemów odprawił bardzo utalentowanego Niemca – Aleksandra Zverev’a. Przed tym spotkaniem słychać było pogłoski, że Szwajcar może zostać pokonany przez dużo młodszego zawodnika. Nic z tego nie wyszło i myślę, że tym razem będzie podobnie.

Dominic Thiem to chyba najbardziej rozwijający się zawodnik z całego męskiego tour’u. Mimo, iż bardziej cenię jego umiejętności od Zverev’a to myślę, że także nie da rady Federerowi. Zresztą wystarczy wspomnieć ich spotkanie z początku obecnego sezonu, w którym Austriak urwał zaledwie 5 gemów Szwajcarowi (Brisbane 6/1, 6/4). Faktem jest, że Thiem lepiej czuje się na nawierzchni ziemnej i może tym razem uda mu się ugrać więcej gemów, ale na zwycięstwo myślę, że nie ma szans.

Kolejnym argumentem w stronę Federera jest to, że broni w Rzymie finału. Przy małej ilości turniejów jaką grywa Roger, ważne jest, aby bronić punkt tak, gdzie się już zdecydowało grać. Lepszy ranking to zawsze lepsze rozstawienie w kolejnych turniejach, z czym na pewno liczy się Szwajcar.

Na koniec ciekawa statystyka pojedynków z jednoręcznymi BH obu zawodników. Jak wiemy zarówno Thiem i Federer grają klasyczny BH. Ich bilanse są zupełnie różne jeśli chodzi o tą statystykę. Thiem 22-19 z całej kariery. Natomiast Federer 304-49, z czego w ostatnich 52 tygodniach 16-1. Ta ostatnia porażka miała miejsce podczas ubiegłorocznego Roland Garros, kiedy to przegrał z Wawrinką w ćwierćfinale.

Otrzymane punkty reputacji: +39
vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
zaś zadziwil mnie kurs na Rogera, może i po zabiegach może i Stary, ale na litość boską taki kurs jak gra z Thiemem? Brać i całować buki po rękach, w życiu tego nie przegra, a jak mu coś będzie dolegalo podda mecz i będzie zwrot, wszystkim, ale to wszystkim bije na głowę Dominica...
na konferencji mówił, że wróciły problemy z plecami, więc nie wiadomo czy wyjdzie na mecz w ogóle lub nie skreczuje

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dokładnie jest tak jak wyżej piszesz, sam nie wiem czy ten Federer to dobra opcja. Na początku również myślałem, że fajny bet, że on lubi grać z młokosami bo wygrywa doświadczeniem, ale cały czas mam mecz Djokovica z Thimem gdzie młody Austriak miał bodajże z ponad 15 BP z czego tylko 1 wykorzystany. Widać, że Dominik nieźle spiął się na #1, tak samo będzie pewnie jutro spięty na Federera.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Kyrgios-Nadal 2 @1.3 ooni
Nadal gra duzo juz. Niemniej jednak i tak sadze, ze powinien wygrac i sprobowac sil z najprawdopodobniej z Djokovicem, co byloby testem przed French Open. Djokovic tez wygral turniej, wiec to jakis tam atrybut da Nadala w potencjalnym meczu tez powinien byc. Kyrgios gral w Madrycie swietnie. U Australijczyka serwis jest po prostu wymienity, ale tez wciaz sadze tez, ze Kyrgios ma w Madrycie mozliwosci do wyniku na szybszej cegle wiekze niz na typowo klasycznej w Rzymie. Mysle, ze na koncu wygra Nadal i taki typ do kombinacji bym wzial.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Również widzę over gemowy w meczu Djokovica. Nie wiem czy rok temu w 3 secie Bellucci już nie miał przełamanego Novaka, ale ręki sobie uciąć nie dam ;).
???? Monaco J. - Wawrinka S.
Powyżej 20,5 gemów ::: 1,78 ::: 2/3 Pinek ✅
H2H 0:5 z lat 2004-2015. Jednak w trzech meczach ta linia została pokryta spokojnie i na to samo liczę tym razem. Wawrinka to bardzo nierówny zawodnik i tak szczerze to pomimo kilku spektakularnych sukcesów nie gra on często jakoś wybitnie. W tym roku zdołał przegrać już z Goffinem, Paire, Kuznetsovem, Kyrgiosem, Nadalem, Raonicem - lista dość długa.
Monaco po powrocie z kontuzji na początku grał kiepsko, aż do czasu magicznego turnieju w Houston który wygrał. W Madrycie poległ po zaciętym meczu z Verdasco, a tutaj w Rzymie jak na razie odniósł dwa pewne zwycięstwa w tym jedno nad solidnym Andersonem który zagrał dobry turniej po dłuższej przerwie po kontuzji.
Ten mecz na papierze wygląda na to, że będzie zacięty i ja się z tym zgadzam w 100%. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić Wawrinkę wygrywającego to spotkanie dość łatwo. Panów dzieli tylko rok, a ja już nie raz zauważyłem, że rówieśnicy często grają wyrównane spotkania.

Wynik: (5)6:7 6:3 6:4

fredthered92 548

fredthered92

Użytkownik
Kyrgios vs Nadal
Kyrgios +4 @1.83
Pinnacle 7:6 2:6 4:6 ⛔

Nie odważę się typować czystego zwycięstwa Kyrgiosa, ale taki handicap gemowy można spokojnie grać. Rafa oczywiście mocno poprawił swoją grę, ale do dawnego Nadala dużo mu brakuje. Nick gra bez kompleksów, nawierzchnia nie sprawia mu żadnej różnicy - uważam, że w przyszłości będzie się liczył w walce o Szlemy. Widzę w tym spotkaniu sporo walki, być może też tie-breaki, w których z racji na kapitalny serwis faworytem będzie zawsze Australijczyk.

Otrzymane punkty reputacji: +3
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Kyrgios - Nadal

over 22.5 gemów 2.05 Unibet ✅✅✅

Spotkanie trzeciej rundy w Rzymie. Wczoraj zanotowałem plusy na trafieniu Federera 2:0 po 1.85 i Kyrgiosa z Raoniciem 2:0 dokładny wynik po kursie 3.0, dziś też widzę dość pewny typ w meczu tego zawodnika, jak wiadomo serwisu Kyrgiosa bardzo ciężko przełamać, widziałem jego wczoraj cały mecz z Raoniciem, on ma taka lekkość w tej grze, zdobywaniu punktów, niesamowite jaki luz, Nadal wiadomo, stary dobry, ścisłe TOP 4 od wielu wielu lat, król mączki jak o nim mówią, nie będzie w tym meczu dużo przełamań, może wcale? Co tu więcej pisać, jak obaj mają takie serwisy i bardzo rzadko są przełamywane, grali ze sobą raz na Wimbledonie 2014, były 4 sety, dwa z nich kończyły się tie-breakami, jeden zakończył się 7:5, i w tych trzech setach było właśnie to jedno jedyne przełamanie, Nadala, a czwarty set 6:3 dla Australiczyka, też jedno przełamanie. Więc podsumowując w jednym meczu jaki do tej pory ze sobą grali, było rozegranych 50 gemów, przełamań było dwa, chyba nie trudno zrozumieć jaką bronią serwisową dysponują, dodajmy do tego, że tamten mecz wygrał Kyrgios, 2 lata temu to było, a więc wtedy miał tylko 19 lat(!!) . Wtedy już był dobrym wybijającym się zawodnikiem, a teraz poprawił się o 180 stopni jeszcze. Nadal to król mączki, wszystko idzie za tym overem, nie widzę innej opcji, Linia 22.5, może być nawet jeden tie-break, potem 6:4 i wchodzi. O ile zakończy się tylko w dwóch setach, bo to też nie wiadomo. Pozdrawiam!!

EDITH: IZI IZI IZI , MOŻE JUTRO TEŻ COŚ DLA WAS WRZUCĘ ABYŚCIE OGRALI BUKA ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
mma1310 54

mma1310

Użytkownik
no to pierwszy mecz dnia dzisiejszego za nami , pięknie oddany przez federera ???? myśle , że znajdzie się więcej takich &#39;zagrań&#39; dzisiaj , myślę , że warto pograć zwycięstwo GASQUETA po kursie 2,62 w bet365 , ostatni mecz wygrał Japoniec dlatego myśle ze francuzowi nie braknie motywacji na rewanz dodatkowo Nishikori przegrał seta z Troickim który nie błyszczy formą w ostatnich dniach ;) do tego mysle ze warto pograco overy gemowe w meczach Nadala i Ferrera

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Dwa typy podaję, gdzie jeden z nich wchodzi na 100% i mamy zysk, ale ogromne szanse na 2/2
Gasquet @2.62 4/10

Nishikori z Ryskiem grac nie umie, h2h tragiczne, ostatni mecz gdzie Japoniec wygral byl bardzo slaby i Rysiek go przegral sam, bowiem wrocil na 5-5 by przegrac. Ale Madryt a Rzym to jak us Open do Indian Wells.
Tu jesy zdecydowanie wolniej i to plus dla Ryska. Nishikori bardzo slabo mecz z Troickim, czeste fochy i miny swiadcza o podejsciu. Troicki przegral w glowie i przez nerwy na sedziego. Kurs to prezent.
Drugi mecz :
Bennetau/Vasselin win @1.72 5.5/10

Tu prawdziwa perelka, Francuzi kochaja wolne nawierzchnie, sa razem zgrani, duzo lepiej technicznie, nie bazuja tylko na serwisie jak przeciwnicy ktorzy sa jakby skladakiem, albo inaczej : nowosciaz bowiem niedawno zmienili pary. Zimonijc to dziadek z mnostwem bledow i potrafi lamac sie jak zapalka.
2-0 lzej.
W dublu rowniez ale za 1j.
GL!
Jesli bedzie 0/2 skoncze z gadka prezent, zapraszam do tematu gdzie jest spory zysk, dzis podlicze.
Dopisz bukmachera./Macko18

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom