>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour -Rio De Janeiro, Marseille, Delray Beach - 15.02 - 21.02.2016

Status
Zamknięty.
A 531

albuquerque

Użytkownik
Silva D. R./Souza J. - Marrero S. D./Carreno-Busta P. @ 1.50 (BetVictor)

0:2 (4:6,5:7) ✅✅✅

Obaj Brazylijczycy są zgłoszeni do kwalifikacji do turnieju w Sao Paulo (jedynie 360 km od Rio, także kilka godzin i są na miejscu). Do tej pory się z nich nie wycofali. Była szansa, że dostaną dzikie karty, jednak organizatorzy przyznali je Monteiro, Clezar i Paire. Souzie szczególnie powinno zależeć, żeby spróbować coś zdziałać w tym turnieju, ponieważ 90 punktów już stracił w Rio odpadając w I rundzie (spadł 43 miejsca w rankingu), a kolejne 90 czeka w największym mieście Brazylii. Joao, jak i Rogerio, to zawodnicy z poziomu niżej, często grają w kratkę nawet w Challangerach. Debel Hiszpański jest zdecydowanie bardziej doświadczony, o ile Carreno nie przykłada dużej wagi do gry podwójnej, to tylko gdy gra na poważnie, jego indywidualne umiejętności powodują, że potrafi osiągnąć dobry wynik - jak choćby na turnieju w Quito, który wygrał wraz z Duranem. Marrero, to klasa sama w sobie. Wiele finałów turniejów ATP na ziemnych kortach, w tym nawet kilka wygranych. W I rundzie Hiszpanie mieli dobre przetarcie, pokonując zgraną parę Peya/Petzschner.

Otrzymane punkty reputacji: +14
piopul 57

piopul

Użytkownik
Jako, że jestem nowym użytkownikiem (już chciałem z rana zaproponować wam, ofc w innym dziale WTA, typ na Panią Errani, ale dopiero kilka minut temu aktywowano mi konto) ale od dawna zamiłowanym w kategorii tenisa.
Ale co do mojej propozycji na dziś:
Stan Wawrinka - Benoit Paire @ 1.22 (bet365)
O tym co w ostatnich tygodniach wyrabiał Paire to woła o pomstę do nieba. Serwis mu nie siedzi, ciągle autuje, wczoraj o mały włos nie wtopił z Millotem, który raczej umiejętnościami trochę odstaję od Pairego. Wawrinka przebył ciężki bój ze Staszkiem, ale wyszedł zwycięsko z całego pojedynku. Byłbym skłonny nawet zaryzykować wynik 2:0 dla Szwajcara, ale jako, że będzie to dla niego drugi pojedynek po trzytygodniowej przerwie od porażki z Raonicem w AO, wydaje mi się, że nie jest jeszcze w pełnej dyspozycji, aczkolwiek jest moim faworytem w tym turnieju. Jeżeli Wawrinka od początku zacznie punktować Francuza to nie będzie już czego zbierać. Na pewno nie zabraknie zagrań aktorskich ze strony znanego pajaca po nieudanych uderzeniach, co jeszcze bardziej go dobije i zdekoncentruje. Dla mnie Paire jest po prostu bez formy i coś ciężko jest mu ją odnaleźć.
D. Thiem v D. Ferrer @ 2.50 (bet365)
Thiem coraz lepiej spisuje się na na ziemnej, tak jak ktoś już wspomniał, tym co teraz reprezentuje jest to ścisła czołówka. Ferrer wczoraj bój z Ramosem, który powinien wygrać ten mecz. Ferrer ostatnio masa nieudanych występów, męczył się z Jarrym, zawodnikiem, który ostatnio zaliczył ponad 10 przegranych z rzędu i brak u niego jakichkolwiek większych osiągnięć. U mnie w głowie cały czas mecz z Marchenko, który chyba sprzedał i pozbawił mnie kokosów. Generalnie jeżeli Thiem nie będzie zmęczony po poprzednim turnieju, wczorajszym deblu i wyjdzie zmotywowany i skoncentrowany powinien gładko przejść do następnej rundy.
N. Kyrgios v R. Gasquet @ 1.53 (bet365)
Kyrgios w świetnej dyspozycji. Wiemy jak szeroką gamę zagrań ma ten zawodnik, ale to, co przemawia u mnie za Gasquetem, jest jego wczorajszy mecz z Gulbisem, w którym spisał się naprawdę dobrze oraz to, że Nick jest jeszcze młody i nie tak ograny jak Rysiek. Na pewno będzie to wyrównane widowisko, mam nawet przeczucie że Gasquet może przegrać pierwszego seta. Jest po kontuzji, nie widać jeszcze pełni formy, ale na pewno z meczu na mecz jest w coraz lepszej dyspozycji. Gra u siebie, to też na pewno będzie dodatkowym atutem, ale także zwiększy to na nim presję. Ogólnie H2H obu Panów na korzyść Gasqueta. Po takim kursie, aż grzech go nie łapać, co nie zmienia faktu, że nie będzie łatwo.
D. Goffin - T. Berdych @ 1.36 (bet365)
Goffin nie zachwyca w ostatnich pojedynkach, coś go nurtuje, popełnia bardzo dużo banalnych błędów przy dłuższych wymianach. Gra bardzo szybko, dobrze porusza się po korcie, ale to co zauważyłem, to brak u niego pierwszego serwisu. Berdych wczoraj się męczył ze Zverevem, ale tam można było ciemno grać trzy sety, patrząc na ostatnie wyniki młodego Niemca i atomowy serwis z wysoką skutecznością pierwszego podania. Berdych na pewno traktuje ten turniej poważnie, on już raczej w większych imprezach wysokich rezultatów nie osiągnie, od dawna jego forma idzie już tylko w dół i raczej to się nie zmieni, jednakże mimo wszystko widzę w finale Wawrinkę i Berdycha, dlatego taki typ.
No i ostatni, z powrotem gwiazdy po ciężkiej kontuzji.
Del Potro v J. Chardy @ 1.72 (bet365)
Krótko ujmując, Argentyńczyk po kontuzji, Chardy przed szansą pokazania się wreszcie z dobrej strony. Jednakże...
Oglądając wczoraj mecz Francuza z Rubinem byłem po raz 4 z rzędu załamany postawą Jeremyego. On chyba już powinien sobie dać na wstrzymanie grę singlową, bo rusza się jak drewno, popełnia fiszowskie błędy i w ogóle gra tak jakby chciał tylko przebijać tą piłkę, a nie wykazać się czymś dobrym. Serwisu też brak, który kiedyś był jego nawet mocną stroną. Co do Juana, wczoraj nie byłem do końca przekonany czy wygra, do tego, aby dojść do pełni dyspozycji będzie potrzebował jeszcze miesięcy. Dwukrotnie, zarówno w secie pierwszym jak i drugim był przełamywany, ale odrabiał straty. Widać, że nie ładuje z forehandu z całych sił i oszczędza jeszcze nadgarstek. Po takim kursie to nawet nie opłaca się go nie zagrać, jeżeli Chardy zagra tak słabo jak wczoraj z Rubinem, a Juan nie będzie popełniał błędów przy forehandzie to widzę szybkie zwycięstwo 2:0 dla Argentyńczyka w niespełna półtorej godziny.

Otrzymane punkty reputacji: +32
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Becker - Ram
typ: 1 @ 1.78 Unibet ⛔
Wystarczy już tego dobrego dla Rama. Solidny Niemiec ukształtowany w amerykańskim stylu powinien wyjść z tej pary zwycięsko.
Meczu Rama z Tomiciem nie widziałem ale ostatnimi czasy za dużo jest kombinowania niż czystej gry i kto wie czy tak nie miało być. Pierwszy set wyrównany, w typach na live ludzie podają, że mimo wszytsko Tomic powalczy, a ten oddaje drugiego praktycznie bez walki wygrywając tylko jednego gema. Już Marchenko miał wyeliminować Amerykanina z turnieju, ale jednak jego chimeryczność nie pozwoliła mu na to. Podsumowując - wyniki Rajeeva nie przemawiają do mnie.
Inaczej jest z Beckerem. Pokonał w niedalekiej przeszłości Millmana który moim zdaniem jest w bardzo dobrej dyspozycji a dzięki temu można mieć pewne odniesie co do dyspozycji jego przeciwników w tym właśnie Beckera. Ktoś powie - przegrał z Fritzem, ale turniej w Memphis wyszedł młodemu Amerykaninowi bardzo dobrze i nie pokonał po drodze byle kogo zaś w finale powalczył z Nishikorim.
Mecz Banjamina z Johnsonem to również walka do samego końca. Każdy wie że Steve ma trochę siły w łapie a to pokazuje że technicznie Niemiec jest dobrze przygotowany.
Osobiście widzę w tym pojedynku wygraną Bernarda. Jest on moim zdaniem bardziej solidny i powinno to wyjść podczas spotkania.
Gimeno-Traver - Pella
typ: 2 @ 1.40 Unibet ✅
Daniela nie powinno być tak wysoko w turnieju. @SHAKAL pokazał grafikę jego ścieżki i widać że jego przeciwnicy zmuszeni byli kreczować. Miał na tapecie Mathieu, Monaco i Fogniniego i gdyby któryś z nich był w pełni sprawny, to Hiszpana dawno nie byłoby w turnieju. Do tej pory marnie wyglądają jego wyniki. W RIO tylko jedno czyste zwycięstwo z Clezarem przy dwóch bardzo znaczących Pelli. Przy okazji jego pojedynku z Giraldo wspominałem że nie będzie to dla Santiago łatwy mecz. Przewidywałem over gemowy ale jednak się myliłem. Guido poradził sobie bardzo dobrze wygrywając drugiego seta do zera. To robi wrażenie i pokazuje że jest w dobrej dyspozycji. Nie inaczej powinno być i dziś. Według mnie szczęście Gimeno dzisiaj się skończy.
Goffin - Berdych
over 22.5 @ 2.00 Bet365 ⛔
Pisano już przy okazji meczu Czecha z Zverevem, że nie będzie to spacerek dla Tomka. I tak też było. Rozegrali oni bowiem trzy sety i myślę że i dziś zobaczymy coś podobnego. Goffin jest w bardzo dobrej dyspozycji. Na AO wygrana z Thiemem, wcześniej z Dzumhurem, Stachovskym, porażka dopiero z Federerem. Teraz szybka wygrana z Chungien i &quot;trening&quot; z Mischą Zverevem który skreczował po pierwszym secie przegranym do 1nego.
Tym samym również i dziś liczę na wyrównany pojedynek i walkę do samego końca.
e: jak już wspominano o zbliżających się turniejach to w warto dodać, że za niedługo Dubaj a tam Berdych notował w ostatnich latach bardzo dobre wyniki - trzy lata temu finał, dwa lata temu finał, rok temu półfinał.
Thiem - Ferrer
over 22.5 @ 1.88 Unibet ⛔
Początkowo chodziło mi po głowie zwycięstwo Thiema jednak doszedłem do wniosku że over jest tu bardziej prawdopodobny. Każdy widzi jak radzą sobie obaj zawodnicy. Wygrana Thiema w Buenos Aires, tutaj już dwa zwycięstwa z Andujarem i Schwartzmanem zakończone w dwóch setach.
Ferrer nieco słabiej - kłopoty przy swoim podaniu z Jarrym oraz oddany set z Ramosem tylko umacnia mnie w przekonaniu że nie zobaczymy w tym meczu szybkiego zwycięstwa któregoś z tych panów.
Kyrgios - Gasquet
typ: over 22.5 @ 1.72 Bet365 / over 23.5 @ 1.94 Unibet ⛔
Trzy sety - taki widzę scenariusz tego wyrównanego pojedynku. Wiele zostało już napisane na temat tego meczu. Nie widzę tu jasnego faworyta. Może nieco bardziej przychylny byłbym ku Nickowi z uwagi na powrót po kontuzji Francuza, ale jednak i on ma czasami odchyły które mogą zostać wykorzystane przez Ryśka notabene gospodarza co też działa na psychikę.
Nadal - Dolgopolov
typ: over 20.5 @ 1.72 Bet365 / over 21.5 @ 1.98 Unibet zwrot
Jeśli Ukrainiec nie podpali się zbytnio, będzie racjonalnie myślał i wyciągał szybkie wnioski na korcie, to czeka nas wyrównany, może nawet trzysetowy pojedynek. Nadal nie jest w znakomitej formie. Daje się łamać, broni wielu BP i tu jest szansa dla Olka na szukanie zwycięstwa. Potrafił Verdasco na AO, potrafił Thiem w Buenos Aires to i czemu mielibyśmy dziś stawiać na pewne zwycięstwo Hiszpana przy dobrze prezentującym się Dolgopolovie.
e:

Wawrinka - Paire

typ: under 22.5 @ 1.77 Unibet ⛔
Stasiu nie powinien mieć problemów z wyeliminowaniem Benoita. Ten drugi wydaje się dopiero szukać optymalnej dyspozycji ale na ten moment nie przewiduje u niego nadprzyrodzonych mocy. Wawrinka ma za sobą już ten pierwszy, dziewiczy mecz. Pisałem przy okazji pojedynku ze Stakhovskym że będzie to dłuższy mecz i tak też było. Teraz pora na szybsze rozwiązanie sprawy. W półfinale czeka już Cilic więc Szwajcarowi ni jak pasuje się dziś męczyć z Paire&#39;m.
Dość niedawno spotkali się w Chennai gdzie w dwóch setach (6:3, 6:4) górą był Wawrinka. Wtedy główna linia wynosiła 21.5 gema. Dziś mamy o jeden gem więcej więc myślę że warto w to wejść.
Mannarino - Dimitrov
typ: +1.5 set @ 2.04 Unibet ⛔
Chyba zgodzę się ponownie z @Shakalem. Dodatkowo zauważyłem zależność, że Grzegorz przed Acapulco nie męczy się zbytnio. Zawsze rozgrywał dwa spotkania w Rotterdamie przed tym turniejem. Dwa lata temu dało mu to zwycięstwo w Meksyku, rok temu było już nieco gorzej. Tutaj rozegra dziś już trzeci mecz. Czy aby na pewno chce dalej obciążać swój organizm... ?
Mannarino opisywałem już przed meczem z Ito. Zrobiłem to bardzo powierzchownie i chyba przeceniłem jego umiejętności. Z Ito miał wprawdzie trochę problemów ale dał radę.
Typ bardziej w sferze kombinowania niż racjonalnego myślenia ale tak jak już wcześniej pisałem, ostatnimi czasy jest tego pełno i warto mieć wszystko za uwadze. Nie wchodzę w over gemowy bo nie widzę w tym meczu tie breaka a jeśli mają rzeczywiście zagrać dłuższy mecz to korzystniejszym kursem jest właśnie ten przy moim typie na wygranego seta Francuza.

R 136

rw

Użytkownik
Pablo Cuevas - Federico Delbonis

Delbonis 2.83 Pinnek

Owszem, Cuevas to w ogólnym rozrachunku lepszy ziemniak, ale? Kurs mniej więcej jest wypadkową statystyk, na które składa się mnóstwo zmiennych. Wydaje mi się, że to właśnie zauważyli semi pro typerzy, którzy wyznaczyli trend dla reszty. Początkowy kurs 1.60 - 2.54 moim zdaniem dużo lepiej odzwierciedlał faktyczny podział prawdopodobieństwa.

Delbonisa i Cuevasa oglądałem w Rio i mogę stwierdzić, że Pablo nie gra tutaj swojego A-game. Co więcej, w ogóle początek tego roku dosyć średni Urugwajczyka. Przeciwnie Delbonis. Nie można tego zrzucać na pryzmat rywali bo Delbonis ogrywał Socka, który na clayu naprawdę grać potrafi i czuję tą nawierzchnie, oraz Lorenziego, który zawsze jest problematycznym rywalem. Tak naprawdę Cuevas w tym roku nie pokonał nikogo znaczącego. Jak dla mnie Delbonis ma minimum 40 % szans na zwycięstwo co już mi skraca czas na zastanowienie się.

Del Potro - Chardy

Del Potro 2.06 Pinnek

Na Del Potro kurs rośnie więc warto jeszcze poczekać na rozwój wypadków. Chardy, porażki z Kuznetsov, Marachenko, Machut, Muller. Francuz potrafi zagrać na dobrym poziomie, ale początek sezonu obecnego przypomina mi poprzedni, gra równo, w miarę solidnie i nic po za tym, typowy średni poziom ATP. O Del Potro pisałem już wcześniej i ani trochę się nie pomyliłem. Wrócił z niezłym tenisem w zupełności wystarczającym na średni level. Widać, że ma jeszcze spory zapas.

Monnarino - Dimitrov

Monnarino + 1.5 seta 2.15 Pinnek

W pełni zgadzam się z Shakalem więc nie będę dublował.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
wie ktos moze jakie byly kursy na live na powyzej 8,5 gema i 9,5 gema jak Cilic prowadzil 1-0, szkoda, ze sie nie pogralo, on ewidentnie gra na jedno lamanie, bo ma za dobry serwis, aby oddac

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
wie ktos moze jakie byly kursy na live na powyzej 8,5 gema i 9,5 gema jak Cilic prowadzil 1-0, szkoda, ze sie nie pogralo, on ewidentnie gra na jedno lamanie, bo ma za dobry serwis, aby oddac
Nie wiem dokladnie ale na pewno na 9.5 bylo powyzej 2.00.Kurde ja przy 3:1 I naschodzacym serwisie Chorwata pogralem -5.5 za spore pieniadze a tu takie rzeczy dwa razy lamie w pierwszym gemie w obu setach a potem spokojne zamykanie serwisu.Rusek nie mial nawet jednego braik pointa bodajze chociaz staral sie walczyc.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ferrer – Thiem
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1,6 (Pinnacle)
Stawka: 5/10j

Ferrer broni punktów za zeszłoroczne zwycięstwo w tym turnieju, także porażka w ćwierćfinale będzie oznaczać stratę sporej ilości punktów. W zeszłym tygodniu przegrał w półfinale w Buenos Aires ze swoim rodakiem Almagro, ale „Cygan” grał fantastyczny turniej i usprawiedliwiłbym tą porażkę świetną dyspozycją Almagro.
Thiem wygrał Buenos Aires, pokonując m.in. Nadala, czy wspomnianego Almagro. Chwała Austriakowi za to, ale nie sądzę, by był w stanie wygrać kolejny turniej, w kolejnym tygodniu.
Ferrer to popularny „Pitbull”, szczególnie na kortach ziemnych jest niesamowicie skuteczny i regularny. Do tego Thiem to jednoręczny BH, a z takimi graczami Ferrer ma świetny bilans 188-97. Myślę, że zwycięska seria Austriaka skończy się dziś, jeśli nie – będę bardzo zaskoczony. Po takim kursie na Ferrera na mączce to promocja!
Dimitrov - Mannarino
Typ: 2-0 ✅
Kurs: 1,81 (Pinnacle)
Stawka: 3/10j

Typowy typ na podstawie statystyk:
1. Mannarino to lewa ręką, Dimitrov z takimi graczami ma bilans 37-19.
2. Dimitrov to jednoręczny BH, Mannarino z takimi graczami 46-59.

K 84

krzysq69

Użytkownik
Ferrer – Thiem
Typ: 1
Kurs: 1,6 (Pinnacle)
Stawka: 5/10j

Ferrer broni punktów za zeszłoroczne zwycięstwo w tym turnieju, także porażka w ćwierćfinale będzie oznaczać stratę sporej ilości punktów. W zeszłym tygodniu przegrał w półfinale w Buenos Aires ze swoim rodakiem Almagro, ale „Cygan” grał fantastyczny turniej i usprawiedliwiłbym tą porażkę świetną dyspozycją Almagro.

Thiem wygrał Buenos Aires, pokonując m.in. Nadala, czy wspomnianego Almagro. Chwała Austriakowi za to, ale nie sądzę, by był w stanie wygrać kolejny turniej, w kolejnym tygodniu.

Ferrer to popularny „Pitbull”, szczególnie na kortach ziemnych jest niesamowicie skuteczny i regularny. Do tego Thiem to jednoręczny BH, a z takimi graczami Ferrer ma świetny bilans 188-97. Myślę, że zwycięska seria Austriaka skończy się dziś, jeśli nie – będę bardzo zaskoczony. Po takim kursie na Ferrera na mączce to promocja!
świetna argumentacja, od razu widać ze nie ogladales wczoraj ani Ferrea ani Thiema, 0 tenisowych argumentow. Bo fakty typu, że ten ma tyle pkt do obrony, wiec nie moze przegrac bo straci pkt mają sie nijak do wplywu na wynik spotkania. Thiem wygrał jeden turniej więc drugiego z rzędu już nie wygra ???? Ferrer dostał od będącego w dobrej dyspozycji Almagro, a to własnie Thiem pokonał w finale Almagro. Jak dla mnie to Ferrer powinien poleciec już wczoraj z Ramosem, który gral tak jak powinno sie grac z Ferrerem, mocno i pod linie, nie dajac mu szans na obrone, niestety Ramos jak to Ramos zagrał swietnie 1 seta, a potem zaczyna wyrzucac.
Od porażki z Goffinem obejrzałem wszystkie jego mecze oprocz Eliasa i Lajovica i spokojnie mozna stwierdzic ze to jest aktualna czolowka na maczce, w sumie jako ze nie widzielismy jeszcze Novaka i Wawrinki to Thiem to obencie nr1 na maczce, ustepuje Ferrerowi jedynie obrona, ale tu nie ma sie co dziwic bo to gracz ofensywny i licze na to ze ofensywna gra Thiema bedzie gora nad wybieganiem i defensywa Ferrera. Będę zaskoczony jesli Thiem nie pokona hiszpana, a kurs na jego zwyciestwo traktuje jak promocje wieksza niz to ze ugrał seta z Nadalem ????

THIEM @2.50 bet365. Thiem 2:0 4,40 Óni

W sumie to jeszcze trochę niech administratorzy pobanuja zasłuzonych uzytkownikow ktorzy pisza analizy &quot;tenisowe&quot;, a nie statystyczne oparte na durnym h2h, albo innych kretynskich statystykach i mozna zamykac dzial.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ci co dzisiaj uderzają w overy gemowe to moim zdaniem mają sporo racji. Dla mnie mecze typowe NO BET to są JMDP z Chardym. Argentyńczyk tak naprawdę pokonał dwóch &quot;wacków&quot;, a Chardy w tym sezonie kompletnie mnie nie przekonuje, ale jest to taki zawodnik który rok temu powalczył z Djokovicem w półfinale Kanadyjskiego Mastersa gdzie bronił przez drogę chyba 7 meczowych piłek, więc jak się rozkręci w turnieju to potrafi być mocny. Inna mobilizacja jest na Rubina, inna na JMDP. Kolejny NO BET to Becker z Ramem. Benjamin wyciągnął mecz z Johnsonem ze stanu 7:5 4:0, za to Ram w Stanach Zjednoczonych potrafi być groźny. Jednak faworytem słusznie jest Becker. Ja bym tego osobiście nie grał.
O meczu Cuevasa długo myślałem i wiem jedno - na pewno bym nie grał jego po takim kursie. Delbonis już go raz na mączce pokonał w Chile 2 lata temu, rok temu urwał set, ale grali w Europie, a moim zdaniem Frederico gra lepiej w Ameryce Południowej. Do tego dochodzi ciekawy fakt o którym każdy fan tenisa wie czyli jednoręczny backhand vs. leworęczny z korzyścią na tego drugiego.
Odnośnie tego bana to:
- Podaj buka
- Nie podam!
- Podaj buka
- Nie podam! &quot;filipiński bet, na całym świecie to samo&quot;
- Podaj buka bo tak jest w regulaminie
- Nie podam, bo jak rejestrowałem się na forum to tego nie było
- W takim razie kartka, podaj buka następnym razem
- Nie podam - BAN

Wygląda to na żenującą kłótnię niczym dzieci z piaskownicy. Jak ktoś pisze analizę tak ciężko mu napisać dosłownie te klika literek z nazwą bukmachera przykładowo b e t 3 6 5 to jest całe 6 liter? Gdyby ktoś schował swoją idiotyczną dumą do kieszeni to o całej aferze z banem nikt by nie usłyszał. Jak ktoś kogoś zaprasza do domu to raczej to gość musi przystosować się do obowiązujących zasad które stosują wszyscy, a nie na odwrót, że u właściciela domu można robić co się chce bo &quot;jestem wolnym człowiekiem&quot;. Tak to nie działa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Nie wiem dokladnie ale na pewno na 9.5 bylo powyzej 2.00.Kurde ja przy 3:1 I naschodzacym serwisie Chorwata pogralem -5.5 za spore pieniadze a tu takie rzeczy dwa razy lamie w pierwszym gemie w obu setach a potem spokojne zamykanie serwisu.Rusek nie mial nawet jednego braik pointa bodajze chociaz staral sie walczyc.
ja wzialem under 8,5 w 1 secie i przy 3-0, Cilic nie wykorzystal bodajze 5 break pointow, potem juz mial wywalone do konca meczu na gemy Kuznetsova, a w 2 secie po 1 brejku, zglupialem co zagrac, a Kuznetsov potem trzymal do zera/15, bo juz tak odpuszczal.

T 54

tomaszkao

Użytkownik
Panocki co sadzicie o Smyczku?Fritza pokonal,wczoraj po bardzo dziwnym (dzieki szakal!) meczu pokonal younga .Querrey dal sie wczoraj przelamac ale mimo wszystko wygral .jak to widzicie?

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Kyrgios zaserował przy 38 serwisach aż 17 asów. Skuteczność 44% czyli prawie co drugi serwis to bezpośredni punkt. Tak w ogóle to oddał tylko 6 serwisów.. KOSMOS! Mecz włączyłem tylko na końcówke. To zobaczyłem przy ostatnim serwisie Nicka 4 asy z rzędu. KOSMOS x2 !
Chyba trzeba będzie coś pograć w jego starciu przeciwko kimś z Berdych/Goffin. Oby to był ten pierwszy to może jakoś korzystnie kursowo to wyjdzie?
Ferrer to popularny „Pitbull”, szczególnie na kortach ziemnych jest niesamowicie skuteczny i regularny. Do tego Thiem to jednoręczny BH, a z takimi graczami Ferrer ma świetny bilans 188-97.
Podawanie takich haseł jest bezsensu. 188 do 97 czemu to ma służyć? w takich liczbach to nie jest w żaden sposób odzwierciedlone. Jak koleś wtopił 97 razy to może i 98. W liczbie 188 zawierają się całe zbieraniny różnych zawodników od leszczynek aż po Federrera i Wawrinke, w liczbie 97 jest tak samo. Na dodatek te łącznie 188+97 = 285 spotkań odbywało się na przestrzeni YY lat a chyba każdy kto oglądał mecze powie to samo, że Ferrer na tym turnieju nie przypomina tego samego gościa, który wygrał rok temu. Oczywiście może się zdarzyć tak, że on wygra bo to jednak klasowy zawodnik , dobrze czujący się na tej nawierzchni ale wydaje mi się, że to co piszesz to masło maślane a meczów tych panów ostatnio nie oglądałeś.
PS. Nadal też ma wyśmienity rekord z jednoręcznymi backhendami a z Thiemem sobie nie poradził.

Otrzymane punkty reputacji: +35
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Kyrgios zaserował przy 38 serwisach aż 17 asów. Skuteczność 44% czyli prawie co drugi serwis to bezpośredni punkt. Tak w ogóle to oddał tylko 6 serwisów.. KOSMOS! Mecz włączyłem tylko na końcówke. To zobaczyłem przy ostatnim serwisie Nicka 4 asy z rzędu. KOSMOS x2 !
Chyba trzeba będzie coś pograć w jego starciu przeciwko kimś z Berdych/Goffin. Oby to był ten pierwszy to może jakoś korzystnie kursowo to wyjdzie?

Podawanie takich haseł jest bezsensu. 188 do 97 czemu to ma służyć? w takich liczbach to nie jest w żaden sposób odzwierciedlone. Jak koleś wtopił 97 razy to może i 98. W liczbie 188 zawierają się całe zbieraniny różnych zawodników od leszczynek aż po Federrera i Wawrinke, w liczbie 97 jest tak samo. Na dodatek te łącznie 188+97 = 285 spotkań odbywało się na przestrzeni YY lat a chyba każdy kto oglądał mecze powie to samo, że Ferrer na tym turnieju nie przypomina tego samego gościa, który wygrał rok temu. Oczywiście może się zdarzyć tak, że on wygra bo to jednak klasowy zawodnik , dobrze czujący się na tej nawierzchni ale wydaje mi się, że to co piszesz to masło maślane a meczów tych panów ostatnio nie oglądałeś.
PS. Nadal też ma wyśmienity rekord z jednoręcznymi backhendami a z Thiemem sobie nie poradził.
Rzadko wdaje się w dyskusje tego typu, ale dziś zrobię wyjątek. Może w końcu ktoś zrozumie, że liczy się skuteczność typów i zysk osiągany z nich. To nie jest forum tenisowe, ale bukmacherskie.
Podawanie tych statystyk nie jest bezsensu. Proszę przejrzeć historię moich postów i policzyć statystyki typów, które są oparte na statystyce typu: przeciw leworęczny, z jednoręcznym BH itp.
Jeżeli jest ona na minus i ktoś to sprawdzi - obiecuje, że nie dodam już żadnej analizy ;)
Statystyka typów na forum po Australian Open. od tego momentu podaje na forum typy na podstawie tych statystyk:
Sam Querrey - Krajicek Austin ✅ 2,92j
Struvay - Melzer ⛔ 5j
Peter Polansky - Horacio Zeballos ✅ 3,48j
Łukasz Kubot – Konstantin Kravchuk ✅ 2,8j
Pierre-Hugues Herbert – Egor Gerasimov ✅ 5,7j
Monfils - Kohlschreiber ✅ 5j
Tsonga – Almagro ⛔ 6j
Marcel Granollers - Donald Young ⛔ 2j
Tsonga – Mayer ✅ 5,4j
Sela - Berankis ✅ 4,16j
Nicolas Almagro – Albert Montanes ✅ 4,65j
Cecchinato - Arguello ✅ 2,73j
Halep - Kvitova ✅ 5,36j
Kerber - Bencic ✅ 5,92j
Evans - Edmund ✅ 4,04j
Kerber - Bacsinszky ⛔ 1,5j
Roberto Bautista-Agut - Gilles Muller ✅ 4,65j
Ito – Evans ✅ 4,5j
Guillermo Garcia Lopez – Mirza Basic ⛔ 5j
Marinko Matosevic – Radu Albot ✅ 5,81j
Czy to jest bezsensu ? Koło 47j na plus, przy stawkowaniu od 1j do 10j.

Otrzymane punkty reputacji: +68
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Na pierwszy rzut oka widzę bardzo słabą skuteczność w dziale tenisowym i niby piszą że oglądają, znają, wiedzą itp ale jakoś to nie wygląda. Na początek nie rozumiem jak można iść w stronę Mannarino, który jest po prostu słaby, typowy przebijak. Bułgar dziś robi 2:0, ale to nie o ten typ chodzi. LUDZIE ODPUŚCIE GRĘ NA MANNA BO ON DZIŚ DOSTAJĘ 2:0. ODDAJCIE TĄ KASĘ NA BIEDNE DZIECI. ✅

Wawrinka vs Paire
over 9.5 w 1 secie |1,61| bet trzy65 ✅✅

Krótko. Nie ma co pisać jak większość tutaj o życiorysie zawodnika byle analiza zajęła pół strony. Wydaje mi się że ludzie tylko patrzą na wyniki i piszą te brednie. Wariat Paire, który ma umiejętności spokojnie na najlepszego tenisisty na świecie, ale oczywiście w główce dość często się coś przewraca, podobnie jak u Thiema który również ma umiejętności klasy światowej i ten sam problem, ale przechodząc do rzeczy, moim zdaniem na prawdę solidny kurs na over gemowy w pierwszym secie, minimum 6-4 w pojedynku Staszka z Benuą ? jak najbardziej do gry i nie ma co się zastanawiać. Paire z kim by nie grał to zawsze ma ogrom szans na przełamanie bo po prostu nie ma tenisisty który by zdominował serwisem Beune, no może poza Ivo, któremu się nikt nie równa co do serwisu. Strata seta z Millotem, ale tylko i wyłącznie z jego głupoty. Osobiście nie będę zdziwiony jeśli Paire dziś wygra ze Staszkiem,✅✅ który ma najlepszy bh na świecie bez dwóch zdań. Gram over 9.5, wątpię aby było więcej niż jedno przełamanie w pierwszym secie, oboje mają solidny serwis, owszem jedno przełamanie może wystarczyć na choć by 6:3, ale to będzie bardziej wyrównane spotkanie niż tutaj wiele osób opisuje. Polecam ten over w pierwszym secie!
Skuteczność w tym dziale jest przykładem poziomu &quot;znawców&quot; tenisowych. Jest taka jedna zasada, nie znam się to nie gram! (nie chodzi o jednostkowe typy tylko na każdej stronie jest mnóstwo minusów i mam nadzieję, że nikt nie sugeruje się typami większości ludzi w tym dziale)

Otrzymane punkty reputacji: +18
rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Rzadko wdaje się w dyskusje tego typu, ale dziś zrobię wyjątek. Może w końcu ktoś zrozumie, że liczy się skuteczność typów i zysk osiągany z nich. To nie jest forum tenisowe, ale bukmacherskie.
Podawanie tych statystyk nie jest bezsensu. Proszę przejrzeć historię moich postów i policzyć statystyki typów, które są oparte na statystyce typu: przeciw leworęczny, z jednoręcznym BH itp.
Jeżeli jest ona na minus i ktoś to sprawdzi - obiecuje, że nie dodam już żadnej analizy
Kwestionowałem wartość merytoryczną tego co napisałeś a nie jak to się odnosi do całej twojej historii typera. Równie dobrze moge stawiać powiedzmy w starciu z Ramosem na jakiegoś Careno Buste. Bo ma 50% szans , wygra albo nie wygra. Czasem wejdzie typ, czasem nie. Nie ma sensu się kłócić, ja tylko chciałem napisać, że według mnie merytorycznie kiepsko podchodzisz do tematu. A miałem wrażenie, że w dziale tenisowym, który jest ściśle ukierunkowany pod tą dziedzine można usłyszeć więcej argumentacji na temat jakichś zawodników niż powiedzmy na forum dotyczącym piłki nożnej. Jednak jeśli mówisz, że działasz z duża skutecznością to w porządku ????

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Tosz to tylko sport ???? trzeba uwazac bo korupcja sie szerzy ???? Ja proponuje dzis wziac cos w kierunku Mannarino +1.5 seta albo pare gemow na korzysc francuza.. Do tego cos na Dolgo ???? Ostatnie h2h dla ukrainca a Nadal gra padake nadal straszna, dolgopolov nieprzewidywalny jak zawsze. Seta urwac Rafie powinien .. Do tego intuicja ma podpowiada mi, ze Cuevas poleci dzis z Delbonisem.. Cuevas lapie czasem zalamki jak żółtek Kei ???? No i oprocz teniska, cos w strone Pogoni Sczecin mozna rzucic .. Gra Piasta mimo, iz lider to dnooooo.. ;)

Handicap gemowy +4.5 na Mannarino pokryty.. Seta nie urwał, choc prowadzil 5:4 i serw w 2 secie.. ✅ 6:4 7:5 Dimitrow won

Dolgo chyba zachlał pałeczkę i oddał walkowerem mecz Rafie :cool:

Moja intuicja fatalna wczoraj, jesli chodzi o mecz Delbonisa. Cuevas wygral w dwu setach. ⛔

Pogoń Szczecin wywalczyla remisik 0:0 , choc trzeba przyznac, ze Piast byl lepszy w tym meczu, ale szczescie tym razem po stronie Szczecinian ???? ✅

R 34

roxed

Użytkownik
Mannarino - Dimitrov: DW 0:2
kurs 1,76 Unibet
Jest to spotkanie Adriana Mannarino, który jest leworęcznym tenisistą naprzeciw którego staje grający jednoręcznym backhendem Grigor Dimitrov. Czytam wasze opinie itd jak to leworeczni radza sobie z grajacymi jednorecznym backhendem jestem w stanie się zgodzić, ale myśle że jest zbyt duża dysproporcja umiejętności między Adrianem a Grigorem aby tutaj Mannarino mógł coś ugrać. Nie oglądałem ostatniego spotkania Grigora z Dzumhurem w którym stracił seta, jednak stawiam tutaj na gładkie 2:0 dla Bułgara który w mojej opinii jest dużo lepszym zawodnikiem i dziś gładko wygra

Otrzymane punkty reputacji: +34
forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Delbonis F / Lorenzi P - Cabal J S / Farah R 2 Expekt 1.22 ✅ ✅ ✅
Grający przeciwko ogórki . Jaki może być przebieg? Wg mnie krótki i przyjemny dla Cabala i Faraha. Nie wyobrażam sobie żeby panowie będący w gazie odnieśli tu porażkę . Idealna opcja do kombinacji triple lub dubla.
Dominic Thiem - David Ferrer 1 2.40 Expekt ✅ ✅ ✅
Tu delikatniej, typ bardziej przeciwko Ferrerowi . Hiszpan nie jest w formie i to widzą wszyscy, a Dominic? Radzi sobie świetnie i wiadomo, że Ferrer na mączce czuje się jak w domu, no ale jestem zwolennikiem tenisa, który prezentuje Austriak . Dobrze trzyma swoje podanie, płaskie szybkie uderzenia, liczę na niespodziankę .
Pozdrowienia dla forumowiczów i nie bójcie się wyrażać swojego zdania na zachowania moderatorów bo niedługo każdy będzie bał się napisać analizę ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Melo/Soares @1,25 Bet365
6:3 6:4 ✅✅✅

Bardzo fajna opcja do jakiejś tasiemki, albo na podbicie kursu. Brazylijczycy przed własną publicznością, na pewno motywacji nie zabraknie. Obaj są deblistami na najwyższym światowym poziomie, mają już doświadczenie ze wspólnej gry i odnosili razem sukcesy. Ich rywale jak to się mówi &quot;sklejka&quot;, nie powinni tutaj sprawić większych problemów, do tego kibice na pewno będą gorąco wspierać swoich rodaków.

R 34

roxed

Użytkownik
Del Potro - Chardy: Del Potro
2,17 Pinnacle
Spotkanie wracającego po rocznej przerwie Del Potro z Chardy zapowiada się ciekawie. Jeśli chodzi o formę to Francuz nie zachwyca od Australian Open grając nierowno, czesto sam sie lamie ogolem jego gra pozostawia wiele do zyczenia. Jego przeciwnikiem jest Argentynczyk ktory wraca po kontuzji i dopiero buduje swoją formę, myślę ze z meczu na mecz będzie widać w jego grze drobną poprawę. Spotkanie zostało ocenione przez buki 50/50. Ja jednak widzę tutaj faworyta w roli Del Potro, ktory moim zdaniem jest silniejszy psychicznie niz jego rywal a jutro przewiduję wyrównany mecz i myślę, że właśnie to zadecyduje o zwycięstwie.
Tak przegladajac jeszcze oferte fajnie wyglada typ na set dla Paire kurs 1,80. Grali ze sobą 2 lata temu i wygral Benoit 2:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom