>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour -Rio De Janeiro, Marseille, Delray Beach - 15.02 - 21.02.2016

Status
Zamknięty.
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Del Potro - Chardy: Del Potro
2,17 Pinnacle

Spotkanie wracającego po rocznej przerwie Del Potro z Chardy zapowiada się ciekawie. Jeśli chodzi o formę to Francuz nie zachwyca od Australian Open grając nierowno, czesto sam sie lamie ogolem jego gra pozostawia wiele do zyczenia. Jego przeciwnikiem jest Argentynczyk ktory wraca po kontuzji i dopiero buduje swoją formę, myślę ze z meczu na mecz będzie widać w jego grze drobną poprawę. Spotkanie zostało ocenione przez buki 50/50. Ja jednak widzę tutaj faworyta w roli Del Potro, ktory moim zdaniem jest silniejszy psychicznie niz jego rywal a jutro przewiduję wyrównany mecz i myślę, że właśnie to zadecyduje o zwycięstwie.
Tutaj już bym nie ruszał. O ile wcześniej nie miał konkretnych rywali to Chardy ogórkiem nie jest. Bez fajerwerków, ale jest solidność, która Francuzowi może przynieść zwycięstwo. Jak dla mnie no bet, to będzie 1 poważny sprawdzian JMDP i na razie proponuję przyjrzeć się, co z nim będzie.

Pozdrawiam, ArQ.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Google --&gt; Rio pogoda --&gt; Szanse opadów
Prognozy na turniej w Brazylii nie są zbyt optymistyczne na najbliższe dni.
- Mannarino dzisiaj serwował już po seta i dalej nie skomentuję ;)...
- Kyrgios, brawo!
???? Nadal R. - Dolgopolov A.
Dolgopolov A. +1,5 seta ::: 2,16 ::: 1/3 PinnacleSports ▶
Dolgopolov A. ::: 4,14 ::: 0,5/3 PinnacleSports ▶
Powyżej 21 gemów ::: 1,84 ::: 1/3 PinnacleSports ▶

H2H 5:2 z lat 2010-2015. Tylko ciekawostką jest fakt, że dwa ostatnie mecze wygrał właśnie Ukrainiec, a tym trzecim w 2014 roku było ich finałowe spotkanie w Rio. Wygrał co prawda wtedy Hiszpan, ale różnica z aktualną jego formą, a tamtą z przed 2 lat jest olbrzymia. Do tego co tu dużo mogę napisać? Nadal mnie cały czas w tym sezonie nie przekonuje od pierwszego meczu. Został zmasakrowany w finale Doha przez Djokovica, na Australian Open przegrał już w 1 rundzie z Verdasco, w Buenos Aires łamali go tacy mocarze tenisa jak Monaco który nie grał oficjalne dobre ponad pół roku (a już w Rio skreczował mecz z Gimeno-Traverem), czy chociażby Lorenzi, a o przegranym finale z młodym Thiemem to już chyba każdy wie. W Rio w drugim secie łamali się jak zapałki zarówno z Carreno-Bustą jak i Almagro.
Czy to nie przypadkiem właśnie Dolgopolov był dwa razy bardzo blisko od wyrzucenia samego Djokovica z dwóch Mastersów rok wcześniej? Tak to właśnie on. Nieobliczalny Alexandr z wielkimi papierami na dobrą grę - niestety zawodzi go bardzo często głowa która w tenisie jest niezwykle istotna. Tutaj jak na razie w swoim stylu z drobnymi problemami wygrał dwa mecze i na Nadala jestem z pewnością zepnie się skoncentrowany na 100%.

Wynik: Walkower Dolgopolov A.

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
W Rio różnica czasowa to 3 godziny więc teraz mają tam 21.00. Według prognozy do 2 w nocy ma padać. Szczerze to wątpie, żeby dziś jeszcze wznowili

S 1

szkot80

Użytkownik
na jednym z kortów w Rio czyszczą linie i być może mecz zostanie wznowiony, nie pada już od pół godziny.
Co do Dolgopolova, wiadomo z jakiego powodu nie będzie grał?

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Każdy prawie, czemu pytasz, ciężko sprawdzić czy z czystego lenistwa?
Bet365 tego nie ma i czegoś takiego z reguły nie wystawia. A jak się przerzucałem na tego buka to wydawało mi się że ofertę ma bogatą.
Na BetClica, na którym kiedyś grałem nawet nie patrzę bo nie sądzę żeby tam coś takiego serwowali.
Lukałem bwina z ciekawości i tam nie ma.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tak szczerze to mało bukmacherów ma opcję na seta. Tak z bardziej renomowanych firm to PinnacleSports, Unibet i Betsson, reszta to jakieś Luxbet, 10bet, Betway itd. które są tu bardzo mało popularne. Taki Bet365, Bet-at-home i wiele innych nie mają. Mają za to opcję wygrana 1 seta, wygrana 2 set - więc można zagrać tak, że na live 1, a później po 1 secie na 2, czasami jest o wiele wyższy kurs.
Moim zdaniem i tak jeżeli ktoś chce obstawiać tenis to bezkonkurencyjny jest tutaj Pinnacle. Ostatnio taką różnicę widziałem, na Delbonisa w Pinnacle 1,59 z bodajże Lorenzim, w Bet365 1,44. Jeszcze parę lat temu taką różnicę miałem kompletnie w dupie, teraz jest to niezwykle dla mnie istotne.

polikum 54

polikum

Użytkownik
Akurat siedzę w Rio, więc mam dość bliski obraz. Rzeczywiście dziś popadało może z godzinę, ale już dawno przeszło i nie zanosi się na powrót. W ogóle tymi prognozami nie można się za bardzo sugerować. Zapowiadane &quot;thunderstorms&quot; są z reguły przelotne - tak było i dziś, i wczoraj. Trwały może z godzinkę, a przy tych temperaturach wszystko szybko wysycha. Jutro ma być pełna patelnia, z kolei w niedzielę znów może popadać, ale wróżyłbym tu co najwyżej przerywane mecze, a nie przekładane na kolejne dni.

Otrzymane punkty reputacji: +12
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Trzeba jutro i pojutrze uderzać w Thiema.
Co gość grał dzisiaj... Od 1-3 robi gemy na 11-2 z Ferrerem.
Stonowana radość. Nie było jakiejś dużej podniety przy wożeniu dziadka Ferrera. Duża pewność siebie.

marylka 5,4K

marylka

Użytkownik
Walczy Delpo ale to nie wyglada zbyt dobrze. Oczy ma chlopak podkrazone jakby byl po ciezkiej chorobie , slabo sie porusza , czesto spozniony do pilek.
Orsanic nie zaryzykowal i nie wezmie Delpo do Gdanska.
ARG przyleca w dosc niespodziewanym zestawieniu
L.Mayer
Pella
Berlocq
Olivio
Brak w skladzie etatowych reprezentantow...Schwartzmana i Delbonisa.
Zapewne Orsanic dobrze to przemyslal , bo zdaje sobie sprawe , ze zarowno Majchrzak jak i Hurkacz graja bardzo nieprzyjemne pilki....

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Chardy gra padake. Del Porto ma wsparcie publiki. Jeśli nawet awansuje do półfinału to Querrey pownien z nim wygrać. Delpo nawet nie startuje do niektórych piłek.

D 319

defox

Użytkownik
ludzie co wy mowicie.. niewiarygodne co tu mozna przeczytac. Ktos moze nie oglada tych spotkan i sugeruje sie waszymi wypowiedziami.
Dzisiaj widzialem tylko jeden glos rozsadku ktory byl za Del potro. Ogladalem jego dwa pierwsze mecze i niszczyl tych ogorow az milo. Nawet mysle ze specjalnie sie lamal zeby stworzyc sobie presje, bo jakby chcial to by ich ogral na miekko. Dzisiaj w wymianach wyglada nieco grozej a pyknie tego parodyste do 2 w dwoch setach.
Querrey zagral dzisiaj taka padake, ze sam nie wie jak to sie stalo ze wygral. Po przelamaniu w 3 secie najchetniej zszedlby z kortu, ale pan Smyczek znany ze swojego psychicznego niedorozwiniecia podarowal mu ten mecz. Ten czlowiek to istna porazka. Jest narwany jak jakis cpun po koksie. Querrey zagral mega bagno. Miliony dfow, duzo ue. Tak wiec ludzie nie sugerujcie sie tymi wypowiedziami o slabej dyspozycji DelPotro.
Jak Querrey wygra z Juanem to prosze o bana ;]

galica13 522

galica13

Użytkownik
Thiem w takiej formie ma szanse na French Open. Nawet nie mówię, że w tym roku, ale kiedyś... Nie mówię też o innych szlemach, bo jednak on na mączce jest królem, hard i trawa mniej mu podchodzą. Jak Novak wyłoży się z kimś to Thiem będzie miał ładną drogę po Roland Garros, może za 2 może za 5 lat ????

R 34

roxed

Użytkownik
Dimitrov - Ram: Over 21,5
1,72 Pinnacle
Spotkanie pomiędzy Bułgarem, ktory wygral wczoraj 2:0 taki tez wam podeslalem typ, jednak malo brakowalo i Mannarino by ugral seta serwowal przy 5:4 ale dal sie polamac. Panowie mierzyli sie dosc dawno bo 4 i 5 lat temu ale oba pojedynki wygral Ram. Nawierzchnia tego kortu nie jest wybitnie szybka wiec upatruje tutaj seta dla Rama, tie break tez moim zdsniem niewykluczony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom