>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour -Rio De Janeiro, Marseille, Delray Beach - 15.02 - 21.02.2016

Status
Zamknięty.
vasyl86 2,1K

vasyl86

Użytkownik
Paire - Cilic --- Paire @ 3,1 Pinnacle ⛔
Zagrałem sobie za drobne taki typ głównie by uprzyjemnić sobie oglądanie meczu, ale sam typ ma szanse powodzenia. Kurs trochę spadł, bo było wczoraj jeszcze w okolicach nawet 3.5, ale te 3,1 też jeszcze dobre. H2H 1-0 dla Paire (Chennai 2013). Paire jaki jest to każdy fan tenisa wie - potrafi zagrać wybornie w niektórych meczach/turniejach, a czasem prezentuje żenujący spektakl. Cilic zagrał wczoraj dobry mecz z Kuznetsovem, liczyłem że Rusek doprowadzi do jakiegoś tiebreaka, ale Chorwat serwował bardzo dobrze. Ponad 70% trafienia pierwszym serwisem wczoraj to jak na Cilica bardzo wysoki procent i mam nadzieję, że nie powtórzy tak dobrego meczu. Paire jest wysoko w rankingu, początek roku miał słaby i przydałoby się zacząć zdobywać te punkty. W Marsylii podobno jest rodzina Paire i dopinguje go z trybun. W takiej sytuacji nie wypada odstawiać kabaretu tylko trzeba grać.
Co do meczu Delpo - Querrey. Z tego co widziałem u Querreya to rewelacyjnie nie gra i musiałby zagrać 2x lepiej by dotrzeć do finału.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dzisiaj w Marsylii jeden przynajmniej jeden z dogów powinien wygrać. Może nawet obaj - i ja tak spróbuję.

Kyrgios N. - Berdych T. 1 @2,30 Bet365 ::: 0,5/3j✅

Kyrgios w wybornej formie, a ciągle się rozkręca. Z Gasquetem zagrał najlepszy mecz w tym roku - pewnie wygrał 6:0, 6:4. Na 38 swoich serwisów dał aż 17 asów, nie popełnił żadnego DF-a. Ogółem przy swoim serwisie oddał zaledwie 6 punktów. A grał z zawodnikiem z czołówki. Na returnie również bardzo dobrze, w wymianach to samo. Łamał Ryśka jak chciał. Berdych za to w nie do końca optymalnej formie. Dla przykładu z takim Alexandrem Zverevem, który owszem, talent i umiejętności spore ma, łamał się w sumie 3 razy i stracił seta. Tomek mimo wszystko ma niezły serwis, bardzo dobry backhand. Jednak idę w stronę Nicka, który moim zdaniem ma tutaj spore szanse wygrać.

Paire B. - Cilic M. 1 @3,32 Marathon ::: 0,5/3j⛔

Tutaj też widzę dość spore szanse dla Benoita. Jest to gość o niesamowitych umiejętnościach. Ma wszystko, żeby należeć do czołówki. Wszystko, oprócz chłodnej głowy. Ale na tych najlepszych z reguły się mobilizuje. Jak wczoraj na Stana. Cilić w marnej formie, wczoraj co prawda ograł Kuznetsova w dwóch setach, ale mam wątpliwości, czy aby na pewno Rosjanin nie odpuścił - ma grać kwale do Dubaju o ile dobrze pamiętam. Marin wygląda kiepsko w wymianach, na returnie również tak sobie. Serwis wciąż dobry, ale fakt faktem, Francuza serwisem nie da się zdominować. Dlatego liczę, że wygra.

Nadal R. - Cuevas P. +1,5 seta 2 @2,26 Pinnacle ::: 0,5/3j✅

Rok temu właśnie w Rio Cuevas Rafie seta urwał. Czemu i nie w tym? W formie jest dobrej, Delbonisa ograł dość pewnie. To można powtarzać do znudzenia - Rafa to nie jest już ten dawny Rafa. Więcej błędów, brak ognia w wymianach, słabe serwuje. Często się łamie. Cuevas serwis ma przynajmniej solidny, w wymianach również dobrze wygląda. Moim zdaniem na seta ma szansę.

Melo/Soares + Cabal/Farah @1,79 Marathon ::: 1/3j⛔

I przypomnienie co ostatnio pisałem o dzisiejszych deblach w Delray Beach:

Mirnyi M./Huey T. + Venus M./Pavic M. @2,39 1xbet ::: 0,5/3j⛔

Mirny/Huey zmierzą się z Marachem/Martinem. Wyżej cenię pierwszą parę, która zresztą jest faworytem. Po wpadce w Memphis, gdzie przegrali z Fritzem i Harrisonem, w tym turnieju idą bardzo pewnie i są już w półfinale. Oba mecze bez straty seta, ograli m.in. Fyrstenberga i Gonzaleza, zwycięzców poprzedniego turnieju w dwóch setach, z których Marach i Martin przegrali. Odnośnie Francuza i Austriaka - rywali mieli łatwych, ciężko było spodziewać się ich porażki. Teraz dostają rywali, którzy niedawno byli choćby w ćwierćfinale Australian Open. I moim zdaniem przegrają.

Venus/Pavic kontra Bury/Zelanay. Pavicie troszkę słabsza forma niż jeszcze kilkanaście dni temu. Ale mimo wszystko trzymają poziom i wygrywają. Bury i Zelanay mają spore szczęście, że są na tym etapie - z Junaidem i Marrayem byli blisko odpadnięcia po dwóch TB, z których jeden przegrali do 9, a drugi to 9 wygrali. W STB ostatecznie sobie poradzili już gładko. Pavicie do tej pory 2 trzysetowe spotkania, ale mimo wszystko wygrywane pewnie. Ponownie liczę na nich.

Bryan B./Bryan M. - Chardy J./Paes L. 2 @3,98 Marathon ::: 0,25/3j⛔

Typ przeciwko Bryanom. Obaj od jakiegoś czasu zawodzą, już w zeszłym sezonie sporo porażek po wysokich kursach, a w tym póki co jest chyba jeszcze gorzej. Drabinkę mieli łatwą, to i są w półfinale. Ostatnio przegrali z Monroe i Krajickiem. Jeszcze wcześniej z Erlichem i Flemingiem. Chardy i Paes to bardzo dobrzy debliści. Oczywiście, Paes się roztył i już nie gra tego co wcześniej. I to przy jego serwisie jest więcej problemów z domknięciem gema niż przy serwisie Francuza. Ale Bryany ostatnio w tak nędznej formie, że moim zdaniem warto spróbować pograć przeciwko nim. Jeśli dzisiaj uda im się jeszcze wygrać, nie zdziwię się specjalnie, ale wątpię, by byli w stanie cały turniej wygrać.

Dimitrov + Del Potro @1,90 1xbet ::: 1,25/3j⛔

Otrzymane punkty reputacji: +15
rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Paire @3.00 ⛔⛔ bet365 próbował..

Koledzy wyżej opisali już jak sprawy się mają. Więc ja krótko. Rzeczywiście, rodzina Paire`a jest obecna na jego spotkaniach. W pierwszym rzędzie siedzi żona, mama i wydaje mi się ze ojciec Benoita również. Kilkukrotnie wczoraj po zdobytych punktach odwracał się i celebrował je w ich strone. Z takim wsparciem myśle, że ma bardzo spore szanse.
Ciekawostka, którą wczoraj usłyszałem podczas spotkania z Wawrinką. Paire jest ogromnym fanem drużyny piłkarskiej z Marsylii, Olimpique.

T 54

tomaszkao

Użytkownik
Nim każdy bedzie walil miliony w Paire niezapominajcie ze on ma odpały.Wczoraj dalem na live w polowie 1 seta ze wygra z Wawrzyncem i genialnie zagral do konca seta.w 2 cos mu sie stalo w glowke i wyplacilem wczesniej hajsy po czym w 3 secie z &quot;mala&quot; pomoca szwajcara wygral.Ja mysle ze dzis cudu nie bedzie i Cilic wygra.Wystarczy ze francuzowi nie bedzie wychodzil poczatek spotkania i jak to na niego sie zacznie wkurzac ,pajacowac i bedzie po meczu:-|
Cilic po 1,4 w Sportinbecie :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +6
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Są buki, które oferują Del Potro +1,5 seta i Thiem +1,5 seta?
poszukaj na Bet 365 .. jak dla mnie jeden z lepszych bukow, spora oferta i wgle. Mam w bet at home ale tam kiepska oferta przed meczem, choc na lajfie maja o wiele bardziej ja rozszerzona ???? pzdr

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
A co do dzisiejszych meczow. Errani przebijaka czy Strycova patela.. Stawiam na silny fizycznie tenis i wygrana Basi ???? 6:0 6:2 Errani. Wloszka zagrala solidniej, agresywniej, Strycova zagrala bezmózgu totalnie i przegrala zasluzenie. Brawo Errani.

Dimitrov vs Ram. po 1.2 dimiego nie ma co brac. Jako, ze Ram to amerykanin, to publika bedzie z nim. Wszelkie tenisowe atuty po stronie Dimitrova, lecz Ram trzymajac serwis, niesiony przez wlasna US-ejowska publika powinien seta ugrac, moze nawet mala niespodzianka ???? zdecydowanie Ram ????
Ram wygral w dwu krótkich setach, niespodzianka stala sie faktem dokonanym. 6:4 6:3 Ram. ✅
Paire vs Cilic Nie wypowiadam sie. Kazdy moze tu wygrac.
Jednak Cilic 6:2 6:7 6:3 Cilic. ????
Kyrgios vs Berdych Kolejny mecz z cyklu 50 na 50. Kyrgios chora glowka.
Kyrgios zagrał świetnie. Z Cilicem jak zagra na takim poziomie ma szanse, ale pamietajmy, ze Cilic to zwyciezca wielkoszlemowy wiec faworytem jest chorwat. 6:4 6:2 Kyrgios.
Thiem vs Pella Nie widzialem w jakiej formie jest Pella, ale Thiem jak zagra na swoim poziomie szybkie 2 sety. ale to jest tenis i lepiej nie dotykac tego meczu po takim kursie jak 1.15 ????
Sensacja haha Thiem polecial. Mowilem,zeby uwazac na takie mecze,z takimi kursami 6:1 6:4 Pella. ????
To samo Rafa vs Cuevas . Rafa pewnie wygra, ale po 1.15 nie ma co brac ????
Rafa pewnie, ale przegral ???? Rafa dno totalne, forma kiepska. Na frenchu panowie, trzeba szukac sensacji i porazki Rafy ???? ale narazie skupmy sie na turniejach gdzie Rafa bedzie szlifowal forme w cudzyslowie.. Kursy na straty seta lub porazke hiszpana, w kazdym turnieju sa niezle.. 6:7 7:6 6:4 Cuevas.

K 84

krzysq69

Użytkownik
Nim każdy bedzie walil miliony w Paire niezapominajcie ze on ma odpały.Wczoraj dalem na live w polowie 1 seta ze wygra z Wawrzyncem i genialnie zagral do konca seta.w 2 cos mu sie stalo w glowke i wyplacilem wczesniej hajsy po czym w 3 secie z &quot;mala&quot; pomoca szwajcara wygral.Ja mysle ze dzis cudu nie bedzie i Cilic wygra.Wystarczy ze francuzowi nie bedzie wychodzil poczatek spotkania i jak to na niego sie zacznie wkurzac ,pajacowac i bedzie po meczu:-|
Cilic po 1,4 w Sportinbecie :cool:
lepiej dac stowe na lepszego tenisowo Paire i wygrac 200, niz dawac 100 na slabszego Cilica i miec szanse na wygranie 40zl. Paire oprocz serwisu jest lepszy w kazdym elemencie od Cilica, przy czym w meczach Paire serwis, jak juz wspomnieli koledzy wczesniej nie ma kluczowej roli, on ma jakas zdolnosc ze tak przystawia rakiete, ze pilka wraca ???? Cilica nie ogladalem, natomiast Benua owszem i jakos nie widzialem uniego zadnego pajacowania, raczej duzo motywacji, ale tutaj na forumku jest powszechna opinia, ze kazde przelamanie Paire to jest efekt jego pajacowania i goracej glowy ???? To jest półfinal, Paire wie z kim walczy wiec po pokonaniu Wawrinki naprawde jest juz bardzo blisko zeby fajnie sie pokazac przed rodzinka ????

kurs 3.22 w Marathonie jest co najmniej kuszacy, a zarazem lekko smieszny biorac pod uwage ze na ruska z Cilicem bylo wczoraj 4 ????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
poszukaj na Bet 365 .. jak dla mnie jeden z lepszych bukow, spora oferta i wgle. Mam w bet at home ale tam kiepska oferta przed meczem, choc na lajfie maja o wiele bardziej ja rozszerzona ???? pzdr
Nigdy nie było, nie ma i nie będzie handi setowego w b365. Tam zawsze znajdziecie co najwyżej jedną linię na handi gemowe i jedną linię na o/u gemów w meczu. Jeśli chodzi o handi setowe szukajcie tego w Pinnacle, Marathonie, 1xbet, Unibecie, może nawet w betsafe. Najłatwiej wejść jednak na porównywarkę kursów typu oddsportal i tam sprawdzić, chociaż nie zawsze podają pełną listę buków, gdyż np. przy handi setowym w deblach pomijają Marathon i 1xbet.

Bellucci/Demoliner-Cabal/Farah 0-2
Bellucci/Demoliner+1.5 seta 1.76 MarathonBet⛔
Cabale to faworyci fakt, ale nie prezentują ostatnio jakiejś wielkiej formy. Wygrali 250-tkę, ale nie ograli tam żadnej klasowej pary, same sklejki. Zdarzało im się tracić sety z takimi parami jak Marrero/Moser, Lajović/Thiem, czy w ostatnim spotkaniu z Delbonisem i Lorenzim. Tutaj tym bardziej jest to widoczne, gdyż w drugiej partii dostali aż 1-6. Kolumbijczycy miewają przestoje, tak na returnie, jak i serwisie, a Brazylijczycy to nie byle jaka para. Obaj to solidni debliści, wiadomo, że Tomek skupia się na singlu przez co trochę olewa grę podwójną, ale jak już się za to bierze i to na cegle, to wygląda to nieźle. Jestem w stanie wręcz napisać, że dopiero teraz Cabale dostają najtrudniejszą parę w dotychczasowych ich bojach na clayu w turniejach w Ameryce Południowej. Powinniśmy tutaj obejrzeć zacięty pojedynek z masą ciekawych akcji. Jakieś 1.4 na Cabali jest raczej niewarte ryzyka, chociaż już można zaobserwować pewne wzrosty. Ja tutaj wolę pójść trochę w drugą stronę i po wyższym kursie proponuję seta brazylijskiej pary.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Kyrgios ograł wczoraj Gasqueta 6:0 7:5 dzisiaj gra mecz z Berdychem.
Ostatni mecz pomiedzy nimi wygral Berdych. Czech potrafi czasem zagrac niezly mecz. A KYRGIOS to swir. Zadnej kasy na wygrana kyrgiosa, dolgopolova, paire bo to swiry. A sorry z tego pospiechu sie pomyslilem.. tak Kyrgios gra z Berdychem ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dzisiaj u Thiema widzę over gemowy, Kyrgios - Berdych NO BET, pozostałe mecze to opcje na sety.
???? Dimitrov G. - Ram R.
Ram R. +1,5 seta ::: 2,06 ::: 1/3 PinnacleSports ✅

H2H 0:3 z lat 2010-2012. Wtedy co prawda Dimitrov był jeszcze nastolatkiem miał mniej więcej 18-20 lat więc logiczne jest to, że grał dużo gorzej. Panowie już wtedy rozegrali ze sobą łącznie 4 tie-breaki i z każdego zwycięsko wyszedł Ram.
Bułgar o mały włos był od straty seta z Francuzem Mannarino który prowadził w drugim secie 5:4 z przełamaniem, ale dała o sobie znać jego bardzo gorąca głowa i zamknął ostatecznie mecz w dwóch setach z korzyścią dla Dimitrova. Ram za to w 3 setach ograł Beckera, Rajeev robi w Delray Beach kawał dobrej roboty i tak szczerze to już podczas turnieju w Qutio mnie bardzo mocno pozytywnie zaskoczył, że w ogóle tam się zjawił.
Walka o finał turnieju, Dimitrov jak sami widzicie ma pewne przestoje w swojej grze. Ram to już nie Mannarino który spali się psychicznie, ten Amerykanin dość śniadej cery ma ponad 30 lat. Rok temu wygrał turniej w Newport więc w Stanach Zjednoczonych lubi grać. To mogą być dla niego ostatnie chwile w końcowym triumfie na szczeblu finałów ATP, liczę na to, że mocno powalczy.
Wynik: 4:6 3:6 @Edit: Teraz już H2H 0:4...

Otrzymane punkty reputacji: +52
I 14

ice05

Użytkownik
skoro Dimitrov o malo nie przegral seta z francuzem to trzeba powiedziec ze Ram nie przegral omal meczu, przy 1 przegranym secie w drugim Ram przy 44 mial 15-40 przy swoim serwisie łącznie obronil 5bp a potem oczywiscie Becker sie sam polamal, ogladalem te bp i Dimitrov na pewno by to wykorzystal, Dimitrov wygra te spotkanie, Ram jest słaby

P 53

papulek65

Użytkownik
Tenis ATP Delray Beach
21.02 02.00
S.Querrey -J.M Del Potro 2
kurs 1.43 BaH
Kurs taki sobie, ale do dubla dobry. Juan chyba już dochodzi do siebie po kontuzji, to, że nie biega do każdej piłki, nigdy nie biegał. Querrey u siebie niby,ale lepszy deblista. Może mam setyment,ale JMdP obudził niedźwiedzia.I jemu kibicuję, nie mam odwagi pacnąć 2:0 dla JMdP, bo dobry kupon mam, ale swędzi... JMdP - do boju !!!

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
skoro Dimitrov o malo nie przegral seta z francuzem to trzeba powiedziec ze Ram nie przegral omal meczu, przy 1 przegranym secie w drugim Ram przy 44 mial 15-40 przy swoim serwisie łącznie obronil 5bp a potem oczywiscie Becker sie sam polamal, ogladalem te bp i Dimitrov na pewno by to wykorzystal, Dimitrov wygra te spotkanie, Ram jest słaby

Odnośnie wczorajszego meczu, oglądając go pomyslałem nawet o &#39;ustawce&#39; Becker był lepszy, ale przy BP grał beznadziejnie, nawet mają piłkę przy siatce i połowe kortu wolnego bił w Ram&#39;a ;)
Takie moje wrażenie, no i ciekawi mnie w sumie jak dzisiejszy mecz będzie wyglądać, bo atrybutów sportowych to on na Dimitrova nie ma, lecz jak to bywa w tenisie mogą wyjść atrybuty poza sportowe ;)

nole90 360

nole90

Użytkownik
Kyrgios - Cillic 1 2:0 , szybko latwo i przyjemnie ???? ✅
Kurs : 2.11
Buk ; Marathon
Stawka : 66 f .
Analiza : Nie ma co czekac na wystawienie kursow , to bedzie bet dnia a nawet moze roku , wiecej niz pewne jak koledzy powyzej sie wypowiadaja kto zatrzyma Nicka ? . Na pewno nie Cillic , ktory dzisiaj tak na prawde wygral bo .... Paire przegral . Najpierw troche na swiezo o meczu Australijczyka z Berdychem , niesamowita skutecznosc przy wlasnym podaniu , dwa przy podaniu Berdycha tez bardzo dobrze sie prezentowal , szeroki wachlarz zagran , dobiegal do straconych pilek , mysle ze najwyzszy czas by dojrzec do tenisa i ta droge obral Nick . Mecz Paire Cillic , pierwszy set , blazenada w wykonaniu Francuza , beznadziejne skroty , tak jakby mu sie nie chcialo grac , jakbym widzial obrazonego Monfilsa . W drugim secie mozna bylo odczuc chec powalczenia i sie udalo , trzeci set az do przelamania szlo bardzo dobrze , byl nawert bp , moze to zawazylo , reasumujac , Francuz mogl i moim zdanie spokojnie powinien wygrac ten mecz . Chorwat nie zagral nawet solidnego meczu , po prostu bledy , bledy , Paire . Jak widze spotaknie jutrzejsze , po prostu , Marin nie poradzi sobie z dobrze fizycznie przygotowanym Nickiem , jesli beda szanse na przelamanie to &#39;&#39; Kangur &#39;&#39; to wykorzysta , w druga strone watpie by taka sytuacja miala miejsce . To jest moja obiektywna opinia na podstawie tego co widzialem , niedlugo edycja z kursami i stawka . Powodzenia

edit : marathon juz wystawil kursy , bardzo ladne 2.11 to promocja , Nick zbiera rewanze za porazki 1:3 z Berdychem , z Gasquetem , teraz czas na 0:3 z Cilliciem

Otrzymane punkty reputacji: +17
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Kyrgios - Cillic 1
kurs 1,72
bet 36 5
Nie wątpliwe faworytem będzie w tym meczu Kyrgios. W tym turnieju gra na obłędnym poziomie jestem pełen podziwu dla niego. Cillic gra poprawnie w tym turnieju i tyle można powiedzieć na temat jego gry, żadnych przebłysków nie widziałem w jego grze. Krygios jest faworytem jeżeli wytrzyma psychicznie wygra, ponieważ ma więcej atutów czysto sportowych. Na porównywalnym poziomie mogę określić serwis, lecz gra z głębi kortu zdecydowanie na korzyść Kangura. Dla mnie kurs powyżej &lt;1,60 będzie do gry

D 15

dabrosik

Użytkownik
Moja pierwsza analiza więc proszę o wyrozumiałość ????
ATP Marsylia
Kyrgios - Cilic 1 @1,72 bet365
Oglądałem wszystkie mecze Nicka i gra fenomenalnie, póki co głowa mu wytrzymała, nie miał odpałów, a sama gra to popis. W dzisiejszym meczu przeciwko Berdychowi, 100% punktów po 1wszym serwisie + 8 asów - musi robić wrażenie. Gral pewnie, dobrze w wymianach, umie zaskoczyć, trafia w linie, nie wierze ze ktoś taki jak Cilic wyrwie mu trofeum z rąk. Marin niby gra lepiej niz na początku roku, ale w tym turnieju to nie ten poziom, licze na łatwą wygraną Greka.
ATP Rio
Dominic Thiem wygra turniej
kurs 3.25
bet365
Uważam że Dominik to ścisła czołówka obecnie jesli chodzi o mączke, wygral poprzedni turniej, teraz wyrzucił z tureniju w świetnym stylu Ferrera, gra dynamicznie, precyzyjnie, szybko, nic dodac nic ująć. Jego przeciwnicy to Pela z którym gra dzisiaj i nie oszukujmy sie, to raczej będzie formalność, Argentyńczyk gra przeciętnie i napewno klaśa nie dorównuje Dominicowi. W finale spotka sie albo z NAdalem który już nei jest tym co kiedyś(bla bla, kazdy to już tutaj napisal) którego pokonal tydzień temu albo PAblo Cuevas, który gra solidnie na mączce, wysoko dochodzi, ale wydaje mi sie, że Thiem sobie &quot;na miękko&quot; z nim poradzi. Także dla mnei Dominic to faworyt i licze na jego drugie trofeum z rzędu ????

pawelex 237

pawelex

Użytkownik
Rozumiem że Wawrince nie specjalnie zależy na turniejach typu 250 ale Dimitrov przy 500 to już powinien zachować minimum zaangażowania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom