>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Moskwa, Antwerpia, Sztokholm - 17.10-23.10.2016

Status
Zamknięty.
dx2 266,2K

dx2

Użytkownik
Isner-del Potro 2 @1.38
Czuja bukmacherzy ta wygrana del Potro i wiedza, ze Argentynczyk nie odpusci. Ranking jeszcze przecietny, ale del Potro od turnieju olimpijskiego wrocil juz do bardzo dobrej formy. Argentynczyk planowal dobry start w Szanghaju, ale tam przegral minimalnie mecz 1 rundy z swietnym Goffinem. W tym meczu nie bylo prawie zadnej roznicy i statystyki i ilosc punktow byla niesamowicie wyrownana, ale ktos wygrac musial i padlo na Goffina, ale rownie dobrze to del Potro mogl byc polfinalista w Szanghaju.
Nie udalo sie w Chinach zrobic wyniku, wiec del Potro poprosil o dzika karte w Sztokholmie, a juz wiadomo ze na tej samej zasadzie planuje zagrac w Bazylei i pozniej w Paryzu. Niby Sztokholm z tej trojki najmniej zamozny turniej, ale Argentynczyk nie moze kombinowac po szybkiej porazce w Szanghaju. Forma jest i bedzie gra.
Niby mozna powiedziec, ze dziwi tak niski kurs w straciu z Isenrem, ale John Isner ostatnimi miesiacami jest w glebokim kryzysie. To najgorszy sezon Amerykanina od kilku dobrych lat i najprawdopoodbniej Amerykanin zakonczy go poza czolowa dwudziestka rankingowa od bodajze osmiu lat. Przede wszystkim Isner ma ogromne problemy z gra w glebi kortu obecnie i dosadnie obnazyl to mecz w turnieju, ktory Isner zna jak wlasna kieszen w Atlancie z Kyrgiosem.
Mozna juz chyba smialo powiedziec, ze w tym sezonie Isner nie wygra po raz pierwszy od 2010 roku nie wygra zadnego turnieju w kalendarzu. Jego tegoroczne wyniki w szlemach to dwukrotnie 4 runda i dwukrotnie 3 runda, a w dziewieciu turniejach ATP 1000 Isner tylko raz dotarkl do 4 rundy w Indian Wells, trzykrotnie zakonczyl starty na 2 rundach, a w reszcie byl na ogol nieobecny. Bardzo slabe wyniki w porownaniu do poprzednich lat i ten kurs przypadkiem nie jest, poniewaz nie zanosi sie, zeby tutaj mialo sie cokolwiek zmienic juz w tym sezonie. Licze z kolei na dobra gre del Potro, bo to zawsze nobilitacja pokonac wyzej klasyfikowanego rywala, ktory jednak wyrobil sobie bardzo wysoka marke.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Isner-del Potro 2 @1.38

Czuja bukmacherzy ta wygrana del Potro i wiedza, ze Argentynczyk nie odpusci. Ranking jeszcze przecietny, ale del Potro od turnieju olimpijskiego wrocil juz do bardzo dobrej formy. Argentynczyk planowal dobry start w Szanghaju, ale tam przegral minimalnie mecz 1 rundy z swietnym Goffinem. W tym meczu nie bylo prawie zadnej roznicy i statystyki i ilosc punktow byla niesamowicie wyrownana, ale ktos wygrac musial i padlo na Goffina, ale rownie dobrze to del Potro mogl byc polfinalista w Szanghaju.

Nie udalo sie w Chinach zrobic wyniku, wiec del Potro poprosil o dzika karte w Sztokholmie, a juz wiadomo ze na tej samej zasadzie planuje zagrac w Bazylei i pozniej w Paryzu. Niby Sztokholm z tej trojki najmniej zamozny turniej, ale Argentynczyk nie moze kombinowac po szybkiej porazce w Szanghaju. Forma jest i bedzie gra.

Niby mozna powiedziec, ze dziwi tak niski kurs w straciu z Isenrem, ale John Isner ostatnimi miesiacami jest w glebokim kryzysie. To najgorszy sezon Amerykanina od kilku dobrych lat i najprawdopoodbniej Amerykanin zakonczy go poza czolowa dwudziestka rankingowa od bodajze osmiu lat. Przede wszystkim Isner ma ogromne problemy z gra w glebi kortu obecnie i dosadnie obnazyl to mecz w turnieju, ktory Isner zna jak wlasna kieszen w Atlancie z Kyrgiosem.

Mozna juz chyba smialo powiedziec, ze w tym sezonie Isner nie wygra po raz pierwszy od 2010 roku nie wygra zadnego turnieju w kalendarzu. Jego tegoroczne wyniki w szlemach to dwukrotnie 4 runda i dwukrotnie 3 runda, a w dziewieciu turniejach ATP 1000 Isner tylko raz dotarkl do 4 rundy w Indian Wells, trzykrotnie zakonczyl starty na 2 rundach, a w reszcie byl na ogol nieobecny. Bardzo slabe wyniki w porownaniu do poprzednich lat i ten kurs przypadkiem nie jest, poniewaz nie zanosi sie, zeby tutaj mialo sie cokolwiek zmienic juz w tym sezonie. Licze z kolei na dobra gre del Potro, bo to zawsze nobilitacja pokonac wyzej klasyfikowanego rywala, ktory jednak wyrobil sobie bardzo wysoka marke.
Teoretycznie wszystko na to zapowiada. No, ale... wlasnie.

Del Potro dzisiaj gral debla z Andersonem w parze i byl krecz. Ktorys zglosil zapewne kontuzje. To tez kluczowa i informacja z punktu widzenia meczu.

Dodatkowo mimo wszystko John ma atut serwisu i jesli w przypadku takiego zawodnika siedzi serwis, to odrobina szczescia i moze to byc po prostu loteria. A kurs nie jest wysoki, zeby duzo w to wchodzic.

zimon 59

zimon

Użytkownik
Teoretycznie wszystko na to zapowiada. No, ale... wlasnie.
Del Potro dzisiaj gral debla z Andersonem w parze i byl krecz. Ktorys zglosil zapewne kontuzje. To tez kluczowa i informacja z punktu widzenia meczu.
Dodatkowo mimo wszystko John ma atut serwisu i jesli w przypadku takiego zawodnika siedzi serwis, to odrobina szczescia i moze to byc po prostu loteria. A kurs nie jest wysoki, zeby duzo w to wchodzic.
Z oficjalnego Twittera turniejowego
Anderson/del Potro retired the doubles. Anderson injured.

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
ATP - SINGIEL: Moskwa (Rosja), twarda (w hali)
Godzina: 19:00
Spotkanie: Donskoy Evgeny - Ramos-Vinolas A.
Typ: Donskoy E
Kurs: 1.72 bwin

Turniej w stolicy Rosji. Donskoy w ubiegłym sezonie doszedł tu do półfinału.Patrząc na staty w hali (80/61-12/36 ) obrazują który ma więcej doświadczenia w grze pod dachem. Ramos jedyny rozegrany mecz w tym sezonie na hali w Saint Petersburgu i przegrana w dwóch setach z Sidorenko. Bardzo dobry sezon Alberta,ale turniej w Moskwie raczej mu nie siedzi.Dwukrotnie odpadał tu w R1,ewidentnie nie są to jego korty.Rosjanin bardziej ograny na hali,broni wyniku,gra przed własną publicznością.Myślę,że wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku

Otrzymane punkty reputacji: +42
johnson 5

johnson

Użytkownik
Ymer vs Karlovic 1 - 4.50 w bet365
Mysle ze tu mozna poszukac niespodzianki za drobne. Ymer wczoraj pokazal sie z fajnej strony w meczu z Verdasco, do tego gra przed swoja publicznoscia. Szczerze to nie siedze mocno w tenisie i jest on dla mnie troche anonimowy ale widac bylo u niego lekkosc, swiezosc, wydaje mi sie ze jak utrzyma nerwy na wodzy to moze postraszyc i poganiac po korcie leciwego Karlovica. U tego drugiego upatruje spadku formy i zmeczenia sezonem. Podkreslam ze nie jest to opinia znawcy, a jedynie szukanie niespodzianki. Co myslicie?

wasek1 135

wasek1

Użytkownik
Ymer vs Karlovic 1 - 4.50 w bet365
Mysle ze tu mozna poszukac niespodzianki za drobne. Ymer wczoraj pokazal sie z fajnej strony w meczu z Verdasco, do tego gra przed swoja publicznoscia. Szczerze to nie siedze mocno w tenisie i jest on dla mnie troche anonimowy ale widac bylo u niego lekkosc, swiezosc, wydaje mi sie ze jak utrzyma nerwy na wodzy to moze postraszyc i poganiac po korcie leciwego Karlovica. U tego drugiego upatruje spadku formy i zmeczenia sezonem. Podkreslam ze nie jest to opinia znawcy, a jedynie szukanie niespodzianki. Co myslicie?
Verdasco tak odpuścił to spotkanie, że czuć to było pewnie w sąsiedniej hali. Drugi Kyrios się trafił. Myślę że nie ma co wyciągać po tym spotkaniu wielkich wniosków. Jak Karlović zagra na 50% to powinien wygrać. Fernando zagrał wczoraj na jakieś 5%. Dziwne skróty, 2 metrowe auty, niepodpieganie do dropshotów rywala.

Otrzymane punkty reputacji: +42
bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Antwerp 2016 (Belgium)
Gilles Simon - Yannick Maden
Typ: Yannick Maden
Kurs: 10 Bet365
Typ: over 2,5 set
Kurs: 5 Bet365
Typ: over 18,5
Kurs: 1.90 Bet365
Dzisiaj proponuję pograć w stronę Yannicka Madena, swój typ argumentuję następująco. Niemiec w kwalifikacjach ograł dwóch solidnych zawodników: Millota i Coppejansa po 6;3 i 6;2 czyli to nie przypadek. Hala w Antwerpii musi mu odpowiadać i jest już oswojony z nawierzchnią. Simon wraca z Azji po świetnym turnieju gdzie przegrał dopiero z Murrayem. Jest końcówka sezonu, dla Francuza ten turniej był z pewnością wyczerpujący;psychicznie, fizycznie i do tego dochodzi długa podróż samolotem. Uważam, że jest to mecz w którym może zabraknąć Simonowi motywacji. Maden nie ma nic do stracenia, nic tylko wyjść i grać najlepiej jak się potrafi. Z Belgii do Francji nie ma daleko, warto zauważyć, że Simon nigdy jeszcze nie brał udziału w tym turnieju. Myślę, że warto spróbować, kurs szalony.

Bez analizy:
Haase
Ramos
Rosol

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Wczorajszy dzień to jakieś nieporozumienie. Aż na usta się cisnął słowa Zbigniewa Stonogi:

&quot;Platforma Was tak nie wyruchała, jak wyrucha Was Verdasco&quot;

???? Donskoy E. - Ramos A.
Ramos A. ::: 1,95 ::: 1/3 Pinek ✅
Ja doskonale wiem o tym, że Ramos niby w większości mączka, że przeplata lepsze wyniki z tymi gorszymi, że gra na hali na pewno nie jest mu na rękę, ale ten gość jest na 38 miejscu w rankingu ATP o czym Donskoy może na razie pomarzyć. Ramos niedawno doszedł do samego finału w Chengdu gdzie miał naprawdę szanse nawet na zwycięstwo, rok temu w Szanghaju ograł samego Federera po kapitalnym meczu.
Za Rosjaninem przemawia tylko to, że gra u siebie i hala. To wszystko, ni jak ma się do osiągnięć leworęcznego Ramosa który gra sezon życia. Inna półka, inny kaliber, może seta urwie, ale myślę, że na końcowe zwycięstwo to za dużo jak na niego. Już pomijam fakt, że w 1 rundzie dostał kelnera który skreczował przy wyniku 6:3 5:1. Widocznie jakaś ostra kasa musiała pójść skoro kreczuje się nie dokańczając 1 gema, chociażby honorowo. W końcu to &quot;matuszka rasja&quot;, tam nie ma rzeczy niemożliwych.
Wynik: 4:6 7:6(4) 4:6

Otrzymane punkty reputacji: +8
H 902

hank

Użytkownik
To żadna nowość, Verdasco puścił w swoim życiu dziesiątki spotkań. Nie mówię że je sprzedał, po prostu odpuścił, przeszedł obok, zagrał na pół gwizdka.
Dzisiaj lipna oferta, ale na Babos warto grać. Potem opiszę, dopiero wstałem.
A u panów na Seppiego, nie ufam za grosz Haase, a w hali Włoch to lepszy gracz, mimo słabej dyspozycji.

bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Też jestem zdecydowanie za Ramosem, widziałem debla jak grał Donskoy przeciwko Rublev/Medvedev to nie mógł z żadnym z nich utrzymać normalnej wymiany. Wiadomo nie jest taki mecz deblowy w 100% miarodajny ale jednak daje do myślenia. Mnie też dziwi, że to on jest lekkim faworytem ale buki nigdy nie doceniały Ramosa. Hiszpan jest wg. mnie o klase wyżej od Rosjanina jeżeli chodzi o poziom sportowy. Jeżeli nie będzie żadnego odpuszczania na koniec sezonu czy innych szaleństw to musi to wziąć.
Co do Verdasco to klasyk, po cichu liczę, że Simon zrobi to samo.
#BOL

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
A u panów na Seppiego, nie ufam za grosz Haase, a w hali Włoch to lepszy gracz, mimo słabej dyspozycji.
Seppi obecnie jest takim kasztanem, że wystarczyłoby, aby ktoś z ekipy Haase obejrzał wczorajszy mecz Włocha z Delbonisem. Ktoś mądrze napisał- Delbonisowi włączył się halowy tryb Almagro- bombardowanie płasko, po przekątnych, bez większego użycia mózgu.
Jeśli Haase będzie konsekwentnie przebijał piłki Seppiemu to on sam w swoim stylu prędzej czy później walnie w siatkę, albo rąbnie w aut.
Wystarczy jako tako trafiać pierwszym podaniem i mecz wygra się sam.
Jeśli miałbym zagrać cokolwiek w tym meczu, to postawiłbym na jakiś over ✅, albo na Haase ⛔ (a raczej przeciwko Seppiemu :cool: )
Moim zdaniem warto dzisiaj zagrać handicap +3.5 przeciwko Karloviciowi- tutaj raczej nic nie trzeba tłumaczyć.
Ymer +3.5g @1.85 Sportingbet ✅
I jeszcze jeden zakład, który nie wymaga zbytniej analizy:
Isner - Del Potro over 10.5g w 1 secie @1.80 Sportingbet ⛔
Poza tym, warty gry wydaje się być debel Bopanna/Huey. Panowie mimo, że ze sobą nie grali, to jednak są bardzo doświadczonymi deblistami i ze sklejką komediantów taką jak Baghdatis/Muller powinni dać radę. Jeden i drugi wczoraj w podobym stylu sprzedali swoje mecze w singlu, także nie chce mi się wierzyć, że nagle zachce im się grać w deblu.
Bopanna/Huey -2g @1.88 Marathonbet ✅
Warty uwagi też jest jakiś hc gemowy w stronę Mannarino w meczu ze Zverevem.
Edit. (W zależności od linii, Mannarino +4= zwrot, Mannarino +4.5 ✅ )

master. 1K

master.

Użytkownik
Verdasco tak odpuścił to spotkanie, że czuć to było pewnie w sąsiedniej hali. Drugi Kyrios się trafił. Myślę że nie ma co wyciągać po tym spotkaniu wielkich wniosków. Jak Karlović zagra na 50% to powinien wygrać. Fernando zagrał wczoraj na jakieś 5%. Dziwne skróty, 2 metrowe auty, niepodpieganie do dropshotów rywala.
Bez kitu co Ty porównujesz Kyrgiosa do Verdasco... Australijczyk nawet nie krył tego że oddaje mecz, serwis na poziomie mojego pierwszego treningu z rakietą do tego jakieś hot dogi pod siatką, gadka z sedzią i kibicami...
Wczoraj chyba inny mecz widziałem niż Ty. Ze strony Verdasco nie było odpuszczenia pomijając to, że aktualnie nie jest w jakiejś wybitnej formie. Verdasco nie lubi grać z zawodnikami defensywnymi tylko szybka gra w korcie. Jak zagrał Ymer? Defensywa. Młody stoi 2 metry za linią i wszystko przebiją na drugą strone a Hiszpan nie wytrzymuje i wyrzuca w aut lub siatka. Skrót? Nic z tego, młody dobiega bez problemu. Pod koniec seta u Verdasco można zauważyć dużą irytacje, gada coś pod nosem, uwagi do swojego boksu. Sport nie jest taki łatwy... To że Hiszpan doświadczony i wysoko w rankingu to nie znaczy, że ma szybko pozamiatać młodego Szweda. Dzisiaj Ymer znów stanie 2 metry za linią i Dr.Ivo sie posypie...
Dodatkowo popieram granie w strone Madena
Simon vs Maden
Maden @ 10 B365
Maden +1.5 seta @ 5 Marathonbet
Ymer vs Ivo
Ymer @ 4.5
B365
Przy kursach zawsze podajemy bukmachera, od którego on pochodzi./Macko18

bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Nie rozumiem jak ten Maden pokonał Millota i Coppejansa. Myślałem, że wyjdzie i coś będzie działał na korcie, a narazie Simon gra na 20% i wygrywa sobie bez problemu. Nie wróżę tu nic więcej dobrego. Francuz nawet jakby nie chciał to i tak by wygrał:zoltakartka:
Skończy się pewnie podobnie jak w 1szym secie, 6;3 lub coś podobnego chyba że Simon zacznie grać lewą ręką (chociaż może też ma niezłą..)

H 902

hank

Użytkownik
To żadna nowość, Verdasco puścił w swoim życiu dziesiątki spotkań. Nie mówię że je sprzedał, po prostu odpuścił, przeszedł obok, zagrał na pół gwizdka.

Dzisiaj lipna oferta, ale na Babos warto grać✅. Potem opiszę, dopiero wstałem.
Nie zdążyłem opisać Babos, no mówi się trudno, może ktoś zagrał, jak dziś zobaczyłem że Sportingbet wystawił na otwarcie 2,25 to o mało z krzesła nie spadłem, 1,83 które ja miałem to i tak był super kurs.

Seppi 2,02 Unibet✅
Wpisałem wcześniej, więc coś tam skrobnę. Zdaję sobie doskonale sprawę że Seppi gra aktualnie słabo, ale nawet grający słabo kiedyś się przełamują.
W mojej opinii Haase to idealny rywal, bo on może przegrać absolutnie z każdym. Poza tym zielone ikonki przy formie Holendra nie świadczą że on jest w jakiejś wybitnej formie, bo wszystkie te zwycięstwa to był poziom Challengerów. Ostatni mecz na poziomie ATP (nie licząc wczoraj) wygrał 13 tygodni temu w Gstaad, na nawierzchni ziemnej. W zasadzie poza mączką ten człowiek przegrywa wszystko, z kim tylko się da. Na hali w tym roku 2:3 wliczając wczorajsze zwycięstwo. Rok wcześniej 4:7 z czego dwa razy przegrał właśnie z Seppim, a pokonywał takie tuzy jak Bossel czy Cuevas, który poza mączką jest pionkiem.
Seppi na hali czuję się dużo lepiej, wygrał tam jeden turniej i dwukrotnie był finalistą (ostatnio rok temu w Zagrzebiu) . W ostatnim czasie...w tym roku również 2:3, rok temu 6:5.
Hala w Belgii jest dość wolna, więc będzie trochę wymian i biegania, a w tym Włoch jest lepszy i 12 Break Pointów które wczoraj wywalczył z DelBonisem pokazuje że nie jest z tym Włochem tak źle. Holender napewno ma lepszy serwis, i tym samym wygra pewnie więcej łatwych punktów, ale Isner to to nie jest, i swoje szanse na returnie Seppi spokojnie dostanie. Pytanie jak w tym elemencie zagra Seppi, jeśli przyzwoicie to powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +3
psycho96 0

psycho96

Użytkownik
Mam pytanie. Obstawiłem &quot;kurs meczu&quot; jeszcze przed meczem i jest już 5 gem, a ja nadal nie mogę np. zamknąć obstawienia przed czasem, ani nie widać, że w ogóle obstawiłem, a w zakładce &quot;moje zakłady&quot; mam ten zakład? Bukmacher UNIBET. O co chodzi? Czy to się pojawi po pierwszym secie czy jak?

K 49

kacper76

Użytkownik
Mam pytanie. Obstawiłem &quot;kurs meczu&quot; jeszcze przed meczem i jest już 5 gem, a ja nadal nie mogę np. zamknąć obstawienia przed czasem, ani nie widać, że w ogóle obstawiłem, a w zakładce &quot;moje zakłady&quot; mam ten zakład? Bukmacher UNIBET. O co chodzi? Czy to się pojawi po pierwszym secie czy jak?
W uni tylko zakłady grane live można zamykać.

H 902

hank

Użytkownik
Ferrer 1,39 unibet +Monfils 2:0 1,3 ako 1,8unibet⛔
Mi to się wydaje bardzo pewne.
Edmund ogromny progres w tym roku, zarówno jeśli chodzi o gre jak i ranking. Świetny serwis, zamiata forehandem, gra bardzo ofensywnie i widowiskowo. Ale mimo posiadania wszystkich atutów do skutecznej gry w hali, jakimś cudem nie potrafi w niej grać, o czym ja się dobitnie przekonałem podczas Davis Cup i jego popisów w spotkaniu z Pellą. Tutaj pokonał Marchenke, ale biorąc pod uwagę że Ukrainiec zrobił 13 podwójnych, to wynik nie może dziwić, a mimo to potrzebował Anglik do tego dwóch tiebreaków. Ferrer 7 finałów halowych, z czego 6 w ostatnich 3 latach. Dostanie lekcje młody, nie widzę innej możliwości.
Co do drugiego meczu. Portugalczyk korzysta z rankingu (lepsza kasa), i przyjechał na 250 do Szwecji, gdyby musiał się przebijać przez kwalifikacje to na 100% siedziałby teraz w Chile i grał w Challengerze w Santiago. Korzysta z tego rankingu (co by nie mówić zapracował na to) już od pewnego czasu, bo nałapał punktów w Bastad i Umag, wyniki ma jednak dramatyczne, odpadał wszędzie w pierwszej rundzie. Wczoraj odniósł pierwsze zwycięstwo od porażki w SF z Fogiem w Umag. Jednak wczoraj Dodig musiał być albo kontuzjowany albo pijany, skoro pozwolił wykręcić Portugalczykowi 90% po pierwszym i 71% po drugim. Jutro szykuje się wynik raczej podobny do poprzedniej przygody halowej Portugalczyka, a więc miesiąc temu, w St. Petersburgu, 1:6 2:6 z Troickim.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Lajovic D. - Kohlschreiber P.
Kohlschreiber P. -1 gem ::: 1,87 ::: 1/3 Pinek ✅
Fakty są jakie są czyli &quot;Kolba&quot; jeden z najczęściej kreczujących zawodników bądź na &quot;renowacji&quot; gra w tym roku średnio. Jednak jest to nadal zawodnik ze ścisłego topu, top #32. W tym sezonie nawet przytulił kolejny tytuł ATP w Monachium więc nie ma co narzekać. Gdyby nie kontuzje to on takich ŁAKÓW jak Lajovic to wciąga nosem. Nie oszukujmy się, &quot;Filip&quot; to uniwersalny zawodnik na każdą nawierzchnię, fajnie się go ogląda, jednak jego największym mankamentem są dłuższe wymiany. Wtedy się Niemiec niecierpliwi chce skończyć punkt i tak oto finalnie kończy siatką lub autem, efekt? Od lat w top 20-30 nie więcej nie mniej, coś w tych okolicach.
Lajovic no nie oszukujmy się, zawodnik z pogranicza Challenger/ATP. Występy w głównym turnieju to jest święto, czasami coś odpali. Jednak hala patrząc na suche statystyki to nie jego bajka. Gdyby grali na mączce miałbym o wiele większe wątpliwości co do typu. Ograł co prawda w 1 rundzie Tipsarevica, ale jak gra Serb vs. Serb po kontuzjach, z problemami zdrowotnymi to taki wynik nie powinien dziwić. &quot;Kolba&quot; skoro już gra na koniec sezonu w ATP to myślę, że z jego zdrowiem jest całkiem w porządku więc jeżeli jest w pełni zdrowy to o wynik jestem spokojny.
Wynik: 5:7 6:3 3:6

Otrzymane punkty reputacji: +3
H 902

hank

Użytkownik
Popieram typ na Kolbe, chociaż szalał nie będę z powodu na ostatnie urazy. Generalnie bilans Lajovica pod dachem mnie szokuje, w zeszłym roku 9:3, co prawda 7 tych zwycięstw miało miejsce w kwalifikacjach, mimo to na rozkładzie Dolgopolov, Mahut czy Mathieu robi wrażenie. Tutaj zwycięstwo z Tipsarem też mnie zaskoczyło.
Kolba to jednak profesor, i pod dachem czy na trawie nie zwykł przegrywać z byle kim. Niemiec ten sezon ma stracony, to jest ostatnia szansa żeby zrobić coś pozytywnego i jeśli Kolba tutaj startuje, to wierzę że jest gotowy na poważne granie.

Kohlschreiber 1,73 Unibet✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom