>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Moskwa, Antwerpia, Sztokholm - 17.10-23.10.2016

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Kyle Edmund 2,65 Betsson ⛔
Edmund w mega gazie zamiata forhandem aż miło, pewny siebie, szuka winnera dzisiaj bardzo dobrze serwował, oburęczny backhand funkcjonuje należycie, mało błędów u Gasqueta widać brak pewności siebie zwycięstwa z zawodnikami w tym turnieju którym wystarczy poprzebijać i się sami gubią w ostatnich tygodniach przegrywa z regularnymi zawodnikami i ofensywnymi, zapowiada się powtórka z Us Open gdzie został zmiażdżony przez Brytyjczyka

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Richard Gasquet - Kyle Edmund Typ: Kyle Edmund -1.5 seta AH @ 5.00 Unibet
Richard Gasquet - Kyle Edmund Typ: Kyle Edmund @ 2.80 Unibet

Doprawdy nie wiem czemu bukmacherzy faworyzują Gasqueta w tej parze. Chyba tylko przez wzgląd na nazwisko Francuza oraz jego aktualny ranking. H2h na korzyść Brytyjczyka, który zmiażdżył Gasqueta na US Open wygrywając 6-2 6-2 6-3. Ostatnie występy, jak i forma również na korzyść Edmunda. Richard poza wygraną w Belgii ze Struffem i Cervantesem, przegrywał z kim leci: Dimitrovem, Carreno Bustą i Berdychem. Z kolei Kyle wygrał tu z Ferrem, zaś jego ostatnie porażki miały miejsce po spotkaniach z Murray&#39;em i Wawrinką. Widać, że Edmund robi kolosalne postępy, zaś Francuz po kontuzji notuje jeden ze słabszych sezonów w karierze. Reasumując choć spodziewam się kolejnej rzezi Kyle na Richardzie i wygranej w dwóch setach.

S 22

siudinho

Użytkownik
Del Potro - Dimitrov 1 1,4 bet365
Argentynczyk bez straty seta w tym turnieju, 3 mecze po 2;0 gdyby nie 3 BP w jednym gemie z karloviciem to nikt nawet nie bylłby blisko przełamać Juana.
Dimitrov w pierwszej rundzie ograł 2:0 słabego Zoppa a wczoraj pokonał nieobliczalnego Andersona ale jestem pewien ze obecna forma to za mało dla powracającego do wielkiej formy Argentynczyka.
Carreno- Busta - Robert 1,36 1 bet365
Hiszpana nie oglądałem wczoraj ale to co wyprawiał Francuz to sie w głowie nie mieści , pierwszy set wygrany 7:5 gdzie łamali sie jak zapałki, drugi to porażka 6:0, w trzecim dobra podstawa medvedeva ale jeden wykorzystany bp roberta i 4 obronione i po meczu. Typ przeciwko zmęczonemu robertowi który nabiegał sie wczoraj.
Ymer Ymer Boppana Huey 2 1,3 bet 365
Bracia ze szweccji którzy dla zabawy zagrali sobie w debla i doslzi do półfinału. Graja przeciwko jednym znajlepszych deblistów w tourze więc tu już nie może być przypadku.
dodatkowo z challengera Benneteau który jest w bardzo wysokiej formie, wczoraj zmiótł Tepevaca m dzisiaj kolej na gombosa kurs 1,36 bet 365
Ako 4 mecze 3,38

sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Gasquet - Kyle Edmund @ 2,50 sportingbet ⛔
Rysiek w ostatnim czasie diametralny zjazd formy. Oglądałem jego mecz z Dimitrovem, Cilicem i skróty innych pojedynków - dramat.
Edmund diametralnie inna postać w ciągu ostatnich miesięcy.
Zdarzały mu się gorsze spotkania, lecz z zawodnikami top nawet w przypadku przegranej zawsze pokazywał się z dobrej strony.
Gasquet na US OPEN ugrał ledwie 7 gemów w trzysetowym pojedynku.
Czy zaczął grać lepiej od tego czasu ? Nie.
Sock - Zverev 2 @ 1,45 sportingbet ⛔
kurs na zwycięstwo młodego niemca z amerykaninem niezbyt zachęcający, choć do ako jak najbardziej.
Widać u Socka zmęczenie sezonem + trzy mecze w ciągu ostatnich trzech dni ( dwa trzysetowe ).
Zverev po przegranej z Tsongą w Chinach odpoczął, łatwo uporał się z Mannarino i Kamke.
Jeżeli tylko w ważnych momentach nie bedzie grał z syndromem gorącej głowy to nie powinien mieć problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Del Potro J. - Dimitrov G.
Dimitrov G. +1,5 seta ::: 1,79 ::: 1/3 Pinek ⛔
H2H 3:0 z lat 2013-2016, grali ze sobą w tym roku na trawie w Stuttgarcie. Jednak to było bardzo dawno. Dimitrov 1 część sezonu przede wszystkim na mączce miał beznadziejną, jednak w 2 części na hardzie gra świetnie, bilans 30-15 na hardzie gdzie rok temu miał 13-10. Ćwierćfinał Masters w Toronto, półfinał w Cincinnati, 4 runda US Open, półfinał w Chengdu, finał w Pekinie, a Sztokholm jak już wczoraj wspomniałem Dimitrov kojarzy bardzo dobrze. W końcu tu grał w 2 finałach z czego 1 wygrał, w końcu tu trenował, szukał trenerów itd.
JMDP poza srebrnym medalem na Igrzyskach Olimpijskich w Rio zdarzały mu się wpadki w tym sezonie. Może nie aż takie wpadki, jednak potrafił przegrać 2:0 z &quot;Kolbą&quot;, Querreyem, Isnerem, Sockiem, Zeballosem, Berdychem więc lista dość spora. Na pewno zawodników typu Almagro, Isner czy Karlovic nie są aż w takim gazie jak ostatnio Bułgar dla którego turnieje w Szwecji są dość wyjątkowe.
Wynik: 6:4 7:5

dx2 266,2K

dx2

Użytkownik
Sock-del Potro 2 @1.3
del Potro 2:0
Innej opcji po prostu nie widze. Pisałem przy meczu delPotro z Isnerem, ze Argentynczyk odpadl w Szanghaju po cholernie wyrownanym meczu z Goffinem, ktory dotarl do polfinalu, tyle ze gdyby wygral delPo to on rownie dobrze mogl byc pozniej tym polfinalista. Argentynczyk na pewno liczyl na dobry wystep, wiec wzial dzika karta w Sztokholmie i on przyjechal tutaj wygrywac mecze. Jutro powinien w koncu wygrac turniej, gra lepiej od Socka. Do kombinacji rzecz jasna jak najbardziej.

Tenis by Dawid 1,3M

Tenis by Dawid

Znawca - Tenis
Finał, ATP Moskwa
F. Fognini – P. Carreno-Busta
1. Carreno-Busta win @2,37 (bet365) ✅

Witam. Dziś wziąłem pod lupę mecz finałowy ATP Tour w Moskwie. Kieruję się tutaj bardziej przeczuciem, bo obaj są w bardzo dobrej formie i zasłużenie grają w finale tego turnieju. Bukmacherzy faworyzują Włocha, lecz ja mu często nie ufam i wychodzi mi to z różnym skutkiem. Włoch niby bardziej doświadczony, ma więcej finałów za sobą, lecz Fabio jest zawodnikiem, któremu potrafi odbić w trakcie meczu, czego powodem często jest jedna lub dwie akcje, które nie poszły po jego myśli – w skrócie mentalnie nie jest najmocniejszy, ale to raczej każdy wie, kto oglądał trochę meczów Włocha. Z kolei Pablo to młody, lecz już dość doświadczony gracz, który imponuje mi swoim spokojem na korcie i trzeba mu przyznać, że ten sezon ma najlepszy w karierze. Rozegrał kilka naprawdę niezłych turniejów i ten jest jednym z nich. Niby na papierze jego wyniki nie wyglądają rewelacyjnie, bo pewnie wygrał jedynie z Robertem w półfinale, a poza tym trochę męczył się z Melzerem i Bublikiem (swoją drogą fenomenalny jest ten chłopak z Rosji), a Dzumhur kreczował. Jeśli chodzi o Fogniniego to wygrał bardzo przekonująco mecze z Berankisem (słaba forma), Kohlschreiberem (dopiero wraca po absencji i na pewno nie jest gotowy na 100%) oraz Ramosem (na niego ma patent), a seta stracił jedynie z Lorenzim. Mam nadzieję, że Busta nie wystrzelał się w swoich poprzednich meczach i zostawił sporo energii na dzisiejszy mecz. Jeśli chodzi o czysto techniczne sprawy to obaj wyglądają tutaj dobrze, bo BH i FH bez zarzutu, więc będzie to raczej mecz na wyniszczenie. Obaj mają predyspozycje do grania długich wymian i jeśli Busta dotrzyma tempa to może być to wodą na młyn dla Fabio. Busta pokazał w meczu z Bublikiem jak mocny jest mentalnie, gdzie wykazywał się chłodną głową w kluczowych momentach meczu. Na pewno zdecydują detale/dyspozycja dnia i mam nadzieję, że lepszy będzie Hiszpan. Zawodnicy spotkali się raz ze sobą 3 lata temu i lepszy był właśnie Pablo.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wiking 87

wiking

Użytkownik
Antwerp final ✅✅✅ w pierwszym secie Rysiu na chwile siadł i oddał gema gdzie miał 40-0 ale potem juz poszło całkiem łatwo
Schwartzman - Gasquet
Typ:2
Kurs: 1,28 Bet365
Dziś pod lupę biorę się za finał turnieju rangi 250 w Belgii, niby się mówi że finały rządzą się swoimi prawami ale mimo to ja widze tutaj spore value w strone francuza, chociaż cięzko mówic o value przy kursie 1,28. Jak zobaczyłem kursy w meczu z Goffinem myslałem ok są troche zaniżone, ale Goffin jest o klase lepszym zawodnikiem od Argentyńczyka i tylko sam David wie jak on mógł to przegrac. Teraz naprzeciwko Diego stanie o 6 lat starszy francuz, który będzie walczył o swój 14 tytuł ATP w karierze . W mojej opinii Richard przewyższa swojego rywala w każdym aspekcie od techniki po serwis i return. Na początku myslałem że kurs będzie w granicach 1,12-1,18 tak jak było w meczch z Mahutem i Goffinem, których to argentyńczyk pokonał. Buki powoli zaczynają doceniac 24 letniego zawodnika co jest na rękę w moim typie, ponieważ uważam ze w tym finale zadecyduje doświadczenie i wieksze ogranie na hali francuza. Typ idealny do jakiegoś dubelka czy trebla.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom