>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Moskwa, Antwerpia, Sztokholm - 17.10-23.10.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Miejsce: Moskwa, Rosja
Data rozgrywania: 17.10.2016 - 23.10.2016
Nawierzchnia: Indoor
Kategoria: ATP 250
Pula nagród: $717,250
Oficjalna strona turnieju: http://www.kremlincup.ru/db/tickets/
Lista Startowa: http://images.kremlincup.ru/players/players_list_2016_m_ru.pdf
Drabinka: http://www.kremlincup.ru/db/grids/
Plan gier: http://www.kremlincup.ru/db/results/
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/russia/atp-moscow/
Miejsce: Antwerpia, Belgia
Pula nagród: €566,525
Oficjalna strona turnieju: http://www.europeanopen.be/en/
Lista Startowa: http://www.europeanopen.be/en-players/
Drabinka: http://www.europeanopen.be/en-draws-and-results/?lang=en
Plan gier: http://www.europeanopen.be/en-competition/?lang=en
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/belgium/atp-antwerp/
Miejsce: Sztokholm, Szwecja
Pula nagród: €566,525
Oficjalna strona turnieju: http://www.stockholmopen.se/
Lista Startowa:
Drabinka:
Plan gier:
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/sweden/atp-stockholm/
Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz​

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Konecny - Brands 2 1.22 8/10 bet365 ✅

Koncowka sezonu a wiec Brands bedzie probowal jeszcze zdobyc kilkanascie punktow do rankingu przed nastepnym sezonem. Jest tutaj okazja, bo drabinka w Sztokholmie nie jest az taka mocna jak sie wydaje, jest kilku ciekawych graczy, ale Brands jako, ze jest prawdziwym potworem w hali (o ile serwis funkcjonuje) powinien Czecha odpalic, ktory jako tako az takiego doswiadczenia nie ma.

Andujar - Coppejans 2 2.00 bet365 5/10 67 36 ✅

Oczywiscie Coppejans jest zawodnikiem dalej rozwojowym, troche sie ostatnio zatrzymal, ale generalnie on jest taki all round i potrafi zaskoczyc. Andujar nie bedzie mial za duzo do powiedzenia, jesli Coppejans zagra swoje, a biorac pod uwage to, ze gra w Antwerpi u siebie, motywacja jest 100%, zero odpuszczania. Dziwia mnie kursy, powinny byc bardziej 50 na 50 jesli juz, a jak nie w stronie Kima. Ja to widze inaczej, spotkanie moze byc wyrownane, ale moze zabraknac regularnosci na tych szybszych kortach Hiszpanowi.

Otrzymane punkty reputacji: +26
bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Dzisiaj proponuje mecz Gabashvili-Melzer. -:]:]⛔
Panowie rozegrali miedzy soba dwa spotkania lecz sa ta zamierzchle czasy. Wg mnie Gaba wygra, gra mocno i plasko, teoretycznie ostatnia forma nieciekawa ale turniej odbywa sie w rosji, teymuraz jest rozstawiony z jedynka, rok temu byl tu w cwiartce. Swoj ostatni mecz przegrał z Sidorenko w kwalifikacjach so petersburga, swoja droga Sidorenko gral tam nadzwyczaj dobrze. Ciezko powiedziec cos o Jurgenie, koncowka kariery, probuje jeszcze cos ugrywac, pokonal m innymi ofensywnie usposobionego browna, lecz rosjanin to zupelnie inny kaliber gracza.

Gabashvili 1.75 oddsring⛔

Bez analizy
Brands 1.25 ✅
Tsitsipas 1.57 ⛔

Ciesze sie ze tego nie widzialem

Pozdrawiam

jordan_na_maxa 15

jordan_na_maxa

Użytkownik
Dzisiaj proponuje mecz Gabashvili-Melzer.
Panowie rozegrali miedzy soba dwa spotkania lecz sa ta zamierzchle czasy. Wg mnie Gaba wygra, gra mocno i plasko, teoretycznie ostatnia forma nieciekawa ale turniej odbywa sie w rosji, teymuraz jest rozstawiony z jedynka, rok temu byl tu w cwiartce. Swoj ostatni mecz przegrał z Sidorenko w kwalifikacjach so petersburga, swoja droga Sidorenko gral tam nadzwyczaj dobrze. Ciezko powiedziec cos o Jurgenie, koncowka kariery, probuje jeszcze cos ugrywac, pokonal m innymi ofensywnie usposobionego browna, lecz rosjanin to zupelnie inny kaliber gracza.
Gabashvili 1.75 oddsring
Bez analizy
Brands 1.25
Tsitsipas 1.57
Pozdrawiam
Uprzedzalem po Twoim wpisie tu w temacie ze nie warto grać turniejowej jedynki po 1.75 , bo co to za kurs z takim emerytem jak Melzer. Kurs zawyzony czyli dziwny i to bardzo . Tam nie wiadomo o co chodzi a tego sie nie rusza. Niestety mój wpis został usunięty. A podpowiedź w tym przypadku słuszna ! Została skasowana. Przynajmniej na forum Bukmacherskie nie udawajmy że tenis to ciągle czysty, biały sport ! Bo gorszej, zepsutej dyscypliny korupcją, oszustwami na dużą skalę jak ta nie ma i nie będzie ! Działania Interpolu, Europolu, itp to fikcja ! Chyba że Nas szarakow to będą ścigać za 5 euro ! I kolesi z itf-u !

dx2 266,2K

dx2

Użytkownik
Przecież oczywistym jest, że Gabashvili zagra w głównym turnieju jako lucky loser co było wiadome po tym kursie Pozdro
Jak moze zagrac skoro to nie byla ostatnia runda kwalifikacji! Mowiac krotko: nie zagra.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Medvedev - Basic 1 1.30 Bett365 8/10 ✅ 62 60

Co tu duzo mowic, Rusek Danil Medvedev w calkiem dobrej formie ostatnio, sezon dobry, idzie do gory caly czas. Basic takze solidny i nie twierdze, ze nie zawalczy, ale uwazam, ze Rosjanin jest w takiej dyspozycji, ze spokojnie da rade Bosniakowi, tym bardziej, ze mecz u siebie a punkty Danilowi są potrzebne na zyciowke.

Pavlasek - Fucsovics 2 1.91 bet365 7/10 64 63 ????

Dobry kurs na Węgra, oby to wygral. Lubi szybkie nawierzchnie, Pavlasek tez ma argumenty na szybsze nawierzchnie (serwis) ale czy starczy mu cierpliwosci? Jak mu nie wychodzi to psuje jak leci, tutaj upatruje dosyc duze szanse Wegra. Mozna brac.

Maden - Coppejans 2 1.60 bet365 8/10

Maden ostatnio zwyzkuje ale czy starczy na bardziej utytulowanego Coppejansa? Nie sadze, ze solidnie do tego turnieju sie przygotowal Coppejans i jest szansa przejsc dalej. Dla mnie Kimer.

Gombos N. - Galovic V. 1 1.22 bet365 8/10

OK, Galovic czasami zaskakuje, ale generalnie z Gombosem jakos nie widze, zeby tutaj cokolwiek na dluzsza mete ugral. Dla mnie Węgier, ktoremu punkty sa potrzebne do rankingu i ma o co walczyc dalej. Ogolnie Norbert jak dla mnie lepszy.

Otrzymane punkty reputacji: +42
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Ktos sie wypowie na temat pojedynku hasse z mathieu ? Korty sa jakies mega szybkie ? Kursy tez chyba dziwnie wystawione... Hasse jest mega nieprzewidywalny... h2h tylko na jego korzysc

friendly 421

friendly

Użytkownik
Ktos sie wypowie na temat pojedynku hasse z mathieu ? Korty sa jakies mega szybkie ? Kursy tez chyba dziwnie wystawione... Hasse jest mega nieprzewidywalny... h2h tylko na jego korzysc
Co prawda nie wiem jakim surfacem charakteryzują się korty w Belgii, ale podobnie jak Ty zwróciłem uwagę na kursy wystawione w tym meczu. Hasse w ciągu pół roku na hardzie oficjalnie występował bardzo sporadycznie, Mathieu już trochę z nią oswojony. Poza tym widziałem kilka spotkań Francuza w tym roku i naprawdę nie grywał źle, gdyby nie był to turniej rangi 250 to pewnie byłbym skłonny to grać, bo nie ukrywam, że wydaję się to być value, niestety wiemy z czego turnieje tego typu słyną. Moim zdaniem za drobne można spróbować pograć win na Mathieu P-H

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Haase R. - Mathieu P.
Powyżej 22 gemy ::: 1,71 ::: 1/3 Pinek ⛔
H2H 3:0 z lat 2010-2016, grali ze sobą w tym roku, w półfinale Gstaad padły 2 tie-breaki. Łącznie między nimi w spotkaniach padło aż 5 rozgrywek tie-breakowych. Obu Panów dzielą zaledwie 4 miejsca w rankingu, forma również podobna, bo na pograniczu Challengerów. Gra na hali też nie jest im obca więc wszystko wskazuje tutaj na zacięty mecz. Robin co prawda nie grał przed tym turniejem nic na hali, ale na 3 finały Challengerów na mączce jednego wygrał więc forma jakaś jest. Mathieu za to coś tam piłował na hali lecz z dość średnim skutkiem żeby nie powiedzieć słabym.
Wynik: 6:4 6:2

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Co prawda nie wiem jakim surfacem charakteryzują się korty w Belgii, ale podobnie jak Ty zwróciłem uwagę na kursy wystawione w tym meczu. Hasse w ciągu pół roku na hardzie oficjalnie występował bardzo sporadycznie, Mathieu już trochę z nią oswojony. Poza tym widziałem kilka spotkań Francuza w tym roku i naprawdę nie grywał źle, gdyby nie był to turniej rangi 250 to pewnie byłbym skłonny to grać, bo nie ukrywam, że wydaję się to być value, niestety wiemy z czego turnieje tego typu słyną. Moim zdaniem za drobne można spróbować pograć win na Mathieu P-H
Mathieu ostatni mecz z Struffem to istna kupa w jego wykjonaniu. Pokonanie takich &quot;tuz&quot; tenisowych jak Authom czy Marti nie należy do sukcesów, jak na kogoś tak doświadczonego. Fatalny mecz przeciwko Brownowi w Metz (w hali), potem challek we Francji(również w hali) i porażka z Chiudinellim i to w cienkim stylu 6:1,6:4 . Wiadomo, że Szwajcar do świetnie grających zawodników nie należy . Dla mnie nic nie przemawia za Mathieu .

Otrzymane punkty reputacji: +48
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Mathieu ostatni mecz z Struffem to istna kupa w jego wykjonaniu. Pokonanie takich &quot;tuz&quot; tenisowych jak Authom czy Marti nie należy do sukcesów, jak na kogoś tak doświadczonego. Fatalny mecz przeciwko Brownowi w Metz (w hali), potem challek we Francji(również w hali) i porażka z Chiudinellim i to w cienkim stylu 6:1,6:4 . Wiadomo, że Szwajcar do świetnie grających zawodników nie należy . Dla mnie nic nie przemawia za Mathieu .
Może i Francuz nie przekonuje formą. Ale Haase w ogóle nie grał ostatnio na tej nawierzchni. Ostatnie pojedynki stoczył w lutym !! Moim zdaniem brak adaptacji w danych warunkach zadecyduje, tutaj o sukcesie Mathieu. Który w ostatnich miesiącach grywa właśnie na tych kortach, może i bez sukcesów ale w tych warunkach powinien dać sobie rade. H2H na korzyść Robina więc tym bd. czuję że, Mathieu bd. chciał się w końcu odkuć.
Spróbowałem za 1k.
http://prntscr.com/cvglec

Otrzymane punkty reputacji: +51
bombelito 69

bombelito

Użytkownik
Na jutro proponuję AKO

Kamke - Ymer 1.45 ✅

Kamke to solidny gracz o ofensywnym usposobieniu zwłaszcza na twardych kortach oraz w hali, gdzie dodatkowym atutem jest jego skuteczny serwis. Warto dodać że na 18 takich spotkań wygrał aż 14. W kwalifikacjach do tego turnieju ograł Brandsa bardzo gładko 6;3 6;2 co było dla mnie zaskoczeniem biorąc pod uwagę dobre wynika Daniela w ostatnich meczach. Naprzeciwko Tomasa stanie Elias Ymer, do jakiegoś czasu solidny challengerowiec osiągający najlepsze wyniki na mączce, jednak od jakiegoś czasu mam wrażenie jakby jego rozwój troszkę się zatrzymał, nie wygrywa już tyle spotkań co w 2014 roku i jego forma nie jest równa. Uważam, że jutro tylko Niemiec może zejść z kortu jako wygrany.

Lajovic - Tipsarevic 1.45 ⛔

Nie trzeba przestawiać Serba, kilka lat temu tenisowy top, poźniej tłamszony kontuzjami, osobiście to jeden z moich ulubionych zawodników i bardzo się cieszę że wrocil na korty i prezentuje się całkiem solidnie, w US OPEN ograł go Carreno Busta 3;2 ale to żaden wstyd. Od tamtej pory grał głównie turnieje twardych kortach czyli to co wychodzi mu najlepiej. Plusem gry w hali może być brak wiatru co na pewno pomoże przy serwisie i ofensywnej grze Tipsarevica. Po drugiej stronie siatki Dusan Lajovic, 78 w rankingu, niewysoki zawodnik, którego zaliczam do grona &quot;nerwuso-czajników&quot;. Jest o wiele mniej doświadczony od Janko i uważam że nie ma tak naprawdę argumentów żeby zagrozić w tym meczu.

Kamke+Tipsarevic = 2.10 Oddsring ⛔

H 902

hank

Użytkownik
Muller- Brown over 23,5
2,0 unibet ✅ generalnie patola, 3 sety, i brak taja, u zawodników bazujących na serwisie. Scenariusz nie ten, ale kasa się zgadza

Nie widzę przesłanek, by któryś z nich miał jutro stracić podanie. Muller wiadomo, jak sam się nie pogubi to na trawie czy w szybkiej hali w zasadzie nie do przełamania. Niemiec też świetnie serwuje, jak będzie skupiony i nie będzie myślał o niebieskich migdałach to z takim kołkiem na returnie też wyserwuje te 2 taje. Poza tym tutaj spokojnie mogą być 3 sety. Alternatywnie +3,5 po 1,66✅ też dobrze wygląda, Luksemburczyk w żadnym wypadku nie jest tu jakimś murowanym faworytem.

Mahut, jak ktoś gra u ziemniaków, to na zbicie podatku można dorzucać.⛔ jaja

Melzer 3,05⛔
Melzer +3,5 1,98 Unibet✅
+1,5 seta 1,9 Betsson✅

Jurgen ma idealnie skrojoną grę na szybkie nawierzchnie, świetny serwis, świetny forehand i świetna gra na siatce. Do tego ogromne doświadczenie, pamiętam nawet jego mecze na równie szybkiej, nawierzchni dywanowej (teraz chyba w kalendarzu Chalenger Tour można jeszcze spotkać). Tutaj już zaznajomił się z kortami, dwa szybkie zwycięstwa. Busta mimo iż aktualnie jest lepszym tenisistą, również potrafi świetnie serwować czy kończyć z dużą mocą, ale hala to nie jego klimat. Gdy w pierwszej części sezonu są grane turnie halowe, on grywa na mączce w Ameryce Południowej. Rok temu tutaj odpadł w 1 rundzie i bilans halowy 2:3, 2 lata temu 2:2, i nikogo poważnego na rozkładzie. Jurgen ma 5 finałów halowych, z czego 3 wygrane, a pokonywał w nich Cilica czy Raonica.

rybarz 8,8K

rybarz

Znawca - Hokej
18.10.2016, 15:00, Antwerp, 1. round, indoors
Spotkanie: Diego Schwartzman (ARG) - Nicolas Mahut (FRA)
Typ: Czy 1. zawodnik wygra przynajmniej jednego seta?/Tak
Kurs: 2.15 bwin ✅✅✅
Na Diego zwróciłem uwagę w Chengdu, gdy wygrał z Ramem a potem popsuł mi kupon ogrywając Lorenziego 6-0,6-4.Następnie urwane sety z Dmitrovem,Kravkchukiem i Harrisonem.Sam się dziwie,że piszę ten typ na niziołka wśród tenisistów i jeszcze na hardzie,ale widać,że urywa sety ostatnio z graczami dużo mocniejszymi fizycznie i może Mahutowi też coś urwie,a kurs zachęca ;)
Hard i indoor to jednak leciutka różnica./Macko18
Tu twardo i tu twardo tylko pod dachem ;-) Czepiasz się troszku.Wiadomo,że nawierzchnia szybsza,ale typ zupełnie luźny.Pozdrawiam wszystkich fanów sportu. Hehe

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Robredo T. - Mayer F.
Mayer F. ::: 1,94 ::: 1/3 Pinek ✅
H2H 3:2 z lat 2006-2010 czyli ho ho bardzo dawno i bez większego znaczenia raczej w tym momencie. Obu Panów dzieli zaledwie 1 rok więc można spodziewać się dość zaciętego meczu. Jednak fakty są jakie są, Robredo w tym sezonie wiele nie grał, a jak grał to na pograniczu Challenger i to z bardzo mizernym skutkiem. W tym roku Hiszpan zagrał całe 10 meczów, z czego 7 przegrał, a wygrał między innymi ostatnio po 3 setach z naszym Jureczkiem Janowiczem &quot;profesjonalnym&quot; zawodnikiem CS: GO.
Mayer Florian za to po powrocie na korty osiągnął świetny rezultat na kortach trawiastych, zaliczył ćwierćfinał w Stuttgarcie gdzie przegrał z samym Federerem po dwóch rozgrywkach tie-breakowych, a później wygrał turniej w Halle. Do tego po Wimbledonie dołożył zwycięstwo w dwóch Challengerach. Obiektywnie trzeba przyznać, że o wiele lepiej prezentuje się Mayer w tym sezonie niż Robredo, dlatego też z tak prostego powodu stawiam na niego w tym meczu.
Wynik: 2:6 2:6

Otrzymane punkty reputacji: +17
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Struff - Youżny

Youżny @2.0 Bet365⛔

H2H do 2:0 na korzyść Youżnego z lat 2014-2015. Wygrywał w Australian Open, czyli na takiej nawierzchni jak zagrają dzisiaj 3:0! Bez straty seta oraz na mączce w Genewie także bez straty seta! H2H to 2:0 w pojedynkach i 5:0 w setach dla Youżnego a pojedynki w bardzo bliskiej przeszłości i kurs na Youżnego to 2? Wolne żarty, brać!!
Dodatkowo to Youżny w rankingu zajmuje 49 lokatę przy 98 pozycji Struffa!
Lubi z nim grać i teraz też spokojnie powinien sobie poradzić, tym bardziej będzie chciał się zrechabilitować za ostatnią porażkę z Almagro.
Bardzo fajny typ! Polecam, Pozdrawiam.

blantowiec 1,3K

blantowiec

Użytkownik
Robredo - Mayer
Typ : Mayer BET365
Kurs : @1.90
Wynik : 6-2 6-2 ✅✅✅
Zupełnie nie rozumiem czym kierowali się bukmacherzy wystawiając te kursy . Po krótce o Tommy Robredo , był niegdyś piątym zawodnikiem klasyfikacji ATP. Hiszpan z powodu urazu łokcia zagrał tylko 10 meczy w tym sezonie , z czego wygrał zaledwie 3 !
Niemiec wrócił w kwietniu też po kontuzji. lecz jego sezon można zaliczyć do w miare udanych, choć jego możliwości są wieksze. Wygrany ATP Halle pokonując przy tym A.Zvereva , Thiema i Seppiego. Następnie wygrane 2 challki pod rząd. Teraz trochę osiadł na laurach , notując słabsze mecze, lecz uważam że oswojenie się z kortami i zgranie na nich , jest po stronie Mayera ! Powodzenia
Practice makes it perfect!

Otrzymane punkty reputacji: +20
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom