Tez miałem pograne +1,5s dla Haase , a mecz odwołany.Miałem pogranego Haase z Delbonisem. Wydaje mi się że Dżumhurem powinien również wygrać, czekam na kursy.
Nie szukałbym w tym drugiego dna, bardziej traktowałbym to jako zwykły ruch kursów. PCB zaliczył wczoraj długi mecz z Fogiem, a GGL poleciał już z singla z Mannarino, więc niektórzy na podstawie tego mogą wyciągać różne wnioski i kierować się w stronę Francuza oraz gracza gospodarzy.Ktoś może wie dlaczego taki spadek kursu na zwycięstwo w meczu deblowy:
Carreno-Busta P. / Garcia-Lopez G. - Arneodo R. / Nys H. Z 9.50 na Unibet poleciało na 5.70. Coś się wczoraj stało Buście podczas meczu z Fogninim czy może GGL`owi?
Fakt, moje niedopatrzenie. Skoro wycofał się z singla, to podobnie powinno być z deblem. Aż dziwne, że jeszcze tego nie ogłosili.Kohlschreiber wycofał się z turnieju gry pojedynczej, więc mam obawy, że w deblu może również nie wystąpić.
Kohlschreiber wycofał się z turnieju gry pojedynczej, więc mam obawy, że w deblu może również nie wystąpić.Zverev/Zverev-Kohlschreiber/Thiem
Kohlschreiber/Thiem 2.90 1xbet
Kolejne poszukiwanie wyższego kursu spowodowane sporymi ruchami. Na start coś w stylu 1.7-2.1. To byłem w stanie zrozumieć i myślę, że taki rozkład był praktycznie odpowiedni, chociaż nie powiem, przy 1.72-1.73 myślałem, że jeżeli kurs na braciszków podskoczy do 1.8-1.9, to będę coś myślał w ich stronę. Tak samo było w IW, gdzie przy równym rozkładzie kursów byłem skłonny zagrać Zverevów po prawie 2.00. Tutaj wchodzimy na cegłę i szczerze mówiąc powiedziałbym, że mączka powinna bardziej służyć Kolbie i Dominikowi. Ostatnio pisałem o Miszy w kontekście jego meczu w parze z Lorenzim przeciwko Berlocqowi i Nikosiowi. Jego styl gry bardziej pasuje na szybsze nawierzchnie, więc siłą rzeczy na ziemi powinien wypadać gorzej. Aleks potrafił fajnie prezentować się na cegle, ale też wydaje mi się, że na hardzie zagrałbym lepiej. Thiem najlepiej radzi sobie właśnie na mączce, Kolba ostatnio też dobrze pograł w Maroku, więc jestem w stanie uwierzyć, że stać ich tutaj na dobry występ. Wiadomo, że każdy z tej czwórki traktuje debla jako dodatek, więc nie dadzą się zabić za ten mecz, jednak myślę, że szanse rozkładają się tutaj o wiele bardziej wyrównanie, niż wskazują to obecnie kursy, więc 2.90 jest już popularnym value.
Jednak to nie był zwykły spadek kursów. Ewidentnie widać, że Hiszpanie mają ten mecz w tylnej części swojego ciała. Staram się nie doszukiwać w tenisie handlowania, ale jak można wytłumaczyć proste oddanie swojego podania ze stanu 40-0 przeciwko mega przeciętnej parze? Para dogów nic nie gra, a właśnie wygrała seta. Bardzo podejrzane i szczerze mówiąc służby, które zajmują się handlowaniem w sporcie powinny się przyjrzeć temu spotkaniu.Ktoś może wie dlaczego taki spadek kursu na zwycięstwo w meczu deblowy:
Carreno-Busta P. / Garcia-Lopez G. - Arneodo R. / Nys H. Z 9.50 na Unibet poleciało na 5.70. Coś się wczoraj stało Buście podczas meczu z Fogninim czy może GGL`owi?
Właśnie chciałem napisać coś o tym meczu. Trzeba łapać w tym turnieju spadki bo tu przypadków nie ma. Sam pograłem 50 zł na to spotkanie bo turniej w Monte Carlo a taki zjazd kursowy wskazywał na jedno. Kolejny mecz tej pary przeciwko Rojer J-J. i Tecau H. tu już chyba "wpadki" ze strony faworytów nie będzie.Jednak to nie był zwykły spadek kursów. Ewidentnie widać, że Hiszpanie mają ten mecz w tylnej części swojego ciała. Staram się nie doszukiwać w tenisie handlowania, ale jak można wytłumaczyć proste oddanie swojego podania ze stanu 40-0 przeciwko mega przeciętnej parze? Para dogów nic nie gra, a właśnie wygrała seta. Bardzo podejrzane i szczerze mówiąc służby, które zajmują się handlowaniem w sporcie powinny się przyjrzeć temu spotkaniu.
Zmarnowany wolej na siatce przez GGL tracący podanie na 3-5 w drugim secie podsumowuje ten handel. PARODIA.
Niby racja, ale na Monte Carlo ostatnio różnie bywa z tymi faworytami. np. 1 set Goffina wczorajszy ???? Zastanawiam się czy nie pograć dzisiaj Arneodo/Nys +1,5 seta, kurs fajny. Poczekam czy będą jakieś spadki kursów.Właśnie chciałem napisać coś o tym meczu. Trzeba łapać w tym turnieju spadki bo tu przypadków nie ma. Sam pograłem 50 zł na to spotkanie bo turniej w Monte Carlo a taki zjazd kursowy wskazywał na jedno. Kolejny mecz tej pary przeciwko Rojer J-J. i Tecau H. tu już chyba "wpadki" ze strony faworytów nie będzie.
Przecież trąbiłem już o tej parze w 1R, kiedy to GGL z PCB perfidnie oddali im mecz. Dzisiaj zaczęło się od 4-1 i myślałem, że Rojer z Tecau pokażą tym zerom gdzie ich miejsce, ale jednak nie, mamy powtórkę z pierwszego meczu, czyli kolejny handel w Monte Carlo. W normalnych warunkach, czyli we wszystkich innych turniejach ATP ta para już dawno byłaby poza rywalizacją, a tutaj zaraz wskoczą do kolejnej rundy... Parodia i tyle dobrego, że dzieje się to tylko tutaj, gdzie indziej gospodarze nie są tak promowani.Masakra co się dzieje z tym sportem, wczoraj Real, dzisiaj niby nic nie znaczący dla świata mecz debla Arneodo/Nys, ale poziom ustawki duuużo wyższy. Jedna z najlepszych par świata i tak perfidnie oddawać mecz. Podnoszą temu przy siatce każdą piłkę byle mieć pewność, że stracą punkt, w gemie gdzie łamią się z 40:15 specjalnie psuty pierwszy serwis byle ułatwić return amatorom. Ale ATP ma to gdzieś i tak, lepiej ukarać 1000 zawodnika rankingu, że ustawił jednego gema w jakimś ITF-ie za 100 euro