Zverev/Zverev-Kohlschreiber/Thiem
Kohlschreiber/Thiem 2.90 1xbet
Kolejne poszukiwanie wyższego kursu spowodowane sporymi ruchami. Na start coś w stylu 1.7-2.1. To byłem w stanie zrozumieć i myślę, że taki rozkład był praktycznie odpowiedni, chociaż nie powiem, przy 1.72-1.73 myślałem, że jeżeli kurs na braciszków podskoczy do 1.8-1.9, to będę coś myślał w ich stronę. Tak samo było w IW, gdzie przy równym rozkładzie kursów byłem skłonny zagrać Zverevów po prawie 2.00. Tutaj wchodzimy na cegłę i szczerze mówiąc powiedziałbym, że mączka powinna bardziej służyć Kolbie i Dominikowi. Ostatnio pisałem o Miszy w kontekście jego meczu w parze z Lorenzim przeciwko Berlocqowi i Nikosiowi. Jego styl gry bardziej pasuje na szybsze nawierzchnie, więc siłą rzeczy na ziemi powinien wypadać gorzej. Aleks potrafił fajnie prezentować się na cegle, ale też wydaje mi się, że na hardzie zagrałbym lepiej. Thiem najlepiej radzi sobie właśnie na mączce, Kolba ostatnio też dobrze pograł w Maroku, więc jestem w stanie uwierzyć, że stać ich tutaj na dobry występ. Wiadomo, że każdy z tej czwórki traktuje debla jako dodatek, więc nie dadzą się zabić za ten mecz, jednak myślę, że szanse rozkładają się tutaj o wiele bardziej wyrównanie, niż wskazują to obecnie kursy, więc 2.90 jest już popularnym value.